Φλερτ και Γνωριμίες στο Χριστουγεννιάτικο Πάρτι

Τα Χριστούγεννα αν είσαι μόνος, δεν μπορείς να τα αφήσεις να περάσουν έτσι. Χρειάζεται να περάσεις καλά και να φλερτάρεις. Διάβασε πως.

Φλερτ Και Γνωριμίες Τα Χριστούγεννα

Καθώς φτάσαμε πλέον στα Χριστούγεννα, οι περισσότεροι από μας έχουμε μια ευχάριστη διάθεση και είμαστε σε εορταστικό κλίμα για να κάνουμε δώρα και να μοιράσουμε ευχές στα αγαπημένα μας πρόσωπα, με αποτέλεσμα όλο αυτό να βοηθάει και στην διάθεση μας για φλερτ.

Βεβαίως οι προετοιμασίες αυτήν την περίοδο τείνουν να μας αγχώνουν μερικές φορές, ενώ προετοιμαζόμαστε για γιορτές φίλων και συγγενών, από τη άλλη όμως μας βοηθούν να κοινωνικοποιηθούμε ακόμη περισσότερο και να συναντήσουμε φίλους από τα παλιά.

Φυσικά πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία με τόσες γιορτές και εξόδους για να φλερτάρουμε παραπάνω, έχοντας πολλά ενδιαφέροντα να πούμε τέτοιες μέρες. Φλερτ και γνωριμίες λοιπόν την περίοδο των γιορτών.

Ίσως είναι από τις φορές που πραγματικά, ακόμα και αν είμαστε ντροπαλοί, έχουμε να αναφερθούμε σε πολλά και ευχάριστα πράγματα λόγω εορτών.

Για παράδειγμα, οι χειμερινές διακοπές που έχεις κανονίσει να πας ή πήγες παλαιότερα και έχεις υπέροχες αναμνήσεις από τότε, μπορούν να σου δώσουν τροφή για πολλή συζήτηση ή ακόμη να μιλήσεις για κάποιο πάρτι φίλων ή για event που πραγματοποιούνται καθημερινά τέτοιες μέρες.

Παρόλα αυτά, ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι δεν έχει πολλές διαφορές από τα υπόλοιπα, για έναν άνδρα που φλερτάρει συχνά έτσι και αλλιώς και έχει την ικανότητα να δημιουργεί ευχάριστο κλίμα με την γυναίκα που του αρέσει.

Ας δούμε λοιπόν με ποιους τρόπους μπορείς να φλερτάρεις ιδανικά στο επόμενο πάρτι που θα βρεθείς καλεσμένος.

#1. Να Είσαι Κοινωνικός Και Άνετος Σε Φλερτ Και Γνωριμίες
φλερτ τα χριστουγεννα

Σε ένα τέτοιο χαρούμενο γεγονός είναι πιθανόν να γνωρίζεις αρκετά άτομα, αν όχι όλα, οπότε θα έχεις και αρκετούς φίλους που νιώθεις έτσι και αλλιώς άνετος μαζί τους.

Α) Υπάρχει περίπτωση όμως να είσαι προσκεκλημένος σε πάρτι με λιγότερους γνωστούς και φίλους και σε αυτήν την περίπτωση ενδέχεται να νιώθεις λίγο αμήχανα στην αρχή, τουλάχιστον προτού κάνεις τις πρώτες γνωριμίες.

Β) Φρόντισε να συστηθείς σύντομα και να μην στέκεσαι μόνος σου σε μια γωνιά, παίρνοντας πρωτοβουλία να τους γνωρίσεις όλους και να γίνεις με τρόπο ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στο πάρτι.

Χτίσε οικειότητα χωρίς να σε δει φιλικά όπως θα σου εξηγήσει ο Θέμης παρακάτω.

#2. Όταν Χαμογελάς Είναι Σίγουρο Πως Το Φλερτ Θα Είναι Καλύτερο
χαμογελο

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, όταν χαμογελάς στην γυναίκα που σου αρέσει, δείχνεις περισσότερο φιλικός και σέξι από το να παρουσιάζεσαι με σοβαρό ύφος.

Άλλωστε ο σκοπός σου είναι να δείξεις στην γυναίκα ότι είσαι ένας άνδρας ευχάριστος που θα περάσει όμορφα με την παρέα του.

Μην διστάζεις όμως να χρησιμοποιείς το χαμόγελο σου γενικότερα απέναντι σε όλους, έτσι ώστε να προσελκύσεις και άλλα άτομα από το πάρτι που θα σου δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσεις και κάποια υπέροχη ύπαρξη ανάμεσα τους.

#3. Επικεντρώσου Στην Γυναίκα Που Σου Αρέσει Και Μην Χάσεις Χρόνο Για Φλερτ Και Γνωριμίες
γνωριμίες στο χριστουγεννιάτικο πάρτι

Είναι ένας προβληματισμός που είχα για μεγάλο διάστημα και αφορούσε την κατάλληλη στιγμή που θα μπορούσα να κάνω την κίνηση μου και να της μιλήσω και φαντάζομαι πως σου έχει συμβεί και εσένα αρκετές φορές.

Ενώ θα έπρεπε να βρίσκεσαι στο πάρτι και να διασκεδάζεις, μπαίνεις σε διαδικασία να αγχώνεσαι με κάτι απόλυτα φυσιολογικό.

Έτσι δείχνεις τρομερά ανήσυχος ενώ το μεταδίδεις και στους άλλους συνομιλητές σου, οπότε σταμάτα να σκέφτεσαι την τέλεια ατάκα και απλά πες της ένα «γεια, πώς περνάς;» που είναι αρκετό για να ξεκινήσει η συζήτηση ανάμεσα σας.

Με λίγα λόγια, μην αφήσεις τον φόβο πως δεν θα της αρέσεις, να αφήσει την ευκαιρία που χρειάζεσαι να πάει χαμένη, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:

#4. Κοίταζε Την Στα Μάτια Όταν Την Φλερτάρεις
κοιτα την στα ματια στο φλερτ

Είναι πολύ σημαντικό και το αναφέρουμε πολύ συχνά, όταν επικοινωνείς με την γυναίκα που σε ενδιαφέρει, οπουδήποτε και να βρίσκεσαι θα πρέπει να την κοιτάς στα μάτια στο φλερτ, ενώ της μιλάς ή παρακολουθείς την κουβέντα σας.

Δεν είναι καθόλου ωραίο και σέξι να κοιτάς το πάτωμα ή να αφαιρείσαι σε διάφορα πράγματα τριγύρω αν θέλεις και εκείνη να είναι συγκεντρωμένη σε εσένα όταν της μιλάς και της λες πόσο σέξι την βρίσκεις.

Φρόντισε λοιπόν να κοιτάς με άνεση όλους τους συνομιλητές σου, ώστε να σου γίνει συνήθεια με τον καιρό.

#5. Άγγιζε Την Όταν Φλερτάρεις Μαζί Της

Ενώ βρίσκεσαι μαζί της στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι, έχεις πετύχει να μείνετε μόνοι σας και κατάφερες να δημιουργήσεις κάποια παραπάνω οικειότητα, δεν την αγγίζεις με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία εξέλιξη ανάμεσα σας.

Με απλά λόγια, αφού δεν την αγγίζεις, δεν υπάρχει έλξη και το ερωτικό ενδεχόμενο  στο φλερτ μειώνεται, αφού σε ένα πάρτι δεν θα έχεις όλο το βράδυ μαζί της για να σε περιμένει.

Κάποια στιγμή θα σε διακόψει κάποιος φίλος σου ή κάποια φίλη της και εκεί θα σταματήσει η συνομιλία σας, χωρίς να υπάρχει η επιτυχία που θα ήθελες.

Ξεκίνα να την αγγίζεις χαλαρά και φιλικά στην αρχή χωρίς να γίνεσαι επιθετικός και να την προσβάλλεις.

#6. Πρότεινε Της Να Την Ξαναδείς
φλερτ τα χριστούγεννα

Αφού είχες την ευκαιρία να φλερτάρεις με αρκετή επιτυχία μαζί της, είναι πιθανό να θέλει να σε ξαναδεί, αρκεί να φροντίσεις να βρεις τον τρόπο να το ζητήσεις.

Δεν χρειάζεται φοβερά πράγματα, ούτε επιστημονικές αναλύσεις για να σου δώσει τον αριθμό της, αλλά εφόσον περνάς καλά μαζί της και σου άρεσε, θα της προτείνεις να την συναντήσεις ξανά.

Τέλος, θα πρέπει να προσέξεις να διαχειριστείς την περίπτωση να μην σου δίνει εύκολα το τηλέφωνο της, όχι γιατί το παίζει δύσκολη, αλλά ευρισκόμενη ανάμεσα σε τόσους γνωστούς της μπορεί να έρχεται σε δύσκολη θέση, οπότε να είσαι διακριτικός στο φλερτ και να παραμείνεις άνετος.

Ίσως υπάρχει κάποιος πρώην που κατασκοπεύει ή κάποιος φίλος της που την φλερτάρει εδώ και καιρό, οπότε είναι η ευκαιρία σου να κάνεις την διαφορά και να της δώσεις μερικούς ακόμη λόγους για να θέλει να σε ξαναδεί.

Η γυναίκα είναι άνθρωπος που πρέπει να κερδίσεις τη εμπιστοσύνη της. Αν όντως ισχύει ότι κάποιος την κατασκοπεύει, θα είναι πιθανόν λίγο πιο επιφυλακτική με τους ανθρώπους και τη συμπεριφορά τους. Από τη στιγμή που εσύ θες να ξεχωρίσεις από τους άντρες αυτούς που την φλερτάρουν, ξεκίνα να κάνεις τη διαφορά. Αυτές τις στιγμές που θα περάσετε μαζί όταν θα την προσεγγίσεις, φρόντισε να νιώσει άνετα. Να ξέρεις ότι θα το εκτιμήσει.

Ακολούθησε τις συμβουλές μας από τη δική σου πλευρά και δες πως άμεσα θα κερδίσεις την προσοχή από μια γυναίκα που θα σε ξεχωρίσει γιατί το αξίζεις! Αν είναι διαθέσιμη και δημιουργήσεις σωστά τις κατάλληλες συνθήκες για την έλξη, είναι δική σου!

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερους τρόπους για να δημιουργείς έλξη τότε δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ διαβάζοντας το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Δες εδώ.

Να είσαι καλά, χρόνια πολλά και σου εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία.

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.