Πώς η Ζήλια θα Καταστρέψει τη Σχέση Σου

Η ζήλια στο τέλος θα διαλύσει την σχέση σου

Η Ζήλια Θα Καταστρέψει Την Σχέση Σου Πριν Καλά Καλά Το Καταλάβεις!

Η ζήλια είναι ένα από τα χειρότερα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένας άνδρας, όταν είναι ανεξέλεγκτη ή σε μεγάλο βαθμό. Δεν έχει σημασία πόσο δικαιολογημένη είναι ή πόσο ερωτευμένος μπορεί να νιώθεις. Η ζήλια είναι ικανή ανά πάσα στιγμή να καταστρέψει τη σχέση σου.

Έχω την προσοχή σου; Ωραία. Κάποτε έκανα σεξ με μία κοπέλα που είχε σχέση και την θυμάμαι να μου παραπονιέται ότι το αγόρι της την ζήλευε πάρα πολύ. Ότι την κατηγορούσε πως τον κερατώνει. Βλέπεις το παράδοξο της όλης ιστορίας; Παραπονιόταν ότι το αγόρι της υποψιαζόταν κάτι που ΙΣΧΥΕΙ! Όντως τον κεράτωνε και δεν ήταν η πρώτη της φορά μαζί μου.

Γιατί Η Ζήλια Θα Καταστρέψει Τα Πάντα…

η ζήλια θα καταστρέψει τα πάντα

Δεν υπάρχει άλλη λύση. Δεν πρέπει να δείχνεις ότι ζηλεύεις. Δεν έχει σημασία αν την φλερτάρουν αδιάκοπα. Πρέπει να δείξεις ότι δε σε επηρεάζει καθόλου. Αν θέλει να φλερτάρει με άλλους άνδρες, έτσι κι αλλιώς, θα φλερτάρει, ό,τι και να κάνεις. Αν είναι ωραία κοπέλα, θα υπάρχουν αρκετοί άνδρες που θα περιμένουν πότε θα χωρίσει ή πότε θα τους προσέξει. Αν είναι υπερβολικά όμορφη, θα περιμένει ολόκληρος λόχος.

Θυμάμαι όταν είχα σχέση με μία εξωφρενικά όμορφη κοπέλα, την κυνηγούσαν παίκτες της εθνικής ομάδας βόλεϊ, ιδιοκτήτες κλαμπ και πολλοί άλλοι που θα περίμενες να έχουν εκατοντάδες επιλογές από όμορφες γυναίκες για να τρέχουν από πίσω της ενώ τους απέρριπτε. Αυτή είναι η πραγματικότητα μίας πολύ όμορφης γυναίκας όμως και δε θα ανεχτεί τη ζήλια.

Παρόμοιος είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει ποτέ να κυνηγάς μια γυναίκα.

Μία κοπέλα που έχει συναισθηματική και σεξουαλική κάλυψη από τη σχέση της, θα αρνηθεί εύκολα μία άλλη προσφορά και της είναι πολύ πιθανό να παραμείνει πιστή. Ωστόσο όταν το αγόρι της αρχίζει να ζηλεύει και να την κατηγορεί για διάφορα, θα σκεφτεί: ” Αυτός ήδη νομίζει ότι τον κερατώνω, ας το κάνω λοιπόν τουλάχιστον να μην ακούω την γκρίνια και τις φωνές χωρίς λόγο”. Έχω ακούσει γυναίκες να μιλάνε έτσι για τον ζηλιάρη άντρα τους, άπειρες φορές!

Τι πρέπει να κάνεις;

Είναι σημαντικό να δώσεις στην κοπέλα σου ελευθερία.

Αν θέλει να βγει με τις φίλες της, να βγει. Αν θέλει να πάει διακοπές με τις φίλες της, να πάει. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για εσένα. Θα βγεις με τους φίλους σου, θα πας διακοπές με τους φίλους σου. Είναι σημαντικό να της δείξεις ότι την εμπιστεύεσαι αλλά και ότι η εμπιστοσύνη είναι κάτι που θα πρέπει να κερδίζει καθημερινά με τη συμπεριφορά της από εσένα, ώστε να συνεχίσει να απολαμβάνει την ελευθερία της ενώ είναι σε σχέση μαζί σου.

Αν σου δίνει δικαίωμα να ζηλέψεις με τη δική της συμπεριφορά;

Δεν μπαίνεις σε διαδικασία να ζηλέψεις ή να επιχειρηματολογήσεις.

η ζήλια θα καταστρέψει τα πάντα

Αν δεις ότι η κοπέλα σου φλερτάρει ανοιχτά με άνδρες δίνοντας δικαιώματα να την διεκδικήσουν, κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας. Δεν έχει νόημα να προσπαθήσεις ούτε να ζηλέψεις. Αυτό που θα έπρεπε να κάνεις είναι να της πεις τον λόγο για τον οποίο φεύγεις και να φύγεις.

Ούτε τσακωμός, ούτε φωνές, ούτε χαρακτηρισμοί. Πολλές φορές θα δεις κοπέλες να επιστρέφουν μετανιωμένες και να είναι 100 φορές πιο σωστές στη συμπεριφορά τους μετά από τέτοια αντιμετώπιση από μεριάς σου. Αν πάλι δεν επιστρέψουν, τότε και πάλι έκανες καλά που έφυγες αφού δε σε ήθελαν πραγματικά.

Αν για κάποιον τέτοιο λόγο χώρισες βέβαια, τότε η γνώμη μας είναι να δεις εδώ το βίντεο με τους 5 λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να γυρίσεις στην πρώην.

Η Ζήλια Θα Καταστρέψει Κι Άλλα Πράγματα…

Όπως την αυτοπεποίθησή σου.

Όσο εκπαιδεύεις τον εαυτό σου να μη ζηλεύει, τόσο πιο εύκολο θα σου είναι στην πορεία να μη ζηλεύεις. Θα έχεις λιγότερο άγχος και την ψυχική σου ηρεμία. Βέβαια ας έχεις στο μυαλό σου πως αν ήταν άπιστη στο παρελθόν, θα ξαναείναι στο μέλλον. Μπορεί όχι μαζί σου, αλλά σίγουρα η ιστορία της απιστίας επαναλαμβάνεται.

Πώς θα εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να μη ζηλεύει;

Δεν είναι εύκολο. Ειδικά για κάποιον που έχει συνηθίσει να ζηλεύει. Στο παρελθόν έχω υπάρξει κλασσικό παράδειγμα ζηλιάρη άνδρα. Δε με βοήθησε καθόλου στις σχέσεις μου. Το ξεπέρασα με τον πιο επώδυνο τρόπο, όμως. Γνώρισα μία γυναίκα που ζήλευε 1.000.000 φορές περισσότερο από εμένα. Αφού γεύτηκα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (ενός χρόνου περίπου που είχαμε σχέση) το ίδιο μου το δηλητήριο, το ξεπέρασα. Όταν αντιλήφθηκα πόσο κακό προκαλεί στον άλλον η ζήλια, συνειδητοποίησα πόσο μάταιο ήταν.

Οι ισορροπίες στη σχέση είναι πολύ λεπτές. Αν όμως το δικό σου πρόβλημα είναι κυρίως στο πώς να προσελκύσεις και να κερδίσεις μία όμορφη γυναίκα, τότε σε περιμένουμε εδώ.

Καλή συνέχεια

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.