Πώς θα Ξέρω ότι Δεν Είμαι στο Friendzone

Πως θα Ξέρω ότι Δεν με Βλέπει Μόνο φιλικά
Αν για μια ακόμα φορά βρέθηκες στο friendzone, τότε έχεις απέναντί σου μια γυναίκα που σε βλέπει σαν φίλο. Ή και σαν αδερφό. Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, το να μπεις στη φιλική ζώνη είναι πολύ πιθανό να είναι δική σου ευθύνη.

Το να μη με δει μία γυναίκα φιλικά, όσο και αν σου φαίνεται παράλογο, εξαρτάται μόνο από μένα. Αν αναρωτιέσαι μήπως μία γυναίκα σε βλέπει φιλικά, αυτό συμβαίνει επειδή έχεις παραλείψει να την φλερτάρεις όπως πρέπει.

Είναι από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας άνδρας σήμερα. Φοβάται την αποτυχία και ψάχνει για ένα δίχτυ ασφαλείας. Έναν τρόπο να εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον, αφού σιγουρευτεί ότι η συγκεκριμένη κοπέλα τον βλέπει ερωτικά. Έτσι δε θα χαλάσει τη σχέση που ήδη έχουν όταν της προτείνει να βγουν ραντεβού ή όταν αποφασίσει να κάνει κίνηση.

Πώς Ξέρω Ότι Δεν Είμαι Στο Friendzone;

friendzone

Η γυναίκα δείχνει σημάδια όταν ενδιαφέρεται ερωτικά, τα οποία και μπορείς να διακρίνεις, όπως:

 • Θα σε αγγίζει ενώ σου μιλάει
 • Γελάει με τα αστεία σου – ακόμα και αν δεν είναι πετυχημένα
 • Δέχεται το άγγιγμά σου και της αρέσει
 • Σε ρωτάει προσωπικές πληροφορίες – πού μένεις, με τι ασχολείσαι κτλ
 • Ξεκινά πάλι και συνεχίζει τη συζήτηση όταν σταματάς να μιλάς
 • Ενώ μιλάς σε όλη την παρέα της, δείχνει ιδιαίτερο ζήλο να συμμετάσχει στη συζήτηση και όταν ρωτάς κάτι όλη την παρέα, φροντίζει να απαντήσει εκείνη
 • Σου βρίσκει παρατσούκλι
 • Γέρνει προς το μέρος σου. Σίγουρα όχι frienndzone!
 • Αναφέρει την κοπέλα σου για να δει αν θα πεις ότι έχεις κοπέλα ή ρωτάει αν έχεις κοπέλα
 • Προσπαθεί να βρει κοινά στοιχεία μεταξύ σας και να νιώσει οικειότητα μαζί σου – επενδύει χρονικά και συναισθηματικά

Πώς Θα Καταφέρω Να Μη Με Βάλει Στο Friendzone;

μη με δεις φιλικά

Μία γυναίκα, για να μη σε δει φιλικά, πρέπει να νιώσει ερωτική / σεξουαλική έλξη. Τότε και μόνο τότε θα σε δει για κάτι παραπάνω από φίλο.

Θα νιώθει την ανάγκη να είναι κοντά σου, να σε αγγίζει, να σε φιλήσει και να κάνετε σεξ. Αυτό είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να δημιουργηθεί μέσα σε 10 – 30 λεπτά. Δε χρειάζονται πολλές συναντήσεις ή άπειρα ραντεβού, εκτός από κάποια απαραίτητα επίπεδα οικειότητας.

Γι’ αυτό μην μπεις στη διαδικασία να γίνετε πρώτα φίλοι, γιατί το πιο πιθανό είναι μετά να μην μπορέσεις να αλλάξεις τη φύση της σχέσης σας. Και να είστε φίλοι και στη συνέχεια.

Η γυναίκα έχει συγκεκριμένους διακόπτες έλξης. Ανταποκρίνεται συναισθηματικά με συγκεκριμένο τρόπο. Αν δε σεβαστείς τη φύση της, το πιο πιθανό είναι να σε δει φιλικά.

Η δημιουργία έλξης είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή σου. Θέλεις η γυναίκα που σου αρέσει να καταλάβει ότι έχει να κάνει με έναν άνδρα αξίας, που σέβεται τον εαυτό του και τον οποίο πρέπει και η ίδια να κυνηγήσει ως ένα βαθμό. Πρώτα, όμως, πρέπει να νιώσει άνετα μαζί σου. Αλλά μην της επιτρέψεις να σε βάλει στο friendzone.

Και εδώ δημιουργείται ένα θέμα. Οι περισσότεροι άνδρες εκτιμούν λάθος το χρόνο που απαιτείται για να νιώσει άνετα μία γυναίκα ώστε να την φλερτάρουν και να την προσεγγίσουν ερωτικά.

Ο μέσος άνδρας θεωρεί ότι πρέπει για λίγες ώρες – αν όχι μέρες ή εβδομάδες – να δημιουργήσει γερά θεμέλια άνεσης και εμπιστοσύνης και να δημιουργήσει χημεία, πριν προτείνει κάτι ερωτικό. Ωστόσο, 2-5 λεπτά γνωριμίας είναι αρκετά για να αρχίσεις να φλερτάρεις με μία γυναίκα που σου αρέσει (αυτό εννοούμε ερωτικό).

Δημιουργώντας Έλξη Μετά Τα Πρώτα Λεπτά Γνωριμίας

attraction

Σε πολλά άρθρα του MenOfStyle έχει αναλυθεί το κομμάτι της έλξης. Συμβουλές όπως να δείχνεις αυτοπεποίθηση, να είσαι χαρισματικός, να την πειράζεις και να την προκαλείς, είναι σίγουρα συμβουλές που θα έχεις διαβάσει σε εμάς αν αυτό δεν είναι το πρώτο άρθρο μας που πέφτει στην αντίληψή σου.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσω για κάτι διαφορετικό: Για τα κρίσιμα πρώτα 5-10 λεπτά, αφού η γυναίκα νιώσει άνετα μαζί σου.

Μόλις μία γυναίκα νιώσει λίγη οικειότητα και την επιθυμία να σου μιλήσει περισσότερο, το πιο σύνηθες που συμβαίνει είναι να πέφτεις με τα μούτρα ώστε να δημιουργήσεις ακόμα περισσότερη οικειότητα και άνεση μαζί της.

Πέρα από αυτό προσπαθείς με νύχια και με δόντια να κρατήσεις ζωντανή τη συζήτηση, το ενδιαφέρον της και να την κάνεις να αισθανθεί όσο πιο άνετα γίνεται.

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να σε δει φιλικά μία γυναίκα, είναι αυτός που περιγράφω στην προηγούμενη παράγραφο. Ξεκάθαρα μπαίνεις στο friendzone με μια τέτοια συμπεριφορά.

Για να εξασφαλίσεις να μη σε βλέπει μόνο φιλικά, μετά τα πρώτα 3-5 λεπτά, πρέπει να την προκαλέσεις.

Μόλις δημιουργηθεί κοινωνική άνεση και η γυναίκα θέλει να σου μιλήσει περισσότερο, ήρθε η στιγμή να την βάλεις στη διαδικασία να επενδύσει περισσότερο και η ίδια στη γνωριμία σας και να σε κυνηγήσει.

Πώς Θα Κάνω Μία Γυναίκα Να Με Κυνηγήσει;

έλξη

Θα αναφέρω δύο τρόπους δημιουργίας έλξης, στους οποίους αν η γυναίκα ανταποκριθεί, να είσαι σίγουρος ότι δε σε βλέπει μόνο φιλικά.

 1. Με το πείραγμα.  Το πείραγμα είναι η τέχνη του να μιλάς με σαρκασμό, αλλά να εννοείς “μου αρέσεις“. Και αυτό είναι το όλο νόημα όταν πειράζω μία γυναίκα. “Σου την λέω, αλλά μου αρέσεις“. Δεν έχω σκοπό να την μειώσω, ούτε να την κάνω να νιώσει άσχημα. Ο σκοπός του πειράγματος είναι η γυναίκα να γελάσει και να πέσουν περισσότερο οι άμυνες της.
  Παράλληλα, θα μπει στη διαδικασία να με πείσει ότι ο λόγος για τον οποίο την πειράζω δεν υφίσταται.
 2. Δίνοντας ανάμεικτα σήματα. Το να κάνεις ένα κομπλιμέντο και στην αμέσως επόμενη στιγμή να το πάρεις απαλά πίσω, είναι κάτι που θα έχει ενδιαφέρον. Παράδειγμα: “Είσαι πολύ όμορφη, αλλά δε νομίζω να ταιριάζουμε, καλύτερα να μείνουμε φίλοι”. Προφανώς και δεν το εννοείς αλλά δίνει ένα ξεχωριστό χρώμα στην επικοινωνία

Πότε Να Της Πω Ότι Μου Αρέσει; Δε Θέλω Να Είμαι Στο Friendzone

timing

Άλλο ένα βασανιστικό ερώτημα. Το λαμβάνουμε και σε email αλλά το ακούμε και από τους μαθητές όταν πρωτοέρχονται να παρακολουθήσουν ένα Bootcamp ή Academy.

Απάντηση: ΜΟΝΟ αφού έχει ήδη νιώσει έλξη και έχει δείξει σημάδια ενδιαφέροντος, όπως αυτά που αναφέρονται παραπάνω.

Αν ζητήσεις από μία γυναίκα να βγείτε ραντεβού ενώ δεν την έχεις φλερτάρει ακόμα, λογικά σε απορρίψει. Θα νιώσει περίεργα να βγείτε οι δυο σας για να πιείτε ποτό μαζί, επειδή λογικά θα σε βλέπει σαν ένα από τους φίλους της. Θα είσαι στο friend zone.

Ακόμα και αν έχεις δημιουργήσει λίγη έλξη αλλά δεν είναι έντονη, θα έχει τις αμφιβολίες της και ακροβατείς με την απόρριψη. Όσο πιο έντονη έλξη έχεις δημιουργήσει, τόσο πιο πιθανό είναι να ανταποκριθεί θετικά στην κίνησή σου για να βγείτε ή στην εκδήλωση ερωτικού ενδιαφέροντος από μεριάς σου.

Τέλος, μη διστάσεις να προκαλέσεις λεκτικά την γυναίκα που σου αρέσει και να την βάλεις στη διαδικασία να προσπαθήσει και η ίδια να σε κερδίσει και να σε διεκδικήσει. Δεν είναι κακό, δε χάνεις το ρόλο του κυνηγού έτσι ούτε γίνεσαι αγενής. Αν η γυναίκα δε νιώσει ότι ως ένα βαθμό σε κέρδισε με τον χαρακτήρα της ή / και την συμπεριφορά της, η γνωριμία σας σπάνια θα γίνει ελκυστική.

Κάτι άλλο που έχω να σου προτέινω είναι να παρατηρήσεις τον εαυτό σου και να μάθεις από τις εμπειρίες σου πώς να κάνεις πιο αποτελεσματικές προσεγγίσεις.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου εδώ.

Μάθε περισσότερα διαβάζοντας το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Παράγγειλε εδώ.

Να είσαι καλά.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.