Απιστία: Ποιες Συμπεριφορές Μαρτυρούν πως το Μυαλό της Είναι σε Άλλον

Κανείς δε θέλει να έρθει αντιμέτωπος με την απιστία, αλλά καλό είναι να ξέρεις πως συμβαίνει και στις...καλύτερες οικογένειες. Ποια είναι τα σημάδια.

Ο ενθουσιασμός σε μια σχέση κάποια στιγμή μπορεί να χαθεί. Η γυναίκα δεν σε βλέπει γοητευτικό, όπως στα πρώτα στάδια της σχέσης. Αρχίζει να κοιτά τριγύρω για νέες εμπειρίες και συγκινήσεις.

Τότε είναι που η απιστία έρχεται στο προσκήνιο. Όταν στο παιχνίδι έχει μπει κάποιος νέος παίκτης και η σχέση σου απειλείται (ή έχει τελειώσει και δεν το ξέρεις), θα παρατηρήσεις μερικά σημάδια και συμπεριφορές που πρέπει να σου κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου.

#1. Κρατά με Κάθε Τρόπο το Κινητό της Τηλέφωνο Μακριά σουΚανείς δε θέλει να έρθει αντιμέτωπος με την απιστία, αλλά καλό είναι να ξέρεις πως συμβαίνει και στις...καλύτερες οικογένειες. Ποια είναι τα σημάδια.

Στην αρχή της σχέσης το κινητό της τηλέφωνο μπορεί να βρισκόταν οπουδήποτε στο σπίτι και δεν έδινε προσοχή σε αυτό.

Όταν το μυαλό της είναι σε άλλον και η απιστία είναι ένα πιθανό σενάριο. Το κινητό της είναι πάντα πάνω της και προσπαθεί να το κρύβει, με όποιον τρόπο μπορεί, όταν είσαι κοντά της. Ενώ είναι νευρική, αν τύχει να χρειαστεί να σου δείξει κάτι σε αυτό.

#2. Τσακώνεστε με το ΠαραμικρόΚανείς δε θέλει να έρθει αντιμέτωπος με την απιστία, αλλά καλό είναι να ξέρεις πως συμβαίνει και στις...καλύτερες οικογένειες. Ποια είναι τα σημάδια.

Εκνευρίζεται με οτιδήποτε ασήμαντο μπορεί να φανταστείς και σε κατηγορεί για καθετί κακό στην ζωή της. Οι τσακωμοί γίνονται όλο και πιο συχνοί και οι αιτίες είναι αβάσιμες και άδικες.

Είναι φυσιολογικό ένα ζευγάρι να έχει διαμάχες, ιδιαίτερα όταν ζουν μαζί, όμως οι συνεχείς τσακωμοί, με κάθε αιτία και συνήθως χωρίς αιτία, είναι ένας τρόπος να καταλάβεις ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ίσως η γυναίκα ψάχνει την αφορμή για τον χωρισμό και δεν είναι καθόλου απίθανο να σκέφτεται κάποιον άλλον. Η απιστία να έχει ήδη γίνει πραγματικότητα.

#3. Οι Έξοδοι με τις Φίλες της Γίνονται Όλο και ΣυχνότερεςΚανείς δε θέλει να έρθει αντιμέτωπος με την απιστία, αλλά καλό είναι να ξέρεις πως συμβαίνει και στις...καλύτερες οικογένειες. Ποια είναι τα σημάδια.

Συνήθως οι γυναίκες που βρίσκουν την ευτυχία στην σχέση τους, δεν κυκλοφορούν έξω μόνο με τις φίλες τους, αλλά έχουν μαζί και τον σύντροφο τους. Σίγουρα, μπορεί να θέλει να συναντήσει τις φίλες της, αλλά αν αυτό γίνεται όλο και πιο συχνά, ίσως οι βόλτες με τις φίλες είναι ένα πρόσχημα για την απιστία.

Ιδιαίτερα αν περνά περισσότερο χρόνο με φίλες της που δεν είναι σε σχέση ή είναι χωρισμένες και αν το πρόγραμμα της αρχίζει να μοιάζει με το πρόγραμμα μιας γυναίκας που δεν έχει σχέση και ψάχνεται, θα πρέπει να αρχίσεις να υποπτεύεσαι ενδεχόμενη απιστία.

#4. Αισθάνεται μια Ξαφνική Ανάγκη για ΙδιωτικότηταΚανείς δε θέλει να έρθει αντιμέτωπος με την απιστία, αλλά καλό είναι να ξέρεις πως συμβαίνει και στις...καλύτερες οικογένειες. Ποια είναι τα σημάδια.

Όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται τον χώρο τους και την ιδιωτικότητα τους και αυτό είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό.

Πρέπει όμως να παρατηρήσεις τις συνήθειες σας σαν ζευγάρι και τις τάσεις της γυναίκας. Αν έως τώρα μοιράζεστε πολλές δραστηριότητες, περνάτε πολύ χρόνο μαζί, πηγαίνετε βόλτες κλπ, και ξαφνικά νιώθει την ανάγκη να κάνει περισσότερα πράγματα μόνη της, για τον εαυτό της, χωρίς εσένα ή σου λέει ότι χρειάζεται χώρο για να αναπνεύσει, είναι προειδοποιητικά σημάδια, που σου δείχνουν ότι ίσως σκέφτεται κάποιον άλλον και πολύ πιθανόν ο “χρόνος για τον εαυτό της” είναι χρόνος για την απιστία.

#5. Χάνεται η Επικοινωνία και Υπάρχουν ΑποστάσειςΚανείς δε θέλει να έρθει αντιμέτωπος με την απιστία, αλλά καλό είναι να ξέρεις πως συμβαίνει και στις...καλύτερες οικογένειες. Ποια είναι τα σημάδια.

Αν παρατηρήσεις ότι έχετε καιρό να συζητήσετε και νιώθεις ότι υπάρχει απόσταση μεταξύ σας, θα πρέπει να αναρωτηθείς, αν απλά υπάρχει ένα κενό μεταξύ σας ή αν αυτό το κενό γεμίζει με την βοήθεια κάποιου άλλου.

Ο χρυσός κανόνας σε μια σχέση είναι να είσαι παρατηρητικός για κάθε απότομη αλλαγή και να συζητήσεις για αυτή. Αλλιώς θα αρχίσεις να δημιουργείς υποθετικά σενάρια, που μπορεί να μην είναι πραγματικά.

Όταν δεν υπάρχει επικοινωνία, για ένα διάστημα και αν δεν διακρίνεις θέληση από μέρους της για αλλαγή, ίσως όντως το σενάριο της απιστίας να είναι πραγματικό.

Βέβαια, υπάρχουν και κάποιες δικές σου συνήθειες που μπορεί να συμβάλλουν στην εξαφάνιση της ερωτικής σου ζωής, όπως μπορείς να δεις στο βίντεο του Χρήστου παρακάτω.

#6. Προσέχει Περισσότερο την Εικόνα τηςΚανείς δε θέλει να έρθει αντιμέτωπος με την απιστία, αλλά καλό είναι να ξέρεις πως συμβαίνει και στις...καλύτερες οικογένειες. Ποια είναι τα σημάδια.

Όταν είσαι σε μια σχέση, και δη σε μακροχρόνια, φτάνεις σε ένα σημείο που αφήνεσαι λίγο παραπάνω. Το ίδιο και η γυναίκα, μειώνει τις επισκέψεις στο κομμωτήριο και είναι λιγότερο επιμελής στην εμφάνιση της, μέχρι που μια μέρα αυτό αλλάζει και η κατάσταση ανατρέπεται.

Αρχίζει και φροντίζει πολύ περισσότερο την εμφάνιση της, αποφασίζει να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της ή ακόμη και αλλάζει τελείως το στιλ της. Μικρές αλλαγές δεν είναι κάτι ανησυχητικό, όμως σημαντικές αλλαγές είναι μια ένδειξη ότι θέλει να δείχνει όμορφη για κάποιον άλλον. Άρα αυτή η συμπεριφορά της μπορεί να υποδηλώνει απιστία.

#7. Κάνει Νέες Παρέες που δεν σου Έχει ΣυστήσειΚανείς δε θέλει να έρθει αντιμέτωπος με την απιστία, αλλά καλό είναι να ξέρεις πως συμβαίνει και στις...καλύτερες οικογένειες. Ποια είναι τα σημάδια.

Σίγουρα δεν πρέπει να τρελαίνεσαι κάθε φορά που κάνει μια καινούρια γνωριμία. Όμως όταν κάνει καινούριες παρέες, με ανθρώπους που όχι μόνο δεν σου γνωρίζει, αλλά και δεν έχει την θέληση να σου τους συστήσει, το πράγμα αλλάζει.

Ίσως η καινούρια της παρέα, δεν είναι απλά ένας συνάδελφος ή ένας παλιός συμμαθητής, αλλά κάτι παραπάνω. Ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο αυτός ο άνθρωπος να μην υπάρχει καν και να είναι μια δικαιολογία για την απιστία, ώστε να μπορεί να βγαίνει με κάποιον άλλον.

Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν κάποιες σχέσεις μόνο για σεξ, όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω βίντεο της εκπομπής μας Apla+Andrika.

#8. Τα Γούστα της Αλλάζουν Μέσα σε Ένα ΒράδυΚανείς δε θέλει να έρθει αντιμέτωπος με την απιστία, αλλά καλό είναι να ξέρεις πως συμβαίνει και στις...καλύτερες οικογένειες. Ποια είναι τα σημάδια.

Τα γούστα μας επηρεάζονται από τους γύρω μας. Είτε μιλάμε για μόδα, μουσική, φαγητό, είτε για σεξ.

Συχνά όταν ερωτευόμαστε αλλάζουμε γούστα και προτιμήσεις σε μια υποσυνείδητη προσπάθεια να βρούμε κοινά σημεία, τα οποία δημιουργούν σύνδεση.

Αν ξαφνικά δεις αλλαγές στις προτιμήσεις της, πχ ακούει μουσική που δεν άκουγε, δεν της αρέσουν στο σεξ πράγματα που της άρεσαν κλπ, είναι ένα σημάδι που θα πρέπει να ανησυχήσει.

#9. Το Πρόγραμμα της Γεμίζει με Δουλειά και Επαγγελματικά ΤαξίδιαΚανείς δε θέλει να έρθει αντιμέτωπος με την απιστία, αλλά καλό είναι να ξέρεις πως συμβαίνει και στις...καλύτερες οικογένειες. Ποια είναι τα σημάδια.

Μπορεί πράγματι η γυναίκα να είναι αφοσιωμένη στην δουλειά της και να είναι πολύ απασχολημένη με κάποιο νέο project. Η ξαφνική αφοσίωση στην δουλειά και μάλιστα σε ώρες εκτός γραφείου, αλλά και τα συχνά επαγγελματικά ταξίδια μπορεί να σημαίνουν απιστία.

Ο εργασιακός χώρος είναι από τα μέρη όπου ξεκινούν πολλά φλερτ. Αν η επέκταση του ωραρίου της γίνεται συνήθως Παρασκευές ή τα ταξίδια προκύπτουν κάθε σαββατοκύριακο, θα πρέπει να υποψιαστείς ότι κάτι συμβαίνει.

#10. Σε Ενθαρρύνει να Βλέπεις Περισσότερο τους Φίλους σουΚανείς δε θέλει να έρθει αντιμέτωπος με την απιστία, αλλά καλό είναι να ξέρεις πως συμβαίνει και στις...καλύτερες οικογένειες. Ποια είναι τα σημάδια.

Όταν είσαι σε μια σχέση, ίσως απομακρύνεσαι λίγο από τους φίλους σου. Αυτό είναι κάτι που πρέπει από μόνος σου να προσέξεις και να μην κάνεις, όσο αυτό είναι δυνατό.

Όταν μια γυναίκα σου ζητά να βγαίνεις περισσότερο με τους φίλους σου, ίσως ψάχνει έναν τρόπο να περνά εκείνη περισσότερο χρόνο με κάποιον άλλον. Αν σου ζητήσει κάτι τέτοιο είναι σημαντικό να το συζητήσεις μαζί της. Με ήρεμο τρόπο, για να βρεις το πραγματικό κίνητρο της.

#11. Δεν σε Κοιτάζει πια στα ΜάτιαΚανείς δε θέλει να έρθει αντιμέτωπος με την απιστία, αλλά καλό είναι να ξέρεις πως συμβαίνει και στις...καλύτερες οικογένειες. Ποια είναι τα σημάδια.

Κάποια σημάδια που σημαίνουν απιστία είναι δύσκολο να τα εντοπίσεις. Αυτό δεν ισχύει με την οπτική επαφή. Μια γυναίκα που έχει χάσει το ενδιαφέρον της, θα κρατά λιγότερο, ίσως και καθόλου οπτική επαφή.

Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να αρχίσεις να υποψιάζεσαι ότι υπάρχει κάποιος άλλος ή ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για εσένα.

Αν όταν την κοιτάς στα μάτια, απομακρύνει το βλέμμα της, ίσως νιώθει ενοχές, για κάτι που σου κρύβει, κάτι που είναι ένδειξη απιστίας.

#12. Σε Κατηγορεί για ΑπιστίαΚανείς δε θέλει να έρθει αντιμέτωπος με την απιστία, αλλά καλό είναι να ξέρεις πως συμβαίνει και στις...καλύτερες οικογένειες. Ποια είναι τα σημάδια.

Αν μια γυναίκα πιστεύει ότι είσαι άπιστος θα προσπαθήσει να στο πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Αν λοιπόν σε κατηγορεί για απιστία, ακόμη και αν δεν έχει δίκιο, να αναμένεις ότι θα κάνει και εκείνη το ίδιο.

Είναι στην ανθρώπινη φύση να θέλει να εξισορροπήσει την κατάσταση. Πιστεύοντας κάτι τέτοιο ο αυτο-έλεγχος της γίνεται πιο αδύναμος και είναι εύκολο να υποπέσει σε απιστία.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Οι ερωτικές σχέσεις ενέχουν κινδύνους και παγίδες. Μάθε περισσότερα για την ερωτική σου ζωή εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.