Γιατί δεν με Θέλει: 5 Λόγοι που δεν Θέλει να Κάνει Σεξ Μαζί σου

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια γυναίκα μπορεί να μην θέλει να κάνει σεξ μαζί σου. Διάβασε τους πέντε πιο συνηθισμένους.

Υπάρχουν άπειροι λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα δε θα θέλει να κάνει σεξ μαζί σου. Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθώ τους πιο συνηθισμένους, που αντιμετωπίζουν οι άνδρες που έρχονται σε επικοινωνία μαζί μας.

Πολλοί λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα δε θα θέλει να κάνει σεξ μαζί σου, είναι παντελώς εμφανείς. Ωστόσο, θα ασχοληθώ με τους πέντε πιο δημοφιλείς λόγους, όσο και αν εγώ ή και εσύ που διαβάζεις το άρθρο μπορεί κάποιους από αυτούς να τους θεωρήσεις αυτονόητους.

Πριν όμως απαριθμήσω τους πέντε πιο δημοφιλείς λόγους, ας αναφέρω κάποιους αυτονόητους λόγους που όλοι πρέπει να γνωρίζουμε

  1. Η γυναίκα δε νιώθει την παραμικρή ερωτική έλξη για εσένα, ούτε πρόκειται. Απλά προχωράς τη ζωή σου και την ξεχνάς.
  2. Δεν προσέχεις την υγιεινή σου (δεν πλένεις τα δόντια σου, δεν κάνεις συχνά μπάνιο, δεν βάζεις αποσμητικό).
  3. Δεν προσπαθείς να κερδίσεις καμία γυναίκα, οπότε και καμία δε θα θέλει να κάνει σεξ μαζί σου.

Ας περάσουμε τώρα στους πέντε πιο δημοφιλείς λόγους που δε θέλει να κάνει σεξ μαζί σου.

#1. “Μυρίζει” Την Ανάγκη Του Άνδρα Για Σεξ
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια γυναίκα μπορεί να μην θέλει να κάνει σεξ μαζί σου. Διάβασε τους πέντε πιο συνηθισμένους.

Α) Ο πιο δημοφιλής λόγος που μία γυναίκα δε θα νιώσει σεξουαλική έλξη, είναι επειδή φαίνεται πόσο την έχει ανάγκη. Μάλιστα, πολλές φορές, θα φαίνεται πώς δεν έχει ανάγκη μόνο τη γυναίκα, αλλά οποιαδήποτε γυναίκα μπορεί να διεκδικήσει ή να ονειρευτεί ότι θα γίνει δικιά του.

Με λίγα λόγια, ο πρώτος λόγος είναι η απελπισία.

Β) Η ανυπομονησία, η αγωνία και η πίεση δε δίνουν χώρο στη γυναίκα να διεκδικήσει επίσης κάτι από έναν τέτοιο άνδρα. Γνωρίζει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τον έχει.

Ο άνδρας κοιτάζει τη γυναίκα που ποθεί όπως ένα παχουλό παιδάκι κοιτάζει το παγωτό που του στερούν οι γονείς του για να αδυνατίσει.

#2. Ο Άνδρας Αρνείται Τη Σεξουαλικότητά Του
κρυο

Η έλξη δεν είναι συνειδητή επιλογή, ούτε του άνδρα αλλά ούτε και της γυναίκας. Και δυστυχώς, όσο περνάνε τα χρόνια,  ο άνδρας αρνείται τη φύση του και κάνει τη δουλειά της γυναίκας (να τον θέλει σεξουαλικά) όλο και πιο δύσκολη.

Όλο και περισσότεροι άνδρες αρνούνται τη σεξουαλικότητά τους. Αρνούνται τις επιθυμίες τους, φοβούνται να εκφραστούν συναισθηματικά ελεύθερα και καταπιέζουν τον τρόπο που εκφράζονται, ακόμα και τον τρόπο που σκέφτονται και νιώθουν όταν επικοινωνούν με μία γυναίκα που τους αρέσει.

Όταν φοβάσαι να εκφράσεις τις προθέσεις σου για σεξ, τότε ο φόβος σε καθηλώνει, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να της φέρονται σαν να είναι ένας φίλος τους άνδρας ή ακόμα χειρότερα σαν να είναι η μητέρα τους. Φοβούμενοι πως αν ξεπεράσουν κάποια όρια και εκφραστούν πιο ανοιχτά, θα κατηγορηθούν ότι είναι αγενείς, πρόστυχοι, «άτακτοι».

Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να εκφράζεις τις ερωτικές και σεξουαλικές σου διαθέσεις χωρίς φόβο, αλλά και φυσικά, πολιτισμένα και με κοινωνικώς αποδεκτό τρόπο.

Σου το λέω ως άνδρας που έχει υπάρξει και στα δύο στρατόπεδα: Έχω υπάρξει φοβισμένος και σε φάση που καταπίεζα τη σεξουαλικότητά μου, ενώ τα τελευταία εννέα χρόνια έχω φτάσει στο σημείο να εκφράζω πάντα ανοιχτά τη σεξουαλικότητά μου σε μία γυναίκα που μου αρέσει.

#3. Υπερβολική Ή Ελλιπής Αυτοπεποίθηση Στο Σεξ Και Στις Σχέσεις
σουπερ

Μπορεί να σου φανεί δύσκολη η ισορροπία, ωστόσο έχω ακούσει πολλές γυναίκες να το συζητάνε ή να μου το αναφέρουν, ότι θέλουν να γνωρίσουν έναν άνδρα που θα έχει αυτοπεποίθηση σε υγιή βαθμό.

Ο άνδρας δηλαδή που θα δείχνει ότι νιώθει ασφαλής με τον εαυτό του, αλλά δεν έχει την ανάγκη να περηφανευτεί για αυτό και να το βροντοφωνάζει.

Όσο εύκολα μπορεί να ξενερώσει μία γυναίκα στο σεξ με έναν άνδρα που του λείπει η αυτοπεποίθηση και δεν πιστεύει στον εαυτό του, άλλο τόσο μπορεί να ξενερώσει με έναν άνδρα που το παρακάνει με την αυτοπεποίθηση και δείχνει υπερβολικά σίγουρος για τον εαυτό του.

Μπορείς να δεις πιο αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο, τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που έχουν αυτοπεποίθηση:

#4. Ασυνέπεια / Έλλειψη Επιμονής
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια γυναίκα μπορεί να μην θέλει να κάνει σεξ μαζί σου. Διάβασε τους πέντε πιο συνηθισμένους.

Αυτός ο λόγος, είναι με πολλούς τρόπους εκ διαμέτρου αντίθετος από τον πρώτο λόγο που αναφέρθηκε.

Πολλοί άνδρες, φοβούμενοι ότι θα δείξουν υπερβολικό ενδιαφέρον με συχνή επικοινωνία και φοβούμενοι μήπως μεταδώσουν στη γυναίκα το συναίσθημα της ανάγκης για σεξ, αποδοχή, συντροφικότητα, δείχνουν έλλειψη επιμονής ή και συνέπειας, μετά το πρώτο ραντεβού ή την πρώτη γνωριμία με μία γυναίκα:

Δεν θα πάρω τηλέφωνο τώρα μετά το πρώτο ραντεβού για τρεις μέρες, μη με πει και λιγούρη

Συγχαρητήρια. Κατά πάσα πιθανότητα, η γυναίκα θα σκεφτεί δύο ενδεχόμενα καταστροφικά για εσένα:

  1. «Επίτηδες δε με παίρνει τηλέφωνο τρεις μέρες για να μη φανεί λιγούρης, άρα μάλλον είναι λιγούρης (ναι, έχουν καταλάβει πια τον κανόνα των 3 ημερών, τον οποίο βρίσκω τουλάχιστον μη αποδοτικό. Και κακά τα ψέματα, αν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και δεν έχεις ανάγκη να κάνεις σεξ μαζί της, δε θα φοβάσαι μήπως δείξεις κάτι τέτοιο εφόσον δεν ισχύει)».
  2. «Δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για εμένα για να κάνω σεξ μαζί του. Τρεις μέρες και δε μου έστειλε τίποτα, μάλλον έχει και άλλη»

Όπως καταλαβαίνεις, υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κρατηθείς και να μην την πιέζεις, όπως υπάρχει και η στιγμή που πρέπει να επιμείνεις και να κλιμακώσεις.

#5. Αναζητώντας Την Τελειότητα Στο Σεξ
τελειοτητα

Αναζητώντας την τέλεια στιγμή να προσεγγίσεις μία γυναίκα, ή να της πεις πόσο σου αρέσει ή να την φιλήσεις. Κυνηγάς την τέλεια στιγμή και τον τέλειο τρόπο που θα της προτείνεις να έρθει σπίτι σου ή που θα της εξομολογηθείς αυτά που νιώθεις. Γεννιέται δισταγμός και φόβος.

Συμπέρασμα Για Το Σεξ

 ΔΕΝ υπάρχει η τέλεια ατάκα, η τέλεια λέξη, η τέλεια στιγμή.

Μην περιμένεις κάτι που δε θα βρεις ποτέ. Όσο εσύ δίσταζες και περίμενες τη μαγική στιγμή ή ατάκα, κάποιος άλλος απλά κλιμάκωνε τη γνωριμία με την κοπέλα που του αρέσει και τώρα απολαμβάνει την ερωτική της παρέα.

Αν από τη μια σου έχει μπει σου μυαλό η ιδέα του να κατακτήσεις κάτι άπιαστο ενώ από την άλλη γνωρίζεις ότι από αυτές τις ιστορίες δεν έχεις κανένα όφελος, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Από τις γυναίκες που σου αρέσουν, οφείλεις στον εαυτό σου να ξεχωρίσεις ποια πραγματικά αξίζει το χρόνο σου.

Μετά από αυτό, προχώρα και δήλωσε τις προθέσεις σου για να κλιμακώσεις μαζί της και να καταλήξεις στο σεξ. Ειδάλλως, προχώρα σε κάτι άλλο, μια καινούρια εμπειρία σε περιμένει.

Δεν είναι ότι δεν αφιέρωσες χρόνο και ενέργεια ή ότι παραιτήθηκες, αλλά έφυγες από μια κατάσταση που εκ των πραγμάτων δε θα έκανες σεξ. Οπότε ας γίνει πλέον υπόθεση κάποιου άλλου.

Μην αρνείσαι τη σεξουαλικότητά σου, είναι ό, τι καλύτερο θα κάνεις ποτέ για τον εαυτό σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Εάν νιώθεις έτοιμος για να μάθεις τα μυστικά της έλξης, δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Παράγγειλέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.