Ερωτικές Ιστορίες ενός Άνδρα Αξίας: Η Κατάλληλη Νοοτροπία στο Φλερτ

Ερωτικές Ιστορίες ενός Άνδρα Αξίας: Η Κατάλληλη Νοοτροπία στο Φλερτ

Όσον αφορά το φλερτ, υπάρχουν κάποιες ερωτικές ιστορίες που σίγουρα αντιπροσωπεύουν την κατάλληλη νοοτροπία που κάθε Άνδρας Αξίας θα πρέπει να έχει.

Όπως θα έχεις σίγουρα συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα μέσα από τα άρθρα μας και τα βίντεό μας, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης που δεν έχεις τα ερωτικά αποτελέσματα που θα ήθελες το έχει η νοοτροπία στο φλερτ που έχεις για τις καταστάσεις και τις προσεγγίσεις, και λιγότερο οι πράξεις σου.

Οι πράξεις μας προέρχονται από τη νοοτροπία μας και τον τρόπο σκέψης που έχουμε απέναντι σε μια κατάσταση. Εκείνη τη νοοτροπία είναι που όλοι μας πρέπει να αλλάξουμε προκειμένου να αποκτήσουμε αυτό που μας αξίζει.

Αν αλλάξεις τον τρόπο που κοιτάς τα πράγματα, αυτά που κοιτάς θα αλλάξουν.

λέει ο Wayne Dyer.

Επομένως, όσον αφορά το φλερτ και την ερωτική σου ζωή, ένα μικρό μυστικό προκειμένου να γίνεις ένας Άνδρας Αξίας είναι να αλλάξεις αρχικά τη νοοτροπία στο φλερτ που έχεις γύρω από τις καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της προσέγγισης. Μόλις το πετύχεις αυτό, θα αλλάξουν και οι σκέψεις σου, και οι πράξεις σου, και η συμπεριφορά σου, και φυσικά τα ερωτικά σου αποτελέσματα.

Ποια είναι όμως η κατάλληλη νοοτροπία που κάθε Άνδρας Αξίας χρειάζεται να αποκτήσει προκειμένου να είναι εσωτερικά ήρεμος και να αποκτήσει αυτό που του αξίζει στον ερωτικό τομέα;

Θα καταλάβεις διαβάζοντας τις παρακάτω ερωτικές ιστορίες.

Ερωτικές Ιστορίες ενός Άνδρα Αξίας: Η Κατάλληλη Νοοτροπία στο Φλερτ

Δεν είναι δικές μου. Είναι ερωτικές ιστορίες ανθρώπων που θαυμάζω και που πραγματικά θεωρώ ότι είναι Άνδρες Αξίας.

#1. Κατάλληλη Νοοτροπία Στο Φλερτ: Οριοθέτηση Και Το Να Υποστηρίζεις Τον Εαυτό Σου

Η πρώτη ερωτική ιστορία είναι ενός πολύ καλού μου φίλου, ο οποίος τα έβγαλε πέρα με μια πολύ δύσκολη προσέγγιση.

Μερικά χρόνια πριν, λοιπόν, προσεγγίζει ο φίλος μου αυτός, ας τον πούμε Γιάννη, μαζί με έναν άλλον φίλο του, δύο πολύ όμορφες γυναίκες σε ένα γνωστό κλαμπ στην Αθήνα.

Τώρα, πρόσεχε γιατί ίσως σου τύχει: Σε κάποιες παρέες γυναικών ενδέχεται να η μια γυναίκα από την παρέα, η οποία συνήθως είναι και αυτή που έχει ηγετικό ρόλο στην παρέα, να είναι πιο… απόμακρη και να μην σε αφήνει να προσεγγίσεις και να φλερτάρεις όπως θέλεις.

Με άλλα λόγια, να σε “κόβει”.

Υπάρχουν δύο λόγοι που μπορεί να το κάνει αυτό μια γυναίκα.

Α) Ο πρώτος είναι ότι κάτι κάνεις εσύ λάθος και η γυναίκα εκείνη θέλει να προστατέψει τις φίλες της γιατί νιώθουν άβολα.

Β) Ο δεύτερος είναι ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ζηλεύει που δίνεις την προσοχή σου στις φίλες της και αντιδράει αρνητικά απέναντί σου.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό ακριβώς έτυχε στον Γιάννη. Φυσικά, όλοι κάνουμε λάθη στις προσεγγίσεις μας, ειδικά αν τώρα ξεκινάμε να φλερτάρουμε. Δες το βίντεο του Θέμη σχετικά με τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε σε μια προσέγγιση.

Μόλις προσέγγισαν εκείνες τις δύο γυναίκες, στην αρχή όλα κυλούσαν ομαλά. Μετά από λίγο όμως, η μια από τις δύο γυναίκες άρχισε να “κόβει” τον Γιάννη και να απαντάει αρνητικά σε ό,τι κι αν έλεγε ο Γιάννης.

Το αποκορύφωμα ήταν, τη στιγμή που ο Γιάννη εκφράζει ξεκάθαρα τις ερωτικές του προθέσεις στη μια γυναίκα, η φίλη της να σηκώνεται όρθια και να του λέει με πολύ απότομο ύφος: “Ενοχλείς“.

Ήταν μια προσέγγιση που φαινόταν από αυτή τη στιγμή και μετά ότι έχει πάει καταστροφικά. Και ότι και οι δύο άντρες έχουν κάνει ό,τι μπορούν για να κρατήσουν ένα επίπεδο, αλλά δεν υπήρχε ελπίδα.

Η φίλη της συνεχίζει να του λέει με αγενέστατο τρόπο ότι θέλει να φύγει.

Εκείνος όμως τι έκανε; Αντί να απολογηθεί και να χάσει έδαφος φεύγοντας, της είπε το εξής: “Επειδή είσαι αγενής και επειδή δεν θα κάνω αυτό που μου λες εσύ, θα κάτσω ακριβώς εδώ και θα φύγω όποτε θέλω εγώ”.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η φίλη εκείνη να γίνει ακόμα πιο έξαλλη.

Όμως!

Ο Γιάννης δεν υποχώρησε, ούτε απολογήθηκε για το φλερτ, ούτε απάντησε στις προσβολές της γυναίκας.

Αντίθετα, ήταν πολύ ήρεμος και ψύχραιμος, οριοθετήθηκε και δεν υποχώρησε αλλά υποστήριξε τον εαυτό του.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι η φίλη της ηρέμησε και, λίγο αργότερα, έπιασαν μια πολύ όμορφη συζήτηση όλοι μαζί, που είχε ως κατάληξη ο Γιάννης να ανταλλάξει τηλέφωνο με τη γυναίκα που του άρεσε εξ αρχής και η φίλη της να απολογηθεί.

σωστή νοοτροπία στο φλερτ

Τι Έκανε Σωστά Ο Γιάννης

Α) Πριν από οτιδήποτε άλλο, ο Γιάννης ήξερε την αξία του, ποιος είναι και πού πάει. Επομένως, η συγκεκριμένη γυναίκα δεν μπορούσε στην πραγματικότητα να τον μειώσει, γιατί αυτό δεν έπιανε.

Β) Δεύτερον, ο Γιάννης δεν έχασε την ψυχραιμία του. Απάντησε σε κάθε προσβολή κοφτερά αλλά ήρεμα. Γι’ αυτό και στο τέλος γύρισε στο παιχνίδι.

Το σημαντικότερο είναι ότι ο Γιάννης δεν υποχώρησε ούτε έκανε αυτό που του είπε η γυναίκα. Αντίθετα, υποστήριξε πολύ άξια και σταθερά τον εαυτό του, τις επιλογές του και τη θέση του, δείχνοντας έτσι ότι μπορεί να λειτουργήσει κάτω από τη πίεση, ότι εκείνος παίρνει τις αποφάσεις και ότι είναι συναισθηματικά σταθερός και ισχυρός. Ανεξάρτητα από το κομμάτι του φλερτ, απέδειξε ότι είναι συγκροτημένος σε όλες τις πτυχές της ζωής του.

Γ) Τέλος, ο Γιάννης οριοθετήθηκε πολύ σωστά και κυρίως, αποτελεσματικά.

Από ένα σημείο και μετά, όταν τα πράγματα πήραν πολύ άσχημη τροπή, είπε ακριβώς αυτό που ήθελε, αλλά δεν το έκανε με έντονο τρόπο. Αντίθετα, ήταν σαφής και συγκεκριμένος στο τι πρόκειται να κάνει και στο τι ανέχεται και τι όχι.

Και αυτό φυσικά ήταν που έκανε και τη γυναίκα να ηρεμήσει, καθώς αντιλήφθηκε ότι ο Γιάννης είχε δικά του προσωπικά όρια και ήξερε να τα θέσει με σαφήνεια.

Επομένως, σε κάθε σου προσέγγιση ή σχέση, όσο στραβά κι αν φαίνεται να έχουν πάει τα πράγματα, η κατάλληλη νοοτροπία είναι να υποστηρίζεις τον εαυτό σου, να στέκεσαι στα πόδια σου, να οριοθέτησε και να μην υποχωρείς με την ουρά κάτω από τα σκέλια, αλλά αντίθετα, να φύγεις όταν εσύ επιλέξεις.

Αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους κανόνες για να είσαι ήρεμος μέσα σου.

Επίσης, ποτέ μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Να λες αυτό ακριβώς που θέλεις, αλλά με ηρεμία και συναισθηματική σταθερότητα.

Έτσι λειτουργεί ένας Άνδρας Αξίας.

νοοτροπία στο φλερτ

#2. Κατάλληλη Νοοτροπία Στο Φλερτ: Διαχείριση Συναισθημάτων Και Καταστάσεων

Σε κάθε προσέγγιση, είναι πολύ σημαντικός να είσαι έτοιμος να διαχειριστείς οποιαδήποτε απρόβλεπτη κατάσταση ενδέχεται να τύχει.

Στην ιστορία φλερτ που ακολουθεί θα δεις πώς ένας Άνδρας Αξίας κατάφερε να ισορροπήσει τα συναισθήματά του και να συνεχίσει τη σχέση που είχε με τη γυναίκα, η οποία στην αρχή πήγαινε τελείως στραβά.

Προσεγγίζει ο φίλος μου μια γυναίκα. Ας τον πούμε Κώστα.

Ο Κώστας, λοιπόν, προσεγγίζει μια γυναίκα που του αρέσει σε ένα μπαρ. Εκείνη κάθεται με την παρέα της.

Όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς, μέχρι που ο Κώστας λέει κάτι κι εκείνη εκνευρίζεται.

Στη συνέχεια, καθώς προχωράει η συζήτηση, εκείνη εκνευρίζεται όλο και περισσότερο από τον διάλογο, με αποτέλεσμα σε κάποιο σημείο να νιώθει προσβεβλημένη.

Δεν ήταν κάτι που της είπε ο Κώστας. Απλά κι εκείνος τα είπε λίγο πιο ανοιχτά, κι εκείνη ήταν κάπως πιο εύθικτη.

Το αποτέλεσμα ήταν να έρθουν σε λεκτική σύγκρουση, με τη γυναίκα να του λέει ότι είναι προσβλητικός και να τον χαρακτηρίζει με ένα αρνητικό επίθετο.

Τώρα, μπορεί αυτό να ήταν ένα τεστ από την πλευρά της γυναίκας; Πολύ πιθανόν! Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το πώς τεστάρουν οι γυναίκες.

Εκείνος τι κάνει τώρα προκειμένου να το διαχειριστεί;

Γελάει και παραδέχεται ότι αυτό που του είπε ισχύει.

Και μάλιστα, ενισχύει το επίθετο προσθέτοντας άλλο ένα, κάνοντας χιούμορ!

Εκείνη, όπως είναι λογικό, αρχίζει να του λέει ότι κρίνει πολύ αυστηρά τον εαυτό του και ότι δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ο πρώτος διάλογος λήγει κάπως πιο χαλαρά, με τις εντάσεις να έχουν πέσει. Ωστόσο, δεν φαίνεται ότι η συνομιλία και η επαφή τους θα συνεχιστεί.

Στο τέλος της βραδιάς, όμως, η γυναίκα πάει και βρίσκει τον Κώστα να τον χαιρετήσει.

Ουσιαστικά, ήταν σαν η γυναίκα να έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στην κατάσταση.

Αλλά είναι πολύ σημαντικό το ότι ο Κώστας, καθ’ όλη τη διάρκεια της επαφής τους, ήταν αρκετά χαλαρός και διατήρησε τα συναισθήματά του σε ένα επίπεδο. Το αποτέλεσμα;

Αντάλλαξαν τηλέφωνα με τη γυναίκα και κατέληξαν να κάνουν σεξ μερικά βράδια αργότερα.

προσέγγιση

Τι Έκανε Σωστά Ο Κώστας

Και πάλι, ο Κώστας διατήρησε την ψυχραιμία του και αντέδρασε με αξιοπρέπεια σε κάτι απρόβλεπτο.

Δεν πήρε προσωπικά την απάντηση της γυναίκας, και δεν άφησε την ψυχολογία του και τα συναισθήματά του να επηρεαστούν εξαιτίας της αντίδρασης της γυναίκας.

Το να μένεις συναισθηματικά σταθερός  στο φλερτ είναι εξαιρετικά σημαντικό. Δεν γίνεται να επηρεάζεσαι από τις απαντήσεις και την ψυχολογία της γυναίκας, γιατί τότε χάνεις το παιχνίδι.

Εσύ έχεις τον έλεγχο των σκέψεων και των συναισθημάτων σου.

Επομένως, το ότι ο Κώστας διατήρησε την ψυχραιμία του και δεν άφησε τα συναισθήματά του να επηρεαστούν από την προσβολή της γυναίκας, θέτοντας όμως τα όριά του ήταν αυτό που τον βοήθησε να γυρίσει το παιχνίδι.

Επίσης, κάτι που πρέπει να τονίσουμε εδώ είναι ότι ο Κώστας όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη ή δεν θύμωσε, αλλά αντίθετα έκανε χιούμορ με την κατάσταση και το γύρισε στην πλάκα.

Αυτό αυτόματα φανερώνει κοινωνική και συναισθηματική ευφυΐα, που είναι άκρως ελκυστικά χαρακτηριστικά και επίσης, δείχνει ότι τα έχει καλά με τον εαυτό του και ότι δεν παίρνει προσωπικά τις αντιδράσεις των άλλων.

προσέγγιση

Συνολικά, η κατάλληλη νοοτροπία στο φλερτ είναι να θέτεις ως επίκεντρο τον εαυτό σου και όχι τη συμπεριφορά ή την αντίδραση της γυναίκας.

Επίσης, όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα να έχεις ως μοναδικό σου στόχο να διασκεδάσετε και οι δύο και να περάσετε καλά. Μην σκέφτεσαι ποτέ το αποτέλεσμα. Είτε κλείσει θετικά η συνομιλία είτε όχι, εσύ συνεχίζεις να έχεις αξία.

Επιπλέον, όταν προσεγγίζεις να θυμάσαι ότι είναι πολύ σημαντικό να παραμένεις ψύχραιμος και ετοιμόλογος κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. Οριοθετήσου με ήπιο τόνο και χρησιμοποίησε το χιούμορ ως σύμμαχό σου.

Μόνο έτσι θα βιώσεις τα αποτελέσματα που σου αξίζουν στον ερωτικό τομέα.

Ξεκίνα το ταξίδι για να γίνεις ο Άνδρας Αξίας που μπορείς από εδώ

Και μην ξεχνάς, πώς μπορούμε πάντα να σε βοηθήσουμε. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.