Τι να προσέχεις όταν την πέφτεις σε μία γυναίκα – Μέρος 2

Τι να προσέχεις όταν την πέφτεις σε μία γυναίκα – Μέρος 2

 Χαιρετώ τους αναγνώστες.. σε αυτό το άρθρο θα δούμε μερικά ακόμα κλασσικά λάθη που κάνουν πολλοί άντρες κατά την προσέγγιση γυναικών. Για να δούμε για άλλη μια φορά, πόσα από αυτά κάνεις κι εσύ; Επαναλαμβάνω ότι κανένα από αυτά δε θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον σκοπό σου.. αντιθέτως, σε σαμποτάρουν περισσότερο από όσο νομίζεις. Τι να προσέχεις όταν την πέφτεις σε μία γυναίκα λοιπόν:

1. Αποφεύγεις να μιλάς σε μικτές παρέες.

Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, είναι πολύ πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα σε παρέα που έχει ΚΑΙ άντρες. Οι άντρες είναι πολύ πιο πρόθυμοι να σου μιλήσουν. Τι μπορείς να συζητήσεις με τους άντρες; Όλα όσα δεν μπορείς τα πρώτα λεπτά με τις γυναίκες που θα βαρεθούν. Από πού είσαι, με τι ασχολείσαι, πού πήγατε φαντάροι, σε ποια μαγαζιά παίζουν ωραίές γκόμενες, αν παίζετε στοίχημα και πάει λέγοντας.

Είσαι σε ένα μπαρ και βλέπεις μια παρέα με έναν άντρα και δύο γυναίκες. “Είναι πιασμένες”, θα σκεφτείς. Αντί να σκεφτείς ότι στη χειρότερη περίπτωση, ο τύπος ενδιαφέρεται ερωτικά για μία από τις δύο, οπότε η άλλη είναι ελεύθερη και θα τον βοηθήσεις αν την απασχολήσεις.

2. Κολλάς πολύ στο opener.

Κολλάς πολύ στο opener λοιπόν, (στην αρχική ατάκα με την οποία άνοιξες κουβέντα) και δεν αλλάζεις θέμα. Το “αρμέγεις” για 10 λεπτά και αυτό συνήθως δε σε εξυπηρετεί. Θέλεις να αλλάξεις θέμα και να πιάσεις μια φυσιολογική συζήτηση όσο το δυνατό γρηγορότερα. Θέλεις να κλιμακώσεις τη συζήτηση, και όσο κολλάς στην αρχή, αυτό καθυστερεί και η στασιμότητα κάνει και τις κοπέλες να ξενερώσουν. Σπάνια το να “αρμέξεις” opener θα σε βοηθήσει, αν η συζήτηση καταλήγει κάπου που σε συμφέρει. Κατά κανόνα, όμως, μέσα σε 2-3 λεπτά το πολύ θέλεις να συζητάς κάτι άλλο.

3. Λάθος στάση σώματος

Εδώ ανοίγει ένα μεγάλο κεφάλαιο, το οποίο για να αναλυθεί λεπτομερώς και επαρκώς χρειάζονται 3-4 ώρες θεωρητικού σεμιναρίου. Το σώμα, κατά πολλούς, τηλεγραφεί το 90% της επικοινωνίας. Αν το σώμα σου λέει άλλα από ό,τι το στόμα σου, και δεν είσαι σε θέση να “υποστηρίξεις” με την όλη σου παρουσία αυτά που λες και κάνεις, δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις την γυναίκα που θέλεις. Η γυναίκα έχει ραντάρ. Έχει αισθητήρες μεγάλης ακρίβειας σχετικά με τη στάση και γλώσσα του σώματος και δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσεις με λάθη.

4. Δε διασκεδάζεις.

Ειπώθηκε και σε προηγούμενο άρθρο. Βγαίνεις για να διασκεδάσεις. Τα συναισθήματα είναι μεταδοτικά. Ό,τι αισθάνεσαι, αισθάνεται. Ο ενθουσιασμός, επίσης, είναι μεταδοτικός. Αν νιώσει ότι είσαι νευρικός, θα νιώσει και αυτή ίσως νευρικότητα και αμηχανία. Για αυτό έχει μεγάλη σημασία να έχεις και σωστή στάση σώματος. Ακόμα και αν ακόμα δε νιώθεις τόσο δυνατός, αρρενωπός και σίγουρος για τον εαυτό σου, με σωστή γλώσσα σώματος και σωστή προφορά / ομιλία, θα βγάζεις προς τα έξω μια αυτοπεποίθηση που θα παρασέρνει τις γυναίκες που γνωρίζεις και που θα σε βοηθήσει να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση καθώς περνάει η ώρα, και ακόμα περισσότερο στις επόμενες φορές που θα βγεις για να κοινωνικοποιηθείς.

5. Τα παίρνεις όλα πολύ σοβαρά.

Χαλάρωσε. Η ζωή κρατάει πάρα πολύ λίγο. Ζούμε κατά μέσο όρο κάτι λιγότερο από 30.000 μέρες! ΝΑΙ! Είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ! Πολύ λίγες για να σε νοιάζει τι θα νομίσει μια κοπέλα που μόλις γνώρισες και δε θα ξαναδείς στη ζωή σου αν κάτι δεν πάει καλά. Πολύ λίγες μπροστά στην αιωνιότητα, μπροστά στα 10 δις χρόνια που θα περάσουν για να εκραγεί ο ήλιος και κάθε μορφή ζωής στον πλανήτη Γη εξαφανιστεί. Κανέναν δεν τον νοιάζει τι έγινε στο τάδε μπαρ πριν 2 μέρες που έφαγες χυλόπιτα ή που πήρες το τηλέφωνο από μια κοπέλα. Κανένας δε σε ξέρει. Δεν έχει καμία σημασία. Η μόνη διαφορά αν τολμήσεις, είναι ότι θα εμπλουτίσεις την ερωτική σου ζωή, αργά ή γρήγορα. Μη χάνεις ευκαιρίες.

Έλα να με βρεις στο Facebook στο προσωπικό μου προφίλ. Εκεί μπορούμε να συζητήσουμε, να μου πεις τις απόψεις σου ή τις αντιρρήσεις σου (η διαφωνία προάγει το διάλογο) ή να με ρωτήσεις ότι θέλεις.

Ακόμα, μην ξεχάσεις να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μας, αν δεν έχεις κάνει ήδη. Θα λάβεις αμέσως ένα Δωρεάν E – Book με 19 από τα καλύτερα άρθρα μας.

 

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Έχασες τον κωδικό σου? Εισήγαγε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Θα λάβεις ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.