Σημάδια Ότι Πρέπει να Σταματήσεις να την Κυνηγάς

Σημάδια Ότι Πρέπει να Σταματήσεις να την Κυνηγάς

Γιατί Να Μην Την Κυνηγάς

Σε πολλά άρθρα μας έχουμε αναφέρει πόσο σημαντικό είναι να κυνηγήσεις το όνειρό σου. Επιμονή, προσπάθεια και δυνατή θέληση. Ωστόσο μερικά πράγματα δεν πρέπει να παρερμηνεύονται ούτε να τους δίνονται διαστάσεις επικίνδυνες για εμάς τους ίδιους.

Θα ακούσω από πολλές κοπέλες μία ιστορία για κάποιον που τις κυνήγησε και δεν τα παρατούσε με τίποτα. Για κάποιον που δεν έβλεπε τα σημάδια και επέμενε ενώ η κοπέλα τον απέφευγε ευγενικά και προσπαθούσε μόνιμα να τον κρατάει σε απόσταση αλλά  λόγω ευγένειας δεν τον απέρριπτε άμεσα. Πίστευε απλά ότι θα λάβει το μήνυμα ο άλλος.

Πώς Μπορείς Να Ξέρεις Ότι Πρέπει Να Σταματήσεις Να Την Κυνηγάς ;

Για αρχή καλό θα είναι να συνειδητοποιήσεις τη διαφορά ανάμεσα στο να κυνηγάς και να διεκδικείς.

Οι γυναίκες δείχνουν ξεκάθαρα σημάδια. Απλά οι περισσότεροι άνδρες δεν ξέρουν να τα διαβάζουν.

Θα σου κάνω τις εξής ερωτήσεις λοιπόν:

#1. Πόσο Καιρό Γνωρίζεις Την Κοπέλα Και Την Κυνηγάς;

Αν γνωρίζεστε ήδη πολύ καιρό – πάνω από ένα μήνα, που προφανώς και μιλάμε για τέτοιες περιπτώσεις αφού αναφερόμαστε σε κυνήγι – και δεν έχεις κάνει κάποια κίνηση ούτε έχεις εκφράσει ερωτικό ενδιαφέρον αλλά νιώθεις να έχεις αρχίσει να την ερωτεύεσαι, μάντεψε τι συμβαίνει:

Η κοπέλα πιθανότατατα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ οτι την γουστάρεις. Βγαίνετε με παρέα, συναντιέστε συχνά, νομίζεις ότι φλερτάρετε – μπορεί και να φλερτάρετε αλλά το φλερτ παραμένει σε εμβρυακό στάδιο, σε επίπεδα γυμνασίου (μου είπε αυτό και της είπα το άλλο, τι να σημαίνει άραγε;

Η καρδιά μου πάει να σπάσει, πότε θα την ξαναδώ άραγε..). Σου θυμίζουν τίποτα όλα αυτά; Αν ναι, δεν είναι καλό.

#2. Όταν Την Κυνηγάς, Ανταποκρίνεται Ή Το Σταματάει;

μην κυνηγάς μια γυναίκα

Αν βρίσκεστε καιρό σε παρέα, το πιο πιθανό θα είναι η κοπέλα να προσπαθεί πάντα να είναι ευγενική μαζί σου. Και δυστυχώς, το μυαλό πολλές φορές μπερδεύει την ευγένεια με έλξη και ντροπή μαζί. Δηλαδή:

Της πέταξα υπονοούμενο και μου είπε “έλα σταμάτα” με νάζι και ντροπή. Θα της αρέσω πολύ!

ΟΧΙ!

Γιατί όχι; Γιατί εκείνη τη στιγμή, η κοπέλα σκέφτεται ότι δεν πρέπει να δημιουργήσει αμηχανία στην παρέα. Η ίδια νιώθει αμηχανία όμως και προσπαθεί να σε σταματήσει από το να την κυνηγάω.

Χτες μιλούσα με μία κοπέλα και μου έλεγε μία ιστορία. Στην παρέα που βγαίνει συναντά τα τελευταία 7 χρόνια ένα παιδί, που φλερτάρουν αλλά πάντα σε αθώο επίπεδο – κατά τη δική της άποψη.

Την τελευταία φορά που είχαν βγει παρέα, αυτός το κλιμάκωσε σε σημείο να της επιτεθεί σεξουαλικά μπροστά στην παρέα, προσπαθώντας να την κάνει να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα. Η κοπέλα τράβηξε το χέρι της απότομα και νευριασμένη αλλά δεν έκανε σκηνή στην παρεά, ούτε του φώναξε σε προσωπικό επίπεδο.

Αποτέλεσμα:

μην κυνηγάς μια γυναίκα

Από Τη Μια….

Η γυναίκα πίστευε ότι του έδωσε να καταλάβει. Ότι με την πολιτισμένη αλλά απότομη κίνησή της του έβαλε φρένο. Τώρα ο άντρας κατάλαβε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να την κυνηγά.

Από Την Άλλη….

Ο άντρας τι σκέφτηκε; “Ντράπηκε. Παραφέρθηκα μπροστά στον κόσμο. Καλύτερα λοιπόν να περιμένω να είμαστε οι δυο μας.”

Όταν λοιπόν η κοπέλα πήγε τουαλέτα, βγαίνοντας την πιάνει το παιδί και την στριμώχνει στον τοίχο. Η κοπέλα ήρθε σε πολύ αμήχανη θέση, έφυγε και η φάση έγινε ακόμα πιο αμήχανη και για τους δύο.

#3. Δέχεται Να Βγείτε Μόνο Οι Δυο Σας Επειδή Την Κυνηγάς;

Αν η απάντηση είναι όχι, πάλι μάντεψε τι συμβαίνει: ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ. Απλά δεν ενδιαφέρεται ερωτικά. Και η απάντηση είναι πάντα η ίδια σε αυτή την περίπτωση: ή δεν την έχεις φλερτάρει καθόλου, ή ενώ την φλερτάρεις δεν ανταποκρίνεται και επιμένεις χωρίς λόγο. Που μας οδηγεί στο επόμενο ερώτημα:

  • Αν / όταν την φλερτάρεις, ανταποκρίνεται;

Αν ανταποκρινόταν δε θα την κυνηγούσες. Θα ήσασταν ήδη μαζί.

  • Σου μιλάει για άλλους άντρες που γνωρίζει;
  • Οι φίλοι σου σου λένε το έχεις παρακάνει και πρέπει να προχωρήσεις;
  • Έχει αρχίσει η φάση να σου γίνεται εμμονή;
  • Ισχυρίζεσαι ότι δεν τρελαίνεσαι αλλά την σκέφτεσαι συνέχεια;
  • Έχει δηλητηριάσει το μυαλό σου και δεν ξέρεις τι γίνεται ούτε πώς θα συνεχίσει η ιστορία αλλά και ούτε μέχρι πότε θα κρατήσει;

Αν έστω και σε ένα από τα τελευταία πέντε ερωτήματα η απάντηση είναι ναι, σημαίνει ότι έχεις προσπαθήσει υπέρ του δέοντος.

Το ζητούμενο είναι να συνειδητοποιήσεις ότι αν τρως κόλλημα εύκολα, ενώ η γυναίκα δεν ενδιαφέρεται, κάτι οφείλεις να αλλάξεις στον τρόπο που σκέφτεσαι.

Όσες φορές και να τα πω, κατανοώ ότι το μυαλό δύσκολα ξεκολλά, ειδικά όταν κάποιος έχει μάθει να λειτουργεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο όταν γνωρίζει γυναίκα που του αρέσει. Όμως όταν βλέπεις ότι η προσέγγισή σου σε οδηγεί αρκετά συχνά σε αδιέξοδα και τα ποσοστά επιτυχίας σου είναι ανησυχητικά χαμηλά, μήπως πρέπει να αλλάξεις κάτι στην προσέγγισή σου;

Συμπέρασμα : Τα Πράγματα Είναι Υπερβολικά Απλά

Το φλερτ ξεκινά από τα πρώτα δευτερόλεπτα της γνωριμίας.

Πρέπει να είσαι ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις σου. Είσαι άνδρας, είναι γυναίκα, σε ελκύει, θέλεις να την ξαναδείς. Περισσότερα για το πότε είναι σωστό να το κάνεις αυτό στο βίντεο εδώ.

Τέλος, το κυνήγι κρατάει λίγα λεπτά, λίγες μέρες ή λίγες ώρες. Όχι παραπάνω.

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.