Γιατί Όταν την Κυνηγάς Μειώνει Κατακόρυφα την Έλξη

Ίσως να έχεις την εντύπωση πως το να την κυνηγάς θα την κάνει να νιώσει σημαντική και πως είσαι ένα πραγματικός πρίγκιπας. Όχι! Μειώνει απλά την έλξη!

Τι Είναι Αυτό Που Μειώνει Την Έλξη ;

Λέγοντας ότι κάποιος κυνηγά μια γυναίκα, εννοούμε ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο, δείχνοντας σημάδια απελπισίας, να την κάνει να αισθανθεί έλξη, με σκοπό να κάνει σχέση ή σεξ μαζί της.

Αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι άντρες έχουμε κάνει, κάποια στιγμή στην ζωή μας και σίγουρα θα θυμάσαι ότι τα σχετικά συναισθήματα δεν ήταν και ό,τι πιο ευχάριστο.

Αισθήματα όπως αβεβαιότητα, πανικός, φόβος, ανάγκη και απελπισία είναι αισθήματα που σε κάνουν να νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου. Έτσι σε οδηγούν σε πολλά λάθη που έχουν ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη μείωση της έλξης.

Το να κυνηγάς μια γυναίκα είναι ανόητο, μειώνει την έλξη και σε κάνει να χάνεις τον χρόνο σου.

Η Απελπισία Καταστρέφει Την Έλξη

Και οι απελπισμένες συμεπριφορές που μπορείς να αποφύγεις είναι οι εξής:

Όταν δεν έχεις τα παραπάνω χαρακτηριστικά και απλά την κυνηγάς, δείχνεις ότι είσαι απελπισμένος, ότι δεν έχεις τίποτε σημαντικότερο στην ζωή σου.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ είναι ότι αν μια γυναίκα σε θέλει, θα στο δείξει και δεν θα χρειαστεί να την κυνηγήσεις. Δεν θα στείλει μεικτά σήματα, ούτε θα παίξει μαζί σου. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να δείξεις ότι είσαι ισχυρός άντρας που σέβεται τον εαυτό του, ότι έχεις μια ζωή γεμάτη και ευτυχισμένη.

Σίγουρα θέλει να καταβάλλεις προσπάθεια και να δείξεις ποιοτικά χαρακτηριστικά. ‘Ομως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αντιληφθεί ότι προσπαθείς να την αποκτήσεις σαν να είναι κάποιου είδους αντικείμενο. Αυτό ρίχνει την έλξη κατακόρυφα.

Ο Φαύλος Κύκλος Της Ανασφάλειας Μειώνει Την Έλξη

Όταν κυνηγάς μια γυναίκα για καιρό, χωρίς αποτέλεσμα, σου μένει ένα συναίσθημα άγχους και ανασφάλειας.

Είναι μάταιο να περνάς την ώρα σου σκεπτόμενος, γιατί δεν σου έστειλε απάντηση στο μήνυμα που της έστειλες. Αυτές οι σκέψεις σε κάνουν να της στέλνεις ξανά και ξανά και όλη αυτή η κατάσταση σου δημιουργεί άγχος και δείχνει στην γυναίκα ότι είσαι ανασφαλής και ότι δεν έχεις κάτι άλλο για να ασχοληθείς, κάτι που μειώνει την έλξη κατακόρυφα.

Σαφώς είναι καλό να επιμένεις, όμως έναν υγιή τρόπο που θα προβάλλει τα αρρενωπά σου χαρακτηριστικά και όχι ότι είσαι απελπισμένος για την προσοχή της. Αυτό της δείχνει ότι πιστεύεις ότι δεν αξίζεις να την έχεις. Ποια γυναίκα θα ήθελε να είναι με έναν άντρα που σκέφτεται κατ’ αυτόν τον τρόπο;

Αν Θέλει Να Είναι Μαζί Σου Δεν Θα Χρειαστεί Να Την Κυνηγήσεις

Διότι η διαφορά ανάμεσα στο να διεκδικείς και να κυνηγάς είναι χαώδης.

Μια γυναίκα που θέλει να είναι μαζί σου, ακόμη και αν δεν σου ανοίξει τον δρόμο διάπλατα, δεν θα σου δυσκολέψει την ζωή, ούτε θα προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει.

Δεν χρειάζεται να περάσουν μήνες ή χρόνια κυνηγώντας μια γυναίκα που θέλεις να έχεις. Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Υπάρχουν όμως κυριολεκτικά εκατομμύρια περιπτώσεις αντρών που δεν κατάφεραν απολύτως τίποτε με αυτή την μέθοδο προσέγγισης.

Μια γυναίκα που ενδιαφέρεται για εσένα και αισθάνεται έλξη, θα στο δείξει σύντομα. Αν εσύ αργήσεις να το καταλάβεις και να κινηθείς έλξη θα αρχίσει να μειώνεται, μέχρι που θα χαθεί τελείως.

Εκτίμησε Τον Χρόνο ΣουΊσως να έχεις την εντύπωση πως το να την κυνηγάς θα την κάνει να νιώσει σημαντική και πως είσαι ένα πραγματικός πρίγκιπας. Όχι! Μειώνει απλά την έλξη!

Βέβαια, το να κυνηγάς μια γυναίκα που δεν νιώθει έλξη δεν είναι απλά ενοχλητικό για εκείνη, αλλά κουραστικό και για εσένα και καταστροφικό για τον χρόνο σου.

Ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και έχει μεγάλη αξία, γι’ αυτό πρέπει να τον αξιοποιείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κυνηγώντας μια γυναίκα που δεν ενδιαφέρεται είναι καθαρά χάσιμο χρόνου. Κατά τον οποίο θα μπορούσες να έχεις κάνει πολλές άλλες εποικοδομητικές για εσένα γνωριμίες.

Όταν σου αρέσει μια γυναίκα, πρέπει να κινηθείς γρήγορα. Αν κινείσαι αργά και περνά ο καιρός, η έλξη μειώνεται και τελικά καταλήγεις να την κυνηγάς μάταια, καθώς ακόμη και αν ενδιαφερόταν, δεν ενδιαφέρεται πλέον.

Το γεγονός ότι σε ενδιαφέρει μια γυναίκα δεν σημαίνει ότι πρέπει να περνάς όλη σου την ώρα κυνηγώντας της. Αυτό σε κάνει να δείχνεις λιγότερο ελκυστικός απέναντι της και επικοινωνεί μια μη αρρενωπή συμπεριφορά.

Κάνε Την ΔιαφοράΊσως να έχεις την εντύπωση πως το να την κυνηγάς θα την κάνει να νιώσει σημαντική και πως είσαι ένα πραγματικός πρίγκιπας. Όχι! Μειώνει απλά την έλξη!

Οι όμορφες γυναίκες είναι συνηθισμένες να προσεγγίζονται από πολλούς άντρες οι οποίοι σε γενικές γραμμές συμπεριφέρονται όλοι με τον ίδιο τρόπο. Δεν τις κινούν το ενδιαφέρον, ούτε τις τραβούν την προσοχή.

Το ζητούμενο είναι από την μια να γίνεις πρόκληση για την γυναίκα. Από την άλλη να προσπαθήσει και εκείνη να σε διεκδικήσει, δείχνοντας της ότι το αξίζεις.

Για να το κατορθώσεις αυτό χρειάζεσαι μια διαφορετική νοοτροπία και προσέγγιση των πραγμάτων. Πρέπει να δείξεις ότι διαφέρεις, ότι έχεις μεγάλη αξία και ότι δεν είσαι ο τυπικός άντρας που την προσεγγίζει καθημερινά.

Το να δείξεις μεγάλη αξία δεν σημαίνει ότι πρέπει να υιοθετήσεις ένα ακριβό lifestyle και να ξοδεύεις χρήματα που δεν σου περισσεύουν για να δείξεις κάτι που πιθανότατα δεν είσαι.

Τέλος, αυτό που χρειάζεται είναι να προβάλλεις το γεγονός ότι έχεις φιλοδοξίες, αυτοπεποίθηση, δυνατότητες επιτυχίας, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και θετικό χαρακτήρα. Η σεξουαλική έλξη είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων και είναι μια επιθυμητή κατάσταση που θες να δημιουργήσεις με τις γυναίκες.

Το να κυνηγάς μια γυναίκα είναι ένα όχι και τόσο πιο επιθυμητό χαρακτηριστικό, μετά από όσα διάβασες στο σημερινό άρθρο, μόνο από το οποίο ενδέχεται να χάσεις έδαφος στην προσέγγισή σου.

Προχώρα παρακάτω και προσέγγισε μια γυναίκα χωρίς να χάνεις αξία. Δείξε αυτοπεποίθηση και εξέλιξε τον εαυτό σου σε όλα τα επίπεδα.

  Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να αυξήσεις την έλξη, πρέπει να μάθεις πολλά ακόμα. Ξεκίνα από εδώ.

Μάθε τα πάντα για την έλξη διαβάζοντας το βιβλίο Άνδρας Αξίας από τους ιδρυτές του Men Of Style εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.