Τι Βρίσκουν Ελκυστικό οι Γυναίκες στα Κακά Παιδιά

Αναρωτιέσαι Τι Βρίσκουν Ελκυστικό Οι Γυναίκες Στα Κακά Παιδιά;

Είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Και είναι άξιο απορίας για τους περισσότερους άντρες. Γιατί οι γυναίκες έλκονται τόσο πολύ από τα κακά παιδιά;

Τι είναι αυτό που τις κάνει να τους κυνηγάνε, την στιγμή που κάποιοι άντρες οι οποίοι φέρονται πολύ σωστά στο αντίθετο φύλο δυσκολεύονται να βρουν μια γυναίκα που τους αξίζει;

Επειδή πολλοί ρωτάνε για αυτό το θέμα και επειδή πολλά ακούγονται ως απαντήσεις, σήμερα αποφάσισα να απαντήσω μια για πάντα σε αυτά τα ερωτήματα με έναν ικανοποιητικό τρόπο που δεν θα αφήσει απορίες.

Αυτό που θέλω να σου εντυπωθεί πριν διαβάσεις παρακάτω είναι το εξής: Οι πραγματικοί, επιστημονικοί λόγοι που οι γυναίκες έλκονται από τα κακά παιδιά είναι πολύ διαφορετικοί από αυτούς που νομίζεις.

γυναίκες και κακα παιδιά

Πριν συνεχίσεις, δες και το βίντεο για το μεγαλύτερο πρόβλημα στο φλερτ και πως το αντιμετωπίζεις εδώ.

Όχι, δεν είναι ότι είναι χαζές και δεν ξέρουν να διαλέγουν, αν και αυτό ισχύει σε ορισμένες περιπτώσεις. Ούτε έχει σχέση με το ότι θέλουν να βασανίζονται.

Αντίθετα, υπάρχουν κάποιοι εξελικτικοί και βιολογικοί λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες έλκονται από άντρες που δεν τους φέρονται σωστά.

Θυμήσου να δεις και το επεισόδιο από το ελληνικό poodcst του Apla + Andrika που έχουμε συζητήσει ακριβώς αυτό το θέμα:

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τι βρίσκουν ελκυστικό οι γυναίκες στα κακά παιδιά και γιατί.

 

#1. Έχουν Υψηλή Αυτοπεποίθηση

Ναι, αυτός είναι ο πρώτος και κύριος λόγος που οι γυναίκες έλκονται από τα κακά παιδιά. Επειδή ακριβώς η υψηλή αυτοπεποίθηση είναι άκρως ελκυστικό χαρακτηριστικό, οι γυναίκες βρίσκουν πολύ σέξι τα κακά παιδιά γιατί αυτό είναι κάτι που διαθέτουν.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους ανθρώπους που έχουν χαμηλή εικόνα με τον εαυτό τους, τα κακά παιδιά πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές τους και σε αυτό που έχουν να προσφέρουν. Μερικές φορές, μάλιστα, υπερβολικά πολύ !

Το αποτέλεσμα είναι να δίνουν την εικόνα ενός άντρα που είναι ισχυρός και δυναμικός, έχει μια ηγετική προσωπικότητα και ξέρει ποιος είναι και προς τα που πηγαίνει.

#2. Δεν Τους Νοιάζει Τι Θα Πει Ο Κόσμος Για Τους Ίδιους Και Τις Γυναίκες Και Δεν Ζητάνε Την Άδεια Κανενός

γυναίκες και κακα παιδιά

Οι περισσότεροι άντρες σκεφτόμαστε υπερβολικά την γνώμη των άλλων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εξαρτιόμαστε πολύ από το τι θα σκεφτούν οι γύρω μας. Άρα και να μην δρούμε δυναμικά και με τον τρόπο που θα θέλαμε.

Σε πολλά σημεία μάλιστα, «ζητάμε την άδεια» με πλάγιο τρόπο από τα άτομα γύρω μας για να κάνουμε ή να σκεφτούμε κάποια πράγματα.

Αυτό το οποίο βρίσκουν ελκυστικό, όμως, οι γυναίκες στα κακά παιδιά είναι ότι δεν τους νοιάζει καθόλου η γνώμη των άλλων.

Θα ρισκάρουν, θα φερθούν ανόητα, θα πουν τα λάθος πράγματα στις λάθος στιγμές. Θα κάνουν ακατάλληλα αστεία, θα προσβάλλουν και γενικότερα δεν θα μπουν σε πλαίσια και καλούπια.

Ίσως σου ακούγονται ακραίες αυτές οι συμπεριφορές, δείχνουν όμως κάποια χαρακτηριστικά που είναι άκρως ελκυστικά στις γυναίκες.

Φυσικά, δεν λέω να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Απλά ίσως θα ήταν ωφέλιμο να σκεφτόμαστε λιγότερο το «τι θα πει ο κόσμος» και να εκφράσουμε ελεύθερα όλες τις πτυχές του εαυτού μας.

Το να μην ζητάς άδεια για να μιλήσεις και να εκφραστείς ελεύθερα είναι πολύ σημαντικό γιατί φανερώνει ότι έχει αυτοπεποίθηση, υψηλή αυτοεκτίμηση, είσαι δυναμικός, αποφασιστικός και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες.

Επειδή όλα αυτά είναι άκρως ελκυστικά χαρακτηριστικά για τις γυναίκες, μπορείς να καταλάβεις και τον λόγο που έλκονται τόσο πολύ από τα κακά παιδιά.

#3. Είναι Διασκεδαστικοί Με Όλους και Με Τις Γυναίκες

Επειδή ακριβώς δεν σκέφτονται και τους νοιάζει τί θα πει ο κόσμος και επειδή έχουν αυτοπεποίθηση, γίνονται αυτόματα και πιο διασκεδαστικοί.

Θα ρισκάρουν παραπάνω, θα πουν αστεία, θα δοκιμάσουν με την γυναίκα που είναι δίπλα τους πρωτόγνωρες εμπειρίες. Έτσι θα προσφέρουν μια καινούρια, διαφορετική πραγματικότητα.

Όλοι θέλουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που θα μας κάνει να ξεφεύγουμε από την ρουτίνα και τα συνηθισμένα. Και αυτό είναι κάτι που τα κακά παιδιά το προσφέρουν απλόχερα !

Ορίστε λοιπόν ! Αυτοί είναι οι τρεις πιο βασικοί λόγοι που βάση επιστημονικών ερευνών οι γυναίκες έλκονται από τα κακά παιδιά.

Δεν χρειάζεται να το πας στο άλλο άκρο. Απλά ίσως αν υιοθετούσες κάποια από τα παραπάνω στοιχεία να γινόσουν άμεσα πιο ελκυστικός στο αντίθετο φύλο.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα για να διαβάσεις:

Όσο Περισσότερο σε Απορρίπτουν, Τόσο Περισσότερο Εξελίσσεσαι

Ποιες Ικανότητες Έχουν όσοι Είναι Κορυφαίοι στην Επικοινωνία

Κι αν θες να μάθεις περισσότερα για την επιτυχία με τις γυναίκες, πάτα εδώ

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.