Σημάδια που Μαρτυρούν πως Χάνεις Χρόνο Μαζί της

Ο χρόνος σου είναι πολίτιμος. Το ίδιο και οι άνθρωποι με τους οποίους τον ξοδεύεις. Σημάδια που μαρτυρούν πως χάνεις το χρόνο σου μαζί της.

Τι γίνεται όταν η γυναίκα που σου αρέσει δείχνει σημάδια που μαρτυρούν πως χάνεις το χρόνο σου μαζί της; Πώς θα αναγνωρίσεις αυτά τα σημάδια ώστε να γνωρίζεις πως δεν έχει νόημα να ασχοληθείς άλλο με αυτή την περίπτωση;

Υπάρχουν γυναίκες που πραγματικά αξίζουν το χρόνο μας, την υπομονή μας και την αξία μας. Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις γυναικών που είτε λόγω ιδιοσυγκρασίας και συμπεριφοράς, είτε λόγω του timing στο οποίο τις πετυχαίνεις, θα καταλήξεις στο να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν σημάδια που υποδηλώνουν πως απλά χάνεις χρόνο μαζί τους.

Στο MenOfStyle.Gr, βοηθάμε τους άνδρες που μας εμπιστεύονται και αναλαμβάνουμε να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες στο φλερτ, ώστε να έχουν τη γυναίκα ή τις γυναίκες που θέλουν να έχουν στη ζωή τους.

#1ο Σημάδι: Ασυνέπειαασυνεπεια

Δίνεις ραντεβού σπίτι σου στις 19:00. Στις 19:10 σου στέλνει μήνυμα ή σε παίρνει τηλέφωνο να σου πει ότι θα αργήσει λίγο και θα είναι σπίτι σου κατά τις 20:00. Τελικά στις 20:45 σου χτυπάει το κουδούνι σαν να μην τρέχει τίποτα. Τι κάνεις;

  1. Θα μπορούσες να προσπαθήσεις να προσαρμοστείς στο στιλ της και στην κακιά της αυτή συνήθεια. Τις περισσότερες φορές, αυτή η κατηγορία γυναικών έχει στάνταρ χρόνο που καθυστερεί – π.χ. μία ώρα. Οπότε μπορεί κάποιος να πει “ΟΚ δεν έγινε τίποτα, αντί να της πω να συναντηθούμε στις 20:00 θα της πω να συναντηθούμε στις 19:00”.
  2. Με το που θα σου στείλει ότι θα αργήσει, φύγε από το σημείο συνάντησης. Όταν φτάσει, θα σε καλέσει αφού δε θα σε βλέπει ή δε θα της ανοίγεις (αν είναι να συναντηθείτε σπίτι σου). Οπότε το σηκώνεις και της λες ότι έφυγες αφού άργησε και δεν είχες νέα της. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να δείξεις πολύ χαλαρός και η φωνή σου να βγάζει μία ηρεμία. Αν νιώσει την παραμικρή ένταση στο ηχόχρωμα της φωνής σου, θα χάσεις κάθε δίκιο σου καθώς θα φανείς εκνευρισμένος και “εκδικητικός”. Κάτι που σίγουρα δε θέλεις.
  3. Το λήγεις. Η γυναίκα αυτή είναι ασυνεπής. Αυτό θα σου κοστίσει και σε άλλες περιπτώσεις, όχι μόνο στο θέμα της ώρας της συνάντησης που έχετε προγραμματίσει.

#2ο Σημάδι: Ακυρώνει Συχνά Ραντεβού – Ακόμα Και Τελευταία Στιγμήνευρα

Δε διαφέρει πολύ αυτή η κατηγορία γυναικών από την προηγούμενη. Εδώ, η γυναίκα που σε ενδιαφέρει αντί να καθυστερήσει στο ραντεβού, δεν έρχεται καθόλου. Υπάρχει αντιμετώπιση άραγε σε αυτό;

Όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο YouTube “Πάλι μου Ακύρωσε το Πρώτο Ραντεβού – Οδηγός Επιβίωσης”, υπάρχουν τεχνικές που μπορούν να σε βοηθήσουν στο σενάριο που η γυναίκα που σου αρέσει ακυρώνει ραντεβού, ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Όταν λοιπόν μία γυναίκα ακυρώνει τελευταία στιγμή, προς Θεού, ποτέ μην κάνεις σκηνή και μην την κατηγορήσεις για οτιδήποτε. Δεν πρόκειται να κερδίσεις κάτι. Γνωρίζει πόσο άδικη και ασυνεπής δείχνει. Το να της το τονίσεις το αυτονόητο, δε θα σε βοηθήσει πουθενά. Αντιθέτως, πρέπει να δει ότι ξενερώνεις και τέτοιες συμπεριφορές σε ωθούν σε ΑΛΛΕΣ αγκαλιές. Όχι στο να κολλάς με κακές συμπεριφορές. Ωστόσο, γυναίκα που το κάνει συχνά, θα συνεχίσει να το κάνει συχνά. Ή δεν της το εμπνέεις να είναι συνεπής ή απλά είναι τόσο ασυνεπής που οτιδήποτε και να κάνεις, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Σε περίπτωση που δεν αργήσει όμως, σίγουρα πρέπει να ξέρεις τι να αποφύγεις έτσι ώστε το πρώτο ραντεβού να πάει καλά. Τσέκαρε το παρακάτω βίντεο του Χρήστου:

#3ο Σημάδι: Επικοινωνεί Και Εμφανίζεται Μόνο Όταν Θέλει Κάποια Χάρηθελει χαρη

Οι γυναίκες θα εκμεταλλευτούν με κάθε τρόπο έναν πρόθυμο άνδρα. Για δωρεάν ποτά, δωρεάν εξόδους, δωρεάν μεταφορικό μέσο, για αγγαρείες – όπως, για παράδειγμα, ακόμα και να τις βοηθήσει σε μία μετακόμιση. Και ξαφνικά, αφού τις βοηθήσεις, εξαφανίζονται σαν τον Χουντίνι.

Αυτή η κατηγορία γυναικών, θέλει προσοχή. Δηλαδή: Οι περισσότερες γυναίκες, λίγο ή πολύ, έχουν την τάση να εκμεταλλεύονται έναν άνδρα με αυτόν τον τρόπο. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε τόσο με την κατηγορία των γυναικών που θα εφαρμόσει τέτοια συμπεριφορά, αλλά με την κατηγορία των ανδρών που θα εμπνεύσει στις γυναίκες τέτοια συμπεριφορά.

Αν λοιπόν βρίσκεσαι συχνά σε αυτή τη θέση εκμετάλλευσης, όπου οι γυναίκες εμφανίζονται όποτε θέλουν για να τους κάνεις κάποια χάρη και μετά εξαφανίζονται, τότε δυστυχώς, φίλε μου, βρίσκεσαι στην κατηγορία του “καλού παιδιού”. Και πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι είναι προτεραιότητά σου αυτό να το αλλάξεις, εφόσον θέλεις να έχεις μία υγιή ερωτική ζωή με επιλογές.

Αν λοιπόν είσαι ο τύπος που της κάνει τις χάρες και μετά δέχεται “κομπλιμέντα” (μόνο κομπλιμέντα δεν είναι) του στιλ “είσαι τόσο καλός φίλος” ή “τι καλό παιδί που είσαι” ή “σε εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο”, είναι η ώρα να αλλάξεις πορεία πλεύσης.

#4ο Σημάδι: Η Επικοινωνία Έχει ΚενάΟ χρόνος σου είναι πολίτιμος. Το ίδιο και οι άνθρωποι με τους οποίους τον ξοδεύεις. Σημάδια που μαρτυρούν πως χάνεις το χρόνο σου μαζί της.

Της στέλνεις μήνυμα και αργεί να το διαβάσει. Αργεί να απαντήσει. Μπορεί να είναι ενεργός στο messenger / viber για 2 ώρες, να ανεβάζει story Instagram αραχτή στην παραλία αλλά να μη διαβάζει το μήνυμά σου ή να το διαβάζει και να μην απαντά. Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι απασχολημένη. Πολλές φορές μάλιστα, έχεις να κάνεις με γυναίκα που ξέρεις πως είναι με ένα κινητό στο χέρι όλη την ώρα και αποκλείεται να μην έχει δει το μήνυμα ή την κλήση σου μέσα σε 5 λεπτά. Είναι από τα πιο σίγουρα σημάδια.

Τι συμβαίνει; Προφανώς, δεν είσαι προτεραιότητά της. Όταν το νιώθεις λοιπόν πως δεν είσαι προτεραιότητά της, εφόσον κάνεις 2-3 προσπάθειες να κάνεις την επικοινωνία πιο ενδιαφέρουσα και να δημιουργήσεις έλξη χωρίς να βρεις ανταπόκριση, ήρθε η ώρα να προχωρήσεις παρακάτω ή να αραιώσεις σημαντικά την επικοινωνία. Εάν τελικά ενδιαφέρεται, έτσι κι αλλιώς, θα πάρει μυρωδιά την αλλαγή στη συμπεριφορά σου και θα δείξει πιο ενθαρρυντικά σημάδια.

Αν θέλεις να μάθεις και άλλους τρόπους να αναγνωρίζεις τα σημάδια που μαρτυρούν πως χάνεις τον χρόνο σου μαζί της, αν νιώθεις εγκλωβισμένος σε μία γνωριμία που δεν οδηγεί πουθενά με μία κοπέλα που δεν επενδύει στην επικοινωνία σας, έλα σε επικοινωνία μαζί μας να δούμε την περίπτωσή σου μαζί.

Το να μην σου απαντάει στην ώρα της είναι σίγουρα εκνευριστικό. Τσέκαρε το παρακάτω επεισόδιο από τοελληνικό podcast του Apla+Andrika σχετικά με τα πράγματα που μας τη σπάνε στο φλερτ:

Κλείνοντας, το να μη σε υπολογίζει μια γυναίκα είναι ένα από τα πιο σίγουρα σημάδια ότι σε θεωρεί δεδομένο και δεν σε υπολογίζει, συνεπώς μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις τη σχέση σου μαζί της. Αυτό συμβαίνει ανεξάρτητα από τις προσπάθειες που θα κάνεις για να την κερδίσεις.

Είναι πολύ βασικό να καταλάβεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν σε απορρίπτουν ευθέως, αλλά διατηρούν επαφές μαζί σου κάτω από μια κατάσταση αοριστίας. Διατηρούν το ενδιαφέρον σου, αλλά από τη δική τους πλευρά δεν ενδιαφέρονται ουσιαστικά για σένα.

Πάρε αποφάσεις και δράσε, απόρριψε ό, τι δεν σε πάει μπροστά και εξέλιξε τον εαυτό σου.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να βλέπεις τι πραγματικά συμβαίνει με μία γυναίκα, κάνε κλικ εδώ.

Διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας από τους ιδρυτές του Men Of Style και απογείωσε την αξία σου στο φλερτ. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.