Πώς να μην είσαι το καλό παιδί χωρίς να παραγίνεσαι badboy

Πώς να μην είσαι το καλό παιδί χωρίς να παραγίνεσαι badboy

Καθώς προσπαθείς να εξελιχθείς στο παιχνίδι με τις γυναίκες και ποντάρεις στην αυτοβελτίωσή σου, αυτό που θα ακούσεις αρχικά, συνήθως από τον κόσμο, είναι ότι μέχρι τώρα παραήσουν καλό παιδί. Έχοντας υπάρξει κι εγώ στο παρελθόν το “καλό παιδί”, είναι πολύ πιο εύκολο να το λες ότι σταματάς να είσαι, από το να το κάνεις. Για τον ίδιο λόγο που οποιαδήποτε αλλαγή στην προσωπικότητα είναι μία επίπονη διαδικασία που απαιτεί χρόνο και κόπο.

  • Η αίσθηση του μέτρου

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος θέλει να είναι λιγότερο “καλό παιδί” από ό,τι είναι ήδη. Πώς μπορεί να ξέρει το ιδανικό σημείο; Πόσο badboy (“κακός”) πρέπει να γίνει; Από κλίμακα 1 ως 10, αν είναι 8 “καλό παιδί” πρέπει να πέσει στο 2 ή στο 3; Και αν είναι 2 “κακός” πρέπει να πάει 7 ή 10; Είναι ισορροπίες εξαιρετικά δύσκολες για έναν νέο που μπαίνει στο παιχνίδι και δεν έχει ζήσει καταστάσεις. Είναι μία διαδικασία κατά τη διάρκεια της οποίας έχει ΑΝΑΓΚΗ την ύπαρξη έμπειρων ατόμων γύρω του, που θα τον κατευθύνουν κατάλληλα.

Πολλοί άντρες πειραματίζονται στον τομέα πόσο “κακοί” μπορούν να είναι.Αρχίζουν να παίρνουν αποτελέσματα και το τραβάνε περισσότερο στα άκρα. Κάποια στιγμή, φτάνοντας στην υπερβολή, κάποια θα τους βρίσει και θα λάβουν μία εξαιρετικά αρνητική ανταπόκριση. Εφόσον όμως προσπαθούν να εξελιχθούν μόνοι τους, χωρίς τη βοήθεια κάποιου έμπειρου να τους κατευθύνει, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να το παρακάνουν και να εξερευνήσουν τα άκρα, από τα οποία θα μπορέσουν μετά να καταλήξουν στο βαθμό που τους αποφέρει τα περισσότερα αποτελέσματα. Όσο βελτιώνονται στο σύνολο, όμως, με τις γυναίκες, τόσο δεν καταλαβαίνουν και λόγω έλλειψης εμπειρίας, αν το έχουν παρακάνει με το πόσο badboy (κακά παιδιά) ή καλοί δείχνουν.

 

Αυτό συμβαίνει ΠΟΛΎ ΣΥΧΝΆ! Είναι κάτι που έχουμε αντιμετωπίσει σε διάφορες περιπτώσεις, έχοντας εκπαιδευτεί κι εμείς με τη σειρά μας να αντιμετωπίζουμε διαφορετικές προσωπικότητες αντρών και να τους δείξουμε ποια είναι η σωστή αντιμετώπιση ως προς το πόσο καλοί ή κακοί πρέπει να είναι. Αν μαθαίνεις μόνος σου, λοιπόν, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πας πολλά πράγματα του παιχνιδιού στα άκρα! Δηλαδή:

  • το να ακουμπάς: Προσπάθησε να τις αγγίζεις όσο περισσότερο μπορείς, προσπάθησε να το παρακάνεις και στο πόσο τις αγγίζεις αλλά και στο πώς το κλιμακώνεις
  • “Κλείσιμο”: Δοκίμασε σε κάθε γυναίκα που προσεγγίζεις να κάνεις πρόταση να φύγετε μαζί. Κάνε την προσπάθεια σοβαρά και φιλότιμα, όχι σαν κάτι αστείο που κάνεις για να γελάσεις.
  • Έχε υπερβολικά πολλή ενέργεια.

 

Πριν συνεχίσεις όμως, δες το παρακάτω video.

 

Φτάσε το παιχνίδι σου στα άκρα. Κατά την εμπειρία μου ως instructor, μέσα από τους εκατοντάδες άντρες που έχουν έρθει στην ομάδα μας, κάποιος πρέπει να δοκιμάσει τα όρια στην ανθρώπινη συμπεριφορά, ώστε να μπορέσει να αποκτήσει αυτό που αποκαλούμε “κοινωνική διαίσθηση”. Να συνηθίσει να αναγνωρίζει τα σημάδια που παίρνει από τις γυναίκες όταν παραείναι καλός ή παραείναι επιθετικός και “κακό παιδί”, ή όπως το λένε οι Αμερικάνοι, badboy.

Τι συμβαίνει συνήθως όταν παραείσαι καλός με τις γυναίκες;

  • Σου μιλάει για άλλους άντρες στον ίδιο χώρο ή στη ζωή της
  • Νιώθει άνετα να την αγγίζεις και να σε αγγίζει, αλλά δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό ή ρομαντικό στο άγγιγμά σας
  • Εύχεται ο σύντροφός της να ήταν περισσότερο σαν εσένα (ή γενικότερα οι άντρες που γνωρίζει)
  • Δεν νοιάζεται ιδιαίτερα να είναι προσεγμένη στην εμφάνισή της όταν συναντιέστε
  • Φροντίζει να μην είστε οι δυο σας, να είστε με παρέα
  • Δέχεται κλήσεις στο κινητό της από άλλους άντρες ενώ είστε μαζί, ή ανταλλάζει μηνύματα με άλλους άντρες ενώ είστε μαζί.

Προσοχή! Αυτή η λίστα δεν είναι ΚΑΝΟΝΑΣ! Δε σημαίνει ότι αν μία γυναίκα δίνει μερικά από αυτά τα σημάδια, παραείσαι καλός απαραίτητα. Ούτε ότι αν παραείσαι καλός, θα σου δώσει αυτά τα σημάδια απαραίτητα. Είναι όμως σίγουρα σοβαρές ενδείξεις όταν εμφανίζονται. Αν πάλι μία γυναίκα σε αποκαλεί “μαλάκα” ή κακό ή αγενή, χωρίς να γελάει ή να χαμογελάει, τότε το έχεις παρακάνει και με το να παραείσαι κακός. Σε αυτή την περίπτωση θα την δεις να σηκώνει άμυνες και να μη θέλει να βρίσκεται σε ένα χώρο μόνη της μαζί σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να μιλάτε οι δυο σας ενώ υπάρχουν και άλλα άτομα γύρω που δεν ακούν.

Για να καταλήξω σε αυτό που προτρέπουμε τους άντρες που έρχονται σε εμάς, πάντως, δεν είναι να είναι πολύ καλά παιδιά αλλά ούτε και να παραείναι “κακά παιδιά”. Αυτό που τους προτρέπουμε, είναι να είναι εγωιστές! Να βάζουν τα θέλω τους, τις ανάγκες τους και τις επιθυμίες τους, όταν γνωρίζονται με μία γυναίκα, πάνω από τα θέλω, τις ανάγκες και τις επιθυμίες της γυναίκας. Και αυτό είναι το κλειδί για να μην παραγίνεσαι καλός μαζί τους.

Η συμπεριφορά που πρέπει να δείξεις σε μία γυναίκα για να διεγείρεις σωστά τα συναισθήματά της και να την βάλεις στον κόσμο σου με τους όρους σου και σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες, είναι σίγουρα κάτι που φαντάζει πολύπλοκο και δύσκολο. Είναι κάτι που παίρνει χρόνια εξάσκησης και ενασχόλησης. Είναι όμως και κάτι που μαθαίνεται. Είναι όμως μία διαδικασία που αν αφεθείς στην καθοδήγηση ατόμων που ασχολούνται πάνω από 5 χρόνια με τη συγκεκριμένη διαδικασία παρακολουθώντας ένα σεμινάριο Bootcamp, θα προκύψει στη ζωή σου με εξαιρετικά μεγαλύτερη ευκολία, αλλά και σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.