Τρία Εμπόδια Που θα Συναντήσεις στην Αρχή

Τρία Εμπόδια Που θα Συναντήσεις στην Αρχή

Εμπόδια Που Θα Συναντήσεις Όταν Ξεκινάς Να Φλετάρεις

Έχοντας εκπαιδεύσει πια εκατοντάδες άνδρες τα τελευταία χρόνια, είμαι σε θέση να παρατηρήσω ορισμένα μοτίβα και κολλήματα που συναντούν στην πλειοψηφία τους. Τρία εμπόδια που θα συναντήσεις στα πρώτα σου βήματα, όταν ξεκινάς να προσεγγίζεις γυναίκες, είναι μερικά από αυτά που θα σε βάλουν στη διαδικασία να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου.

Στην πραγματικότητα, τα μόνα εμπόδια είναι αυτά που δημιουργείς εσύ ο ίδιος.

Μην Πέσεις Στην Παγίδα!

Τρία από αυτά τα εμπόδια λοιπόν που συναντάς στο ξεκίνημα του εγχειρήματός σου, θα μελετηθούν σε αυτό το άρθρο, παρέχοντας τρόπους αντιμετώπισης όπως γίνεται και στα bootcamps στους μαθητές.

Εμπόδιο #1: Η Δύναμη Του Να Χαμογελάς

Το χαμόγελο αποπνέει επιτυχία και μεταδίδει θετικότητα. Παράλληλα, όταν χαμογελάμε εμφανιζόμαστε λιγότερο εχθρικοί, περισσότερο “φιλικοί”. Ένα καλό χαμόγελο είναι ικανό να ρίξει το 50% της άμυνας που έχει μία γυναίκα.

Χαμογελάμε όταν φτάνουμε σε έναν καινούριο χώρο, όταν γνωρίζουμε νέους ανθρώπους, στα πρώτα δευτερόλεπτα μίας προσέγγισης. Χαμογελάμε όταν έχουμε οπτική επαφή με κάποια κοπέλα. Η έλλειψη χαμόγελου δίνει εικόνα ανθρώπου που στους βασικούς τομείς της ζωής του δεν τα πηγαίνει καλά (έρωτας / αγάπη, υγεία, επαγγελματικά / οικονομικά). Δε θέλεις κάτι τέτοιο να συμβεί.

Εμπόδιο #2: Άγχος Προσέγγισης

ξεπέρασε τα εμπόδια στ φλερτ

Στο βίντεο αυτό από το πρώτο μας δωρεάν Webinar, πλήρης ανάλυση του άγχους προσέγγισης και πολλαπλοί τρόποι αντιμετώπισης καθώς και λύσαμε πολλές απορίες. Το άγχος προσέγγισης είναι το πρώτο και πιο δύσκολο εμπόδιο να ξεπεραστεί από τους περισσότερους άνδρες.

Αν δεν προσεγγίσεις γυναίκες, δε θα γνωρίσεις γυναίκες, δε θα εξασκηθείς, δε θα φλερτάρεις. Το άγχος προσέγγισης πρέπει να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά από την αρχή.

Ξεπέρασε το άγχος προσέγγισης και χτίσε ένα δικό σου πλάνο πώς να το κάνεις σωστά. Δες το σχετικό βίντεο εδώ.

Εμπόδιο #3: Πρόβλημα Στη δημιουργία Έλξης Στην Αρχή

Είναι ένας προβληματισμός πολλών ανδρών στις πρώτες προσεγγίσεις. Ακόμα και αν είναι επικοινωνιακοί και έχουν πολλά πράγματα να πουν, τα πρώτα λεπτά που μιλάνε με μία γυναίκα που τους αρέσει φοβούνται και κοκαλώνουν. Δε θα δώσω ατάκες έτοιμες ούτε ιστορίες έτοιμες για να έχεις κάτι να πεις. Θα δώσω όμως μία συμβουλή που στα ξεκινήματά μου με βοήθησε πάρα πολύ να βελτιωθώ.

Όταν νιώθεις να μην έχεις κάτι να πεις τα πρώτα πέντε λεπτά της γνωριμίας / προσέγγισης, ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ. Μείνε και πες οτιδήποτε. Οτιδήποτε και να πεις είναι καλύτερο από το να το βάλεις στα πόδια και να σαμποτάρεις τον εαυτό σου.

Νιώθω Άβολα…

Φυσικά και νιώθεις άβολα. Είσαι σε μία κατάσταση που δεν έχεις βάλει τον εαυτό σου αρκετές φορές. Επομένως και φυσικά δεν είσαι άνετος. Φυσικά και είσαι έξω από τα νερά σου. Μάθε όμως να νιώθεις άνετα σε καταστάσεις που για τους περισσότερους άνδρες είναι άβολες.

Για να βρεις την αυτοπεποίθηση που σου χρειάζεται δες παρακάτω.

Αντιμετώπισε αυτά τα εμπόδια ξανά και ξανά. Θα τις συνηθίσεις, θα εξοικειωθείς. Θα μάθεις να τις αντιμετωπίζεις όλο και πιο εύκολα. Η ευκολία φέρνει την άνεση, η άνεση διώχνει την αμηχανία.

Το μισό καλοκαίρι έχει ήδη περάσει. Τόσο γρήγορα. Τι έχεις κάνει για να αλλάξεις τη ζωή σου και να το επωφεληθείς; Τι σε εμποδίζει από το να διεκδικήσεις μία ποιοτικότερη και πιο περιπετειώδη ερωτική ζωή;

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.