Τι να Γνωρίζεις για να την Φιλήσεις στο Πρώτο Ραντεβού

Σκέφτεσαι αν χρειάζεται να την φιλήσεις στο πρώτο ραντεβού; Διάβασε ότι χρειάζεται να γνωρίζεις για την πρώτη κίνηση.

Πάντα υπάρχει το ερώτημα αν θα την φιλήσεις ή όχι στο πρώτο ραντεβού. Είναι αυτό το αιώνιο ερώτημα, μαζί με το ερώτημα του τι θα ακολουθήσει μεταξύ σας αν ανταποκριθεί. Αλλά κυρίως αν δεν θέλει;

Ειδικά όταν φαίνεται ότι τα πράγματα πάνε καλά, τότε είναι σίγουρα κάτι που σκέφτεσαι και σε απασχολεί έντονα, ενώ πιθανότατα να το σκέφτεται και η κοπέλα.

Λογικό είναι να μην ξέρεις τι να κάνεις, είσαι σε δύσκολη θέση, έτσι όπως εξελίσσεται το ραντεβού σου, αλλά μήπως πάνω από όλα να βάλεις στο νου σου ότι καλό είναι να δηλώσεις τις προθέσεις σου;

 

Επίσης, όσο κλισέ κι αν ακούγεται, να είσαι ο εαυτός σου. Η κοπέλα είναι μαζί σου σε ραντεβού, πρέπει να κάνετε κάτι κάποια στιγμή που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν δηλαδή η σχέση είναι ερωτική και όχι φιλική.

Οι περισσότεροι άντρες δεν ξέρουν ποια είναι η κατάλληλη στιγμή και για τον λόγο αυτό κάνουν πίσω. Ακούνε φωνές μέσα στο μυαλό τους που τους λένε «Μήπως είναι νωρίς; Μήπως δεν είναι έτοιμη; Μήπως με απορρίψει;»

Μια συνηθισμένη τεχνική είναι να περιμένεις μέχρι να δεις τα σημάδια και τότε να κάνεις την κίνηση σου.

Μάθε λοιπόν τα σημαδια για να διακρίνεις αυτό που θα σου δώσει να καταλάβεις πώς να κινηθείς.

Έτσι και αλλιώς, τα σημαντικότερα σημάδια που δείχνουν πως ενδιαφέρεται, μπορείς να τα δεις στο παρακάτω βίντεο:

Βέβαια, έχετε βγει ήδη ραντεβού, οπότε τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Ο Καλύτερος Τρόπος Να Τελειώσεις Το Πρώτο Ραντεβού
φιλί

Το τέλος ενός ραντεβού είναι συνήθως μια αμήχανη στιγμή. Το να την φιλήσεις στο πρώτο ραντεβού χρειάζεται απλά λίγο θάρρος, όπως είπαμε, αλλά αν θέλεις εγγυημένα αποτελέσματα, ίσως θα πρέπει να σκεφτείς κάτι άλλο.

Στο τέλος του ραντεβού, συνήθως μια γυναίκα περιμένει ότι θα την φιλήσεις ή ότι θα έχεις άγχος και δεν θα το κάνεις.

Αν θέλεις να την κάνεις να σε σκέφτεται συνέχεια, μέχρι την επόμενη φορά, πρέπει να της «χακάρεις» την προσωπικότητα και τον προγραμματισμό, να την μπερδέψεις.

Την ώρα που θα την αφήνεις στο σπίτι της ή θα την βάζεις στο ταξί για να φύγει, γύρε για να την φιλήσεις, και φίλησε την στο μάγουλο.

Χαμογέλασε ελαφρώς και πες της ότι πέρασες πολύ ωραία. Μην πεις το κλασσικό «ελπίζω να τα ξαναπούμε». Δείχνει πως έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Αυτό βέβαια, αν δεν νιώθεις έτοιμος να την φιλήσεις στο πρώτο ραντεβού ή έχεις στοιχεία πως το ραντεβού δεν πηγαίνει και τόσο καλά. Αν θέλεις να γνωρίζεις τα συγκεκριμένα σημάδια, τότε μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο:

Όμως, όχι μόνο βλέπεις ανταπόκριση από την γυναίκα αλλά θέλεις και να φιλήσεις.

Συνεχίζεις Να Θέλεις Να Την Φιλήσεις Στο Πρώτο Ραντεβού;
Σκέφτεσαι αν χρειάζεται να την φιλήσεις στο πρώτο ραντεβού; Διάβασε ότι χρειάζεται να γνωρίζεις για την πρώτη κίνηση.

Αν πάντως θέλεις να επιχειρήσεις να την φιλήσεις στο πρώτο ραντεβού θα πρέπει σε πρώτη φάση να βρεις το κατάλληλο περιβάλλον. Ένα μέρος με βολικούς καναπέδες ή ένα μπαρ όπου θα καθίσετε κοντά ο ένας στον άλλον.

Κάνε την κίνηση σου, προτού δεις οποιαδήποτε σημάδια! Δεν είναι ωραίο να περιμένεις. Είναι όμως πολύ γοητευτικό να αναλαμβάνεις δράση και να κινείσαι αποφασιστικά χωρίς φυσικά να γίνεσαι πιεστικός.

Μόλις νιώσεις εσύ έτοιμος προχώρα και κλιμάκωσε το φιλί.

Αν το θέλει και εκείνη δεν πρόκειται να ρισκάρει να το αρνηθεί. Το γεγονός ότι αναλαμβάνεις εσύ να οδηγήσεις την κατάσταση βγάζει αρρενωπότητα.

Αν της μεταφέρεις την ενέργεια σου, και εφόσον σε θέλει και εκείνη, θα ενδώσει στο φιλί και στην ερωτική ένταση της συνέχειας.

Ποια Είναι Η Σωστή Στιγμή;
Σκέφτεσαι αν χρειάζεται να την φιλήσεις στο πρώτο ραντεβού; Διάβασε ότι χρειάζεται να γνωρίζεις για την πρώτη κίνηση.

Αν θέλεις αναγκαστικά να ορίσεις μια σωστή στιγμή, τότε αυτή σίγουρα δεν θα είναι τα πρώτα λεπτά του ραντεβού, ούτε όταν βρίσκεται στα μισά μιας διήγησης!

Άφησε λίγη ώρα και αν δεις ότι δείχνει να περνάει καλά, προχώρησε φιλώντας την.

Δεν χρειάζεται να το αναβάλλεις πολύ.

Βασίσου στο ένστικτο σου, μιας και δεν υπάρχει όπως είπαμε σωστή στιγμή. Εσύ θα την δημιουργήσεις. Κάποια στιγμή στο ραντεβού, θα αισθανθείς ότι ένας από τους δύο θέλει να φιληθείτε.

Αυτή είναι η σωστή στιγμή!

Γενικά δεν είναι εύκολο να αναγνωρίσεις την σωστή στιγμή, εκτός αν μια γυναίκα είναι πολύ ξεκάθαρη.

Είναι πολύ συνηθισμένη η περίπτωση που ο άντρας περιμένει μέχρι το τέλος του ραντεβού και τελικά δεν βρίσκει την σωστή στιγμή. Ο λόγος που δεν την βρίσκει είναι ότι απλά δεν υπάρχει συγκεκριμένη σωστή στιγμή ή διστάζει!

Αν το ραντεβού σου δεν πηγαίνει τραγικά άσχημα, τότε κάνε κίνηση.

Ποια είναι η χειρότερη περίπτωση;

Στην χειρότερη περίπτωση δεν θα θέλει να σε φιλήσει και θα γλιτώσεις τον χαμένο χρόνο, αν περίμενες την «κατάλληλη» στιγμή.

Ζύγισε λοιπόν τα πράγματα και δες τι είναι προτιμότερο, έχοντας κατά νου ότι αν υπάρχει ένταση και επιθυμία για το φιλί, αλλά δεν το προχωρήσεις, θα είναι άσχημο, γιατί θα δείξεις ότι δεν το προσπάθησες.

Πώς Να Την Φιλήσεις Στο Πρώτο Ραντεβού
φιλι

Το ιδανικό είναι να την φιλήσεις ερωτικά και αργά και να αφήσεις το ερωτικό πάθος να κλιμακωθεί σταδιακά. Κάνε αργές κινήσεις, χωρίς να είσαι πολύ «επιθετικός» με την γλώσσα σου.

Τι Θα Γίνει Μετά Το Ραντεβού;
φιλι

Ένα παθιασμένο φιλί στο πρώτο ραντεβού είναι καλός οιωνός. Το σεξ από το πρώτο ραντεβού είναι κάτι που μας ενθουσιάζει όλους, αλλά τις περισσότερες φορές δεν είναι σίγουρο. Ακόμη και αν δεν κάνετε ολοκληρωμένο σεξ, αν υπάρχει πάθος, λίγη δράση είναι σίγουρα πολύ πιθανή.

Τέλος, είτε αποφασίσεις να την φιλήσεις στο πρώτο ραντεβού είτε όχι, να θυμάσαι ότι αν θέλεις να κάνεις την διαφορά δεν πρέπει να παίζεις με τους ίδιους κανόνες που παίζουν όλοι.

Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κάποια όμορφη γυναίκα που την πολιορκούν πολλοί, είναι σημαντικό να δείξεις τι σε διαφοροποιεί από τους άντρες που έχει γνωρίσει ως τώρα. Ως Άνδρας Αξίας, θες να εξασφαλίσεις και συνέχεια, ένα δεύτερο ραντεβού ιδανικά.

Άλλωστε, το γεγονός ότι βγήκατε ραντεβού είναι από μόνο του ένα πρώτο βήμα που δείχνει ότι πάει καλά.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερους τρόπους για να δημιουργείς έλξη τότε δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.