7 Ιδέες για Δεύτερο Ραντεβού για να Είναι Καλύτερο από το Πρώτο Ραντεβού!

Όλοι μιλούν για το πρώτο ραντεβού και πόσο σημαντική είναι η πρώτη εντύπωση. Τι κάνουμε όμως όταν έρχεται η ώρα να βγούμε το δεύτερο;

Στο πρώτο ραντεβού το τι κάνεις είναι δευτερεύουσας σημασίας, γιατί το κυριότερο είναι να γνωριστείτε με την γυναίκα και να δημιουργηθεί σύνδεση μεταξύ σας.

Στο δεύτερο ραντεβού, υπάρχει ήδη σύνδεση και εμπιστοσύνη, η γυναίκα αισθάνεται πιο άνετα και θέλεις να δείξεις περισσότερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου και να ισχυροποιήσεις την μεταξύ σας σύνδεση με ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

Δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνετε; Διάβασε παρακάτω και βγες από τη δύσκολη θέση. Πάνω από όλα μην ξεχνάς: Καλό είναι να είσαι ο εαυτός σου. Μην αγχώνεσαι κα κάνε την κοπέλα να νιώσει άνετα μαζί σου. Είναι πιο σημαντικό ακόμα κι από το πρώτο ραντεβού για να μπορέσει η κοπέλα να σου δώσει να καταλάβεις αν μπορείς να κλιμακώσεις και ερωτικά στη συνέχεια.

Ιδέες Για Δεύτερο Ραντεβού Που Θα Ήταν Καλό Να Αποφύγεις

Image result for date at the movies

A) Κινηματογράφος (πολύ συνηθισμένο και δεν έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις)

Β) Γνωριμία με την οικογένεια

Γ)  Το ίδιο με το πρώτο ραντεβού ( δείχνει ότι δεν έχεις φαντασία)

Δ) Φαγητό σε εστιατόριο (πολύ υπερεκτιμημένη δραστηριότητα, εκτός αν πρόκειται για κάποιο πολύ ξεχωριστό εστιατόριο, πχ εξωτική κουζίνα)

Ένα καλό δεύτερο ραντεβού θα πρέπει να είναι χαλαρό, να δίνει την δυνατότητα συζήτησης και να μην χρειάζεται ειδικές ικανότητες.

Βέβαια, για να υπάρξει δεύτερο ραντεβού, πρέπει να πάει καλά το πρώτο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγεις τα 6 συνηθισμένα λάθη που μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο.

Στην συνέχεια θα δούμε 7 ιδέες, ώστε το δεύτερο ραντεβού να είναι καλύτερο από το πρώτο και να σε βοηθήσει να προχωρήσεις την σχέση σου.

#1. Πηγαίνετε Βόλτα Στο ΠαζάριΌλοι μιλούν για το πρώτο ραντεβού και πόσο σημαντική είναι η πρώτη εντύπωση. Τι κάνουμε όμως όταν έρχεται η ώρα να βγούμε το δεύτερο;

Διοργανώνονται κατά καιρούς διάφορα παζάρια, όπου μπορείς να βρεις ενδιαφέροντα αντικείμενα.

Ακόμη και αν δεν αγοράσετε κάτι είναι ένας ωραίος τρόπος να περάσετε την ώρα σας και να συζητήσετε για πράγματα που θα δείτε να πωλούνται και ίσως σας ενδιαφέρουν, είχατε για χρόνια να δείτε ή δεν είχατε δει ποτέ.

Αν βέβαια αγοράσετε κάτι, θα έχετε και ένα σουβενίρ, για να θυμάστε το δεύτερο ραντεβού σας.

 #2. Ραντεβού Για BowlingΌλοι μιλούν για το πρώτο ραντεβού και πόσο σημαντική είναι η πρώτη εντύπωση. Τι κάνουμε όμως όταν έρχεται η ώρα να βγούμε το δεύτερο;

Το bowling είναι μια ωραία δραστηριότητα, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες ικανότητες και έχει πλάκα, γι’ αυτό και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για δεύτερο ραντεβού.

Παράλληλα, μπορείτε να συζητάτε, να απολαύσετε ένα ποτό και να πειράξετε ο ένας τον άλλον, δημιουργώντας έτσι σύνδεση, που θα βοηθήσει στην εξέλιξη της σχέσης.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις το επεισόδιο ταπό το ελληνικό podcast Apla+Andrika, στην οποία εκτός από το θέμα της επιστροφής στην πρώην, συζητήσαμε και για το bowling.

#3. Δείτε Ένα Ζωντανό Show Στο Ραντεβούσυναυλια

Αν σας αρέσει η ίδια μουσική, μπορείτε να πάτε να παρακολουθήσετε μια ζωντανή εμφάνιση της αγαπημένης σας μπάντας ή μια συναυλία κλασσικής μουσικής.

Ακόμη θα μπορούσατε να πάτε σε ένα stand up comedy, εφόσον είσαι σίγουρος ότι το χιούμορ του καλλιτέχνη βρίσκει απήχηση και στους δύο σας, ώστε να διασφαλίσεις ότι θα είναι μια καλή εμπειρία και για εκείνη και για εσένα.

#4. Εξερευνήστε Μια Γειτονιά Της Πόλης Στο Ραντεβούπολη

Αν σας αρέσει το περπάτημα, μπορείτε στο δεύτερο ραντεβού σας να βρείτε μια γωνιά της πόλης που δεν γνωρίζετε και να την εξερευνήσετε.

Θα βρείτε νέα μαγαζιά, καφετέριες, κάποιο πάρκο, για να καθίσετε ή ενδιαφέροντα σημεία που δεν πιστεύατε ότι υπάρχουν.

Εξερευνώντας την πόλη σας μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα και θα δημιουργήσετε όμορφες, ξεχωριστές αναμνήσεις από το ραντεβού σας.

#5. Επισκεφθείτε Ένα Μουσείο Ή Μια Γκαλερί Τέχνης Στο Ραντεβούμουσειο

Αν είστε φίλοι της τέχνης ή λάτρεις των αρχαίων πολιτισμών μια πολύ καλή ιδέα είναι ένα απόγευμα στο μουσείο, σε μια γκαλερί τέχνης ή σε έναν εξωτερικό αρχαιολογικό χώρο.

Ακόμη και αν δεν είσαι και τόσο φίλος της τέχνης, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα σε μια γκαλερί μοντέρνας τέχνης, με περίεργα έργα, για τα οποία θα έχετε πολλά να συζητήσετε!
Γενικά όμως, αν τα γούστα σας στην τέχνη δεν συμπίπτουν καθόλου, ίσως θα ήταν καλύτερο να προτιμήσεις κάτι άλλο.

Μπορείτε για παράδειγμα να κάνετε κάτι περισσότερο διαδραστικό. Μπορείς να βρεις μουσεία επιστημών στην περιοχή σου. Πολύ ενδιαφέρουσες είναι επίσης οι επισκέψεις σε αστεροσκοπεία, που περιλαμβάνουν θέαση πλανητών από το τηλεσκόπιο. Σίγουρα κάτι διαφορετικό για το ραντεβού σου.

#6. Βόλτα Με Το Ποδήλατοποδηλατο

Μια βόλτα με το ποδήλατο είναι μια ωραία ιδέα για το δεύτερο ραντεβου, αν βέβαια ξέρετε και οι δύο να κάνετε ποδήλατο και αν υπάρχει κάποιο ασφαλές μέρος για να κάνετε στην περιοχή σας.

Προσπάθησε βέβαια να βρεις μια διαδρομή με ευθεία και αποφύγετε τις ανηφορικές διαδρομές, αν δεν έχετε και οι δυο καλή φυσική κατάσταση.

Κράτησε της κρυφό τον προορισμό, ο οποίος μπορεί να είναι ένα ωραίο εστιατόριο ή καφέ ή κάποιο μέρος με φανταστική θέα.

#7 Πεζοπορία Και Πικνίκ Στην ΦύσηΌλοι μιλούν για το πρώτο ραντεβού και πόσο σημαντική είναι η πρώτη εντύπωση. Τι κάνουμε όμως όταν έρχεται η ώρα να βγούμε το δεύτερο;

Για το τέλος αφήσαμε μια κλασσική, αλλά δοκιμασμένη ιδέα. Υπάρχουν άπειρα μέρη, λόφοι, βουνά, λίμνες, παραλίες, όπου μπορείτε να απολαύσετε έναν ήσυχο περίπατο μέσα στην φύση και μετά να καθίσετε κάπου, για φαγητό και ό,τι άλλο προκύψει!

Το σημαντικότερο στο δεύτερο ραντεβού είναι να υπάρχει ένα χαλαρό κλίμα και κάποια αξιομνημόνευτη δραστηριότητα σε όμορφο περιβάλλον.

Απολαμβάνοντας μια δραστηριότητα, σας δίνεται η δυνατότητα να μάθετε ο ένας τον άλλον, δημιουργείτε κοινές, ευχάριστες αναμνήσεις που σας ενώνουν και προετοιμάζεται το έδαφος για το επόμενο ραντεβού σας και για μια συναρπαστική σχέση.

Η όμορφη ατμόσφαιρα είναι αυτό ακριβώς το στοιχείο που θα βοηθήσει την κοπέλα να σου πει με τον τρόπο της πως να προχωρήσεις. Έτσι όπως θα οργανώσεις το ραντεβού και τις δραστηριότητες σας, θα της δώσεις την ευκαιρία να εκφράσει περισσότερο τον εαυτό της. Τι άλλο μπορεί να συμβεί; Εκτός από το να πάνε όλα καλά βέβαια!

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να συμπεριφέρεσαι σε ένα ραντεβού, κάνε κλικ εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.