Πώς να Αυξήσω την Σεξουαλική μου Αυτοπεποίθηση;

Η αυτοπεποίθησή μας είναι μεγάλη υπόθεση. Γεγονός που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν μιλάμε για τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Αύξησέ την σήμερα!

Υπάρχει ένα είδος αυτοπεποίθησης που αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία με τις γυναίκες. Αυτή είναι η σεξουαλική αυτοπεποίθηση.

Η σεξουαλική αυτοπεποίθηση σημαίνει ότι ξέρεις ότι μπορείς να αποδόσεις σε μια σεξουαλική επαφή. Έτσι δείχνεις πιο ελκυστικός, απολαμβάνεις περισσότερο την ερωτική σου ζωή, παρέχοντας δυνατές σεξουαλικές εμπειρίες και είσαι άνετος.

Για αρκετούς άντρες η σεξουαλική αυτοπεποίθηση βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, υπάρχουν όμως τρόποι να την αυξήσεις.

#1. Φτιάξε την Διάθεση σουΗ αυτοπεποίθησή μας είναι μεγάλη υπόθεση. Γεγονός που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν μιλάμε για τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Αύξησέ την σήμερα!

Όταν έχεις αρνητική διάθεση και πιστεύεις εξ’ αρχής ότι δεν θα αποδώσεις και ότι η γυναίκα δεν θα απολαύσει το σεξ μαζί σου, σαμποτάρεις τον εαυτό σου.

Ο τρόπος που προβάλλεις τον εαυτό σου παίζει σημαντικό ρόλο και η σεξουαλική σου αυτοπεποίθηση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την διάθεση σου.

Κάποιες γυναίκες μπορεί να μην έχουν την ικανότητα να δουν την καλή σου διάθεση. Ακόμη και όταν έχεις σεξουαλική αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση.

#2. Δοκίμασε Νέα ΠράγματαΗ αυτοπεποίθησή μας είναι μεγάλη υπόθεση. Γεγονός που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν μιλάμε για τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Αύξησέ την σήμερα!

Όσο γίνεσαι καλύτερος στο κρεβάτι, τόσο θα βελτιώνεται η σεξουαλική σου αυτοπεποίθηση. Η σχέση μεταξύ εμπειριών και σεξουαλικής αυτοπεποίθησης θα λέγαμε ότι είναι άμεση σχέση αιτίου-αποτελέσματος.

Η εμπειρία είναι το κλειδί που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τους ορίζοντες σου. Μπορείς να βρεις πληροφορίες για το σεξ σε βιβλία και σελίδες στο διαδίκτυο, που εφαρμόζοντας τες, θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τις εμπειρίες σου.

Η επαναλαμβανόμενη εφαρμογή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι δουλεύει και τι όχι και έτσι θα φτάσεις σε ένα σημείο που θα ξέρεις πώς να ανταποκριθείς σε κάθε περίσταση.

#3. Εμπειρίες με Διαφορετικές ΓυναίκεςΗ αυτοπεποίθησή μας είναι μεγάλη υπόθεση. Γεγονός που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν μιλάμε για τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Αύξησέ την σήμερα!

Τα καινούρια πράγματα που μαθαίνεις πρέπει να τα εφαρμόσεις σε διαφορετικές γυναίκες, για να δεις τι λειτουργεί και τι όχι. Σίγουρα μια μακροχρόνια σχέση μπορεί να σε διδάξει επίσης πολλά πράγματα, αν είστε και οι δύο αρκετά ανοιχτόμυαλοι. Όμως στις περισσότερες σχέσεις το σεξ γίνεται βαρετό, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να προσπαθείς να κρατήσεις το ενδιαφέρον, μειώνοντας έτσι και τον κίνδυνο απιστίας.

Όταν δεν βρίσκεσαι σε μια τέτοια σχέση, οι εμπειρίες σου με διαφορετικές γυναίκες θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την σεξουαλική σου αυτοπεποίθηση. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και από κάθε μία μπορείς να πάρεις κάτι που θα σε βοηθήσει. Άλλωστε το να έχεις κάνει σεξ με πολλές γυναίκες, από μόνο του σε κάνει να νιώθεις σαν θεός του σεξ!

Το συμπέρασμα είναι ότι με όσο περισσότερες γυναίκες κάνεις σεξ, τόσο καλύτερες θα είναι οι ικανότητες σου και τόσο αυξημένη η σεξουαλική σου αυτοπεποίθηση.

#4. Αίσθηση του ΧιούμορΗ αυτοπεποίθησή μας είναι μεγάλη υπόθεση. Γεγονός που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν μιλάμε για τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Αύξησέ την σήμερα!

Το γέλιο κάνει καλό, αποδεδειγμένα, στον ανθρώπινο εγκέφαλο, μειώνοντας το άγχος και βελτιώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Εκτός αυτών όμως ομάδα ειδικών του  American College of Sexologists υποστηρίζει ότι το χιούμορ είναι καλό ακόμη και για την σεξουαλική ζωή και είναι κρίσιμη ικανότητα για την βελτίωση της σεξουαλικής αυτοπεποίθησης.

Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή το χιούμορ σε βοηθά να δημιουργήσεις οικειότητα με την γυναίκα που σου αρέσει και όταν έρθει η ώρα του σεξ να αντιμετωπίσεις με γέλιο κάποιες άβολες καταστάσεις.

#5. Η Επικοινωνία Είναι ΚρίσιμηΗ αυτοπεποίθησή μας είναι μεγάλη υπόθεση. Γεγονός που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν μιλάμε για τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Αύξησέ την σήμερα!

Αυτή είναι ίσως η πιο συνηθισμένη συμβουλή. Η επικοινωνία είναι πραγματικά κρίσιμη.

Όταν επικοινωνείς ίσα σκέφτεσαι και παράλληλα είσαι καλός ακροατής, μπορείς να δημιουργήσεις την εικόνα του ευγενικού εραστή που δείχνει ενδιαφέρον για την γυναίκα.

Είναι πάρα πολύ ελκυστικό να έχεις την ικανότητα να εκφράζεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, καθώς και να ακούς αυτές της γυναίκας. Έτσι αυξάνεις τις πιθανότητες να πάρεις αυτό που θες στο σεξ και να κάνεις την γυναίκα να αισθανθεί ότι την εκτιμάς. Με αυτό τον τρόπο θα δώσει με την σειρά της όσα ζητάς, για να καλύψεις τις επιθυμίες σου.

#6. Εστίασε στην Απόλαυση και Όχι στην ΑπόδοσηΗ αυτοπεποίθησή μας είναι μεγάλη υπόθεση. Γεγονός που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν μιλάμε για τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Αύξησέ την σήμερα!

Όταν επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στο αν θα αποδώσεις ή όχι, καταστρέφεις την σεξουαλική σου ζωή, καθώς “αποσυνδέεις” το μυαλό σου και το σώμα σου από την ευχαρίστηση του σεξ.

Αντιθέτως, θα πρέπει να εστιάζεις στην απόλαυση, που όταν την βιώσεις θα αισθανθείς μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Όταν αισθάνεσαι την πίεση της απόδοσης, χαλάρωσε, εστίασε στο σώμα σου και σε όσα νιώθεις. Δώσε βάση στο πώς νιώθεις τα πράγματα και όχι στο πόσο τέλεια θα ήθελες να δείχνουν.

#7. Σκέψου Ρεαλιστικά τι Θέλουν οι ΓυναίκεςΗ αυτοπεποίθησή μας είναι μεγάλη υπόθεση. Γεγονός που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν μιλάμε για τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Αύξησέ την σήμερα!

Ένα ζήτημα που μπορεί να καταστρέφει την σεξουαλική σου αυτοπεποίθηση είναι το γεγονός ότι εστιάζεις σε πράγματα που πιστεύεις λανθασμένα ότι οι γυναίκες δίνουν μεγάλη σημασία, όπως το μέγεθος και η διάρκεια του σεξ.

Πολλές από αυτές τις λανθασμένες ιδέες δημιουργούνται στους άντρες μέσω των ταινιών πορνό. Δες την σχετική μας συζήτηση στο επεισόδιο του Apla+Andrika που ακολουθεί.

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Ειδικού Περιεχομένου - Apla + Andrika #061

Αυτό σου δημιουργεί άγχος και δεν σε βοηθά καθόλου να εκφράσεις την σεξουαλική σου αυτοπεποίθηση. Είναι λοιπόν σημαντικό να ξέρεις ρεαλιστικά τι θέλει μια γυναίκα στο σεξ. Γνωρίζοντας πώς λειτουργεί το σώμα της συντρόφου σου, μπορείς να της προσφέρεις αυτό που θέλει. Έτσι θα την δεις να το απολαμβάνει, αυξάνοντας έτσι και την δική σου αυτοπεποίθηση.

#8. Βελτίωσε Την Εμφάνιση σουΗ αυτοπεποίθησή μας είναι μεγάλη υπόθεση. Γεγονός που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν μιλάμε για τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Αύξησέ την σήμερα!

Ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να βελτιώσεις την σεξουαλική σου αυτοπεποίθηση είναι να κάνεις μια αναβάθμιση της γκαρνταρόμπας σου και της εμφάνισης σου.

Τσέκαρε στο παρακάτω βίντεο πώς μπορείς να βελτιώσεις δραστικά το στιλ σου, μέσα σε λίγες ώρες.

Ολική Αναβάθμιση Γκαρνταρόμπας σε 4 ώρες Χωρίς να Ματώσει η Τσέπη!

Ξεκίνησε γυμναστήριο, για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση και πρόσεξε την διατροφή σου. Προσέχοντας το σώμα σου, θα δεις ότι θα νιώθεις σε καλύτερη φόρμα και αυτό θα βγαίνει και στην σύντροφο σου και στην σεξουαλική σου ζωή.

Το κυριότερο είναι να βγεις έξω, να προσεγγίσεις και να γνωρίσεις γυναίκες, καθώς η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που δημιουργείται, από τις επαναλαμβανόμενες επιτυχείς εμπειρίες, αλλά και από τις αποτυχίες, οι οποίες γίνονται μαθήματα και σε βοηθούν να γνωρίζεις πώς να αντιμετωπίσεις μια παρόμοια κατάσταση στο μέλλον.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου σε όλους τους τομείς, αλλά τα έχεις βρει σκούρα; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.