Στοχοθεσία – Πως Να Γίνεσαι Καλύτερος!

Η στοχοθεσία στην ζωή σου!

Ας πούμε ότι έχεις ξεπεράσει τα πρώτα στάδια της εξέλιξης και είσαι στη φάση που έχεις κάποια αποτελέσματα με τις γυναίκες, αλλά χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω.

Το κάτι παραπάνω μπορεί να είναι η αυτοματοποίηση των αποτελεσμάτων ή το να φέρνεις το αποτέλεσμα με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια.

Σε κάθε περίπτωση δηλαδή, πρέπει να γίνεις ακόμα καλύτερος και αυτό, επειδή ο άνθρωπος είναι μια μηχανή επιθυμιών.

Ειδικώς από τη στιγμή που ξεκινάς να εξελίσσεσαι και γεύεσαι τις πρώτες επιτυχίες, αρχίζεις να ζητάς την επόμενη. Και το αμέσως επόμενο βήμα. Και το αμέσως επόμενο επίπεδο.

Και εκεί που μέσα στην εβδομάδα γνώριζες μια δυο γυναίκες και πέταγες από την χαρά σου τώρα θες να γνωρίζεις καμιά δεκάρα σε μια έξοδό σου με την παρέα.

Στοχοθεσία

Ο καλύτερος τρόπος να επιτύχεις το παραπάνω είναι να αυξήσεις τις ικανότητές σου.

Και ο καλύτερος τρόπος να αυξήσεις τις ικανότητές σου είναι να θέσεις στοχοθεσία  στον ίδιο σου τον εαυτό.

Η στοχοθέτηση μπορεί να είναι

Α) Σε χρόνο

Β) Σε πλήθος

Γ) Σε έκθεση

Ας τα πάρουμε από την αρχή.

 

Χρόνος

Αν σήμερα βγαίνεις έξω και θες περίπου 2 ώρες να βρεις το θάρρος να μιλήσεις σε μια γυναίκα, αύριο στοχοθέτησε τον εαυτό σου να κάνει το εξής.

Μέσα σε 2 ώρες να έχει μιλήσει σε 10 γυναίκες.

wait-what-meme-11

(Μην ανησυχείς – μετά τις 2-3 πρώτες γίνεται εύκολο).

 

Ή

Αν σήμερα χρειάζεσαι 15 λεπτά για να φθάσεις στην ανταλλαγή τηλεφώνων με μια νέα γνωριμία, τώρα πιέσου να το κάνεις στα 10 λεπτά.

Δες το σαν παιχνίδι
Το αποτέλεσμα θα είναι να σκέφτεσαι και να εφαρμόζεις τρόπους που θα σου δείχνουν νέους δρόμους για να επιτυγχάνεις όσα θες. Και όταν μαθαίνεις νέους δρόμους, αποκτάς ικανότητες. Όταν αποκτάς ικανότητες γίνεσαι καλύτερος.

 

Με την ίδια λογική:

 

Πλήθος

Αν σήμερα μιλάς σε 2 γυναίκες στην έξοδό σου, αύριο μη φύγεις από το μπαρ αν δεν μιλήσεις σε 10. Ναι δεν θα γυρίσεις σπίτι αν δεν έχεις μιλήσει σαν άνδρας προς γυναίκα σε 10 ωραίες γυναικείες παρουσίες. Να παρουσιαστείς και να ανταλλάξετε δυο λόγια.

set-goals-take-action-motivation-750x400

Έκθεση

Αν σήμερα μιλάς μόνο σε γυναίκες που είναι μόνες τους ή με τις φίλες τους, αύριο – για να γίνεις καλύτερος – κάνε κάτι πιο δύσκολο (από άποψη έκθεσης). Πήγαινε σε μια ωραία γυναίκα που βρίσκεται σε μεικτή παρέα (Άνδρες και γυναίκες μέσα δηλαδή).

Αύριο, στο δρόμο, αντί να σταματήσεις μια γυναίκα που χαζεύει στις βιτρίνες άρα και εσύ σίγουρα είσαι ένας καλύτερος τρόπος να περάσει την ώρα της, προσπάθησε να σταματήσεις μια ωραία τύπισσα που τρέχει να προλάβει το λεωφορείο και ότι θα της πεις πρέπει να είναι δυνατότερο για να την κάνεις να ξεχάσει το ότι βιάζεται.

Αν δεν ξέρεις πως να το κάνεις πάτα το κουμπάκι παρακάτω.

Πόσο ελκυστικός αισθάνεσαι;

Το ένα σκαλοπάτι, θα φέρει το άλλο. Το να γίνεις καλύτερος είναι απλά μια διαδικασία  και ονομάζεται στοχοθεσία.

Στείλε μου σχόλια για το πώς σκοπεύεις να στοχοθετήσεις τον εαυτό σου και θα σου απαντήσω μέσα σε 24 ώρες.

Μέχρι την επόμενη φορά.

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .