Τι Χρειάζεται να Γνωρίζεις για να Διαχειριστείς μια Γυναίκα με Ισχυρή Προσωπικότητα

Στο φλερτ, οι γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα, για άλλους αποτελούν πρόκληση, για άλλους απωθητικό παράγοντα. Πώς να διαχειριστείς μια τέτοια γυναίκα.

Η γνωριμία με μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα μπορεί να είναι ένα εντυπωσιακό ταξίδι, στο οποίο μπορείς να μάθεις πάρα πολλά.

Αρχικά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από μια επιθετική γυναίκα.

Μια τέτοια γυναίκα είναι έξυπνη, διαθέτει χιούμορ, αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση και ίσως δυσκολευτείς να την διαχειριστείς. Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις μερικά σημαντικά πράγματα για τις γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα, ώστε να τα βγάλεις πέρα εύκολα και να ξέρεις τι να περιμένεις, όταν γνωρίσεις μια τέτοια γυναίκα.

#1. Δεν θα Παίζει ΠαιχνίδιαΣτο φλερτ, οι γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα, για άλλους αποτελούν πρόκληση, για άλλους απωθητικό παράγοντα. Πώς να διαχειριστείς μια τέτοια γυναίκα.

Ίσως έχεις συνηθίσει, ιδιαίτερα στην αρχή μιας σχέσης, μια γυναίκα να παίζει παιχνίδια.

Μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα δεν θα το κάνεις αυτό. Είτε της αρέσεις και σου αρέσει και προχωράτε, είτε διακόπτετε την σχέση. Μια ισχυρή γυναίκα δεν έχει χρόνο για χάσιμο σε ανούσια παιχνίδια και δεν θα την κερδίσεις, προσπαθώντας να την κάνεις να ζηλέψει, πχ έχοντας πολλές φίλες ή δημοσιεύοντας φωτογραφίες με άλλες γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια τέτοια ισχυρή γυναίκα, δεν Θέλει έναν άντρα ζηλιάρη ή κτητικό. Αυτές οι δύο συμπεριφορές είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να χάσεις μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα, η οποία δεν έχει ανασφάλειες και ξέρει ποιος αξίζει τον χρόνο της και ποιος όχι.

Όπως ήδη είπαμε, ο χρόνος της είναι σημαντικός και δεν έχει χρόνο για παιχνίδια. Θέλει να βλέπει το ενδιαφέρον σου, αλλά χωρίς υπερβολές και χωρίς να καταπατάς τον προσωπικό χώρο και χρόνο της.

#2. Δεν Θέλει έναν Αναποφάσιστο ΆντραΣτο φλερτ, οι γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα, για άλλους αποτελούν πρόκληση, για άλλους απωθητικό παράγοντα. Πώς να διαχειριστείς μια τέτοια γυναίκα.

Μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα θέλει ο άντρας που έχει δίπλα της να έχει αντίστοιχα ισχυρά και αρρενωπά χαρακτηριστικά.

Περιμένει από εσένα να δείχνεις την αποφασιστικότητα σου και να κάνεις τις κινήσεις σου.

Βέβαια, μια τέτοια γυναίκα μπορεί να κατέχει μια αντίστοιχα ισχυρή θέση εργασίας με πολλές ευθύνες και να πρέπει να λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλει εκείνη να λαμβάνει τις αποφάσεις και στην ερωτική ζωή.

Πρέπει λοιπόν να παίρνεις τα ηνία και να την καθοδηγείς.

Τσέκαρε το βίντεο της εκπομπής μας Apla+Andrika, για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποφασιστικότητα και την σημασία της.

#3. Έχει Επικοινωνιακές ΙκανότητεςΣτο φλερτ, οι γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα, για άλλους αποτελούν πρόκληση, για άλλους απωθητικό παράγοντα. Πώς να διαχειριστείς μια τέτοια γυναίκα.

Με μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα θα μπορείς κάνεις αληθινές συζητήσεις που θα ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Συνήθως αυτές οι γυναίκες διεγείρονται από την εξυπνάδα και προτιμούν τους άντρες που διαθέτουν και εκείνοι επικοινωνιακές ικανότητες σε υψηλό επίπεδο.

Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο θα πρέπει να εκφράζεις τις προθέσεις και τα συναισθήματα σου, αλλά και να ξέρεις να ακούς και να ερμηνεύεις αυτά που σου λέει. Αν θέλεις την προσοχή της, θα πρέπει να επιδείξεις και τα κατάλληλα χαρακτηριστικά.

Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η αυθεντικότητα, για την οποία μπορείς να μάθεις περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

#4. Ο Σεβασμός είναι ΠροτεραιότηταΣτο φλερτ, οι γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα, για άλλους αποτελούν πρόκληση, για άλλους απωθητικό παράγοντα. Πώς να διαχειριστείς μια τέτοια γυναίκα.

Ο σεβασμός, για μια τέτοια γυναίκα, αποτελεί προτεραιότητα. Όπως εκείνη σέβεται τον άντρα που έχει στο πλάι της, έτσι περιμένει να απολαμβάνει και εκείνη τον σεβασμό και την ανάλογη συμπεριφορά.

Ο σεβασμός της προσωπικής της ζωής είναι κάτι που δεν διαπραγματεύεται και θα πρέπει να είναι δεδομένο. Θα δεις ότι μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα προσέχει, για παράδειγμα, πόσο εκτίθεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν το παρακάνει.

#5. Θέλει έναν Άντρα ΦιλόδοξοΣτο φλερτ, οι γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα, για άλλους αποτελούν πρόκληση, για άλλους απωθητικό παράγοντα. Πώς να διαχειριστείς μια τέτοια γυναίκα.

Αν δεν έχεις φιλοδοξίες και κίνητρο στην ζωή σου, δεν θα τα καταφέρεις με μια γυναίκα που έχει ισχυρή προσωπικότητα, γιατί για εκείνη δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από έναν άντρα που δεν έχει στόχους στην ζωή του.

Για εκείνη το να έχεις στόχους και να τους επιτυγχάνεις είναι η ουσία της ζωής. Αν έχεις και εσύ όνειρα για την ζωή σου και παλεύεις να τα πραγματοποιήσεις, τότε θα σε εκτιμήσει, επειδή θα νιώθει ότι την καταλαβαίνεις.

#6. Δείχνει και Περιμένει ΑφοσίωσηΣτο φλερτ, οι γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα, για άλλους αποτελούν πρόκληση, για άλλους απωθητικό παράγοντα. Πώς να διαχειριστείς μια τέτοια γυναίκα.

Η αφοσίωση είναι ένα ακόμη σημείο-κλειδί που μια δυνατή γυναίκα θαυμάζει σε έναν άντρα. Όταν είναι μαζί σου θα παραμείνει αφοσιωμένη πλήρως σε εσένα και περιμένει την ίδια στάση και από εσένα.

Θέλει να μπορείς να πάρεις το μέρος της, όταν χρειαστεί και να δείχνεις τον σχετικό σεβασμό, ιδιαίτερα σε δημόσιους χώρους. Το ίδιο θα κάνει και εκείνη για εσένα.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Για περισσότερα σχετικά με το πώς να διαχειριστείς μια γυναίκα που σου αρέσει, κάνε κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.