Πώς να Διακοσμήσεις την Κρεβατοκάμαρα σου για να Δείχνει πιο Ελκυστική

Ιδέες, προτάσεις και εικόνες για να διακοσμήσεις την κρεβατοκάμαρά σου με έναν ξεχωριστό, πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο με...ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η κρεβατοκάμαρα είναι εκείνο το μέρος του σπιτιού στο οποίο περνάς πολλές ώρες ξεκούρασης, χαλάρωσης, διαβάσματος κλπ. Γενικά, είναι ο δικός σου χώρος, ο οποίος, αν είναι ελκυστικός συμβάλλει στο να απολαμβάνεις όποια δραστηριότητα κάνεις εκεί.

Μια ελκυστική κρεβατοκάμαρα επίσης θα βοηθήσει την κατάσταση, όταν μετά από ένα ραντεβού, θα φέρεις την γυναίκα που γνώρισες στο σπίτι σου.

Κάποιοι άντρες τρομοκρατούνται με την έννοια της διακόσμησης, ίσως επειδή τους φαίνεται ότι δεν χρειάζεται ή ότι είναι πιο πολύ κάτι με το οποίο ασχολούνται οι γυναίκες. Όμως η διακόσμηση – ή ο σχεδιασμός, αν θέλεις- της κρεβατοκάμαρας είναι κάτι που θα είναι καλό να σε απασχολήσει, αν θέλεις να δείχνει πιο ελκυστική και να εκφράζει την προσωπικότητα σου.

Για να διακοσμήσεις την κρεβατοκάμαρα σου θα πρέπει να κινηθείς γύρω από 3 άξονες.

– Ποιότητα

Αγόρασε αντικείμενα φτιαγμένα με μεράκι. Μπορείς να βρεις στην αγορά πολύ καλά και ποιοτικά έπιπλα και άλλα αντικείμενα για να διακοσμήσεις την κρεβατοκάμαρα σου.

Έλεγξε καλά τα έπιπλα να είναι φτιαγμένα από ανθεκτικά υλικά, για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα χρειαστεί να μπεις σε έξοδα ξανά, μετά από μικρό χρονικό διάστημα.

– Άνεση

Η κρεβατοκάμαρα σου είναι ένας χώρος όπου ξεκουράζεσαι και χαλαρώνεις και πρέπει να είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την μέγιστη άνεση. Μπορείς να βρεις έπιπλα, όπως κρεβάτια ή καρέκλες με ανατομικό σχεδιασμό. Επίσης, μεγάλη σημασία πρέπει να δώσεις στο στρώμα.

– Προσωπικότητα

Ό,τι και αν επιλέξεις για να διακοσμήσει την κρεβατοκάμαρα σου, θέλεις να εκφράζει την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα σου, είτε θα είναι μια αφίσα Star Wars ή κάποια συλλογή την οποία θα έχεις σε ένα ράφι.

Έχοντας αυτά τα 3 υπόψιν μπορείς να ξεκινήσεις και να σχεδιάσεις την κρεβατοκάμαρα σου, όπως την φαντάζεσαι.

#1. Μην Είσαι Εγωιστής!Ιδέες, προτάσεις και εικόνες για να διακοσμήσεις την κρεβατοκάμαρά σου με έναν ξεχωριστό, πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο με...ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αν ζεις μόνος, για πόσο καιρό πιστεύεις ότι αυτό θα συμβαίνει; Υπάρχει ενδεχόμενο να έρθει να μείνει στο σπίτι σου η γυναίκα με την οποία έχεις σχέση;

Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να οργανώσεις τον χώρο σου, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τις δικές της ανάγκες και γούστα.

Ίσως χρειαστείς μεγαλύτερες ντουλάπες, έναν μεγάλο καθρέφτη και χρώματα που να είναι πιο ουδέτερα ή να αρέσουν και σε εκείνη.

Αν τώρα έχουν περάσει τα χρόνια, αλλά ακόμη μένεις με τους γονείς σου, τσέκαρε στο παρακάτω βίντεο την συζήτηση που έχουμε κάνει στην εκπομπή μας Apla+Andrika.

Στο Σπίτι Με Γονείς Μετά τα 30 & Q and A - Apla + Andrika #002

#2. Πρόσεξε το ΧρώμαΙδέες, προτάσεις και εικόνες για να διακοσμήσεις την κρεβατοκάμαρά σου με έναν ξεχωριστό, πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο με...ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι άντρες γενικά είναι πιο άνετοι με απλά χρώματα, όπως το μαύρο, το γκρι και το λευκό. Βέβαια μια γκρι ή μια μαύρη κρεβατοκάμαρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο!

Βάλε κάποιο ουδέτερο χρώμα της αρεσκείας σου και πρόσθεσε στους τοίχους έναν πίνακα ή μια αφίσα.

Επίσης, μπορείς να βάψεις τους τοίχους με διαφορετικά χρώματα.

#3. Εξοπλισμός Ήχου και ΕικόναςΙδέες, προτάσεις και εικόνες για να διακοσμήσεις την κρεβατοκάμαρά σου με έναν ξεχωριστό, πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο με...ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Όταν σχεδιάζεις την αντρική κρεβατοκάμαρα δεν μπορείς να μην εξετάσεις την εισαγωγή στοιχείων τεχνολογίας.

Μια τηλεόραση με καλά ηχεία και ίσως μια κονσόλα για παιχνίδια, να αποτελούν μια καλή προσθήκη, για να διασκεδάζεις όταν είσαι στο κρεβάτι σου με παιχνίδια ή σειρές. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει η διαρρύθμιση να είναι τέτοια, ώστε οι συσκευές να έχουν εύκολη πρόσβαση σε πρίζα, για να μην χρειάζεται να γεμίσεις τον χώρο με καλώδια.

Αν έχεις πρόβλημα με τα καλώδια, μην ξεχνάς ότι κάποιες από τις συσκευές, όπως τα ηχεία, μπορεί να είναι ασύρματες.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάς ότι κάποιες συσκευές μπορεί να σου δυσκολέψουν τον ύπνο, οπότε θα πρέπει να τις κλείνεις το βράδυ!

#4. Σεντόνια και ΣτρώμαΙδέες, προτάσεις και εικόνες για να διακοσμήσεις την κρεβατοκάμαρά σου με έναν ξεχωριστό, πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο με...ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η κρεβατοκάμαρα είναι το μέρος όπου περνάς μεγάλο μέρος της μέρας σου. Εκεί ξεκουράζεσαι, οπότε πρέπει να είναι ένα μέρος που θα αποπνέει ηρεμία.

Όπως ήδη αναφέραμε, ένα καλό στρώμα είναι πολύ βασικό, για να κοιμάσαι καλά. Επίσης, τα σεντόνια “δένουν” την όλη εικόνα, οπότε φρόντισε να ταιριάζουν με τα χρώματα που είναι βαμμένοι οι τοίχοι.

Εκτός από το χρώμα των σεντονιών παίζει ρόλο και το υλικό κατασκευής και η υφή τους. Μην ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε επαφή με αυτά για 365 ημέρες τον χρόνο, επομένως το υλικό τους πρέπει να σε κάνει να νιώθεις άνετα.

#5. Ένα Κομοδίνο Είναι Πάντα ΧρήσιμοΙδέες, προτάσεις και εικόνες για να διακοσμήσεις την κρεβατοκάμαρά σου με έναν ξεχωριστό, πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο με...ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ένα κομοδίνο θα σου χρειαστεί στο πλάι του κρεβατιού, για να τοποθετείς αντικείμενα, όπως το τηλέφωνο σου, περιοδικά, βιβλία, ένα ξυπνητήρι και ένα φωτιστικό.

Μπορείς να βρεις στιλάτα κομοδίνα και ταιριαστά φωτιστικά. Σίγουρα κάποιο από αυτά θα είναι του γούστου σου και θα ταιριάζει στην κρεβατοκάμαρα σου.

#6. Ένας Μεγάλος ΚαθρέφτηςΙδέες, προτάσεις και εικόνες για να διακοσμήσεις την κρεβατοκάμαρά σου με έναν ξεχωριστό, πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο με...ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Πόσες φορές έχεις ντυθεί και παρατήρησες ότι το παντελόνι και το πουκάμισο σου δεν ταίριαζαν και τόσο, όμως ήταν αργά.

Ένας μεγάλος καθρέφτης στην κρεβατοκάμαρα σου, θα βοηθήσει να αποφύγεις τέτοια προβλήματα και θα προσθέσει στιλ στον χώρο σου.

#7. Αρωματικά ΚεριάΙδέες, προτάσεις και εικόνες για να διακοσμήσεις την κρεβατοκάμαρά σου με έναν ξεχωριστό, πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο με...ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Τα αρωματικά κεριά θα σε βοηθήσουν να εξαλείψεις την εικόνα του εργένικου δωματίου και να βγάλεις τον ρομαντισμό που κρύβεις μέσα σου, όταν βρεθείς σε ειδικές περιστάσεις με κάποια γυναίκα.

Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις κεριά με διακριτικό άρωμα, ώστε να τα χρησιμοποιείς σαν αρωματικά χώρου, ώστε η κρεβατοκάμαρα σου να μυρίζει όμορφα.

Μια ελκυστική κρεβατοκάμαρα, θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα, όταν έρθει στο προσκήνιο η πιθανότητα του σεξ, με την γυναίκα που σε ενδιαφέρει.

Η Πιθανότητα Του σ€ξ

#8. Κουτιά για τα Διάφορα ΑντικείμεναΙδέες, προτάσεις και εικόνες για να διακοσμήσεις την κρεβατοκάμαρά σου με έναν ξεχωριστό, πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο με...ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Υπάρχουν πολύ ωραία, μεταλλικά συνήθως κουτιά, με επιγραφές ή εικόνες, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να βάζεις μέσα μικρο-αντικείμενα που δεν θέλεις να είναι πεταμένα εδώ και εκεί.

Έτσι και θα είναι πιο καθαρό και οργανωμένο το δωμάτιο και θα δείχνει πιο όμορφο ταυτόχρονα.

#9. Συλλογές και ΕνθύμιαΙδέες, προτάσεις και εικόνες για να διακοσμήσεις την κρεβατοκάμαρά σου με έναν ξεχωριστό, πρωτότυπο και ελκυστικό τρόπο με...ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ένας ωραίος τρόπος να αναδείξεις τον χώρο σου και να του δώσεις μια προσωπική νότα είναι να φτιάξεις προθήκες με κάποια συλλογή αντικειμένων που εκφράζει τα ενδιαφέροντα σου. Αυτά θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε, από μοντέλα αεροπλάνων μέχρι πετρώματα ή σουβενίρ από τα ταξίδια σου.

Το κυριότερο είναι η κρεβατοκάμαρα σου να είναι ένας χώρος όπου θα ευχαριστιέται το μάτι σου και θα χαλαρώνεις και θα είναι ταυτόχρονα ελκυστική για κάποιον επισκέπτη, είτε είναι γυναίκα είτε είναι οι κολλητοί σου.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αναβάθμισε την εικόνα κάθε κομματιού της ζωής σου, ξεκινώντας με τα κατάλληλα εφόδια από εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.