Πώς να Είσαι Περισσότερο Σέξι στο Φλερτ

Θέλεις να φλερτάρεις, αλλά πάντα σκέφτεσαι πως θα ήθελες να δείχνεις λίγο περισσότερο ελκυστικός. Δες πώς μπορείς να είσαι περισσότερο σέξι.

Οι περισσότεροι άντρες πιστεύουν δύο πράγματα για την σεξουαλικότητα και το φλερτ:

Ότι την έχεις από την φύση σου και δεν καλλιεργείται.

Ότι σχετίζεται ΜΟΝΟ με την εξωτερική εμφάνιση και δεν έχει σχέση με την προσωπικότητα ή τον χαρακτήρα.

Απλουστευμένο θα σου πούμε εμείς. Το φλερτ είναι μια διαδικασία, όπου ο στόχος σου είναι να προσεγγίσεις το αντίθετο φύλο και να δημιουργήσεις μια σύνδεση. Η οποία θα οδηγήσει στην έλξη.

Τώρα, από τη μια, η γυναίκα είναι πιο συναισθηματικά πολύπλοκη από έναν άνδρα. Σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση προδιαθέτει θετικά το αποτέλεσμα μιας προσέγγισης.

Όμως όταν μια γυναίκα δέχεται το φλερτ, πως είναι σίγουρο αν προτεραιότητα της τη στιγμή εκείνη είναι η εξωτερική εμφάνιση;

Έχουμε πει πολλές φορές πως η έλξη είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων, όπως το αν την κάνεις να νιώθει άνετα. Ή αν έχεις χιούμορ.

Και αυτά είναι προσόντα που καλλιεργούνται και δεν σχετίζονται με το αν είσαι ιδιατέρως εμφανίσημος.

Εάν ανήκεις στο ποσοστό των αντρών που πιστεύει κάτι από τα δύο, σε αυτό το άρθρο θα αναθεωρήσεις !

Αυτό που πιστεύουν οι άντρες δεν είναι πάντοτε ρεαλιστικό. Τσέκαρε το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika, με κάποια από τα ανδρικά απωθημένα.

Το να είσαι σέξι δεν έχει να κάνει μόνο με την εξωτερική εμφάνιση, ούτε είναι κάτι που είτε το έχεις από την φύση σου είτε όχι.

Αντιθέτως, σχετίζεται περισσότερο με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα, και παίζει καίριο ρόλο στο να κάνεις μια γυναίκα να βγει ραντεβού μαζί σου.

Ουσιαστικά, το να είσαι σέξι είναι και ένας κύριος παράγοντας που σε κάνει πιο ελκυστικό στα μάτια μιας γυναίκας.

Αν έχεις βγει ραντεβού, ή απλά φλερτάρεις μια γυναίκα, ο σκοπός σου δεν είναι απλά να περάσετε καλά. Ο σκοπός σου είναι να περάσετε τόσο καλά, που θα θέλει να σε ξαναδεί.

Η σεξουαλικότητα παίζει μεγάλο ρόλο στο να το πετύχεις αυτό το σκοπό του φλερτ.

Τι βρίσκει όμως μια γυναίκα σέξι;

Διάβασε παρακάτω και μάθε ΤΩΡΑ τι βρίσκει σέξι μια γυναίκα, και με ποιους τρόπους μπορείς να γίνεις πιο σέξι όταν φλερτάρεις.

#1. Διάλεξε Ρούχα Που Σε Κολακευουν Και Σε Κάνουν Πιο Σέξισέξι στο φλερτ

Και τώρα θέτουμε το αιώνιο ερώτημα:

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ;

Η απάντηση είναι ναι, μετράει. Ίσως δεν είναι το Νο1 στοιχείο που κοιτάει μια γυναίκα, σίγουρα όμως παίζει μεγάλο ρόλο, καθώς είναι η πρώτη εντύπωση που σχηματίζει μια γυναίκα για εσένα.

ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ:

Έχεις μόνο μια ευκαιρία να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση.

Μάθε πια ρούχα σου ταιριάζουν σύμφωνα με τον σωματότυπό σου, και επέλεξε ένα στυλ που να είναι σύγχρονο και να κολακεύει τα δυνατά σου σημεία.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι το εκπληκτικό για να είσαι ντυμένος με σέξι τρόπο.

Μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις τα ρούχα που ήδη έχεις, και να τα συνδυάσεις με τέτοιο τρόπο που θα αναδεικνύουν τις σέξι πλευρές του σώματός σου.

#2. Χαμογέλα Και Χρησιμοποίησε Τις Εκφράσεις Του Προσώπου Σουσέξι στο φλερτ

Αν πιστεύεις πως το να χαμογελάς και να εκφράζεσαι δείχνει αδυναμία, τότε ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ.

Αντίθετα, το χαμόγελο μπορεί να αποδειχθεί πολύ ελυστικό χαρακτηριστικό σε έναν άντρα, καθώς δείχνει αυτοπεποίθηση.

Οι γυναίκες δεν θέλουν άντρες δίπλα τους που επιδιώκουν να δείχνουν πολύ σοβαροί με την αρνητική έννοια της λέξης. Αντιθέτως, θέλουν άντρες που όταν τις φλερτάρουν έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να χαμογελούν συχνά, με τρόπο που τις κάνει να νιώθουν άνετα.

Το χαμόγελο και οι εκφράσεις του προσώπου, όταν χρησιμοποιούνται σωστά, μπορούν να αποδειχτούν από τα πιο σέξι χαρακτηριστικά στο φλερτ από έναν άντρα.

Μην είσαι James Bond !

Να είσαι ανθρώπινος, να χαμογελάς, και να χρησιμοποιείς το πρόσωπό σου για να γίνεις πιο ελκυστικός όταν φλερτάρεις.

Αν σ’ αρέσει αυτό που λέει, δώσ’ της σημάδια με τις εκφράσεις σου που το δείχνουν.

Αυτό φανερώνει και μεγάλη αντίληψη, κοινωνική και συναισθηματική, που είναι σέξι από μόνο του.

#3. Ανάπτυξε Μια Σέξι Οπτική Επαφή Στο Φλερτοπτική επαφή

Εάν φοβάσαι να την κοιτάς στα μάτια, κάτι πρέπει να κάνεις για αυτό.

Κάθε όμορφη γυναίκα όταν την φλερτάρουν θέλει να νιώθει μοναδική και ξεχωριστή.

Ποιος τρόπος υπάρχει για να το πετύχεις αυτό;

Η ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ.

Χρησιμοποίησε ένα βλέμμα έντονο, που όμως δεν την κάνει να νιώθει άβολα, και χαμογέλα της ταυτόχρονα.

Επίσης, μπορείς να την κοιτάξεις πιο λοξά με έντονο βλέμμα για μερικά δευτερόλεπτα, πράγμα το οποίο είναι πάντα σέξι.

Σε κάθε περίπτωση, το να αποφεύγεις ή να σπας την οπτική σου επαφή όταν φλερτάρεις ή όταν είσαι ραντεβού είναι ανασταλτικοί παράγοντες στο να δημιουργήσεις μια ελκυστική ατμόσφαιρα.

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να αναπτύξεις σταδιακά ένα βλέμμα που είναι αρκετά έντονο χωρίς να είναι άβολο, το οποίο θα την κάνει να νιώσει ότι είσαι ένα ισχυρό αρσενικό με ηγετικές ικανότητες.

Προσοχή ! Αυτό το βλέμμα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο για δύο με πέντε δευτερόλεπτα. Αν την κοιτάς έντονα για πολύ ώρα, τότε ενδέχεται να νιώσει περίεργα ή ακόμα και να φοβηθεί.

#4. Φτιάξε Ένα Σέξι Περπάτημα, Γενικά Όχι Μόνο Στο Φλερτπερπάτημα

Μπαίνεις σε έναν χώρο.

Τι σκέφτεται ο κόσμος για εσένα;

Επειδή έχεις μόνο μια ευκαιρία να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση στο φλερτ, κάν’ την καλά.

Χρησιμοποίησε το σώμα σου όταν περπατάς με τέτοιο τρόπο που να δείχνει αυτοπεποίθηση, γιατί ένα έντονο, αποφασιστικό περπάτημα είναι από τα πιο σέξι χαρακτηριστικά σε έναν άντρα.

Δεν έχει σημασία ΜΟΝΟ το τι λες σε μια γυναίκα όταν την φλερτάρεις.

Σημασία έχει επίσης και το πως κινείσαι στον χώρο.

Αν κινείσαι φοβισμένος, ή με τρόπο που δεν ξεχωρίζεις και δεν είσαι ορατός από την γυναίκα που θέλεις να φλερτάρεις, τότε είναι πολύ πιο δύσκολο να την προσεγγίσεις.

Αντίθετα, αν περπατάς με έναν τρόπο που της έχει τραβήξει την προσοχή πριν την προσσεγγίσεις, έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να αποφύγεις την απόρριψη όταν θα ξεκινήσεις να την φλερτάρεις.

Αν όμως έρθει η απόρριψη, δες πώς θα μπορέσεις να βγεις νικητής και πάλι.

Περπάτα με έναν τρόπο που να καταλαμβάνεις αρκετό χώρο γύρω σου, χωρίς όμως να σκουντάς άλλα άτομα.

Κάνε αρκετά μεγάλα βήματα ώστε να φαίνεσαι αποφασιστικός, και κούνα τα χέρια σου σε έναν ρυθμό που να συγχρονίζονται με το βήμα σου, χωρίς όμως να τα κουνάς υπερβολικά.

Το περπάτημα, επειδή είναι δύσκολο να το πετύχουν οι περισσότεροι άντρες, θεωρείται αρκετά σέξι στο φλερτ χαρακτηριστικό.

Αν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που θα δημιουργήσει ερωτική έλξη σε μια γυναίκα.

Και μπορείς να το καταφέρεις αυτό πριν καν την προσσεγγίσεις.

Κλείνοντας, τώρα πια δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Τώρα ξέρεις τι βρίσκει μια γυναίκα σέξι στο φλερτ σε έναν άντρα που την φλερτάρει. Ανέπτυξε τα παραπάνω στοιχεία, και σταδιακά θα δεις μεγάλη διαφορά στην επαφή σου με τις γυναίκες.

Μην φοβάσαι να πειραματιστείς. Το ‘χεις !

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να δείχνεις ελκυστικός στο φλερτ, αλλά δυσκολεύεσαι; Μάθε περισσότερα εδώ.

Βρες τo βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.