Γιατί Κάποιες Γυναίκες Εξαφανίζονται Αφού Ανταλλάξετε Τηλέφωνα

Πόσες φορές έχεις περάσει απίστευτα με μια γυναίκα, πιστεύεις πως της αρέσεις και αφού ανταλλάξατε τηλέφωνα εξαφανίστηκε; Φταίνε οι γυναίκες ή εσύ;

τηλέφωνο και γυναίκες.

Όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί σοβαρά με την προσέγγιση και έχουν αμφισβητήσει το παιχνίδι τους άπειρες φορές, έχουν αντιμετωπίσει(και συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν) το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αν αυτό λέγεται πρόβλημα…

Τηλεφώνημα χωρίς απάντηση…

Είναι απόλυτα λογικό να πιστεύεις πως αφού έχετε ανταλλάξει τηλέφωνα, να βγείτε και ραντεβού. Όταν με κάποιες γυναίκες μιλάς μισή ώρα και ανταλλάζετε τηλέφωνα το φυσιολογικό θα ήταν πως της αρέσεις και θέλει να σε ξαναδεί.

Όχι, δεν είναι δεδομένο

Η διαθεσιμότητα μιας γυναίκας, και αυτό είναι η σκληρή αλήθεια, κρίνεται πραγματικά από το αν θα κάνει σεξ μαζί σου και όχι αν ανταλλάξετε τηλέφωνα.

Και αυτό τι σημαίνει; Ότι όλα είναι στον αέρα και στηρίζονται στην τύχη;

Δεν έχει σημασία αν έκανες μια γνωριμία αλλά αν υπήρχε σεξουαλικό ενδιαφέρον κι από τις δύο πλευρές. Το να ανταλλάξεις τηλέφωνα με μια γυναίκα είναι σίγουρα θετικό, όμως δεν την μιλάς για αυτόν τον λόγο. Της μιλάς γιατί σου αρέσει ο χαρακτήρας της, μπορείτε να επικοινωνήσετε χωρίς να παίξετε μπουνιές και φυσικά γιατί την βλέπεις σεξουαλικά.

Πρόσεξε, οι παραπάνω τρεις παράγοντες είναι εξαιρετικά σημαντικοί πολύ απλά γιατί καθορίζουν το βαθμό που ταιριάζει η συγκεκριμένη γυναίκα στις ανάγκες σου και εσύ στις δικές της.

Κάποιες φορές μπορεί να ισχύει μόνο το πρώτο, δηλαδή να περνάτε καλά ως προσωπικότητες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει και σεξουαλική έλξη. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα ανταλλάξετε τηλέφωνα αλλά να μην την ξαναδείς ποτέ.

Πριν συνεχίσεις, δες που τα λέμε αναλυτικά και εδώ.

Δύο κατηγορίες από Flakes

γυναίκες και σεξ.

Στην περίπτωση που ανταλλάξετε τηλέφωνα, υπάρχουν δύο διαφορετικές περιπτώσεις που μπορεί να έχεις Flake:

  1. Να μιλήσετε στο τηλέφωνο(κλήση, sms) αλλά να μην είναι ποτέ διαθέσιμη.
  2. Να μην απαντήσει ποτέ σε καμία σου κλήση ή μήνυμα.

Σίγουρα θα σκέφτεσαι πως ο χρόνος που θα στείλεις μήνυμα ή θα πάρεις τηλέφωνο παίζει ρόλο. Ακόμα, μπορεί να αμφισβητείς τον τρόπο που μιλάς στο τηλέφωνο ή το είδος του μηνύματος που στέλνεις.

Όλα τα χρόνια που ασχολούμαι, έχω δοκιμάσει πολλές τεχνικές για να αποφύγω τα flakes αφού έχω ανταλλάξει τηλέφωνα με γυναίκες. Δεν είναι πως διαφωνώ με τις τεχνικές. Είναι πως με τα χρόνια έχω συνειδητοποιήσει πως αν αρέσεις σε μια γυναίκα και είναι διαθέσιμη, το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να εμφανιστείς.

Ο πραγματικός λόγος που εξαφανίστηκε

γυναίκες και ραντεβού.

Τα πάντα σχετίζονται με την αξία που προβάλεις στις γυναίκες που προσεγγίζεις. Όμως εδώ υπάρχει μια μικρή παγίδα. Όταν αναφέρω αξία, εννοώ την αντιληπτή αξία της γυναίκας. Το πως σε αντιλαμβάνεται ως σύνολο.

Η γυναίκες αντιλαμβάνονται την αξία σου μέσω δύο καναλιών:

  1. Γονιδιακή αξία.
  2. Κοινωνική αξία.

Ανάλογα με το target group των γυναικών που απευθύνεσαι, το κάθε είδος αξίας παίζει και διαφορετικό ρόλο. Στατιστικά, μετρούν και τα δύο και φυσικά αν το ένα υπάρχει σε μεγάλο βαθμό, καλύπτει πιθανή έλλειψη του άλλου.

Σε ηλικίες 18-24, η εξωτερική εμφάνιση παίζει μεγαλύτερο ρόλο ενώ το κοινωνικό status σε ηλικίες 24-30 έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Φυσικά, η έλξη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πώς αισθάνεσαι με τον εαυτό σου(αυτοπεποίθηση) και τα στερεότυπα που κουβαλάει η κάθε γυναίκα στο μυαλό της.

Βέβαια, το social status είναι μεταβλητό. Μπορεί σε ακαδημαϊκούς κύκλους να είσαι top αλλά μια γυναίκα 23 χρονών να θεωρεί πως υψηλή αξία έχει ένας άνδρας που είναι σε συγκρότημα r’n’b. Την αντιληπτή αξία μπορείς να την ελέγξεις μέχρι κάποιο σημείο. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνουν οι συνθήκες.

Τι λένε οι υπάρχουσες θεωρίες για τα flakes

γυναίκες και σεξ.

Οι απόψεις που επικρατούν για τους λόγους που οι γυναίκες δίνουν το τηλέφωνο τους και μετά γίνονται φάντασμα είναι πολλές. Κάποιες είναι:

#1. Έχει σχέση

Προσωπική άποψη: Διαφωνώ κάθετα. Αν μιλάς με μια γυναίκα και δείξεις σεξουαλικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου δείξει πως έχει σχέση. Κάποιες γυναίκες μπορεί να μην το αναφέρουν στην αρχή λόγω ευγένειας ή γιατί τους αρέσεις εμφανισιακά.

Αν όμως ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου τότε το πιθανότερο είναι πως τα νερά θα ξεθολώσουν και θα δεις τις πραγματικές προθέσεις της γυναίκας.

#2. Έχει κι άλλες επιλογές

Προσωπική άποψη: Διαφωνώ κάθετα. Αν έχει κι άλλες επιλογές ή παίζει με άλλους 2-3 εκτός από εσένα(αν είναι ωραία είναι δεδομένο) τότε η σύγκριση θα γίνει στιγμιαία.

Εντάξει, μην το παρακάνουμε με τον αναπαραγωγικό αγώνα στίβου. Η απόρριψη πάντα θα έχει το ίδιο όνομα και αν δεν θέλει ή δεν είναι διαθέσιμη, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το καταλάβεις στην προσέγγιση.

#3. Ήσουν πολύ επιθετικός ή ευθύς με τις προθέσεις σου

Προσωπική άποψη: Διαφωνώ κάθετα. Η ικανότητα να εκφράζεις τις προθέσεις σου και να διεκδικείς δυνατά αυτό που θέλεις είναι σημάδι πως τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και πως ξέρεις να καλύπτεις τις ανάγκες σου.

Αν φοβήθηκε καλώς. Δεν την απειλήσαμε κιόλας… Ραντεβού της προτείναμε.

#4. Είναι σεξίστρια και το έκανε για να σε παίξει

Προσωπική άποψη: Τραγικό. Μην βλέπουμε παντού εχθρούς και εκδικητικές φεμινίστριες σε αποστολές αυτοκτονίας.

#5. Δεν υπήρχε αρκετή έλξη

Προσωπική άποψη: Συμφωνώ απόλυτα. Ένα απαραίτητο συστατικό είναι η έλξη. Αυτό μπορεί να είναι το πείραγμα(ex: « είμαι σίγουρος πως αν είχες την ευκαιρία θα με είχες ξεμοναχιάσει ήδη ») και το να αφεθείς για να περάσεις καλά.

Αν φοβάσαι πως θα πεις κάτι και θα καταστρέψεις τις ελπίδες σου μαζί της, οδεύεις προς την καταστροφή και δεν το έχεις καταλάβει. Το να δείξεις την προσωπικότητα σου και το ποιος πραγματικά είσαι, είναι το καλύτερο κόσκινο που μπορείς να έχεις στην προσέγγιση.

Τα έχουμε ξαναπεί. Ο χρόνος είναι χρήμα και χρεώνει άπαντες.

Για να ελαχιστοποιήσεις τα Flakes θα πρέπει να κάνεις μόνο ένα πράγμα:

Να αυξήσεις τον βαθμό απορρίψεων που θα δεχτείς/θα δώσεις. Το αν θα δεχτείς ή θα δώσεις μια απόρριψη είναι το ίδιο πράγμα για εμένα.

γυναίκες και σεξ.

Το ζήτημα είναι να προσεγγίζεις γυναίκες που είναι διαθέσιμες στο ίδιο βαθμό που είσαι και εσύ. Αν εσύ είσαι διαθέσιμος για σεξ ενώ οι γυναίκες είναι διαθέσιμες για σεξ υπό όρους(σε βλέπει ως Boyfriend material) τότε και ραντεβού να βγεις με αυτές τις γυναίκες, το γλυκό αργά ή γρήγορα θα χαλάσει.

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr