Αποτυχία στην Έλξη: Όταν σε Απορρίπτουν Οι Γυναίκες που σου Αρέσουν

Αποτυχία στην Έλξη: Όταν σε Απορρίπτουν Οι Γυναίκες που σου Αρέσουν

Πώς Αντιμετωπίζεις Την Αποτυχία Στην Έλξη;

Η έλξη είναι ένα απαραίτητο συστατικό που χρειάζεται σε κάθε σου ερωτική επαφή με τις γυναίκες που σου αρέσουν, προκειμένου το φλερτ να είναι πετυχημένο.

Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο το να δημιουργηθεί η έλξη, και σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολο το να διατηρηθεί σε μια μακροχρόνια σχέση.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει το ενδεχόμενο, ενώ είσαι αρκετά δραστήριος στον ερωτικό τομέα, από την άποψη ότι προσεγγίζεις διαρκώς τις γυναίκες που σου αρέσουν, φλερτάρεις συστηματικά και διεκδικείς αυτό που θέλεις, να βρίσκεσαι στην εξής κατάσταση: Όλες οι γυναίκες που σου αρέσουν να μην νιώθουν έλξη για εσένα.

Με άλλα λόγια, πάντα να σου αρέσουν γυναίκες στις οποίες όμως δεν αρέσεις εσύ.

Εάν βρίσκεσαι σε αυτήν την φάση, σε καταλαβαίνω.

Έχω περάσει κι εγώ από αυτό το στάδιο και πίστεψέ με, ήταν αρκετά δύσκολο το να συνειδητοποιήσω τι φταίει και τελικά να το αλλάξω.

Αλλά όλα μπορούν να ανατραπούν και θα καταλάβεις τι εννοώ διαβάζοντας παρακάτω.

αποτυχία στην έλξη

Γιατί Σου Συμβαίνει η Αποτυχία Στην Έλξη Και Πώς Μπορείς Να Το Αλλάξεις

Διαβάζοντας παρακάτω θα ανακαλύψεις δύο πολύ βασικά στοιχεία της κατάστασης που βιώνεις:

α) Γιατί σου συμβαίνει αυτό. Με άλλα λόγια, γιατί πάντα οι γυναίκες που σου αρέσουν δεν σε βρίσκουν ελκυστικό.

β) Τι μπορείς να κάνεις ΕΣΥ προκειμένου να αλλάξει αυτή η κατάσταση μια για πάντα.

Ουσιαστικά, το θέμα ξεκινάει από μια βαθιά ριζωμένη νοοτροπία που έχουμε όλοι οι άντρες για διάφορους λόγους, ιδιαίτερα στην αρχή της ενασχόλησής μας με το φλερτ και τις γυναίκες.

Πάμε όμως να δούμε τι ακριβώς σου συμβαίνει και πώς μπορείς να το αλλάξεις άμεσα και αποτελεσματικά.

 

#1. Αποδέξου Ότι Δεν Θα Σε Βρίσκουν Όλες Οι Γυναίκες Ελκυστικό

Η πρώτη αλήθεια με την οποία πρέπει να συμφιλιωθείς και να έπειτα να την ξεπεράσεις είναι η εξής:

Δεν πρόκειται να σε βρουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες ελκυστικό.

Και αυτό είναι οκ.

Δεν γίνεται όλες οι γυναίκες να έλκονται από εσένα. Δεν μπορείς να “φυτέψεις” σε καμία γυναίκα την πεποίθηση ότι της αρέσεις. Την αποτυχία στην έλξη προσπάθησε λοιπόν να μην την παίρνεις προσωπικά.

Η κάθε γυναίκα, όπως και ο κάθε άνθρωπος, έχει δικαίωμα να του αρέσει ή να μην του αρέσει κάποιος άλλος άνθρωπος.

Και αυτό δεν έχει να κάνει με εσένα. Δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με το γιατί οι γυναίκες που σου αρέσουν δεν σε βρίσκουν ελκυστικό.

Όταν συνειδητοποιήσεις ότι δεν γίνεται να έλκεις με το ζόρι όλες τις γυναίκες και ότι, ουσιαστικά, αυτό θα ήταν παράλογο και παρά φύση, θα αρχίσεις να χαλαρώνεις και δεν θα προσπαθείς να πείσεις με τη συμπεριφορά σου καμία γυναίκα να νιώσει έλξη για εσένα.

Και αυτό θα σε κάνει αυτόματα πολύ πιο ελκυστικό, καθώς δεν θα υπερπροσπαθείς ούτε θα υιοθετείς ακραίες συμπεριφορές προκειμένου να δημιουργήσεις έλξη.

Αντίθετα, θα χαλαρώσεις, θα είσαι ο εαυτός σου και θα νιώθεις γεμάτος αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ. Απλά δεν της αρέσεις.

Επομένως, όταν “κολλάς” σε γυναίκες που δεν νιώθουν έλξη για εσένα και δεν δέχεσαι ότι απλά δεν θέλει, καταλήγεις σε μη ελκυστικές συμπεριφορές.

Άλλαξε τις επιλογές και μάθε σταδιακά να επιλέγεις γυναίκες που σε θέλουν, γιατί σίγουρα υπάρχουν.

αποτυχία

#2. Πιστεύεις Ότι Η Γυναίκα Δεν Σου Αξίζει Με Αποτέλεσμα Να Μην Δημιουργείς Έλξη

Ενώ όλα έχουν να κάνουν με την αξία σου, πολλές φορές η αξία που έχουμε έρχεται σε σύγκριση με την αξία που νομίζουμε ότι έχουμε.

Οι περισσότεροι από εμάς όχι μόνο δεν αναγνωρίζουμε την αξία μας, αλλά πιστεύουμε βαθύτατα για τον εαυτό μας ότι έχουμε πολύ χαμηλότερη αξία από αυτήν που πραγματικά έχουμε.

Τέτοια θέματα αυτοεκτίμησης έχουμε όλοι μας. Αλλά είναι απαραίτητο να εκπαιδεύσεις σταδιακά το μυαλό σου προκειμένου να αναγνωρίζεις την πραγματική σου αξία και να μην σε τοποθετείς χαμηλότερα απ’ ότι είσαι στην πραγματικότητα.

Το πού τοποθετούμε τον εαυτό μας είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που μας απορρίπτουν οι γυναίκες που μας αρέσουν.

Φυσικά, δεν πρόκειται να συνειδητοποιήσεις την αξία σου από την πρώτη προσέγγιση. Αυτό θα γίνει σταδιακά και θα χρειαστεί αρκετή εμπειρία και χρόνο προκειμένου να μπορέσεις να αντιληφθείς το πόσο αξίζεις.

Ωστόσο, όταν η αυτοεκτίμησή μας είναι χαμηλή, μπαίνουμε σε μια αέναη διαδικασία κατά την οποία υπερπροσπαθούμε να αποδείξουμε στη γυναίκα ότι μας αξίζει και κυρίως, ότι αξίζουμε εμείς να είμαστε μαζί της.

Και επειδή αυτό είναι εντελώς μη ελκυστικό, το αποτέλεσμα είναι πάντα να σε απορρίπτει η γυναίκα που σου άρεσε.

Το κλειδί εδώ είναι να μην υπερπροσπαθείς γιατί δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το γιατί απορρίπτεσαι συνεχώς.

Αξίζεις και σου αξίζει να έχεις μια γυναίκα δίπλα σου που έλκεται από εσένα και νιώθει ερωτική και σεξουαλική έλξη.

Αυτή είναι μια από τις νοοτροπίες που θα χρειαστεί να υιοθετήσεις προκειμένου να αρχίσεις να έλκεις τις γυναίκες που σου αρέσουν.

 

#3. Δείχνεις Και Νιώθεις Ότι Έχεις Ανάγκη Την Προσοχή Και Την Αποδοχή Της Γυναίκας Και Έχεις Αποτυχία Στην Έλξη

Το να νιώθεις και να δείχνεις ότι έχεις ανάγκη την αποδοχή και την προσοχή μιας γυναίκας είναι κάτι που δείχνει ότι δεν είσαι σταθερός μέσα σου και αυτό ρίχνει την έλξη κατακόρυφα.

Το σημαντικό με αυτό είναι ότι η γυναίκα που σχετίζεσαι νιώθει ότι της είναι πολύ δύσκολο να στηριχτεί πάνω σου, καθώς παίρνει εκείνη τον ρόλο του να σε στηρίξει.

Ουσιαστικά, εξαρτάσαι από εκείνην.

Όμως, η γυναίκα χρειάζεται δίπλα της έναν Άνδρα Αξίας ο οποίος να είναι συναισθηματικά σταθερός και να μπορεί να της προσφέρει ασφάλεια και προστασία εάν χρειαστεί, καθώς αυτό είναι ο ρόλος της.

Επομένως, όταν αποζητάς και ουσιαστικά παρακαλάς μια γυναίκα για να σου δώσει προσοχή και να σε αποδεχτεί, μόνο από αυτό δείχνεις ότι δεν διαθέτεις τα παραπάνω ελκυστικά χαρακτηριστικά.

Θυμήσου! Χρειάζεσαι μια γυναίκα δίπλα σου, αλλά δεν χρειάζεσαι καμία συγκεκριμένη γυναίκα.

Και δεν έχεις την ανάγκη για την προσοχή και την αποδοχή κανενός, γιατί αξίζεις!

Μετά από κάθε απόρριψη, θυμήσου λοιπόν ότι δεν χρειάζεται να παρακαλέσεις και να κυνηγήσεις για προσοχή και αποδοχή.

Δέξου το ότι απλά δεν της άρεσες και προχώρα παρακάτω.

απέτυχες αλλά προχώρα παρακάτω

Συνολικά, οι κανόνες της έλξης επικεντρώνονται γύρω από την εξής απλή αλήθεια: Το σημαντικό είναι να ξέρεις εσύ τι αξίζεις και να μην περιμένεις από κανέναν άνθρωπο επιβεβαίωση ότι αξίζεις.

Μόλις αρχίσεις να συνειδητοποιείς την αξία σου, θα γίνεις πολύ πιο ελκυστικός καθώς θα υιοθετείς σταδιακά ελκυστικές συμπεριφορές άθελά σου.

Και επίσης, τα κριτήρια και οι επιλογές σου θα αλλάξουν τελείως, με αποτέλεσμα να μην επιλέγεις γυναίκες που δεν σε επιλέγουν και να μην απογοητεύεσαι.

Όλα ξεκινούν με το πώς βλέπεις εσύ τον εαυτό σου.

Μόλις αρχίσεις να συνειδητοποιείς ότι είσαι ελκυστικός και ότι αξίζεις το καλύτερο, τα ερωτικά αποτελέσματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Και θα είσαι σε θέση να δημιουργήσεις έλξη στις γυναίκες που σου αρέσουν. Μπορείς να δεις περισσότερα εδώ.

Μην ξεχάσεις να παραγγείλεις το βιβλίο Άνδρας Αξίας, εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.