Φλερτάροντας Μετά από Ένα Χωρισμό

Δεν είναι εύκολες οι συνθήκες μετά από ένα χωρισμό. Όμως, χρειάζεται να τον ξεπεράσεις και να νιώσεις καλύτερα.
Δεν είναι εύκολες οι συνθήκες μετά από ένα χωρισμό. Όμως, χρειάζεται να τον ξεπεράσεις και να νιώσεις καλύτερα.

Πολλές φορές, μετά το τέλος μιας σχέσης η ψυχολογία μας δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Καθώς δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και δεν πιστεύεις στις δυνατότητες σου όσο θα έπρεπε – κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Όμως θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε και ο τελευταίος που χωρίζει και το πιθανότερο είναι να σου ξανασυμβεί στο μέλλον ένας χωρισμός.

Ο τρόπος λοιπόν που θα πρέπει να διαχειρίζεσαι μία τέτοια κατάσταση είναι αυτό που θα πρέπει να αλλάξει και όχι απαραίτητα το γεγονός που μπορεί να ξαναγίνει και δεν εξαρτάται από εσένα στο μέγιστο.

Τα λεεί και εδώ ο Χρήστος

Καταλαβαίνω πως νιώθεις μετά από ένα τέτοιο συμβάν και ειδικά αν δεν είναι κάποιος προετοιμασμένος για μια τέτοια εξέλιξη θα του φαίνεται πιο δύσκολο να ξεκινήσει να φλερτάρει ξανά.

Αυτό σημαίνει πως έχει χάσει μεγάλο μέρος της αυτοπεποίθησης του και των δεξιοτήτων του, καθώς τόσα χρόνια μέσα στην σχέση δεν τα είχε εκπαιδεύσει όσο θα ήθελε ή τα είχε αμελήσει.

Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, οπότε μην σε ανησυχεί στα πρώτα βήματα που θα κάνεις σε ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου.

Προχώρα την Ζωή σου Αφήνοντας Οριστικά Πίσω σου τον Χωρισμό
Δεν είναι εύκολες οι συνθήκες μετά από ένα χωρισμό. Όμως, χρειάζεται να τον ξεπεράσεις και να νιώσεις καλύτερα.

Όσο και αν πόνεσες, λύγισες και θύμωσες μαζί της, δεν υπάρχει άλλος χρόνος που θα πρέπει να πάει χαμένος.

Έκανες τις επιλογές σου να επιμείνεις όσο ήθελες όμως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα.

Ότι και αν συνέβη το προηγούμενο διάστημα δεν έχει σημασία πλέον.

Αυτό που έχει νόημα για εσένα είναι να ξεπεράσεις οριστικά κάθε πιθανό σενάριο επιστροφής σου στην προηγούμενη σχέση και να κοιτάξεις την επόμενη γυναίκα που θα σου αρέσει.

Αυτό φυσικά θέλει πλάνο, διάθεση χρόνου και ενέργειας, υπομονής αλλά και επιμονής μέχρι να πετύχεις τους στόχους σε κάθε προσπάθεια.

Δεν είναι ένας ο στόχος σου και αυτό πρέπει να το καταλάβεις γρήγορα, καθώς πολλοί δεν συνειδητοποιούν άμεσα τους λόγους που χώρισαν με την γυναίκα που ήθελαν, αλλά θα πρέπει να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για μια πραγματικά ειλικρινή προσπάθεια από την μεριά σου.

Έτσι θα αποφύγεις να κάνεις ξανά τα ίδια λάθη και θα είσαι ικανοποιημένος με τον εαυτό σου, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για την αυτοπεποίθηση σου στο μέλλον.

Ξέρω πολύ καλά ότι στην αρχή θα σου φαίνεται βουνό να ξεπεράσεις τους φόβους και πεποιθήσεις που έχουν δημιουργηθεί από βιώματα σου στο παρελθόν, όμως από κάπου πρέπει να αρχίσεις.

Δεν έχει σημασία να τα κάνεις όλα σωστά από την αρχή (άλλωστε θα ήταν αδύνατο), αλλά να χτίζεις έστω και λίγο πάνω σε σωστή βάση με σταθερά βήματα.

Αυτός είναι και ο πιο γρήγορος δρόμος.

Κάθε Τέλος ένα Νέο Ξεκίνημα
Δεν είναι εύκολες οι συνθήκες μετά από ένα χωρισμό. Όμως, χρειάζεται να τον ξεπεράσεις και να νιώσεις καλύτερα.

Μπορεί να είσαι ψυχολογικά πεσμένος για να φλερτάρεις μετά από τον χωρισμό σου, όμως δεν έχεις αντιληφθεί ακόμα την ευκαιρία που ξετυλίγεται μπροστά σου.

Εάν αδράξεις την ευκαιρία είναι δικό σου θέμα, καθώς δυνατότητες έχουμε όλοι, απλά λίγοι δουλεύουν για να πετύχουν και να αντέξουν στον πόνο που προκαλεί η απόρριψη.

Οι αντοχές σου και η θέληση που έχεις για να πετύχεις έχουν σημασία και όχι κάποια μαγική ατάκα που θα πεις και θα στα φέρει όλα έτοιμα.

Ο χρόνος που θα δουλέψεις και θα ασχοληθείς σοβαρά με κάτι είναι που θα σε κάνει καλό σε αυτό και όχι απλά το ταλέντο.

Η νοοτροπία που έχεις θα καθορίσει το μέλλον σου και αυτά που σε χαλάνε θα τα αφήσεις στην άκρη εάν θέλεις να συνεχίσεις σε νέα μονοπάτια αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για όσα σου αναλογούν.

Τα υπόλοιπα δεν είναι δική σου δουλεία, ούτε μπορείς να τους αλλάξεις όλους τουλάχιστον στη αρχή.

Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, οπότε δες τις ευκαιρίες που θα έχεις  έξω από την σχέση και όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «κάθε εμπόδιο σε καλό».

Δράσε Σύντομα Μετά τον Χωρισμό
Δεν είναι εύκολες οι συνθήκες μετά από ένα χωρισμό. Όμως, χρειάζεται να τον ξεπεράσεις και να νιώσεις καλύτερα.

Είναι φυσιολογικό να αφήσεις ένα χρονικό διάστημα ανάλογα με την περίπτωση και την ένταση που είχε η σχέση σου για να ηρεμήσεις από όλα αυτά που έγιναν και χώρισες.

Αυτό θα πρέπει να το κάνεις για να έχεις πιο καθαρό μυαλό και να συνεχίσεις παίρνοντας φόρα για την επόμενη προσπάθεια, όμως δεν είναι σωστό να το αμελήσεις για μεγάλο διάστημα βρίσκοντας το σαν δικαιολογία για να μην κάνεις κάτι.

Ένα διάστημα κάποιον ημερών είναι φυσιολογικό, άντε και εβδομάδων, αλλά εάν έχεις φάει πέντε μήνες να θρηνείς την πρώην σου – καταστρέφεις τον εαυτό σου χωρίς λόγο.

Εκείνη έκανε την επιλογή της, προχώρησε, το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και εσύ.

Οπότε ξεκίνα γυμναστήριο ή άλλες δραστηριότητες που αποσυμπιέζουν την ένταση, εκτονώνουν τα προβλήματα του μυαλού και βελτιώνουν την αυτοπεποίθηση σου.

Κοινωνικοποιήσου με άτομα που κάνουν ενδιαφέροντα πράγματα και μην χάνεις ευκαιρία για νέες γνωριμίες που μπορεί να αλλάξουν την καθημερινότητα σου.

Δοκίμασε να μιλήσεις σε γυναίκες και να εκφράσεις τις προθέσεις σου, ακόμα και αν δεν το πιστεύεις στην αρχή θα καταλάβεις ότι τα πάντα εκπαιδεύονται.

Δεν είναι ούτε μαγεία το φλερτ, ούτε για λίγους.

Είναι μια κοινωνική ανάγκη και για τα δύο φύλα που απλά έχεις παραμελήσει για κάποιον λόγο και δεν έχεις αναπτύξει στο βαθμό που θα ήθελες αλλά έχει έρθει η στιγμή που μπορείς να αλλάξεις απλά πατώντας ένα κουμπί εδώ.

Σημασία έχει πόσο το θέλεις τελικά;

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Για οποιαδήποτε απορία έχεις, μπορείς να με βρεις εδώ.

Καλή συνέχεια

alex

alex

Instructor at MenOfStyle.gr
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
alex