5 Ατάκες για Γυναίκες που θα σε Απογειώσουν Ερωτικά

5 ατάκες

Ατάκες Για Γυναίκες Και Πως Να Τις Χρησιμοποιήσεις

Είναι γνωστό πως υπάρχουν πολλές ατάκες για γυναίκες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, κάθε φορά που τις προσεγγίζεις ερωτικά. Είναι όμως εφικτό άραγε να μπορείς με ατάκες και μόνο να ρίξεις μια γυναίκα; Η απάντηση είναι και ναι και όχι.

Γενικότερα δεν υπάρχουν λέξεις ή φράσεις που θα την πεις και η γυναίκα αυτομάτως θα σε ερωτευτεί. Υπάρχουν ατάκες για γυναίκες όμως που θα σου δώσουν το πλεονέκτημα και θα σε βοηθήσουν. Μπορείς να δημιουργήσεις θετικό κλίμα με τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει ερωτικά, χωρίς να αγχωθείς ή να υπερπροσπαθήσεις.

Οι ατάκες που σου προτείνω είναι δοκιμασμένες και δεν έχουν καμία σχέση με άλλες λιγότερο πρωτότυπες που μπορεί να έχεις χρησιμοποιήσει.

Δε λες ένα σκέτο << Θα μου δώσεις το τηλέφωνό σου; >> μετά από πέντε ανούσια κομπλιμέντα. Χρειάζεται να επενδύσεις περισσότερη ενέργεια για να εξάψεις την περιέργεια και να διεγείρεις μια γυναίκα ερωτικά. Να την κάνεις να ενδιεφερθεί για σένα.

Αν την ελκύεις πάντως, τότε σίγουρα θα σου δείξει κάποια από τα 10 σημάδια που θα δεις στο παρακάτω βίντεο.

Υπάρχουν Λάθος Ατάκες Για Γυναίκες;

Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι σου να μπορέσεις να υποστηρίξεις μία ελκυστική συμπεριφορά μέχρι τέλους και να μην κάνεις τραγικά λάθη. Το τι λάθη “επιτρέπεται” να κάνεις, εξαρτάται από το ποια έχεις απέναντί σου, από το πόσο όμορφη είναι, από το πόσο ανοιχτόμυαλη είναι και πολλά άλλα.

Όσο πιο όμορφη είναι μία γυναίκα, τόσο πιο πολύ θα σε τεστάρει“.

Ξεκινάμε λοιπόν με 5 ατάκες για γυναίκες, που αποδίδουν άψογα- τις έχω δοκιμάσει εκατοντάδες φορές για να καταλήξω σε αυτό το συμπέρασμα – σε γυναίκες με καλή διάθεση και χιούμορ. Άλλωστε αν δεν έχει καλή διάθεση μία γυναίκα απόψε ή γενικότερα, γιατί να θέλεις να την γνωρίσεις εξαρχής;

Ατάκα #1. Αν Έχει Ωραία Οπίσθια

“Είσαι πιο ωραία όταν φεύγεις, παρά όταν έρχεσαι:-) Καλησπέρα”. 

ατάκες

Αν πας και κάνεις ένα άξεστο σχόλιο για τα οπίσθιά της όπως ακούς πολλές φορές σε φανάρι από οδηγούς ή κάτι παρόμοιο, θα προσβληθεί και θα σε χαστουκίσει ίσως. Πέρα από αυτό, και να μη σου μιλήσει άσχημα, σίγουρα θα είσαι άλλος ένας που την πλησίασε λάθος και που δε θα καταφέρει κάτι.

Μπορείς όμως να σχολιάσεις τα οπίσθιά της με έξυπνο τρόπο και χιούμορ. Όπως στο συγκεκριμένο παράδειγμα. Η χρήση αυτής της ατάκας μου έχει δείξει ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση η γυναίκα να μην καταλάβει τι εννοείς εκείνη τη στιγμή… Οπότε και το εξηγείς, αλλά και πάλι χωρίς να πεις αυτολεξεί “έχεις ωραίο κώλο”.

Μπορείς να πεις “η πίσω όψη σου είναι πιο ωραία από την μπροστινή.. και δεν το λέω

επειδή δεν έχεις ωραίο πρόσωπο… αλλά για να τονίσω τι ξεχωρίζει!” χαμογελώντας. Τώρα είναι έτοιμη να συστηθείτε και να μιλήσετε.

Σε κάθε περίπτωση, όταν χρησιμοποιείς αυτές τις ατάκες για γυναίκες, την κοιτάζεις στα μάτια και δεν καρφώνεσαι στο σημείο που σε ενδιαφέρει. Σχολιάζεις με τρόπο διακριτικό μεν, αλλά δείχνεις ότι σε ελκύει ερωτικά το σώμα της, κάτι που θα εκτιμήσει.

Ατάκα #2. Σε Πολύ Όμορφη Γυναίκα

“Γεια σου… ήθελα να μιλήσω στην πιο όμορφη γυναίκα του μαγαζιού……… (παύση) αλλά δεν είχα το θάρρος, και ήρθα σε σένα!” (μεγάλο χαμόγελο)

ατάκες για γυναίκες

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Αυτή η ατάκα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ σε πολύ όμορφη γυναίκα. Μόνο σε γυναίκα που νιώθει ότι είναι η πιο όμορφη γυναίκα του μαγαζιού. Αν το πεις αυτό σε κάποια που απλά είναι πολύ ωραία ή χαριτωμένη, ενδέχεται να σε βρίσει, να ξινίσει. Η όμορφη, αν έχει χιούμορ, θα γελάσει.

Στο κάτω κάτω αυτού του είδους οι ατάκες για γυναίκες που είναι δεδομένα όμορφες έχουν συγκεκριμένο στόχο. Αποσκοπούν στο να δείξεις ότι θέλεις να προχωρήσεις σε πιο ουσιώδη θέματα συζήτησης και όχι να αναλωθείς σε κομπλιμέντα, όπως έχει συνηθίσει να κάνουν όλοι οι άλλοι.

Συστήσου και προχώρα! Έχεις κερδίσει την πρώτη εντύπωση.

Ατάκα #3. Σε Πολύ Όμορφη Κοπέλα – Και Πάλι

“Γεια σου… είσαι η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει απόψε… (παύση)…… τα τελευταία…… 2 λεπτά!” (και πάντα χαμόγελο!)

Και πάλι καλό είναι αν μιλάς σε όμορφη γυναίκα πουδε θα προσβληθεί, αλλά θα γελάσει. Αυτό το push-pull, που δηλαδή κάνεις ένα κοπλιμέντο και μετά το παίρνεις πίσω, δημιουργεί εύκολα έλξη και προκαλεί το ενδιαφέρον της γυναίκας. Είναι κάτι που την μπερδεύει, και όταν κάτι την μπερδεύει, την κάνει ευάλωτη. Και πάλι αν αντιδράσει θετικά συστήνεσαι και συνεχίζεις να της μιλάς.

Το βασικό είναι να δημιουργείς μια άνετη για τη γυναίκα ατμόσφαιρα. Οι ατάκες για γυναίκες που δείχνουν ότι έχεις χιούμορ της δίνουν να καταλάβει ότι μαζί σου μπορεί να χαλαρώσει. Και στη συνέχεια να απολάυσει τη διαδικασία του φλερτ. Το ζητούμενο και σε αυτή την περιπτωση είναι να την κάνεις να αισθάνεται ευχάριστα για να είναι διαθέσιμη ερωτικά.

Ατάκα #4. Σε Γυναίκα / Γυναίκες Που κάθεται / Κάθονται Κοντά Σου

“Γεια… είσαι ντροπαλή/ντροπαλές;…( Αυτές: Όχι, γιατί;) Γιατί είστε 10 λεπτά εδώ, και δε μας έχετε ρωτήσει το όνομά μας.. δε μας έχετε πει ένα γεια :-)”

ατάκες για γυναίκες

 

Και πάλι, γυναίκες με χιούμορ και καλή διάθεση θα ανταποκριθούν πολύ θετικά κατά τη διάρκεια αυτής της προσέγγισης, θα γελάσουν και θα σου μιλήσουν. Εκτός από αυτό, θα δημιουργήσεις ένα πολύ θετικό κλίμα που θα κάνει τις γυναίκες να ανοιχτούν.

Το στοιχείο του απροσδόκητου που περιέχει αυτή η ατάκα, δίνει στη γυναίκα την αυτοπεποίθηση να σπάσει εκείνη τον πάγο. Να θελήσει εκείνη να σου κάνει ερωτήσεις και να σε προσεγγίσει. Αυτή η κίνηση θα την κάνει νιώσει ότι έχει την πρωτοβουλία της ερωτικής της ζωής.

Αυτού του είδους άτακες για γυναίκες θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις με διαφορά από τους άλλους.

#5. Ειλικρίνεια Και Απλότητα

“Γεια σου… σε είδα και μου άρεσες πολύ, αν δε σου μιλούσα θα το μετάνιωνα. Με λένε………..”

ατάκες για γυναίκες

Πολλές φορές, ειδικά στο φλερτ, η απλότητα και η ειλικρίνεια είναι το καλύτερο όπλο σου. Καλύτερο από οποιονδήποτε τρόπο εντυπωσιασμού. Αν η άλλη έχει διάθεση να κοινωνικοποιηθεί, το πιο πιθανό είναι να ανταποκριθεί θετικότατα σε αυτή την προσέγγιση. Θα σου δώσει το όνομά της και το Παιχνίδι αρχίζει!!

Εδώ δεν μιλάμε πια για ατάκες για γυναίκες. Μιλάμε για τον τρόπο που μπορείς να εκδηλώσεις ότι ενδιαφέρεσαι ερωτικά με το να ανοιχτείς εσύ ο ίδιος.

Από τη μια παίρνεις ένα ρίσκο να εκτεθείς. Από την άλλη όμως, καμία από τις ατάκες για γυναίκες δεν σου εξασφαλίζει 100 % επιτυχία.

Αν Δεν Ξεκινήσεις Από Κάπου, Πως Θα Αποκτήσεις Την Εμπειρία

Για Να Απογειώσεις Τη Σεξουαλική Σου Ζωή;

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω καλή επιτυχία σε όλους, και ας μην ξεχνάμε ότι το Παιχνίδι δεν είναι μόνο ατάκες! Σίγουρα βοηθάνε, δίνουν μία σιγουριά, σίγουρα δίνουν χρόνο στην αρχή, ειδικά έναν αρχάριο, λειτουργούν σαν πατερίτσες για κάποιον που μαθαίνει να περπατάει.

Το θέμα είναι να καταλάβεις όμως τι κρύβεται πίσω από το νόημα των λέξεων αυτών, γιατί οι ατάκες έχουν αποτέλεσμα αλλά είναι και η συμπεριφορά που βγαίνει προς τα έξω με αυτές τις ατάκες που ουσιαστικά προσελκύει τις γυναίκες.

Αυτά και πολλά άλλα που στα bootcamps λέμε ξανά και ξανά σε άτομα που έχουν κολλήσει στο “τι θα της πω“, γιατί ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι αυτό είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει.

Δεν φθάνει όμως απλά να λες τα κατάλληλα λόγια και τις σωστές ατάκες. Πρέπει να είσαι και έχεις και μια σέξυ παρουσία και να την στηρίζεις. Για αυτό δες το σύντομο video του Χρήστου, υπεύθυνου εκπαιδεύσεων του Men Of Style, για να δείχνεις πιο σέξυ. 

 

Αν πραγματικά θες να γίνεις καλύτερος στην επικοινωνία με τις γυναίκες και όχι μόνο, πρέπει να ρίξεις οπωσδήποτε μια ματιά στο Flirting Bootcamp που γίνεται κάθε εβδομάδα σε ολιγομελή τμήματα και παρέχει την δυνατότητα σε Άνδρες να γίνουν άμεσα καλύτεροι στο φλερτ σε δύο μόλις ημέρες, ασχέτως αν ξέρουν ατάκες ή όχι! 

Συμπλήρωσε  την εύκολη  φόρμα που θα δεις στο παρακάτω link και ο Head Coach μας, Ανέστης, θα σε καλέσει άμεσα για τις λεπτομέρειες του προγράμματος.

BOOTCAMP

Μη ξεχάσεις να μας δεις και το κανάλι μας στο  Youtube,  που γίνεται μια εξαιρετική δουλειά για ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις των δύο φύλων, αλλά και εκεί μπορείς να βρεις και το πρώτο ελληνικό podcast για τον Άνδρα, το Apla+Andrika με απίστευτες ατάκες φλερτ, γέλιου και όχι μόνο.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.