Πώς να σε Δει σαν την Επόμενη Σχέση της

Μια σχέση χρειάζεται δουλειά και φυσικά, θεμέλια χτισμένα πάνω σε μια αμοιβαία εμπιστοσύνη. Πώς μπορώ να εμπνεύσω μια γυναίκα να δει όλα αυτά πάνω μου;

Είσαι Η Επόμενη Σχέση Της;

Αν σου αρέσει μια γυναίκα, πρέπει να ξέρεις πώς θα την κάνεις να σε δει σαν την επόμενη σχέση της. Όχι απλά σαν ένα φίλο.

Για να το καταφέρεις αυτό είναι καλό να παρουσιάσεις κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Έτσι θα αυξήσεις τις πιθανότητες να σε δει υπό αυτό το πρίσμα και να δημιουργήσεις την απαιτούμενη έλξη.

Η έλξη είναι κάτι υποκειμενικό, όμως υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όχι μόνο αναφορικά με την εμφάνιση, που δημιουργούν και διατηρούν την έλξη.

Για να σε δει μια γυναίκα ως την επόμενη σχέση της, θα πρέπει να διαθέτεις ελκυστικά χαρακτηριστικά σε επίπεδο προσωπικότητας και συναισθημάτων.

Πριν συνεχίσεις δες το βίντεο όπου ο Θέμης σου εξηγεί πως μπορείς κι εσύ να έχεις τη γυναίκα που σου αρέσει.

#1. Αφοσίωση Στη Σχέση

Για να κάνεις σχέση με μια γυναίκα θα πρέπει να είσαι έμπιστος και αφοσιωμένος. Αυτό δεν σημαίνει μόνο να είσαι μονογαμικός, αλλά και να μπορείς να ακούσεις την γυναίκα, η οποία θα πρέπει να σου εμπιστευτεί την συναισθηματική της ευζωία.

#2. Κατανόηση Στη Σχέση

Αν θέλεις να συνάψεις μια σχέση πρέπει να είσαι έτοιμος να δείξεις κατανόηση, να μοιραστείς συναισθήματα, αν χρειαστεί να συμβιβαστείς και να συνδεθείς με την γυναίκα.

Βέβαια το να έχεις την ικανότητα να δείχνεις κατανόηση δεν αρκεί. Πρέπει να φαίνεται από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι ότι τα κατέχεις.

#3. Κριτήρια

Για να σε δει σαν μια μελλοντική σχέση, θα πρέπει και εσύ με την σειρά σου να της δείξεις ότι την έχεις επιλέξει με κάποια κριτήρια.

Τα κριτήρια σου καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το είδος των ανθρώπων που ελκύεις.

Μάθε από το Χρήστο τα επικοινωνιακά λάθη που οδηγούν στην απόρριψη για να ατ αποφύγεις.

#4. Ειλικρίνεια

Μια σχέση δεν μπορεί να δουλέψει, όταν βασίζεται σε ψέμματα. Κάποια πράγματα ίσως είναι καλύτερο να μην τα πεις, αλλά το ψέμα δεν θα τα κάνει να εξαφανιστούν.

Αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και αν δεν είσαι ειλικρινής, σίγουρα δεν θα δει θετικά την περίπτωση μιας σχέσης μαζί σου.

η επόμενη σχέση της

#5. Ευγένεια

Το να είσαι ευγενικός είναι ένα χαρακτηριστικό απαραίτητο, όχι μόνο στις σχέσεις σου με τις γυναίκες, αλλά και γενικότερα.

Όπως απαιτείς να σου φέρονται ευγενικά, έτσι πρέπει και εσύ με την σειρά σου να δείχνεις τον απαιτούμενο σεβασμό.

Για να είσαι καλός στην σχέση, θα πρέπει να είσαι τζέντλεμαν, τουλάχιστον σε κάποια βασικά σημεία. Το να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση, να την συνοδέψεις στο σπίτι, να της βοηθήσεις να βγάλει το πανωφόρι της, είναι απλές κινήσεις που δείχνουν αρρενωπότητα και θα την κάνουν να εκτιμήσει την δυνατότητα σου να είσαι καλός μέσα σε μια σχέση.

#6. Τόλμη Και Αποφασιστικότητα

επόμενη σχέση

Είναι φυσιολογικό μέχρι ενός σημείου να νιώθεις άγχος, όταν θέλεις να προσεγγίσεις μια γυναίκα.

Όταν αφήνεις τους φόβους κατά μέρους και προσεγγίζεις την γυναίκα που σου αρέσει με αυτοπεποίθηση και τόλμη, της παρουσιάζεις έναν ισχυρό, αρρενωπό εαυτό. Αυτό της δείχνει ότι θα είναι τυχερή, αν κάνει σχέση μαζί σου.

#7. Αυθορμητισμός

Ο αυθορμητισμός συνδέεται με την ικανότητα σου να παίρνεις ρίσκα, αλλά και να εκφράζεις χωρίς φόβο τα συναισθήματα και τις προθέσεις σου.

Όταν κάνεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά από όλους τους άλλους (χωρίς φυσικά να κάνεις κάτι παράνομο ή επικίνδυνο), ξεχωρίζεις από το πλήθος και δείχνεις μια διαφορετική προσωπικότητα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ ελκυστικό.

#8. Όραμα Και Φιλοδοξίες

η επόμενη σχέση της

Το να έχεις όραμα και να δείχνεις ότι γνωρίζεις πώς είναι να είσαι επιτυχημένος, είναι κάτι που θα τραβήξει την προσοχή της και θα την κάνει να θελήσει να είναι μαζί σου.

Οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα να έχει τον έλεγχο. Να μπορεί να τις οδηγήσει και να τις βοηθήσει να λάμψουν και εκείνες μαζί του.

Γι’ αυτό και οι συζητήσεις για οράματα και φιλοδοξίες εγείρουν το ενδιαφέρον μιας γυναίκας και μπορεί να φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα.

#9. Είσαι Πρόκληση Για Να Γίνεις Η Επόμενη Σχέση Της

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνεις πρόκληση για μια γυναίκα και να την κάνεις να αναρωτιέται για εσένα.

Δείξε ότι δεν είσαι προβλέψιμος. Ότι δεν είσαι σαν όλους τους άλλους που έχει γνωρίσει και ότι μπορείς να την κάνει να βιώσει αξιομνημόνευτες στιγμές.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το πώς λειτουργούν οι σχέσεις, δες εδώ.

Το βιβλίο Άνδρας Αξίας από τους ιδρυτές του Men Of Style μπορεί να σου δώσει μια καλύτερη εικόνα για το πως θα γίνεις η επόμενη σχέση της. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.