Μπορώ να Γίνω Καλύτερος στο Σεξ;

Αισθάνεσαι πως οι επιδόσεις στο κρεβάτι δεν είναι και οι καλύτερες και έχεις όλη την καλή διάθεση να βελτιωθείς; Μάθε κάτι περισσότερο για το σεξ, σήμερα!

Πολλοί άντρες αναρωτιούνται πώς θα μπορέσουν να γίνουν καλύτεροι στο σεξ. Κάποιοι διαβάζουν στο διαδίκτυο για τεχνικές που θα τους βοηθήσουν ή παρακολουθούν ταινίες πορνό. για να πάρουν ιδέες και να τις εφαρμόσουν στο κρεβάτι.

Παρακολούθησε το επεισόδιο του Apla+Andrika που ακολουθεί, για να μάθει την γνώμη μας για τις ταινίες πορνό.

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Ειδικού Περιεχομένου - Apla + Andrika #061

Σίγουρα οι ικανότητες σου στο σεξ είναι κάτι που μπορείς να αναπτύξεις και να βελτιωθείς. Το ένα πράγμα που θα συμβάλλει σε αυτό είναι η ίδια σου η εμπειρία.

Το επόμενο που χρειάζεται είναι να υπάρχει επικοινωνία με την γυναίκα, ώστε να γνωρίσει καλύτερα ο ένας τι αρέσει – και τι δεν αρέσει- στον άλλον.

Πέραν αυτών όμως, είναι καλό να γνωρίζεις μερικά πράγματα που αν τα εφαρμόσεις θα βελτιώσεις την εμπειρία σου στο σεξ. Τόσο για εσένα , όσο και για την γυναίκα.

#1. Μην Παραβλέπεις τα ΠροκαταρκτικάΑισθάνεσαι πως οι επιδόσεις στο κρεβάτι δεν είναι και οι καλύτερες και έχεις όλη την καλή διάθεση να βελτιωθείς; Μάθε κάτι περισσότερο για το σεξ, σήμερα!

Για πολλούς άντρες τα προκαταρκτικά είναι μια προαιρετική διαδικασία. Αυτό όμως απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Τα προκαταρκτικά είναι ένα σημαντικό στάδιο του σεξ και είναι απαραίτητα, προκειμένου το σώμα να προετοιμαστεί για μια θετική σεξουαλική εμπειρία.

Τα προκαταρκτικά πριν το σεξ είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσει ο ένας το σώμα του άλλου και για τις γυναίκες είναι απαραίτητα.

Αν σκεφτείς το σεξ σαν αγώνα δρόμου, τα προκαταρκτικά είναι το ζέσταμα. Θα σε βοηθήσει να περάσεις με επιτυχία την γραμμή του τερματισμού.

Αν τώρα ανήκεις στην κατηγορία των εμφανίσιμων αντρών που όμως δεν κάνουν σεξ, ρίξε μια ματιά στο βίντεο παρακάτω, για να μάθεις γιατί συμβαίνει αυτό.

Είμαι Εμφανίσιμος Αλλά Δεν Κάνω σ€ξ!

#2. Γνώρισε το Γυναικείο ΣώμαΑισθάνεσαι πως οι επιδόσεις στο κρεβάτι δεν είναι και οι καλύτερες και έχεις όλη την καλή διάθεση να βελτιωθείς; Μάθε κάτι περισσότερο για το σεξ, σήμερα!

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις το γυναικείο σώμα γενικώς, αλλά και το σώμα της συγκεκριμένες γυναίκας και τι την κάνει να διεγείρεται.

Κατά την ώρα του σεξ συμβαίνουν πολλά στο σώμα της. Βιώνει την επιθυμία, διεγείρεται, εκκρίνονται ορμόνες, αιματώνονται τα ευαίσθητα σημεία της και φτάνει μέχρι τον οργασμό, ο οποίος δεν είναι απαραίτητα ένας. Πολλές γυναίκες μπορούν να βιώσουν παραπάνω από έναν οργασμό και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάς.

#3. Μην Είσαι ΕγωιστήςΑισθάνεσαι πως οι επιδόσεις στο κρεβάτι δεν είναι και οι καλύτερες και έχεις όλη την καλή διάθεση να βελτιωθείς; Μάθε κάτι περισσότερο για το σεξ, σήμερα!

Στο σεξ χρειάζεται να υπάρχει ισορροπία. Δεν μπορείς να περιμένεις από την σύντροφο σου να κάνει όλα όσα σου αρέσουν, αλλά εσύ να μην κάνεις αυτά που αρέσουν σε εκείνη.

Το σεξ είναι μια διαδικασία ευχαρίστησης και για τους δύο σας και πρέπει να είσαι γενναιόδωρος και να δίνεις την προσοχή σου, βεβαιώνοντας ότι η γυναίκα αισθάνεται όσο καλά αισθάνεσαι και εσύ και το απολαμβάνει με τον ίδιο τρόπο.

#4. Να Γνωρίζεις Πότε να ΣταματήσειςΑισθάνεσαι πως οι επιδόσεις στο κρεβάτι δεν είναι και οι καλύτερες και έχεις όλη την καλή διάθεση να βελτιωθείς; Μάθε κάτι περισσότερο για το σεξ, σήμερα!

Υπάρχει περίπτωση κάτι που σου αρέσει να μην θέλει να το κάνει ή να την κάνει να αισθάνεται άβολα ή και να πονάει. Σε αυτή την περίπτωση εννοείται ότι πρέπει να την σεβαστείς και να σταματήσεις.

Μπορεί κάτι που απολάμβανε μια πρώην σου, να μην αρέσει εξίσου στην νυν. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, γι’ αυτό και όπως είπαμε χρειάζεται συζήτηση και το επικοινωνιακό κομμάτι είναι κομβικό.

#5. Βάλε ΠοικιλίαΑισθάνεσαι πως οι επιδόσεις στο κρεβάτι δεν είναι και οι καλύτερες και έχεις όλη την καλή διάθεση να βελτιωθείς; Μάθε κάτι περισσότερο για το σεξ, σήμερα!

Κάθε άντρας και κάθε γυναίκα μπορεί να έχει φαντασιώσεις. Ικανοποιώντας αυτές τις φαντασιώσεις θα γίνεις καλύτερος στο σεξ και θα το απολαύσεις ακόμη περισσότερο.

Βάλτε κάποιο καινούριο στοιχείο στην σεξουαλική σας ζωή, ένα παιχνίδι ρόλων ή οτιδήποτε άλλο συζητήσετε και δείτε ότι αρέσει και στους δύο και θα θέλατε να δοκιμάσετε.

Χρειάζεται λίγη προσοχή, ώστε να μην σας χτυπήσει η ρουτίνα, ειδικά στην περίπτωση μακροχρόνιων σχέσεων.

Γι’ αυτό πρέπει να είσαι περίεργος και να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα στο σεξ και να είσαι ανοικτός στην αλλαγή.

#6. Βρες ΑυτοπεποίθησηΑισθάνεσαι πως οι επιδόσεις στο κρεβάτι δεν είναι και οι καλύτερες και έχεις όλη την καλή διάθεση να βελτιωθείς; Μάθε κάτι περισσότερο για το σεξ, σήμερα!

Για να γίνεις καλύτερος στο σεξ πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση. Όχι μόνο για να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, αλλά και για να είσαι ευέλικτος και ασφαλής, όταν θα κινείσαι στον κόσμο του σεξ.

Ένας άντρας με αυτοπεποίθηση στο σεξ, δεν αφήνει την περιπέτεια να φύγει. Δεν ντρέπεται να ζητήσει αυτά που τον διεγείρουν και είναι έτοιμος να δώσει και να πάρει όλη την απόλαυση που μπορεί να προσφέρει το σεξ.

Δείχνοντας στην γυναίκα ότι διαθέτεις την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση και είσαι σίγουρος για τις ικανότητες σου, της δείχνεις ότι μπορείς να αναλάβεις να την προχωρήσεις μπροστά στην σεξουαλική της μοίρα.

Πώς την επηρεάζει

Έτσι ξέρει ότι πάντα θα έχεις κάτι νέο και ότι έχεις διάθεση να ασχοληθείς μαζί της. Να μάθεις και να κάνεις καινούρια πράγματα, ώστε το σεξ να γίνει και για τους δύο μια δυνατή εμπειρία.

Είναι σημαντικό να προβάλεις ότι είσαι ένας άντρας που θα της δώσει αυτό που ζητά.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν ενδιαφέρεσαι να βελτιωθείς και σε άλλους τομείς της ερωτικής σου ζωής, έχουμε την απάντηση εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.