3 Κατηγορίες Γυναικών που Ίσως Χρειαστεί να Απορρίψεις

Γυναίκες Που Θα Χρειαστεί Να Απορρίψεις

Δεν είναι εύκολο να απορρίψεις μια γυναίκα ειδικά αν σου αρέσει και κυρίως όταν σου δείχνει σημάδια πως υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι στο μέλλον.

Ωστόσο, στην τελευταία πρόταση υπάρχουν τρεις λέξεις που μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα:

« Υπάρχει περίπτωση » και « μέλλον » είναι οι λέξεις που από την μια σου στέλνουν το μήνυμα πως κάτι μπορεί να συμβεί και από την άλλη πως δεν είναι σίγουρο.

Όταν κινείσαι σε τεντωμένο σχοινί και δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί είναι στο δικό σου χέρι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και αν χρειαστεί να απορρίψεις.

Αν δεν το κάνεις, τότε υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε έναν φαύλο κύκλο που την μια θα κατηγορείς την γυναίκα και την άλλη τον εαυτό σου.

Και αυτό δεν είναι υγιές.

Για Ποιο Λόγο Nα Tην Απορρίψεις;

γιατί να την απορρίψεις

Δεν ξέρω αν είναι σώφρον να βάζουμε σε κατηγορίες τους ανθρώπους.

Ακόμα, δεν είναι του στυλ μου να κατηγορώ τις γυναίκες. Αν μια γυναίκα σου προκαλεί αρνητικά συναισθήματα και δεν την απορρίψεις τότε είναι δική σου ευθύνη, όχι δική της.

Ο καθένας κάνει αυτό που έχει μάθει καλύτερα. Αυτό είναι η μισή ιστορία.

Η άλλη μισή είναι αν θα το ανεχτείς ή όχι.

ποια γυναίκα απορρίπτεις

Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια στο φλερτ είναι οι προθέσεις. Και αυτές χωρίζονται σε τρεις υποκατηγορίες:

  1. Πόσο καλά αισθάνεσαι με τις προθέσεις σου.
  2. Πόσο γρήγορα και με ποιον τρόπο τις αποκαλύπτεις.
  3. Με ποια μέσα αποκαλύπτεις τις προθέσεις της γυναίκας.

Οι προθέσεις του καθενός φανερώνονται από τις πράξεις του και όχι από το τι λέει πως θα κάνει.

Και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Οι προθέσεις μετράνε επειδή φανερώνουν τις προσδοκίες τη γυναίκας από εσένα και φυσικά σου αποκαλύπτουν τι να περιμένεις από εκείνη.

Αν δεν την βλέπεις για παράδειγμα μόνο φιλικά ενώ εκείνη σου έχει ξεκαθαρίσει την θέση της και συνεχίζεις να προσπαθείς, τότε αποφεύγεις την αλήθεια.

Δες παρακάτω γιατί έιναι σημαντικό να της δείξεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον ήδη από την αρχή.

Δυστυχώς η αλήθεια είναι λυτρωτική αλλά μέχρι να μας λυτρώσει απαιτεί μια δόση ψυχολογικού πόνου.

Είναι δύσκολο να δεχτούμε πως μια γυναίκα δεν μας βλέπει σεξουαλικά. Μας χτυπάει απευθείας στον εγωισμό και στις ανασφάλειες μας. Και το Εγώ είναι περίεργο πράγμα.

Δημιουργεί ψευδαισθήσεις και μας αποτρέπει να δούμε την

όπως είναι και να προχωρήσουμε.

Όμως η απόρριψη είναι μηχανισμός που λειτουργεί μέσω αλληλεπίδρασης. Όταν μια γυναίκα απορρίπτει τις προθέσεις σου τότε και εσύ με την σειρά σου θα απορρίψεις τις δικές της.

Για αυτό και είναι χρήσιμο να γνωρίζεις ποιες γυναίκες ή προθέσεις για να το θέσω πιο συγκεκριμένα, είναι καλύτερο να απορρίψεις.

3 Κατηγορίες Γυναικών Που Θα Χρειαστεί Να Απορρίψεις

Υπάρχει ένας μύθος, αρκετά διαδεδομένος, που λέει ότι οι άντρες δεν απορρίπτουν, μόνο απορρίπτονται. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

Υπάρχουν αρκετές κατηγορίες προθέσεων στον κόσμο του φλερτ και είναι χρήσιμο να ξέρεις να τις αναγνωρίζεις.

Όμως πρώτα θα χρειαστεί να κάνω μια σημείωση.

Αν δεν είσαι ξεκάθαρος με τις προθέσεις σου τότε δεν θα ξέρεις ποτέ με διαύγεια αν η γυναίκα που ενδιαφέρεσαι μπορεί να σου προσφέρει αυτό που έχεις ανάγκη.

Και αυτό ισχύει με όλους τους ανθρώπους.

Οι τρεις κατηγορίες λοιπόν που πρέπει να προσέξεις είναι:

#1. Η Φίλη.

Είναι γλυκιά, κάνετε φοβερή παρέα και το μόνο που θέλει είναι να μείνετε φίλοι. Είτε στο λέει ξεκάθαρα είτε όχι, η σχέση σας θα παραμείνει φιλική.

#2. Το Φλερτ.

Πιστεύεις πως η επαφή σας πηγαίνει κάπου όμως στην πραγματικότητα η σχέση σας φτάνει μέχρι εκεί. Σου δείχνει σημάδια πως της αρέσεις όμως το πράγμα δεν προχωράει ποτέ σε μια σεξουαλική επαφή ή σταθερή σχέση.

#3. Η Γυναίκα Που Αναζητά Στάτους Ή Οικονομική Επιφάνεια.

αναζητά στάτους

Είναι οι γυναίκες που θα σε επιλέξουν είτε λόγω της οικονομικής σου άνεσης είτε επειδή έχεις μια υψηλή επαγγελματική θέση που μπορεί να φανεί χρήσιμη.

Βέβαια δεν είναι μόνο αυτές οι κατηγορίες ή προθέσεις που θα συναντήσεις.

Θα γνωρίσεις ενδιαφέρουσες γυναίκες που θα θέλουν να κάνουν σεξ μαζί σου ή κάτι πιο σταθερό. Και φυσικά αυτός είναι ο σκοπός του άρθρου.

Να μάθεις να αναγνωρίζεις γρήγορα τις προθέσεις των γυναικών που μπαίνουν στην ζωή σου.

Καμία από τις παραπάνω κατηγορίες δεν πιστεύω πως μπορεί να σε βλάψει.

Εσύ έχεις την πίτα και εσύ έχεις και το μαχαίρι.

Το πρόβλημα δημιουργείται όταν λόγω έλλειψης εμπειρίας ή επιλογών συνεχίζεις να ασχολείσαι με γυναίκες που σου δείχνουν ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να σου προσφέρουν αυτό που θέλεις.

Για αυτό θα χρειαστεί να έχεις πάντα τρία χαρακτηριστικά που θα σε προστατέψουν από γυναίκες που δεν σκοπεύουν να κάνουν κάτι μαζί σου (ή τουλάχιστον αυτό που θέλεις).

Ήρθε Η Ώρα Να Απορρίψεις

γυναίκα που θα απορρίψεις

Για να έχεις την δυνατότητα να αποκαλύπτεις τις προθέσεις των γυναικών που ενδιαφέρεσαι θα χρειαστεί να έχεις τρία χαρακτηριστικά:

  1. Σταμάτα να προσφέρεις Πλατωνική Αξία.
  2. Να έχεις απαιτήσεις και όχι μόνο να προσφέρεις.
  3. Πάντα να προχωράς τα πράγματα μπροστά.

Πάμε να τα δούμε ένα προς ένα.

#1. Σταμάτα Να Προσφέρεις Πλατωνική Αξία

Η πλατωνική αξία σημαίνει πως φέρεσαι σαν φίλος ενώ θα ήθελες να είσαι εραστής.

Είσαι συνεχώς διαθέσιμος, μιλάτε με τις ώρες στο τηλέφωνο αναλύοντας τα προβλήματα σας και ποτέ δεν κάνεις κίνηση να της δείξεις πως δεν θέλεις μόνο αυτά.

#2. Να Έχεις Απαιτήσεις Και Όχι Μόνο Να Προσφέρεις

να έχεις απαιτήσεις

Ακυρώνει διαρκώς ραντεβού ή αργεί να εμφανιστεί, σου λέει πως θα έρθει σπίτι σου αλλά πάντα κάτι τυχαίνει και το ακυρώνει, επικοινωνείς συνεχώς εσύ πρώτος και γενικότερα όλες σας οι συναντήσεις γίνονται με τους δικούς της όρους.

Δεν είναι κακό να προσφέρεις θετική αξία στην ζωή της. Το αντίθετο μάλιστα.

Όταν όμως προσφέρεις χωρίς να ζητάς, επικοινωνείς αδυναμία και πως πιστεύεις ότι δεν σου αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση. Σημαίνει πως φοβάσαι να απορρίψεις.

Όμως όταν αρέσεις σε μια γυναίκα δεν θα παίξει παιχνίδια.

Δεν θα ακυρώσει ραντεβού, θα επικοινωνεί και εκείνη μαζί σου και όπως λέω πολύ συχνά δεν θα κάνει τα εύκολα δύσκολα.

Πολύ απλά γιατί της αρέσεις και δεν θέλει να χαλάσει την κατάσταση.

#3. Πάντα Να Προχωράς Τα Πράγματα Μπροστά

προχώρα μπροστά

Ο βασικότερος συντελεστής είναι απλός: Σου αρέσει και την βρίσκεις σέξι.

Και όταν αυτό συμβαίνει οι διαδικασίες πρέπει να είναι απλές:

  1. Ζήτησε να ανταλλάξετε τηλέφωνα.
  2. Επικοινώνησε άμεσα μαζί της για κλείσετε ραντεβού.
  3. Στο ραντεβού επιδίωξε να την φιλήσεις.

Με αυτές τις απλές κινήσεις βάζεις την γυναίκα να σκεφτεί τι θέλει από εσένα (αν δεν έχει αποφασίσει ήδη) και μέχρι πoιο σημείο θα προχωρήσετε την επαφή σας.

Μια γυναίκα υπάρχει περίπτωση να την απορρίψεις για πολλούς λόγους, όπως και εκείνη εσένα. Έτσι είναι το φλερτ και όλοι κάποια στιγμή απορρίπτονται.

Όμως είναι καλύτερο να το ξέρουν και οι δύο από την αρχή.

Οι ελπίδες και οι προσδοκίες παίζουν περίεργα παιχνίδια.

Πιστεύεις ότι σου αξίζουν ποιοτικότερες σχέσεις αλλά δυσκολεύεσαι να τις αποκτήσεις; Είναι πιο απλό απ’ ότι νομίζεις. Πάτα εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο, αποκτώντας κριτήρια για τις σχέσεις. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.