Πώς να Διεκδικείς μια Γυναίκα Χωρίς να Δείχνεις Περίεργος

Αν θέλεις να φλερτάρεις και να διεκδικείς μια γυναίκα χωρίς να φαίνεσαι περίεργος, τότε είναι χρήσιμο να διαβάσεις το άρθρο.

Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ του άνδρα που διεκδικεί με αυτοπεποίθηση και του άνδρα που δείχνει περίεργος και ανησυχητικά πιεστικός, είναι λεπτή.

Φυσικά και δεν θέλεις με τίποτα να είσαι ο άνδρας που δείχνει περίεργος ή επικίνδυνος ή ανησυχητικά πιεστικός.

Γα αυτό, καλύτερα να διαβάσεις παρακάτω.

Αν θέλεις να φλερτάρεις και να διεκδικείς μια γυναίκα χωρίς να φαίνεσαι περίεργος, τότε είναι χρήσιμο να διαβάσεις το άρθρο.

Πολλοί άνδρες φοβούνται, σε βαθμό που τα αρνητικά τους συναισθήματα σαμποτάρουν την κάθε τους προσπάθεια.

Το αποτέλεσμα είναι να μην εκφράζονται όσο θέλουν. Να μην διεκδικούν τη γυναίκα που τους αρέσει στο βαθμό που θα μπορούσαν, φοβούμενοι μην δείξουν περίεργοι.

Ο άλλος φόβος που τους διακατέχει και τον βλέπω σε αρκετά email που λαμβάνουμε, είναι ότι θα δείξουν απεγνωσμένοι.

Φοβούνται μήπως η γυναίκα που τους ενδιαφέρει, θεωρήσει ότι δεν έχουν επιλογές ή ότι τους λείπει το σεξ και το έχουν ανάγκη.

Ή ακόμα και αν δεν τους λείπει, ότι η γυναίκα θα τους κατηγορήσει ότι μόνο αυτό θέλουν.

Ο φόβος του να δείξεις πως σου αρέσει μια γυναίκα, αναλύεται στο παρακάτω βίντεο:


Ο Περίεργος Που Πιστεύει Ότι η Επιμονή του θα Αποδώσει
Αν θέλεις να φλερτάρεις και να διεκδικείς μια γυναίκα χωρίς να φαίνεσαι περίεργος, τότε είναι χρήσιμο να διαβάσεις το άρθρο.

Από την άλλη, υπάρχουν οι άνδρες που το διεκδικούν περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Που πιστεύουν ότι η επιμονή ανταμείβεται ΠΑΝΤΑ, οπότε θα επιμείνουν με όλα τα μέσα, όσο καιρό χρειαστεί, μέχρι να κερδίσουν τη γυναίκα που τους αρέσει.

Οποιαδήποτε απόρριψη, την λαμβάνουν ως ένα εμπόδιο που πρέπει να υπερπηδήσουν ώστε να καταφέρουν το στόχο τους. Φυσικά και αυτή η τακτική οδηγεί σε δυσάρεστα αποτελέσματα.

Υπάρχει ο περίεργος που θα στέλνει ασταμάτητα μηνύματα. Στο messenger, στο viber, στο instagram. Ακόμα και αν η γυναίκα δείχνει την ελάχιστη ανταπόκριση ή ακόμα και αν η γυναίκα δεν απαντά ποτέ. Για να αρχίσουν τα μηνύματα: «γιατί δεν απαντάς;».

Δεν κατανοεί ότι αυτό που κάνει δεν είναι φλερτ. Πιστεύει ότι με αυτή την τακτική, με τη διαρκή ενόχληση και με το να την κάνει να νιώθει άβολα, θα την κερδίσει γιατί έτσι είναι το φλερτ και αυτό σημαίνει να δείχνει επιμονή.

Αν θέλεις να δεις περισσότερα για τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις όταν φλερτάρεις στο διαδίκτυο ή μέσω μηνυμάτων, δες το παρακάτω βίντεο:


Ο Καταλάθος Ενοχλητικός Περίεργος
Αν θέλεις να φλερτάρεις και να διεκδικείς μια γυναίκα χωρίς να φαίνεσαι περίεργος, τότε είναι χρήσιμο να διαβάσεις το άρθρο.

Μερικές φορές, ακόμα και ένας άνδρας με καλές προθέσεις, που δεν του αρέσει να γίνεται περίεργος, πιεστικός ή ενοχλητικός, μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Όπως αναφέρθηκε και στην αρχή του άρθρου, άλλωστε, η διαχωριστική γραμμή είναι λεπτή.

Μπορεί λοιπόν, οι προθέσεις σου να είναι οι καλύτερες. Ωστόσο και πάλι ο τρόπος που θα εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου να ξεπεράσει το στάδιο της επιμονής και να γίνεις επιθετικός σε άσχημο βαθμό και περίεργος, ενοχλητικός.

Ο στόχος λοιπόν, είναι να γνωρίζεις τη διαφορά μεταξύ του να επιμένεις και του να αγνοείς παντελώς τα σημάδια που δείχνει η κοπέλα ότι δεν ενδιαφέρεται. Και η γυναίκα δείχνει σημάδια σχεδόν από την αρχή της γνωριμίας.

Μάλιστα, χρειάζεται να γνωρίζεις πώς να διεκδικείς, για να αποφεύγεις τα μεικτά σήματα, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:


Πώς να μη Γίνομαι ενοχλητικός Και Περίεργος
Αν θέλεις να φλερτάρεις και να διεκδικείς μια γυναίκα χωρίς να φαίνεσαι περίεργος, τότε είναι χρήσιμο να διαβάσεις το άρθρο.

Καταρχάς να υπενθυμίσω πως το να σου δώσει μία γυναίκα τον αριθμό του κινητού της, κάποιες φορές μπορεί να μην είναι αρκετό.

Μπορεί απλά να το δώσει γιατί ο άλλος επιμένει και θέλει να τον ξεφορτωθεί, καθώς δε δέχεται το όχι. Μετά δεν απαντά ποτέ ή μπλοκάρει το νούμερο του ενοχλητικού.

Ο στόχος όταν φλερτάρω με μία γυναίκα που μου αρέσει, είναι να της προκαλέσω την επιθυμία να θέλει να με ξαναδεί και να καταλάβω αν θέλω και εγώ να την ξαναδώ, πολύ απλά γιατί περάσαμε ωραία.

Δίνω σημασία λοιπόν στη συζήτηση, πώς προχωρά. Η γυναίκα και κατά τη διάρκεια της γνωριμίας, αλλά και κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής μηνυμάτων, από το πώς ανταποκρίνεται αλλά και από το πόσο έγκαιρα ανταποκρίνεται, δείχνει το ενδιαφέρον της ή την έλλειψη ενδιαφέροντος.

Βασικοί Κανόνες Κλιμάκωσης Που Πρέπει να Γνωρίζεις
Αν θέλεις να φλερτάρεις και να διεκδικείς μια γυναίκα χωρίς να φαίνεσαι περίεργος, τότε είναι χρήσιμο να διαβάσεις το άρθρο.

#1. Να αποφύγεις τα σεξουαλικά μηνύματα, όταν ακόμα δεν έχετε καν φιληθεί,  εκτός αν είσαι αρκετά έμπειρος και πιστεύεις ότι τα ένστικτά σου δουλεύουν σωστά. Η κοπέλα δε σε ξέρει, χρειάζεται πρώτα να νιώσει χημεία και σύνδεση, πριν προχωρήσει σεξουαλικά.

#2. Μη δείξεις ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ζήλο στο να κλείσεις ραντεβού μαζί της. Δείξε της  και ότι απολαμβάνεις την επικοινωνία μαζί της και την παρέα της.

#3. Καλό είναι να αποφεύγεις ατελείωτα μηνύματα χωρίς νόημα, περιγράφοντας τι κάνεις ή δίνοντας αναφορά πού βρίσκεσαι όλη την ημέρα. Δεν έχετε σχέση ακόμα.

#4. Εφόσον βλέπεις ότι η γυναίκα επιτρέπει την κλιμάκωση και απλά βάζει μικρά εμπόδια κατά διαστήματα, δείξε επιμονή. Εκεί είναι βασικά, η κατάλληλη στιγμή να δείξεις επιμονή. Είναι εύκολο να αναγνωρίσεις τα μικροεμπόδια από την αυθεντική αδιαφορία.

#5. Εάν της παίρνει πάνω από 10-12 ώρες ή 1-2 μέρες να απαντήσει και αυτό που απαντά δεν προσφέρει αξία στη συζήτηση (με άλλα λόγια, είναι ανούσιο και εκτός θέματος), απλά δεν ενδιαφέρεται. Μην ξαναστείλεις.

#6. Πολλές φορές η κοπέλα δε θα πει ότι δεν ενδιαφέρεται και θα σε παιδέψει, δίνοντας μικτά σήματα. Χρειάζεται προσοχή στη λεπτομέρεια. Εντέλει το να βγείτε για ένα ποτό και να προχωρήσει η γνωριμία, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να αργήσει να συμβεί, με δεδομένο ότι η κοπέλα ενδιαφέρεται ερωτικά για εσένα.

#7. Στην πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία, μη βιαστείς υπερβολικά να κλιμακώσεις εφόσον βλέπεις ότι η κοπέλα ενώ ενδιαφέρεται δε νιώθει άνετα με το ρυθμό που της ορίζεις. Αν ακούσεις «όχι ακόμα» ή «όχι τώρα», μπορεί να εννοεί «ναι αργότερα». Απαντάς «καταλαβαίνω» και χαλαρώνεις το ρυθμό. Ηρέμησε και απόλαυσέ το. Θα συμβεί, αρκεί να μην την πιέζεις.

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να διεκδικείς τις γυναίκες που σου αρέσουν, σε περιμένω στα γραφεία μας σε μία δωρεάν συνάντηση.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να γίνεις καλύτερος και στην επικοινωνία σου, ειδικά όταν μιλάς με γυναίκες, πάτα εδώ.

Μέχρι τότε να είσαι καλά

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!
Anestis
administrator
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.