6 Χρυσοί Κανόνες για Ανταλλαγή Μηνυμάτων στο Twitter

6 Χρυσοί Κανόνες για Ανταλλαγή Μηνυμάτων στο Twitter

Ανταλλαγή Μηνυμάτων Στο Twitter

Το Twitter έχει αποδειχθεί στα χέρια μου ένα μέσο από το οποίο μπορείς να γνωρίσεις εύκολα δεκάδες γυναίκες. Φυσικά, πρέπει να αποφύγεις να κάνεις τεράστια λάθη που κάνει η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών.Αν είσαι ήδη αναγνώστης μας, το πιο πιθανό είναι να τα γνωρίζεις ήδη. Τώρα έμαθες λοιπόν πώς να κάνεις τη διαφορά επειδή δεν κάνεις αυτά που κάνουν οι υπόλοιποι. Μήπως είναι η ώρα να μάθεις και να κάνεις αυτά που δεν κάνουν οι υπόλοιποι;

Υπάρχουν μερικοί κανόνες που έχω ορίσει για το Twitter όσο αφορά στον τρόπο που θα επικοινωνείς με “direct message” στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Καθώς και μερικά δεδομένα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Αν τα τηρήσεις, το επιθυμητό αποτέλεσμα να είσαι σίγουρος ότι είναι ήδη πιο κοντά.

Δες παρακάτω και φτιάξε ένα δικό σου πλάνο σωστής προσέγγισης.

 • Πρώτα με καλά νέα: Στο Twitter υπήρχε περιορισμός χαρακτήρων σε κάθε μήνυμα. Καταργήθηκε οπότε δε χρειάζεται σε κάθε μήνυμα να είσαι λακωνικός. Ωστόσο, είναι απαραίτητο, ειδικά αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στο φλερτ με μηνύματα, τα πρώτα σου μηνύματα να είναι μικρά, σύντομα, έξυπνα, με χιούμορ.

  Σπάνια Γυναίκα Θα Σε Εμπιστευτεί Γρήγορα Να Σε Κάνει Φίλο Της Στο Facebook, Αν Σε Γνωρίζει Στο Twitter.

φλερτ στο twitter

 • Ο λόγος είναι ότι στο Twitter συμπεριφέρεται πολύ “χύμα”. Πολλές φορές χωρίς να φαίνεται μάλιστα το ονοματεπώνυμό της ή το πρόσωπό της..
 • Επομένως, δε θέλει να εκτεθεί στο Facebook. Όπου έχει συγγενείς ίσως και τις παρέες της, με τον τρόπο που εκτίθεται ανώνυμα στο Twitter. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να σου δώσει το κινητό της πολύ πιο εύκολα από το να σε κάνει φίλο της στο Facebook.
 • Τις περισσότερες φορές, η συζήτηση θα περάσει από το Twitter στο τηλέφωνο και όχι στο Facebook. Αυτό φυσικά και σε συμφέρει – κερδίζεις χρόνο με την ανταλλαγή μηνυμάτων στο Twitter.
 • Δες εδώ πως αποδίδει το online φλερτ.

 • Αν πριν τα μηνύματα έχει προηγηθεί σχολιασμός κάτω από ποστ της ή δικό σου ποστ, η συζήτηση συνεχίζεται πολύ πιο εύκολα μέσω μηνυμάτων από ένα σημείο και μετά, αν δεις ότι ανταποκρίνεται στα σχόλια θετικά και σε ενθαρρύνει να συνεχίσεις να της απαντάς. Όσο πιο πολύ στο ξεκάρφωτο της στείλεις μήνυμα στην αρχή ωστόσο, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να μη σου απαντήσει στο μήνυμα ή να μην είναι θετική από την αρχή.
 • Δεν ασχολείσαι πάνω από 10 – 15 λεπτά με κοπέλα που δεν έχει στο προφίλ αλλά ούτε θέλει να δείξει φωτογραφία της που να φαίνεται καθαρά τουλάχιστον το σώμα της. Δεν μπαίνεις επίσης σε συζήτηση με επιχειρήματα γιατί το θες. Δε θα μιλάς 100 ώρες με κάποια για να συνειδητοποιήσεις ξαφνικά ότι δεν είναι του γούστου σου εμφανισιακά.

Για Κανένα Λόγο!

φλερτ στο twitter

 • Συνήθως αυτές οι κοπέλες που “κρύβονται” θα σε βασανίσουν υπερβολικά μέχρι να καταφέρεις να τις γνωρίσεις – αν τα καταφέρεις.
 • Καταλαβαίνω ότι ίσως να νιώθεις πως δεν έχεις πολλές επιλογές, αλλά πίστεψέ με αυτό δεν είναι δικαιολογία για να χάνεις εντέλει το χρόνο σου με μία κοπέλα που σίγουρα δεν αξίζει το χρόνο σου. Μπορείς να τον ξοδέψεις πολύ πιο αποτελεσματικά, για να γνωρίσεις μία άλλη κοπέλα που μπορεί να ενδιαφέρεται και να ανταποκριθεί θετικά.
 • Ακολουθώντας τη νοοτροπία και το σκεπτικό της προηγούμενης παραγράφου.. δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με κοπέλα που αρνείται να δώσει το όνομά της “για να παραμείνει ανώνυμη”. Υπάρχουν άλλες μερικές δεκάδες χιλιάδες Ελένες π.χ. σε όλη την Ελλάδα. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι μεταξύ σας αν δε σου δίνει ούτε το όνομά της ή και αν γίνει, δεν αξίζει η ταλαιπωρία και η προσπάθεια. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά εύκολα στο Twitter για να χάνεις χρόνο με τόσο δύσκολη περίπτωση. Άλλωστε, συνήθως γυναίκα που θα σου το βγάλει ξινό μέχρι να σου κάτσει, σπάνια θα κάνει καλό σεξ.
 • Ωστόσο, δώσε της 1-2 λεπτά αφού σου αρνηθεί πειράζοντάς την. Πες της ότι θα την φωνάζεις “Κεφτέ” ή “Μαριγώ” ή “Ευλαμπία”. Σε λίγες περιπτώσεις, θα τσαντιστούν – και καλά – και θα σου πούνε το αληθινό τους όνομα.

Αν θέλεις να μάθεις όλα τα μυστικά του Twitter και να γίνεις ακόμα πιο αποτελεσματικός στο διαδικτυακό φλερτ, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο απευθείας στο 6986575759 για να συζητήσουμε αναλυτικότερα το σεμινάριο πάνω στο Online Flirting αλλά και οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί.

Μέχρι την επόμενη φορά, να’σαι καλά και να προσπαθείς πάντα να κάνεις τη διαφορά! Δες και εδώ.

Καλή συνέχεια 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.