Τι Κάνεις Όταν δεν Βλέπεις Αποτελέσματα και 9 Λόγοι που θα Συνεχίσεις να Απορρίπτεσαι

αποτελέσματα και φλερτ.

Έχεις ξεκινήσει τις προσεγγίσεις και προσπαθείς όπως είναι λογικό να βρεις ένα τίμιο μερίδιο στο φλερτ. Όμως τα αποτελέσματα όχι μόνο δεν έρχονται αλλά έχεις και την φαγούρα πως γίνεσαι χειρότερος αντί να βελτιώνεσαι.

Αν σου γράψω πόσες φορές έχω κάνει τις παραπάνω σκέψεις θα πάρεις τα βουνά (αν δεν το έχεις κάνει ήδη). Αν ξεκινάς τώρα να φλερτάρεις και θέλεις άμεσα αποτελέσματα, θα χρειαστεί να θυμάσαι πως στην αρχή θα κυριαρχούν δύο βασικά συναισθήματα:

Μπέρδεμα και θυμός.

Το μπέρδεμα θα έρθει επειδή πολύ απλά δεν θα ξέρεις τι σου γίνεται. Όταν ήμουν στο ξεκίνημα όλα μου έμοιαζαν σαν προετοιμασία για πυρηνική Φυσική. Ήταν τόσα πολλά τα πράγματα που έπρεπε να διορθώσω που η ψυχολογία μου σέρνονταν στο πάτωμα.

Μετά ήρθε ο θυμός. Με λίγα λόγια μου έφταιγαν όλοι.

Ο εαυτός μου, η κοινωνία και φυσικά οι γυναίκες. Όταν θέλεις αποτελέσματα και αυτά δεν έρχονται, τα νεύρα σου γίνονται χορδές από ηλεκτρική κιθάρα. Το χειρότερο από όλα είναι όταν δεν έχεις άλλη επιλογή.

Αν ο κοινωνικός σου κύκλος είναι ανύπαρκτος, οι επικοινωνιακές σου ικανότητες κάτω του μετρίου και αμφιβάλεις για την εξωτερική σου εμφάνιση, τότε προσεγγίζεις και αισθάνεσαι το βάρος του σταυρού του μαρτυρίου στην πλάτη.

Το ξέρω γιατί το έχω ζήσει… Σκληρό πράγμα.

4 Λόγοι που τα Αποτελέσματα Είναι Ανύπαρκτα

αποτελέσματα στο φλερτ.

Πριν φτάσουμε στο μέρος για το πώς να κάνεις διορθώσεις, θα χρειαστεί να αναλύσουμε για άλλη μια φορά την μαγική λέξη: Απόρριψη.

Χονδρικά, υπάρχουν 4 λόγοι που απορρίπτεσαι και δεν είναι δική σου ευθύνη και 5 που είναι. Οι πρώτοι τέσσερις έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με την διαθεσιμότητα της γυναίκας και μπορείς να τους διαβάσεις πιο αναλυτικά σε αυτό το άρθρο.

#1. Δεν είσαι ο τύπος της

Μην το κουράζεις ούτε να σε απασχολούν τα αποτελέσματα. Σε κάποιες γυναίκες δεν θα αρέσεις ότι και αν κάνεις.

#2. Για άγνωστους λόγους δεν θέλει να φλερτάρει

Δεν έχει διάθεση, δεν έχει όρεξη, ποιος ξέρει…

#3. Έχει σχέση

Απλά είναι με άλλον άνδρα, περνάει καλά μαζί του και δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξει ούτε εκατοστό παραπέρα.

#4. Την πέτυχες σε λάθος στιγμή

Τσακώθηκε με το αφεντικό της, την φίλη της ή με όλο τον κόσμο. Μην το ψάχνεις, δεν υπάρχει λόγος.

5 Λόγοι που η απόρριψη είναι δική σου ευθύνη

αποτελέσματα στο φλερτ.

#1. Η προσέγγιση σου είναι πολύ παθητική

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις αποτελέσματα αν περιμένεις να τα κάνει όλα η γυναίκα. Θα χρειαστεί να μιλήσεις, να φλερτάρεις και εν τέλει να της προτείνεις να την ξαναδείς.

#2. Ντύνεσαι λες και πηγαίνεις ακόμα σχολείο

Όταν βγαίνεις σε ένα μπαρ, φρόντισε το στυλ σου να είσαι περιποιημένο. Μπορεί να θεωρείς πως δεν είναι σημαντικό αλλά μην ξεχνάς πως η πρώτη εικόνα παίζει μεγάλο ρόλο.

Το στυλ σου αποκαλύπτει πολλά και κυρίως το πώς αντιλαμβάνεσαι εσύ τον εαυτό σου.

#3. Είσαι φοβισμένος

Καταλαβαίνω πως είναι φυσιολογικό ειδικά αν βρίσκεσαι στις πρώτες σου προσεγγίσεις. Το να είσαι ήρεμος δεν σημαίνει πως βγάζεις ψεύτικη αυτοπεποίθηση αλλά πως αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου.

#4. Δείχνεις πως δεν περνάς καλά

Η προσέγγιση και το φλερτ είναι πάνω από όλα ένας τρόπος για να περάσεις εσύ και η γυναίκα που μιλάς καλά. Αν προσεγγίζεις και βγάζεις συνεχώς νευρικότητα, θα μεταφερθεί και στην γυναίκα που προσέγγισες.

#5. Δεν έχεις άποψη

Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά στον εαυτό σου δεν είναι κοστούμι που το φοράς και το βράδυ το απλώνεις κρεμάστρα. Και μπορεί να πιστεύεις πως το να έχεις άποψη είναι κάτι απλό, όμως επίτρεψε μου να διαφωνήσω.

Για να έχεις άποψη σημαίνει δύο πράγματα: Πρώτον πως έχεις εμπειρία ζωής και δεύτερο και σημαντικότερο, πως έχεις αναπτύξει τα κατάλληλα φίλτρα ώστε να την επεξεργάζεσαι αναλόγως.

Όμως τι συμβαίνει με τα αποτελέσματα;

Αν Θέλεις Αποτελέσματα Ξέχνα το Κίνητρο

αποτελέσματα στο φλερτ.

Για να έχεις σταθερά αποτελέσματα θα χρειαστεί να έχεις μια σταθερή διαδικασία. Δεν γίνεται να στηρίζεσαι κάθε φορά στο κίνητρο της στιγμής.

αποτελέσματα στο φλερτ.

 

Το κίνητρο είναι πολυτέλεια για αυτούς που θέλουν πραγματικά αποτελέσματα σε οποιοδήποτε τομέα.

Αν θέλεις αποτελέσματα τότε χρειάζεσαι:

  1. Δέσμευση και αφοσίωση.
  2. Να δουλεύεις συνεχώς με τον εαυτό σου.
  3. Να εξελίσσεις συνεχώς την διαδικασία.

Δεν γίνεται να βγαίνεις 1 φορά την εβδομάδα ή 1 φορά τον μήνα, να ξεσκίζεσαι στις προσεγγίσεις και μετά να το ξεχνάς. Το φλερτ είναι και αυτό μια μορφή επικοινωνίας και χρειάζεται συνεχώς ακόνισμα.

Είναι ακριβώς όπως με την γυμναστική ή την διατροφή.

Αν δεν δεχτείς πως είναι τρόπος ζωής θα επιστρέφεις συνεχώς στις παλιές κακές συνήθειες.

Η διαδικασία θα φανερώσει δαίμονες και περιοριστικές πεποιθήσεις και ίσως αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι.

αποτελέσματα και φλερτ.

 

Η προσέγγιση γυναικών φανερώνει αλήθειες για τον εαυτό μας που δεν ξέραμε ή αποφεύγαμε για χρόνια. Σίγουρα δεν θα είναι όλες οι γυναίκες διαθέσιμες για εσένα. Όμως το ζήτημα είναι πόσες διαθέσιμες γυναίκες βρίσκεις και τι κάνεις όταν τις βρεις.

Έχει να κάνει με ποιότητα και ποσότητα.

Φρόντισε οι προσδοκίες σου να είναι προσγειωμένες

αποτελέσματα στο φλερτ.

Αν δεν έχεις φλερτάρει ποτέ στην ζωή σου χαλάρωσε. Ένας από τους πιο ισχυρούς τρόπους σκέψης είναι να αποδεσμευτείς από το αποτέλεσμα και να απολαμβάνεις το να γνωρίζεις γυναίκες ανεξάρτητα το που θα οδηγήσει η επαφή.

Σίγουρα η επιθετικότητα θα είναι πάντα Βασιλιάς και κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει.

αποτελέσματα και φλερτ.

 

Αν όμως θέλεις να γίνεις πολύ καλός στο φλερτ θα χρειαστεί να γίνεις πολύ καλός στην επικοινωνία. Και για να γίνεις πολύ καλός στην επικοινωνία είναι απαραίτητο να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου.

Υπάρχουν πραγματικά αμέτρητες γνώσεις στο κομμάτι της επικοινωνίας. Όμως το πιο σημαντικό είναι το πώς αισθάνεσαι με τον εαυτό σου. Αν αισθάνεσαι άνετα με το να μιλάς με γυναίκες είναι ένα τεράστιο βήμα στην όλη διαδικασία.

Μια από τις πρώτες σκληρές γνώσεις που πήρα όταν ξεκίνησα να φλερτάρω ήταν πως δεν αισθανόμουν καθόλου άνετα όταν μιλούσα με γυναίκες. Σίγουρα οι προσδοκίες είναι να κάνεις σεξ, όμως μην ξεχνάς την σειρά:

  1. Μην είσαι περίεργος.
  2. Μάθε να επικοινωνείς.
  3. Μάθε να φλερτάρεις.

Οπότε, βάλε τα πράγματα κάτω και προχώρα βήμα προς βήμα. Σίγουρα θέλεις να ξεφύγεις από την κατάσταση που βρίσκεσαι και να μεταβείς σε μια καλύτερη. Όμως, οι διορθώσεις θα χρειαστεί να γίνουν ψύχραιμα και με μέθοδο.

Για να μπορέσεις να ελέγξεις τις προσδοκίες σου είναι απαραίτητο να γνωρίζεις με απόλυτη ειλικρίνεια αν αυτό που θέλεις να πετύχεις είναι εφικτό.

Δεν γίνεται να έχεις τρομερό άγχος προσέγγισης και να αναρωτιέσαι γιατί δεν ανταλλάσσεις τηλέφωνα με γυναίκες.

Οπότε να θυμάσαι: Το να μπορείς να προσεγγίζεις όποια γυναίκα θέλεις και να δείχνεις τις προθέσεις σου είναι τα πρώτα σημαντικά αποτελέσματα που θέλεις να πετύχεις.

Μην Ξεχνάς τον Λόγο που Γίνονται Όλα

αποτελέσματα στο φλερτ.

Επιτυχία, χρήμα, σεξ και διάφορα άλλα, είναι απλά διαφορετικοί οδοί αναγκών για να αισθανθείς ευτυχισμένος.

Είναι τα μέσα που πιστεύουμε ότι θα μας επιτρέψουν να αισθανθούμε περισσότερο γαλήνιοι με τον εαυτό μας.

Όμως να θυμάσαι πως:

αποτελέσματα και φλερτ.

 

Αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας είναι το πώς αισθάνεσαι για τον τρόπο που προσπάθησες. Πόσο καλά τα έχεις με την αντανάκλαση που βλέπεις στον καθρέφτη.

Αν σε κάθε βήμα μαστιγώνεις τον εαυτό σου επειδή δεν είχε τα αποτελέσματα που ήθελε τότε η διαδρομή θα είναι βασανιστική, πιεστική και δεν πρόκειται ποτέ να χαρείς τα αποτελέσματα όταν θα έρθουν γιατί θα έχεις προγραμματίσει τον εαυτό σου να στοχεύει συνεχώς στο επόμενο βήμα.

Η επιτυχία δεν αξίζει αν δεν μάθουμε να απολαμβάνουμε το ταξίδι. Το να απολαμβάνεις να επικοινωνείς και να φλερτάρεις με γυναίκες είναι σημαντικότερο από τα αποτελέσματα που θα έρθουν.

Όπως πάντα, περιμένω τα σχόλια σου εδώ.

Να είσαι καλά

αποτελέσματα στο φλερτ.

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr