Πότε να την Καλέσω Σπίτι μου; 6 Κινήσεις για να Κάνεις την Διαφορά

Έτοιμος να την καλέσεις σπίτι σου;

Ένας από τους μεγάλους προβληματισμούς που είχα όσο προχωρούσα με μία κοπέλα στην διαδικασία του φλέρτ και της γνωριμίας μας, είχε να κάνει με την πρόταση μου να την καλέσω στο σπίτι μου.

Ώρες σκέψεων και αμφιβολιών για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα τα κάνω μαντάρα και να χαλάσω όσα είχα χτίσει με κόπο μέχρι την κρίσιμη στιγμή.

« Και αν δεν δεχτεί; »

« Μήπως είναι πολύ νωρίς για να την καλέσω; »

« Μήπως να περιμένω κάποιο σημάδι από εκείνη προηγουμένως; »

« Και αν νομίζει πως θέλω να κάνουμε μόνο σεξ; »

« Λες να την προσβάλλω; »

Αυτές οιι ερωτίσεις είναι ένα μικρό δείγμα αμφιβολιών που μπορεί να σε βασανίζουν κατά καιρούς  όπως και εμένα παλαιότερα.

Πάρε την Πρωτοβουλία για να Πάτε Σπίτι σου

Πότε να την καλέσω σπίτι μου;

Είσαι άνδρας και χρειάζεται να αναλάβεις την ευθύνη για ότι συμβεί. Οπότε μην περιμένεις από εκείνη να σου προτείνει κάτι τέτοιο.

Όχι δεν θα τον κάνει, εκτός από σπάνιες περιπτώσεις, ακόμα και να θέλει να συνεχίσετε κάπου πιο ήσυχα μετά μόνοι σας.

Θα δείξει ότι ενδιαφέρεται με τον τρόπο της αλλά μέχρι εκεί. Μέχρι κάποιο σημείο έχει την ανάγκη να ηγηθείς και να αναλάβεις την ευθύνη των κινήσεων.

Είναι σημαντικό για την γυναίκα να καταλάβει πως έχει απέναντι της έναν άνδρα με αξία, που ξέρει τι θέλει, πως νιώθει και ότι διεκδικεί με ωραίο τρόπο κερδίζοντας έτσι τον σεβασμό της.

Είναι απαραίτητο λοιπόν να αφήσεις πίσω σου κάποιες περιοριστικές πεποιθήσεις που ίσως έχεις για το θέμα και να εκφραστείς όπως θέλεις σε ένα τόσο σημαντικό βήμα στο φλερτ.

Ας δούμε λοιπόν ποιές κινήσεις μπορούν να κάνουν την διαφορά.

#1. Μην Διστάσεις να της Πεις πως Θέλεις να Συνεχίσετε Σύντομα Αλλού

Πότε να την καλέσω σπίτι μου;

Πρότεινε το ακόμα και από την πρώτη σας έξοδο αν νιώθεις άνετα και φυσικά αισθάνεται άνετα και εκείνη. Και όταν λέμε άνετα εννοούμε να βρεθείτε κάπου περισσότερο μόνοι σας.

Αν αυτό είναι το σπίτι σου ακόμα καλύτερα.

Πολύ ανδρες το αφήνουν για πιο μετά και όλο πιο μετά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η κατάσταση να παγώνει και να μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες τους με την γυναίκα που επιθυμούν.

Δεν θα της αλλάξεις άποψη επειδή θα βγαίνετε μαζί ένα ή δύο μήνες χωρίς να προχωράει. Είναι σημαντικό να βγαίνεις με γυναίκες που σε θέλουν όσο τις θέλεις και εσύ.

Αν μετά από τρεις ή τέσσερις συναντήσεις δεν επιθυμεί να βρεθείτε μόνοι σας, οι πιθανότητες να πάει καλά λιγοστεύουν πολύ, οπότε ξεκαθάρισε τα πράγματα γρήγορα.

#2. Πρότεινε το Απλά

Πότε να την καλέσω σπίτι μου;

Το σπίτι σου είναι η φυσιολογική συνέχεια.

Δεν είναι κάτι εξωπραγματικό να το προτείνεις, οπότε μην τρελαίνεσαι!!

Θα πρέπει να έχεις κάνει λίγη εξάσκηση βέβαια και να πεις με ειλικρίνεια στην κοπέλα που έχεις απέναντι σου ότι θες να έρθει σπίτι σου. Αυτό προϋποθέτει πως μιλάς συχνά με γυναίκες.

#3. Δώσε της μια Καλή Αφορμή

Πότε να την καλέσω σπίτι μου;

Έστω ότι θέλει να έρθει αλλά δεν θέλει να φανεί πως το αποφάσισε εκείνη, εσύ πρέπει να βρεις τον τρόπο να προσπεράσεις και αυτό το εμπόδιο.

Μίλησε της για μια ταινία που θέλεις να δεις και θα σου ήταν πολύ ευχάριστο να την βλέπατε μαζί.

Πρότεινε της να ανοίξετε ένα ωραίο μπουκάλι κρασί που έχεις σπίτι σου μαζί με ωραία μουσική.

Θα είναι πολύ πιο απλό να βρεθείτε σπίτι σου προτείνοντας κάτι ενδιαφέρον και όχι απλά να έρθει να κάτσει σε ένα ξένο μέχρι εκείνη την στιγμή περιβάλλον.

Ή απλά πρότεινε της πως θα ήθελες να βρεθείτε περισσότερο μόνοι σας. Τις περισσότερες φορές η ειλικρίνεια λύνει τα περισσότερα ζητήματα.

Οπότε φρόντισε να έχεις αναφερθεί στο σπίτι σου κάποιες στιγμές της επικοινωνίας σας για να έχει αποκτήσει μια οικειότητα με αυτό. Ακόμα και αν είναι από περιγραφή ή ακόμα καλύτερα απο ωραίες φωτογραφίες που θα της έχεις δείξει.

Η εικόνα είναι πολύ δυνατό κομμάτι στην επικοινωνία.

#4. Φίλησε την Πριν Συνεχίσετε Σπίτι σου

Πότε να την καλέσω σπίτι μου;

Είναι σημαντικό, αν όχι απαραίτητο, να έχετε φιληθεί αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχεις δημιουργήσει μία άνεση με την γυναίκα.

Να μπορείς να την αγγίζεις με ευκολία χωρίς να παθαίνει κάθε φορά ηλεκτροσόκ.

Καταλαβαίνεις τι εννοώ…

Ακόμα το πρώτο σας φιλί θα είναι για να νιώσει πιο άνετα μαζί σου και όχι για να διεγερθείτε σεξουαλικά.

Η οικειότητα είναι από τα πρώτα πράγματα  που θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις. Αν της φαίνεσαι έστω και λίγο περίεργος δεν θα δεχτεί να μετακινηθεί εύκολα μαζί σου, πόσο μάλλον στο σπίτι σου.

#5. Μην Σκέφτεσαι το Σεξ

Πότε να την καλέσω σπίτι μου;

Το σεξ δεν είναι το παν και κυρίως δεν είναι ο στόχος από την στιγμή που θα βρεθείτε σπίτι σου.

Το πρώτο και σημαντικότερο είναι να περάσετε καλά και οι δύο.

Αν πιεστείς να κατευθύνεις την επαφή προς σεξουαλική κατεύθυνση, όχι μόνο υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις καλά αλλά και να αισθανθεί άβολα και η γυναίκα.

Μην ξεχνάς ποτέ πως σκοπός δεν είναι να καλέσεις σπίτι σου μια γυναίκα και να έρθει. Σκοπός είναι η συγκεκριμένη γυναίκα να σου αρέσει και να περνάτε καλά μαζί.

#6. Μην Απογοητευτείς αν Αρνηθεί

Πότε να την καλέσω σπίτι μου;

Σε περίπτωση που δεν δεχτεί να έρθει σπίτι σου μείνε ψύχραιμος και χαλαρός. Δεν χρειάζεται να πιέσεις ούτε να αισθανθείς απογοήτευση.

Είναι κάτι που θα γυρίσει υπέρ σου καθώς θα δείξεις ότι δεν έχεις θέματα με τον εαυτό σου και μπορείς να διαχειριστείς καταστάσεις που δεν φαίνονται βολικές για σένα.

Και αυτό στην γυναίκα αρέσει και την γοητεύει.

Άλλαξε θέμα για μερικά λεπτά και επιστρέφεις κάνοντας ακόμα μία προσπάθεια στην συνέχεια αν πραγματικά σου δείχνει πως χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο να αισθανθεί πιο άνετα.

Να θυμάσαι, πως οποιαδήποτε μορφή πίεσης θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Το να μένεις ανεπηρέαστος κάτω από τέτοιες συνθήκες καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο αλλά με εξάσκηση και γνώση μπορείς να το πετύχεις.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Δοκίμασε τα την επόμενη φορά που θα προτείνεις να την καλέσεις σπίτι σου και στείλε μου τις εντυπώσεις και τους προβληματισμούς σου για να τις αντιμετωπίσουμε μαζί εδώ.

Αν θέλεις να δουλέψεις σοβαρά με την αυτοπεποίθηση σου τότε δες εδώ.

Μέχρι την επόμενη φορά, καλή επιτυχία!

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.