Άγχος Απόδοσης στο Σεξ: Πώς τα Προκαταρκτικά Μπορούν να σε Βοηθήσουν

Άγχος Απόδοσης στο Σεξ: Πώς τα Προκαταρκτικά Μπορούν να σε Βοηθήσουν

Τα Προκαταρκτικά Βοηθούν Στην Απόδοση Σου Στο Σεξ

Εάν έχεις άγχος απόδοσης στο σεξ και αναρωτιέσαι πώς μπορείς να ξεπεράσεις τη σεξουαλική δυσλειτουργία, τότε τα προκαταρκτικά είναι η λύση που ψάχνεις.

Το να έχεις άγχος απόδοσης στο σεξ και να μην μπορείς να λειτουργήσεις σεξουαλικά επειδή αγχώνεσαι είναι αρκετά φυσιολογικό και επίσης αρκετά συχνό. Αρκετοί άντρες στις μέρες μας αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα.

Φυσικά, αυτό δεν πρέπει να σε κολλάει από το να αποκτήσεις τη σεξουαλική ζωή που θέλεις και από το να διεκδικείς σεξουαλικά αυτό που σου αξίζει.

Αντίθετα, θα χρειαστεί να βρεις τρόπους να είσαι πιο χαλαρός και ήρεμος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής ώστε να λειτουργούν όλα φυσιολογικά.

Είναι πολύ σημαντικό, εάν έχεις αντιμετωπίσεις κάποιο θέμα στην σεξουαλική λειτουργία, να μην νιώσεις ενοχές ούτε να πιστέψεις ότι κάτι δεν έκανες καλά.

Αντίθετα, θα χρειαστεί να ψάξεις πρακτικές λύσεις ώστε τόσο εκείνη τη στιγμή όσο και αργότερα σε περίπτωση που σου συμβεί ξανά να είσαι σε θέση να το αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά.

Και τα προκαταρκτικά είναι μια από αυτές τις λύσεις.

Τι Μπορείς Να Κάνεις Κατά Τη Διάρκεια Των Προκαταρκτικών

Εάν κάποια στιγμή αντιμετωπίσεις σεξουαλική δυσλειτουργία ή σου συμβαίνει συχνότερα από μια φορά, τότε τα προκαταρκτικά θα σε βοηθήσουν πολύ σε αυτό.

Απλά ό,τι κι αν κάνετε με τη γυναίκα που κάνετε σεξ, το σημαντικό είναι να το θέλετε και να το απολαμβάνετε και οι δύο.

#1. Αφιερώστε Χρόνο Ο Ένας Στο Σώμα Του Άλλου

Αρχικά, μπορείς να ασχοληθείς με εκείνη.

Χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να ερεθίσεις τη γυναίκα, αγγίζοντας τα σημεία που της προκαλούν σεξουαλική διέγερση.

Σε δεύτερη φάση, μπορείς να της ζητήσεις να κάνει εκείνη το ίδιο και σε εσένα. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν αρκετά «περίεργα» που μπορείτε να κάνετε με τη γυναίκα κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και του σεξ. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με τις περίεργες στάσεις στο σεξ και όχι μόνο.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να μην βιαστείτε και να απολαύσετε τη διαδικασία. Μην έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσετε στο σεξ, γιατί δεν πρόκειται να χαλαρώσεις ποτέ.

Αντίθετα, έχε στο μυαλό σου ότι τα προκαταρκτικά είναι ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του σεξ και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν προκειμένου να νιώσετε και οι δύο άνετα στην πορεία.

Επομένως, πάρτε τον χρόνο σας και ασχοληθείτε ο ένας με τον άλλον.

 

#2. Τα Προκαταρκτικά Βοηθούν  : Ερωτόλογα Και Προστυχόλογα 

Επίσης, μπορείτε να συμπεριλάβετε και κάποια ερωτόλογα και προστυχόλογα κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών.

Αυτό θα βοηθήσει στο να ερεθιστείτε και οι δύο περισσότερο, να εκφραστείτε και φυσικά, να χαλαρώσετε.

Σε πολλές γυναίκες τους αρέσει να ψιθυρίζεις στο αφτί τους αυτά που πρόκειται να τους κάνεις. Σε άλλες αρέσει να τις αποκαλείς με συγκεκριμένες λέξεις που είναι πιο… προσβλητικές.

Σε κάθε περίπτωση, τα ερωτόλογα και τα προστυχόλογα βοηθούν πολύ στο να ανάψουν τα αίματα!

Επιπλέον, εάν συμφωνεί και η γυναίκα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια sex toys κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών. Τα sex toys πάντα βοηθούν στο να διεγερθεί η φαντασία σας και να μπείτε και οι δύο πιο δυναμικά στη σεξουαλική πράξη.

#3. Τα Προκαταρκτικά Βοηθούν Στο Σεξ : Φαντασιώσεις Κατά Τη Διάρκεια Των Προκαταρκτικών

Ακόμη, κάτι που μπορείτε να εισάγετε στο παιχνίδι των προκαταρκτικών είναι το να κάνετε πραγματικότητα μια φαντασίωση.

Υπάρχουν αρκετές φαντασιώσεις που είναι εξαιρετικά ερεθιστικές και σίγουρα θα σας βοηθήσουν να ερεθιστείτε πολύ περισσότερο. Περισσότερα σχετικά με το ποιες είναι οι κορυφαίες σεξουαλικές φαντασιώσεις θα βρεις εδώ.

Οι φαντασιώσεις έχουν το προτέρημα ότι ερεθίζουν κατά πολύ τον εγκέφαλο χωρίς να χρειαστεί καν να αγγιχτείτε.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς χτίζουν μια ιστορία γύρω από το σεξ, με αποτέλεσμα το σεξ μετά να γίνεται πολύ πιο ποιοτικό και έντονο.

Μπορείς να της ζητήσεις να κάνετε μια δική σου φαντασίωση ή να κάνετε μια φαντασίωση που θέλει εκείνη.

Σε κάθε περίπτωση, η φαντασίωση θα σας βάλει πολύ πιο ενεργά στο παιχνίδι και θα σε βοηθήσουν να λειτουργήσεις σεξουαλικά πολύ καλύτερα.

Τώρα, εάν είσαι εμφανίσιμος αλλά δεν κάνεις σεξ, πρέπει οπωσδήποτε να δεις το βίντεο του Χρήστου σχετικά με τους λόγους που συμβαίνει αυτό και φυσικά, πώς μπορείς να το αντιμετωπίσεις.

 

#4. Άλλες Πικάντικες Λεπτομέρειες

Τέλος, κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών μπορείς να φιλήσεις αισθησιακά από το πάνω μέρος μέχρι και τα πόδια της. Επίσης, μπορείς να της φιλήσεις το κάτω χείλος, το λαιμό και φυσικά, να ασχοληθείς αρκετά με το στήθος της.

Στα προκαταρκτικά είναι πολύ σημαντικό το να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι με αυτά που κάνετε αλλά και να υπάρχει μια εναλλαγή ανά τακτά χρονικό διαστήματα.

Θα βοηθήσει επίσης το να είσαι απρόβλεπτος και λίγο… σκληρός εάν χρειαστεί.

Άρπαξέ την από τα μαλλιά εκεί που δεν το περιμένει, δάγκωσέ την στα χείλια και γενικά κάνε κινήσεις που σας βγάζουν έξω από τα συνηθισμένα. Δες τι ακριβώς μπορείς να κάνεις στα προκαταρκτικά σε μια γυναίκα προκειμένου να την τρελάνεις πατώντας εδώ.

Συνολικά, εάν συνδυάσεις τα περισσότερα από τα παραπάνω βήματα, το πιθανότερο είναι ότι, όταν καταλήξετε στην κορύφωση του σεξ, θα έχετε ερεθιστεί και οι δύο πάρα πολύ και θα είναι όλα πολύ έντονα.

Θυμήσου και πάλι ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην αγχώνεστε ότι πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσετε άμεσα στο σεξ.

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να απολαύσετε τη διαδικασία των προκαταρκτικών και να γνωρίσετε ο ένας καλύτερα το σώμα του άλλου.

Σε κάθε περίπτωση, σε περίπτωση που αντιμετωπίζεις σεξουαλική δυσλειτουργία, τα προκαταρκτικά είναι μια άμεση και βασική λύση. Που θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το σεξ όπως ακριβώς θέλεις.

Μην περιορίζεσαι και μην κολλάς στο να κάνεις αυτό που σου βγαίνει και στο να ζητήσεις να σου κάνει η γυναίκα αυτό που θέλεις.

Ακολούθησε τα παραπάνω βήματα και να είσαι σίγουρος ότι η ζωή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο.

 

Θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να αλλάξεις την ζωή σου προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς; Δες εδώ.

Μπορείς να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας, εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.