Πότε να την Πάρω Τηλέφωνο; Η Σωστή Στιγμή

Πότε να την πάρω τηλέφωνο

Ένα ερώτημα που βασανίζει την πλειοψηφία των ανδρών είναι πότε είναι η σωστή χρονική στιγμή για να πάρουν μια γυναίκα τηλέφωνο. Προφανώς και για να βρίσκονται σε αυτό το στάδιο έχει προηγηθεί κια πρώτη γνωριμία και δημιουργήθηκε ένα ενδιαφέρον, μια πετυχημένη πρώτη προσέγγιση. Σκέφτονται όμως:

ΟΚ, ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Είπαμε να βγούμε. Πότε να την πάρω τηλέφωνο όμως;

Ένας γενικός κανόνας του pickup, είναι ότι όσο καλύτερο Παιχνίδι έχεις κάνει κατά τη διάρκεια της βραδιάς / ημέρας που την γνώρισες, τόσο πιο νωρίς επιβάλλεται και “σε παίρνει” να την πάρεις τηλέφωνο.

Το αντίθετο: δηλαδή, όσο χειρότερο παιχνίδι έχεις κάνει, τόσο προτιμότερο είναι να περιμένεις 2-3 μέρες πριν την πάρεις τηλέφωνο.

Στην πρώτη περίπτωση, έχεις δημιουργήσει έντονα θετικά συναισθήματα και όσο περνάνε οι μέρες και δεν επικοινωνείς, αυτά φθίνουν. Από την εμπειρία μου, πάντως, παίζει μεγάλο ρόλο και πόσο comfort έχεις δημιουργήσει.

Comfort: άνεση / οικειότητα / εμπιστοσύνη.

Η Σημασία Του Τime Βridge Στο Πότε Να Την Πάρω Τηλέφωνο

τηλέφωνο

Α) Ας υποθέσουμε ότι βγαίνω έξω Τετάρτη βράδυ, γνωρίζω μια κοπέλα και μου δίνει το κινητό της. Λογικά, αν τα πράγματα κυλήσουν ιδανικά, θα φροντίσω ανταλλάζοντας κινητά με την κοπέλα, να έχω ήδη κλείσει ραντεβού μαζί της για Πέμπτη ή Παρασκευή.

Β) Αν και εφόσον λοιπόν τα έχω καταφέρει να κλείσω ήδη ραντεβού μαζί της, το λεγόμενο time bridge, (χρονική γέφυρα που μας ενώνει από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε μέχρι τη δεύτερη, ή γενικότερα από την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε μέχρι την επόμενη) απλά την παίρνω τηλ την μέρα που έχουμε κανονίσει – Πέμπτη ή Παρασκευή – και κανονίζουμε τις λεπτομέρειες.

Γ) Ωστόσο, αν δεν έχω καταφέρει να πετύχω time bridge, θα περιμένω ίσως μέχρι την Κυριακή. Το Σάββατο δεν είναι ποτέ καλή μέρα να πάρεις τηλέφωνο. Οι περισσότερες έχουν κάνει τα σχέδιά τους για Σάββατο, καθώς είναι μια παραδοσιακή βραδιά για έξοδο.

Δ) Εκτός αν έχω κάνει time bridge για Σάββατο. Οπότε, θα πάρω ή την Παρασκευή, ή θα περιμένω μέχρι την Κυριακή. Η Κυριακή είναι μια πολύ καλή μέρα για ραντεβού και για να πάρω τηλέφωνο, καθώς η Κυριακή για μια single κοπέλα είναι πάντα ελεύθερη.

Ε) Ωστόσο, μπορεί και πάλι να πάρω τηλέφωνο το Σάββατο μόνο για να συντηρήσω την επαφή και να μη με ξεχάσει, να στρώσω το έδαφος και για Κυριακή. Μου αρέσει να κλείνω το ραντεβού μου 1-2 μέρες νωρίτερα, ώστε να δώσω χρόνο στην κοπέλα να κάνει το πρόγραμμά της, όπως μου αρέσει να κάνουν και σε εμένα.

Ο Κανόνας Των 2-3 Ημερών Για Να Πάρεις Τηλέφωνο

Είναι γνωστός σε όλους και σε όλες αυτός ο κανόνας: Περίμενε 2-3 μέρες πριν πάρεις τηλέφωνο, μη φανείς λιγούρης. Όλες οι κοπέλες το ξέρουν και τους αρέσει να μας πειράζουν.

τηλέφωνο

Αν πάντως κάποια με πειράξει και μου πει ότι περίμενα 3 μέρες επίτηδες να την πάρω τηλέφωνο, οπότε έχω να αντιμετωπίσω ένα shit test, θα της πω ότι γνωρίζω τον κανόνα αλλά ότι είχα τόση πολλή δουλειά που πραγματικά δεν μπορούσα νωρίτερα.

Και συνήθως θα το εννοώ. Πάντως συνήθως επειδή έχω κάνει time bridge, ή ραντεβού ή τηλεφωνικό (π.χ. θα σε πάρω τηλ αύριο) συνήθως παίρνω τηλ την επόμενη έτσι κι αλλιώς. Είναι κάτι που τις ξενίζει και μερικές θα μου πούνε ότι έχω θάρρος που δεν τηρώ τον κανόνα των 3 ημερών για να μη με πούνε λιγούρη.

Η Κατάσταση Δεν Είναι Στο Χέρι Σου, Αλλά…

Χώνεψέ το πάντως, ότι το πιο δύσκολο έργο που έχεις να κάνεις για να φτάσεις από τη γνωριμία μέχρι και την αποπλάνηση, είναι συνήθως ο χρόνος που μεσολαβεί μεταξύ της πρώτης μέρας που την γνώρισες μέχρι και της μέρας που θα την ξαναδείς.

Μπορεί να συμβούν χιλιάδες απρόοπτα, που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις, απλά δεν είναι στο χέρι σου. Είναι απλά κάτι που πρέπει να δεχτείς και να προχωρήσεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις, πέρα του ότι βοηθάει πολύ το να κάνεις time bridge, είναι να συνεχίσεις να της μιλάς για άλλα 5 λεπτά αφού πάρεις το τηλέφωνό της.

Αν απλά το πάρεις σαν τρόπαιο και φύγεις μετά αμέσως, της δίνεις την εντύπωση του player με την κακή έννοια. Θέλεις η γυναίκα να νιώσει άνετα, ότι ξεχώρισε στα μάτια σου και όχι σαν μια αρπαχτή. Βέβαια και ΠΑΛΙ, εξαρτάται από την περίπτωση, καθώς αν έχεις κάποια που ψάχνεται αν γνωρίσει κάποιον έστω και για σεξ, όλα επιτρέπονται.

sms

Πότε Να Την Πάρω Τηλέφωνο

Η καλύτερη ώρα της μέρας: Να προτιμάς απόγευμα 

Λοιπόν, πότε να την πάρω τηλέφωνο; Η καλύτερη ώρα της ημέρας για να πάρω κάποια τηλέφωνο, έχει αποδειχθεί στην πράξη και από την εμπειρία μου ότι είναι απόγευμα. Πιο συγκεκριμένα, 6-8 ή ακόμα καλύτερα 7-8 το απόγευμα. Μπορείς να φανταστείς γιατί; Ο λόγος είναι απλός.

Κατά τις 7-8 ο μέσος άνθρωπος έχει γυρίσει σπίτι από τη δουλειά του, έχει πάει γυμναστήριο / έχει φάει και ξεκουράζεται, χαλαρώνει. Οπότε 7-7:30 είναι καλή ώρα να πάρω τηλέφωνο. Παρατήρησα ότι περισσότερες κοπέλες σηκώνουν το τηλέφωνο  – στατιστικά – εκείνη την ώρα της ημέρας από οποιαδήποτε άλλη.

Επίσης, προτιμώ να πάρω τηλέφωνο από το να στείλω μήνυμα αν και αυτό είναι μεγάλο κεφάλαιο που θα αναλυθεί σε άλλο άρθρο, καθώς και το τηλεφώνημα όπως και το sms έχουν μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα, που εξαρτώνται από την περίπτωση, από την ώρα αλλά και από το τι έχει προηγηθεί με την συγκεκριμένη κοπέλα και τι προτιμά και η συγκεκριμένη κοπέλα, αν έχω αποσπάσει και τέτοια πληροφορία.

Πάντως επειδή οι περισσότεροι φοβούνται να πάρουν τηλέφωνο και στέλνουν μήνυμα, το τηλεφώνημα δείχνει αυτοπεποίθηση και πάντα οι όμορφες γυναίκες ελκύονται από αυτοπεποίθηση.

Πότε να την πάρω τηλέφωνο: Γιατί να μην πάρω τηλέφωνο τη Δευτέρα

Η Δευτέρα γενικώς είναι η χειρότερη μέρα να πάρεις κάποιον τηλέφωνο. Το σαββατοκύριακο έχει τελειώσει, είναι η πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από 2μιση μέρες που καθόταν και δεν είναι στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία συνήθως.

Επίσης, η Δευτέρα είναι η μέρα που συνήθως όλοι οργανώνουν το πρόγραμμά τους για ολόκληρη την εβδομάδα. Οπότε, ακόμα και αν έχω σκοπό να πάρω Δευτέρα, περιμένω να πάει Τρίτη συνήθως.

Η Δευτέρα λοιπόν, είναι χειρότερη μέρα να πάρω τηλέφωνο ακόμα και από το Σάββατο. Σάββατο μπορώ κάλλιστα να πάρω τηλέφωνο, καθώς οι περισσότεροι το Σάββατο έχουμε πολύ καλή διάθεση. Απλά δε θα προτείνω κάτι για Σάββατο βράδυ, παρά μόνο αν δω ότι “με παίρνει”. Θα κανονίσω, όπως ανέφερα, κάτι για Κυριακή.

Δευτέρα όμως, δε θα πάρω ούτε για να κλείσω ραντεβού άλλη μέρα.

Τι θα πω στο πρώτο τηλεφώνημα

Αυτό είναι κάτι που θα αναλυθεί σε άλλο άρθρο, πιθανότατα σύντομα. Ωστόσο, ως γενικό κανόνα, το κρατάω σε απλή κουβέντα.

Θα επικαλεστώ επίσης call back humour, θα της θυμίσω δηλαδή κάτι που μας έκανε να γελάσουμε την πρώτη μέρα / βραδιά που γνωριστήκαμε, ή κάτι με το οποίο την πείραζα και την προκάλεσα λεκτικά και ανταποκρίθηκε.

Είναι σημαντικό λοιπόν, να θυμάμαι και λεπτομέρειες από τη γνωριμία μας, για αυτό είναι και σημαντικό όταν προσεγγίζω γυναίκες να είμαι νηφάλιος.

Τέλος, αν διαβάζεις αυτό το άρθρο, σημαίνει ότι σε γενικές γραμμές έχεις αποκτήσει ήδη αρκετή αυτοπεποίθηση να προσεγγίζεις γυναίκες, να δημιουργείς άνεση και οικειότητα και να ζητάς το τηλέφωνό τους.

Αν ωστόσο σε προβληματίζει ακόμα το ποια είναι η σωστή στιγμή να ζητήσεις τηλέφωνο, δες το video:

Έλα να με βρεις στο Facebook στο προσωπικό μου προφίλ. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε, να μου πεις τις απόψεις σου ή τις αντιρρήσεις σου (η διαφωνία προάγει το διάλογο) ή να με ρωτήσεις ότι θέλεις.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, αν δεν έχεις κάνει ήδη. Θα λάβεις αμέσως ένα Δωρεάν E – Book με 19 από τα καλύτερα άρθρα μας.

Λαμβάνοντας όλα αυτά λοιπόν υπόψιν, πρόσεξε πότε θα την πάρεις τηλέφωνο. Μάθε πώς να τελειοποιήσεις τις προσεγγίσεις σου εδώ.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλά ραντεβού σε όλους!

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.