Τι Χρειάζεται να Γνωρίζεις για να Διαχειριστείς μια Γυναίκα με Ισχυρή Προσωπικότητα

Στο φλερτ, οι γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα, για άλλους αποτελούν πρόκληση, για άλλους απωθητικό παράγοντα. Πώς να διαχειριστείς μια τέτοια γυναίκα.

Γυναίκα Με Ισχυρή Προσωπικότητα

Η γνωριμία με μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα μπορεί να είναι ένα εντυπωσιακό ταξίδι, στο οποίο μπορείς να μάθεις πάρα πολλά.

Αρχικά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι μια γυναίκα με προσωπικότητα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από μια επιθετική γυναίκα.

γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα

Μια τέτοια γυναίκα είναι έξυπνη, διαθέτει χιούμορ, αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση και ίσως δυσκολευτείς να την διαχειριστείς. Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις μερικά σημαντικά πράγματα για τις γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα, ώστε να τα βγάλεις πέρα εύκολα και να ξέρεις τι να περιμένεις, όταν γνωρίσεις μια τέτοια γυναίκα.

Πριν συνεχίσεις δες το βίντεο 10 βέβαια σημάδια ότι την ελκύεις.

#1. Δεν Θα Παίζει Παιχνίδια

Ίσως έχεις συνηθίσει, ιδιαίτερα στην αρχή μιας σχέσης, μια γυναίκα να παίζει παιχνίδια.

Μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα δεν θα το κάνεις αυτό. Είτε της αρέσεις και σου αρέσει και προχωράτε, είτε διακόπτετε την σχέση. Μια ισχυρή γυναίκα δεν έχει χρόνο για χάσιμο σε ανούσια παιχνίδια και δεν θα την κερδίσεις, προσπαθώντας να την κάνεις να ζηλέψει, πχ έχοντας πολλές φίλες ή δημοσιεύοντας φωτογραφίες με άλλες γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια τέτοια ισχυρή γυναίκα, δεν Θέλει έναν άντρα ζηλιάρη ή κτητικό. Αυτές οι δύο συμπεριφορές είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να χάσεις μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα, η οποία δεν έχει ανασφάλειες και ξέρει ποιος αξίζει τον χρόνο της και ποιος όχι.

Όπως ήδη είπαμε, ο χρόνος της είναι σημαντικός και δεν έχει χρόνο για παιχνίδια. Θέλει να βλέπει το ενδιαφέρον σου, αλλά χωρίς υπερβολές και χωρίς να καταπατάς τον προσωπικό χώρο και χρόνο της.

Αν σε ”παίζει” πως ακριβώς το διαχειρίζεσαι; Είναι κάτι που θέλεις να επενδύσεις χρόνο και ενέργεια; Δες το βίντεο.

#2. Η Γυναίκα Με Προσωπικότητα Δεν Θέλει Έναν Αναποφάσιστο Άντρα

Μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα θέλει ο άντρας που έχει δίπλα της να έχει αντίστοιχα ισχυρά και αρρενωπά χαρακτηριστικά.

Περιμένει από εσένα να δείχνεις την αποφασιστικότητα σου και να κάνεις τις κινήσεις σου.

Βέβαια, μια τέτοια γυναίκα μπορεί να κατέχει μια αντίστοιχα ισχυρή θέση εργασίας με πολλές ευθύνες και να πρέπει να λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλει εκείνη να λαμβάνει τις αποφάσεις και στην ερωτική ζωή.

γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα

Πρέπει λοιπόν να παίρνεις τα ηνία και να την καθοδηγείς.

Τσέκαρε το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika, για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποφασιστικότητα και την σημασία της.

#3. Έχει Επικοινωνιακές Ικανότητες

Με μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα θα μπορείς κάνεις αληθινές συζητήσεις που θα ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Συνήθως αυτές οι γυναίκες διεγείρονται από την εξυπνάδα και προτιμούν τους άντρες που διαθέτουν και εκείνοι επικοινωνιακές ικανότητες σε υψηλό επίπεδο.

Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο θα πρέπει να εκφράζεις τις προθέσεις και τα συναισθήματα σου, αλλά και να ξέρεις να ακούς και να ερμηνεύεις αυτά που σου λέει. Αν θέλεις την προσοχή της, θα πρέπει να επιδείξεις και τα κατάλληλα χαρακτηριστικά.

#4. Ο Σεβασμός Είναι Προτεραιότητα Για Μια Γυναίκα Με Προσωπικότητα

ο σεβασμός είναι σημαντικό χαρακτηριστικό

Ο σεβασμός, για μια τέτοια γυναίκα, αποτελεί προτεραιότητα. Όπως εκείνη σέβεται τον άντρα που έχει στο πλάι της, έτσι περιμένει να απολαμβάνει και εκείνη τον σεβασμό και την ανάλογη συμπεριφορά.

Ο σεβασμός της προσωπικής της ζωής είναι κάτι που δεν διαπραγματεύεται και θα πρέπει να είναι δεδομένο.

Θα δεις ότι μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα προσέχει, για παράδειγμα, πόσο εκτίθεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν το παρακάνει.

#5. Μια Γυναίκα Με Προσωπικότητα Θέλει Έναν Άντρα Φιλόδοξο

θέλει ένα άνδρα φιλόδοξο

Αν δεν έχεις φιλοδοξίες και κίνητρο στην ζωή σου, δεν θα τα καταφέρεις με μια γυναίκα που έχει ισχυρή προσωπικότητα, γιατί για εκείνη δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από έναν άντρα που δεν έχει στόχους στην ζωή του.

Για εκείνη το να έχεις στόχους και να τους επιτυγχάνεις είναι η ουσία της ζωής. Αν έχεις και εσύ όνειρα για την ζωή σου και παλεύεις να τα πραγματοποιήσεις, τότε θα σε εκτιμήσει, επειδή θα νιώθει ότι την καταλαβαίνεις.

#6. Δείχνει Και Περιμένει Αφοσίωση

Η αφοσίωση είναι ένα ακόμη σημείο-κλειδί που μια δυνατή γυναίκα θαυμάζει σε έναν άντρα. Όταν είναι μαζί σου θα παραμείνει αφοσιωμένη πλήρως σε εσένα και περιμένει την ίδια στάση και από εσένα.

Θέλει να μπορείς να πάρεις το μέρος της, όταν χρειαστεί και να δείχνεις τον σχετικό σεβασμό, ιδιαίτερα σε δημόσιους χώρους. Το ίδιο θα κάνει και εκείνη για εσένα.

Για περισσότερα σχετικά με το πώς να διαχειριστείς μια γυναίκα που σου αρέσει, κάνε κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.