Οι Κορυφαίες Χειροποίητες Μηχανές στον Κόσμο

Σε ποιον άντρα δεν αρέσουν οι μηχανές; Τσέκαρε τις κορυφαίες χειροποίητες μηχανές στον κόσμο και μείνε, όπως κάναμε κι εμείς, με το στόμα ανοιχτό.

Η τέχνη εκδηλώνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Από έργα ζωγραφικής, μέχρι αρχιτεκτονική και σχέδιο, κάποιοι άνθρωποι βγάζουν το όραμα τους με καμβά που μπορεί να είναι οτιδήποτε.

Οι μηχανές για κάποιους ανθρώπους είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο εκφράζουν τις καλλιτεχνικές τους τάσεις.

Κάποιοι άνθρωποι ή ομάδες ανθρώπων φτιάχνουν με περισσό μεράκι χειροποίητες μηχανές που ακόμη και αν δεν μπορείς να αποκτήσεις, αξίζει να τους ρίξεις ματιά.

Για πολλούς τέτοιες μηχανές είναι ένα απωθημένο. Μάθε περισσότερα για τα αντρικά απωθημένα στο Apla+Andrika που ακολουθεί.

Παρακάτω θα δεις τις κορυφαίες χειροποίητες μηχανές.

#1. AUTO FABRICAΣε ποιον άντρα δεν αρέσουν οι μηχανές; Τσέκαρε τις κορυφαίες χειροποίητες μηχανές στον κόσμο και μείνε, όπως κάναμε κι εμείς, με το στόμα ανοιχτό.

Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει την Αγγλική Auto Fabrica είναι η απλότητα. Κάθε τους project αντιμετωπίζεται με προσοχή και χαρακτηρίζεται από μινιμαλισμό.

Οι άνθρωποι της Auto Fabrica σχεδιάζουν τις μηχανές τους πρώτα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, προτού του δώσουν μορφή. Αυτό καθυστερεί λίγο τις δημιουργίες τους, αλλά το αποτέλεσμα μιλά από μόνο του.

#2. DEUS EX MACHINAΣε ποιον άντρα δεν αρέσουν οι μηχανές; Τσέκαρε τις κορυφαίες χειροποίητες μηχανές στον κόσμο και μείνε, όπως κάναμε κι εμείς, με το στόμα ανοιχτό.

Η Deus Ex Machina ιδρύθηκε το 2006 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας και μέσα σε μια δεκαετία κατάφεραν να εξελιχθούν σε μεγάλο βαθμό και να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Οι μηχανές της είναι γνωστές σε όλο τον πλανήτη πλέον. Κάνουν ανακατασκευές και δημιουργούν μηχανές για ανθρώπους παθιασμένους με το αντικείμενο. Στόχος τους είναι να αναπτυχθεί ο χώρος της μοτοσικλέτας και να συνδυαστεί με άλλες δραστηριότητες, όπως το σερφ και το skate.

#3. DIAMOND ATELIERΣε ποιον άντρα δεν αρέσουν οι μηχανές; Τσέκαρε τις κορυφαίες χειροποίητες μηχανές στον κόσμο και μείνε, όπως κάναμε κι εμείς, με το στόμα ανοιχτό.

Η Diamond Atelier από το Μόναχο, ξεκίνησαν να κατασκευάζουν μηχανές λίγα χρόνια πριν με την ιδέα να φτιάξουν μηχανές που θα ξεχωρίζουν.

Έτσι παίρνουν μηχανές της BMW ή της Yamaha και τις προσεγγίζουν με έναν δικό τους τρόπο και μια διαφορετική αισθητική, αφήνοντας ένα εντυπωσιακό σημάδι στον χώρο, με το στιλ τους.

Τσέκαρε στο παρακάτω βίντεο του Θέμη μερικές συμβουλές, για να ξεχωρίσεις κι εσύ με το στιλ σου.

#4. HAGEMAN CYCLESΣε ποιον άντρα δεν αρέσουν οι μηχανές; Τσέκαρε τις κορυφαίες χειροποίητες μηχανές στον κόσμο και μείνε, όπως κάναμε κι εμείς, με το στόμα ανοιχτό.

Ο Greg Hageman μεγάλωσε στην Iowa των ΗΠΑ, όπου από μικρή ηλικία επισκεύαζε μηχανές. Σύντομα ανακάλυψε το ενδιαφέρον του για ις χειροποίητες μηχανές και αποφάσισε να ιδρύσει την Hageman cycles.

Η εταιρεία του φτιάχνει μηχανές προσαρμοσμένες στον κάθε αναβάτη, ενώ ασχολείται ακόμη και με την ανακατασκευή κλασσικών μοντέλων.

#5. HAZAN MOTORWORKSΣε ποιον άντρα δεν αρέσουν οι μηχανές; Τσέκαρε τις κορυφαίες χειροποίητες μηχανές στον κόσμο και μείνε, όπως κάναμε κι εμείς, με το στόμα ανοιχτό.

Στην Hazan Motorworks βλέπουν τις μηχανές σαν μάρμαρο πάνω στο οποίο φτιάχνουν εκπληκτικά γλυπτά.

Ξεκινούν από το μοτέρ και γύρω από αυτό χτίζουν τις μηχανές τους κομμάτι-κομμάτι. Ασχολούνται με κάθε είδους μηχανή και τα αποτελέσματα της δουλειάς τους είναι πάντοτε εκπληκτικά.

Αν ποτέ τα ταξίδια σου σε φέρουν στο Los Angeles, δεν είναι καθόλου απίθανο να δεις μια από τις μηχανές τους να κυκλοφορεί στον δρόμο.

#6. MACCO MOTORSΣε ποιον άντρα δεν αρέσουν οι μηχανές; Τσέκαρε τις κορυφαίες χειροποίητες μηχανές στον κόσμο και μείνε, όπως κάναμε κι εμείς, με το στόμα ανοιχτό.

Οι ιδρυτές της Macco Motors ξεκίνησαν στην Ισπανία ανακατασκευάζοντας κυρίως κλασσικές μηχανές, όπως Triumph, Ducati και BMW.

Σταδιακά όμως επεκτάθηκαν και άρχισαν να φτιάχνουν μηχανές με το δικό τους όραμα για το στιλ. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι κάθε μοντέλο που έχουν κατασκευάσει διαφέρει από όλα τα προηγούμενα.

#7. ROUGH CRAFTSΣε ποιον άντρα δεν αρέσουν οι μηχανές; Τσέκαρε τις κορυφαίες χειροποίητες μηχανές στον κόσμο και μείνε, όπως κάναμε κι εμείς, με το στόμα ανοιχτό.

Η Rough Crafts με έδρα στην Taiwan είναι στην ουσία ένας σχεδιαστικός οίκος που δημιουργεί μηχανές με έμπνευση από την γραφιστική με την τέχνη του δρόμου.

Κάθε τους δημιουργία έχει στοιχεία της γοητείας της παλιάς σχολής και του κλασσικού σχεδιασμού, συνδυασμένα με την σύγχρονη τεχνολογία. Αυτή η προσέγγιση τους δημιουργεί μεγάλες προοπτικές εξέλιξης για την εταιρεία κατά τα επόμενα χρόνια.

#8. ROLAND SANDS DESIGNΣε ποιον άντρα δεν αρέσουν οι μηχανές; Τσέκαρε τις κορυφαίες χειροποίητες μηχανές στον κόσμο και μείνε, όπως κάναμε κι εμείς, με το στόμα ανοιχτό.

Η Roland Sands Design με έδρα στο Long Beach είναι μια εταιρεία με παρελθόν στον χώρο των επισκευών και των ανταλλακτικών για μηχανές, αλλά και στον σχεδιασμό ρουχισμού για μοτοσικλετιστές.

Ασχολούνται με όλων των ειδών τις μηχανές, εντός και εκτός δρόμου και έχουν φτιάξει χειροποίητα μοντέλα για τους πελάτες τους, μεταξύ των οποίων και η Ducati, η Yamaha και η Triumph.

#9. REVIVAL CYCLESΣε ποιον άντρα δεν αρέσουν οι μηχανές; Τσέκαρε τις κορυφαίες χειροποίητες μηχανές στον κόσμο και μείνε, όπως κάναμε κι εμείς, με το στόμα ανοιχτό.

Η Revival Cycles όχι μόνο επισκευάζει μηχανές, αλλά κατασκευάζει χειροποίητα μοντέλα και παίρνει μέρος σε εκθέσεις και εκδηλώσεις, όχι μόνο στο Austin του Texas, όπου εδρεύουν, αλλά και ανά τον κόσμο.

Οι μηχανές τους χαρακτηρίζονται από συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας.

Η εταιρεία ξεκίνησε όταν βρέθηκαν ένας καλλιτέχνης, ένας μηχανικός και ένας σχεδιαστής και άρχισαν να προσαρμόζουν μηχανές στις ανάγκες των πελατών τους.

#10. CLOCKWORK MOTORCYCLESΣε ποιον άντρα δεν αρέσουν οι μηχανές; Τσέκαρε τις κορυφαίες χειροποίητες μηχανές στον κόσμο και μείνε, όπως κάναμε κι εμείς, με το στόμα ανοιχτό.

Οι μηχανές των Καναδών της Clockwork Motorcycles είναι εμπνευσμένες από την νοσταλγία. Πέραν από το ξεχωριστό στιλ, διακρίνονται για την εργασιακή τους ηθική, την περηφάνεια της ιδιοκτησίας μιας ιδιαίτερης μηχανής και την αφοσίωση σε κάθε τους έργο.

Καθεμία από τις μηχανές τους είναι ένα προσεγμένο έργο τέχνης με έμφαση στις μικρές λεπτομέρειες.

#11. RELIC MOTORCYCLESΣε ποιον άντρα δεν αρέσουν οι μηχανές; Τσέκαρε τις κορυφαίες χειροποίητες μηχανές στον κόσμο και μείνε, όπως κάναμε κι εμείς, με το στόμα ανοιχτό.

Οι Δανοί της Relic Motorcycles έχουν σκοπό τους να μεταμορφώσουν τα ασχημόπαπα του χώρου, δίνοντας τους νέα πνοή και μια διαφορετική αίγλη.

Η εταιρεία ξεκίνησε κοντά στο 1990 από τρεις φίλους με πάθος για τις χειροποίητες μηχανές, οι οποίοι με τα χρόνια εξελίχθηκαν και έγιναν πρωτοπόροι στον χώρο.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν ενδιαφέρεσαι να ενημερώνεσαι για θέματα που αφορούν αποκλειστικά τον άντρα, κάνε κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.