5 Αλήθειες που δεν Ξέρουν οι Άντρες για τις Ωραίες Γυναίκες

5 Αλήθειες που δεν Ξέρουν οι Άντρες για τις Ωραίες Γυναίκες

Τι Δεν Ξέρουν Οι Άντρες Για Τις Ωραίες Γυναίκες

Υπάρχει μια κοινή πεποίθηση ότι οι ωραίες γυναίκες και οι γυναίκες συνολικότερα δεν αντιμετωπίζουν τα ίδια θέματα και την ίδια πραγματικότητα με τους άντρες.

Συζητώντας με μαθητές που έρχονται στο Men Of Style, αλλά και από προσωπικές μου συζητήσεις με άντρες, έχω διαπιστώσει ότι στην πλειοψηφία τους, οι άντρες δεν γνωρίζουν μερικές αλήθειες που ισχύουν για τις περισσότερες γυναίκες.

Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί άντρες θεωρούν ότι για τις γυναίκες, και ιδιαίτερα για τις ωραίες γυναίκες, η κατάσταση στο φλερτ είναι πολύ πιο εύκολη, σκέφτηκα να αποκαλύψω 5 από τις βασικότερες αλήθειες που ισχύουν και για εμάς και τις οποίες διαβάζοντάς τες ενδέχεται να μας καταλάβεις καλύτερα.

Ενδέχεται επίσης να πέσεις από τα σύννεφα.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να διευκρινίσω ότι από τη στιγμή που αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο, έκανα και την αντίστοιχη έρευνα.

Οι αλήθειες που θα διαβάσεις παρακάτω δεν είναι μόνο προσωπικές μου αλήθειες και η δική μου άποψη.

Είναι αλήθειες που ισχύουν κατά βάση για τις περισσότερες γυναίκες που θα γνωρίσεις και θα φλερτάρεις.

Και ελπίζω αυτό να είναι αρκετά βοηθητικό ώστε να απομυθοποιήσεις κάποια πράγματα, να χαλαρώσεις στο φλερτ, να αποκτήσεις άνεση, να είσαι περισσότερο ο εαυτός σου και εν τέλει, να διεκδικήσεις και να αποκτήσεις αυτό που θέλεις και σου αξίζει.

#1. Οι Ωραίες Γυναίκες Αναζητούν Και Θέλουν Να Κάνουν Σεξ Όσο Και Οι Άντρες

Σε αντίθεση με το τι πιστεύουν οι περισσότεροι άντρες, θα σου πω μια μεγάλη αλήθεια: Θέλουμε και αναζητούμε να κάνουμε σεξ όσο εσείς.

Υπάρχουν κάποιοι μύθοι γύρω από τη γυναικεία σεξουαλικότητα, τους οποίους μπορείς να τους δεις καλύτερα εδώ.

Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες, όταν ντυνόμαστε, βαφόμαστε και βγαίνουμε έξω, θέλουμε να φλερτάρουμε. Ακόμα κι αν δεν κάνουμε το πρώτο βήμα και δεν προσεγγίζουμε εμείς άντρες, περιμένουμε από εσάς να μας φλερτάρετε.

Και ο σκοπός που θα φλερτάρουμε δεν είναι απαραίτητα το σεξ, καθώς απολαμβάνουμε το φλερτ.

Όμως!

Είτε πρόκειται για μια σχέση που έχουμε με έναν άντρα είτε για την καθημερινή μας ζωή, θέλουμε και απολαμβάνουμε το σεξ σε τεράστιο βαθμό. Απλά το δείχνουμε με πιο έμμεσο τρόπο, διαφορετικά ίσως από εσάς.

Είναι ζωτικής σημασίας για εμένα να κατανοήσεις ότι οι ωραίες γυναίκες θέλουν να κάνουν σεξ όσο θέλεις κι εσύ. Και σε πολλές περιπτώσεις το διεκδικούμε ακόμα κι αν αυτό δεν γίνεται πάντα αντιληπτό από εσάς.

Τώρα, το εάν βγήκατε πρώτο ραντεβού και δεν θέλει να κάνει σεξ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλει γενικά να κάνει σεξ μαζί σου, ούτε ότι την ενδιαφέρει το σεξ λιγότερο απ’ ότι εσένα. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το σεξ στο πρώτο ραντεβού.

Επομένως, έχουμε διαφορετικό και πιο έμμεσο τρόπο που εκφράζουμε το ότι θέλουμε σεξ, αλλά το θέλουμε όσο κι εσείς.

 

#2. Τις Ωραίες Γυναίκες  Τις Φοβίζει Την Απόρριψη

Φυσικά!

Όλες οι γυναίκες φοβόμαστε την απόρριψη, γιατί είμαστε άνθρωποι και έχουμε φόβους και ανάγκη για αποδοχή όπως κι εσείς.

Και όχι, δεν είμαστε πάντα τόσο γεμάτες αυτοπεποίθηση όσο μπορεί να δείχνουμε.

Όταν έρχεται ένας άντρας να με προσεγγίσει πάντα σκέφτομαι το πώς θα του φανώ, το εάν θα κάνω ή θα πω κάτι λάθος, και τελικά το εάν θα με αποδεχτεί ή εάν θα με απορρίψει.

Και τις ωραίες γυναίκες να προσεγγίσεις, φοβούνται και σκέφτονται ότι μπορεί να τις απορρίψεις.

Όλες οι γυναίκες βιώνουν τον φόβο της απόρριψης, και μάλιστα σε τεράστιο βαθμό. Κι αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει με την ομορφιά ή την εξυπνάδα που διαθέτει η κάθε γυναίκα.

Όσο όμορφη κι αν είναι μια γυναίκα, όταν νιώθει έλξη για έναν άντρα και τον βλέπει ερωτικά, πάντα θα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της ότι μπορεί να την απορρίψει.

Επομένως, σε αυτόν τον τομέα δεν διαφέρουμε και σε πολλά.

ωραίες γυναίκες

#3. Οι Ωραίες Γυναίκες Έχουν Ατέλειες, Ανασφάλειες Και Στιγμές Αδυναμίες

Κυρίως λόγω κοινωνικού προγραμματισμού, δηλαδή της άποψης που προβάλουν οι ταινίες, τα τραγούδια, τα Social Media και τα ΜΜΕ, ένα μεγάλο ποσοστό των αντρών έχω διαπιστώσει ότι πιστεύει ότι οι ωραίες γυναίκες είναι τέλειες!

Κι εκεί είναι το σημείο που ένας άντρας που σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο βάζει τη γυναίκα σε βάθρο και πιστεύει ότι είναι ένα έπαθλο που πρέπει να κερδίσει.

Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Οι γυναίκες έχουμε ανασφάλειες, ατέλειες και στιγμές αδυναμίας όπως όλοι οι άνθρωποι.

Υπάρχουν στιγμές που σπάμε, που φοβόμαστε, που υπεραντιδράμε.

Όχι μόνο καμία γυναίκα δεν είναι τέλεια, σε πολλές περιπτώσεις έχουμε περισσότερες ανασφάλειες και ατέλειες από τον άντρα που μας φλερτάρει.

Επιπλέον, εδώ θέλω να επισημάνω ότι, έτσι κι αλλιώς, τέλειο δεν υπάρχει.

Όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως φύλου, έχουν ατέλειες κι ανασφάλειες και στιγμές αδυναμίες, κι αυτό είναι και το φυσιολογικό.

Επομένως, όσο όμορφη κι αν είναι μια γυναίκα, πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος κι έχει τα μειονεκτήματά της όπως όλοι.

#4. Αναζητούν Έναν Άντρα Που Δεν Επικεντρώνεται Στην Εξωτερική Τους Εμφάνιση

Κι αυτό φυσικά ισχύει για όλες τις γυναίκες.

Καμία γυναίκα δεν θέλει να νιώθει ότι είσαι μαζί της και ότι νιώθεις έλξη για εκείνην ΜΟΝΟ επειδή είναι εμφανίσιμη.

Επειδή πολλοί άντρες, όταν προσεγγίζουν τις ωραίες γυναίκες επικεντρώνονται στην εξωτερική τους εμφάνιση, αναζητούν έναν άντρα που να μπορεί να κοιτάξει και πέρα από αυτό.

Για εκείνες, ενώ η εμφάνισή τους είναι προφανώς σημαντική, δεν είναι το μεγαλύτερό τους όπλο. Η κοινωνική και συναισθηματική ευφυΐα μιας γυναίκας σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα της είναι στοιχεία που μετρούν περισσότερο, και μια γυναίκα θέλει να νιώθει ότι τα βλέπεις και τα εκτιμάς εξίσου.

Επειδή οι περισσότεροι άντρες που προσεγγίζουν ωραίες γυναίκες μένουν στην εξωτερική τους εμφάνιση, οι γυναίκες αυτές αναζητούν άντρες που έχουν την ικανότητα να εκτιμήσουν μεν την εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά να κοιτάξουν και πέρα από αυτήν.

Αυτό δείχνει ότι ο συγκεκριμένος άντρας έχει βάθος και μπορεί να εκτιμήσει και την εσωτερική ομορφιά μιας γυναίκας.

#5. Μπαίνουν Κι Εκείνες Στο Friendzone!

Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται αυτό, οι ωραίες γυναίκες σε κάποιες περιπτώσεις μπαίνουν κι εκείνες στο friendzone.

Βασικά, σε όλες τις γυναίκες μπορεί να τύχει αυτό.

Κανένα από τα δύο φύλα δεν εξαιρείται από τον κανόνα του friendzone.

Τώρα, σε περίπτωση που σου είπε ότι είσαι καλό παιδί αλλά σε βλέπει φιλικά, τότε υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που έγινε αυτό και φυσικά υπάρχουν και τρόποι αντιμετώπισης. Δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με το πώς μπορείς να διαχειριστείς την κατάσταση εάν σου είπε αυτήν τη φράση.

Προσωπικά, μου έχει τύχει αρκετές φορές να βλέπω κάποιον ερωτικά κι εκείνος να με βλέπει φιλικά.

Ενδεχομένως να μην ταιριάζαμε, να ήθελε κάτι άλλο ή να μην με έβρισκε ελκυστική.

Σε κάθε περίπτωση, η αλήθεια είναι ότι και οι γυναίκες μπαίνουν στην φιλική ζώνη, ακριβώς όπως και οι άντρες. Και πίστεψέ με, μας πονάει το ίδιο.

Συνολικά, οι γυναίκες και οι άντρες, όσον αφορά το φλερτ αντιμετωπίζουμε αντίστοιχες δυσκολίες.

Το σημαντικό είναι και τα δύο φύλα να αρχίσουν σταδιακά να συνειδητοποιούν ότι το φλερτ είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, κι ότι τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες έχουν να αντιμετωπίσουν αντίστοιχες δυσκολίες και φόβους.

Το καλύτερο είναι να συνειδητοποιείς σταδιακά ότι οι γυναίκες δεν διαφέρουμε τόσο από τους άντρες, και ότι θέλουμε να μας φλερτάρουν, ακόμα κι αν δεν μπορούμε πάντα να το δείξουμε.

Μόλις συνειδητοποιήσεις ότι οι γυναίκες έχουν τις φοβίες τους και τις ανασφάλειές τους όπως όλοι οι άνθρωποι και ότι κατά βάση θέλουν να τις φλερτάρουν, θα αρχίσει το φλερτ να σου φαίνεται πολύ πιο εύκολο και διασκεδαστικό.

Και αυτός, άλλωστε, είναι και ο σκοπός.

Αν θέλεις να αυξήσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ, δες εδώ.

Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Eva
subscriber
Μέσα από τυχαίες συγκυρίες στη ζωή της η Εύα ήρθε σε επαφή με την επιστήμη γύρω από το φλερτ και τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, κάτι που την βοήθησε να εξελιχθεί και να δει τις ανθρώπινες σχέσεις τελείως διαφορετικά. Αυτό την ώθησε να έρθει σε επαφή με τον εαυτό της και να θελήσει να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους να βιώσουν την αλλαγή που βίωσε εκείνη. Η οπτική της γωνία βοηθάει τους άντρες που έρχονται στο Men Of Style να συνειδητοποιήσουν το πώς τους βλέπει μια γυναίκα, τι θέλουν οι γυναίκες και τελικά, το πώς μπορούν να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Μέσα από τα άρθρα της εκφράζει τη γυναικεία οπτική των καταστάσεων που διέπουν το φλερτ και τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων.