No Rules: Είσαι Έτοιμος να Παίξεις Χωρίς Κανόνες;

No Rules: Είσαι Έτοιμος να Παίξεις Χωρίς Κανόνες;

No Rules: Στο μυαλό μας με τέτοιον τίτλο έρχονται πρωτόγονες καταστάσεις, είτε με αγώνες πολεμικών τεχνών, είτε με διαπραγματεύσεις και κόντρες όπου όλα επιτρέπονται.

Έχοντας διανύσει το μεγαλύτερο κομμάτι του ταξιδιού που ήθελα να διανύσω ως άνδρας στο κομμάτι της αυτοβελτίωσης με τις γυναίκες – ποτέ δεν τελειώνει οριστικά – είχα την ατυχία αλλά και την τύχη να ξεκινήσω και να ολοκληρώσω το μεγαλύτερο μέρος της προσπάθειάς μου μόνος μου. Χωρίς βοήθεια από θεωρία, φίλους. Η βοήθεια που δέχθηκα ήταν με το σταγονόμετρο στα πρώτα και πιο δύσκολα στάδια της εξέλιξής μου. Αυτό φυσικά και με “βοήθησε” να κάνω άπειρα λάθη.

Οι κανόνες και η μεθοδολογία είναι απολύτως απαραίτητη σε άνδρα που τα φυσικά του ένστικτα δουλεύουν λάθος. Είναι απαραίτητη σε άνδρα που ξεκινά να φλερτάρει και βλέπει πως σε όλα τα στάδια της γνωριμίας, κάνει λάθη, αδυνατεί να διαχειριστεί καταστάσεις και δυσκολεύεται λόγω της άγνοιας που τον διακατέχει να πάρει πρωτοβουλίες, ή όταν παίρνει πρωτοβουλίες αυτές είναι λάθος. Είναι αναγκαίο λοιπόν για έναν άνδρα σε αυτή τη φάση να οπλιστεί με μεθοδολογία, βήματα και ΚΑΝΟΝΕΣ που πρέπει να τηρεί, μέχρι να αποκτήσει αρκετή εμπειρία η οποία θα του επιτρέψει να παραβλέπει κανόνες και να έχει αποτελέσματα.

Παίζοντας Χωρίς Κανόνες

no rules

Είναι στιγμές που όσο και αν θέλει κάποιος να πιστέψει τη συμβουλή που του δίνω ότι είναι η καλύτερη, η επιθυμία του να κάνει αυτό που θέλει είναι τόσο έντονη που ο εγκέφαλός του τον πείθει ότι είναι και το σωστό να κάνει. Και εκεί την πατάει. Το λάθος τον πονάει, όμως έτσι θα εμπεδώσει ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος. Θα του είναι εξαιρετικά πιο εύκολο μετά να “υπακούσει” τον κανόνα, έχοντας αυτή την ανάμνηση της αποτυχίας όταν δεν τον εφάρμοσε.

Γιατί ο νέος πιο συχνά θα παίξει χωρίς κανόνες και γιατί ο “παλιός” θα τους ακολουθήσει πιο εύκολα;

ο παλιός και ο νέος
ο παλιός και ο νέος….

Ο νέος: έχει κατά κανόνα λιγότερες εμπειρίες από σχέσεις αλλά και από γνωριμίες / φλερτ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ένας άνδρας κάτω των 25 ή κάτω των 22, πολλά λάθη να μην τα έχει ζήσει ακόμη. Δεν έχει πληγωθεί ίσως πολύ ακόμα οπότε δε φοβάται να τα δώσει όλα σε μία σχέση, δεν έχει δεχθεί πολλές απορρίψεις, δεν έχει αναλάβει ακόμα πολλές ευθύνες στη ζωή του, δεν έχει παντρευτεί, δεν έχει υποχρεώσεις με παιδιά, οικογένειες. Του είναι πιο εύκολο λοιπόν να αμφισβητεί και να αψηφά τους κανόνες του φλερτ.

Ο “παλιός”: Άνδρας άνω των 28 ή 30. Έχει κάνει σχέσεις, έχει γνωρίσει ερωτικά / σεξουαλικά μερικές γυναίκες παραπάνω – κατά κανόνα – έχει κάνει λάθη, έχει απορριφθεί περισσότερο, έχει πληγωθεί κατά μέσο όρο περισσότερο. Όταν λοιπόν μάθει μερικούς κανόνες που πρέπει να τηρεί και μεθοδολογία, επειδή ακριβώς κατά την εκμάθηση θα του έρχονται “flash” στιγμές στο μυαλό με πράγματα που είτε πήγαν καλά είτε όχι επειδή τήρησε ενστικτωδώς ή δεν τήρησε τους κανόνες και τη μεθοδολογία, έχει δύο σημαντικά οφέλη:

  1. Αποδέχεται αμέσως τον κανόνα και τη μεθοδολογία λόγω past reference experience.
  2. Η εμπειρία του, μόλις καταλάβει το “γιατί” και το “πώς” και δε μείνει στο “πέτυχε” ή “δεν πέτυχε”, πολλαπλασιάζεται. Ο λόγος: Όταν κατανοείς γιατί κάτι πήγε καλά ή γιατί δεν πήγε καλά και ποιο κομμάτι της προσέγγισής σου στο συγκεκριμένο πρόβλημα ήταν σωστό και ποιο λάθος, η εμπειρία που έχεις από τη διαδικασία αυτή είναι απίστευτα μεγαλύτερη.

Τους νέους λοιπόν, μπορεί να τους ωφελήσει να κάνουν μερικά λάθη παραβιάζοντας τους κανόνες. Έτσι συνήθως θα εμπεδώσουν ότι είναι απαραίτητο να τους τηρούν, τουλάχιστον μέχρι τα φυσικά τους ένστικτα να τους επιτρέπουν να μην τους ακολουθούν κατά γράμμα. Από την άλλη για τον παλιό, που έχει ήδη κάνει λάθη, ενώ έχει το μειονέκτημα ότι ίσως να του λείπει ο ενθουσιασμός και η ενέργεια του εικοσάρη, σίγουρα έχει το πλεονέκτημα της εμπειρίας και της ωριμότητας να ακολουθήσει προς όφελός του τους κανόνες πιο εύκολα.

Όπως και να έχει, είτε είσαι 20 είτε 30 είτε 40, αν νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις στο θέμα Γυναίκες και να κάνεις ένα σημαντικό βήμα που θα σου αλλάξει τη ζωή για πάντα, είτε χωρίς κανόνες κάνοντας λάθη για να εμπεδώσεις το λόγο ύπαρξης και εφαρμογής τους, είτε έτοιμος να ακολουθήσεις τους κανόνες, ήρθε η στιγμή να κάνεις στον εαυτό σου το δώρο του Αποκριάτικου Bootcamp. Κάνε κλικ στη φωτογραφία από κάτω και έλα μαζί μας. Σε περιμένουμε.

Αποκριάτικο Bootcamp

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.