Πώς της Δείχνω Ενδιαφέρον αν Είμαστε στην Ίδια Παρέα;

Θέλω να της εκφράσω τις προθέσεις μου, αλλά είμαστε στην ίδια παρέα. Πώς μπορώ να την προσεγγίσω ερωτικά χωρίς να χαλάσω τις ισορροπίες;

Αν είσαι μέλος μιας παρέας, θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσεις γυναίκες και να φλερτάρεις με αυτές.

Μπορεί βέβαια για διάφορους λόγους να πιστεύεις ότι δεν μπορεί να δημιουργηθεί έλξη με κάποια κοπέλα από την παρέα σου, όμως αυτό απέχει από την αλήθεια.

Στην πραγματικότητα κορίτσια που είναι στην ίδια παρέα, δεν πρέπει να τα αγνοείς και αν σου αρέσει κάποια πρέπει να ξέρεις πώς να κινηθείς.

#1. Συνειδητοποίησε Ότι Υπάρχει Ήδη Κάποια ΈλξηΘέλω να της εκφράσω τις προθέσεις μου, αλλά είμαστε στην ίδια παρέα. Πώς μπορώ να την προσεγγίσω ερωτικά χωρίς να χαλάσω τις ισορροπίες;

Αν η γυναίκα που σου αρέσει είναι στην ίδια παρέα και είστε ήδη φίλοι σημαίνει ότι υπάρχει κάποιου είδους έλξη μεταξύ σας.

Σίγουρα για να είστε στην ίδια παρέα, θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα, κοινά “εσωτερικά” αστεία, τρόπους επικοινωνίας, ακόμη και κοινούς στόχους και αξίες.

Αν λοιπόν δεν έχεις μπει στην φιλική ζώνη, κάτι που μπορεί να δυσκολέψει κάπως την κατάσταση, έχεις ένα σημείο αναφοράς, για να ξεκινήσεις.

Τσέκαρε παρακάτω το επεισόδιο του Apla+Andrika, σχετικά με την φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών.

Φιλία Μεταξύ Ανδρών & Γυναικών - Apla + Andrika #031

#2. Βρες Χρόνο Μόνο Μαζί ΤηςΘέλω να της εκφράσω τις προθέσεις μου, αλλά είμαστε στην ίδια παρέα. Πώς μπορώ να την προσεγγίσω ερωτικά χωρίς να χαλάσω τις ισορροπίες;

Ένας τρόπος να ξεκινήσεις να δείχνεις το ενδιαφέρον σου σε μια γυναίκα από την παρέα σου είναι να βρεις χρόνο μαζί της, χωρίς κανέναν άλλον να σας αποσπά την προσοχή.

Έτσι θα βρεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις έλξη πρόσωπο με πρόσωπο. Xωρίς να χρειάζεται να προσπαθείς να ξεχωρίσεις μέσα από την ομάδα ή να περιμένεις να τύχει να βρεθείτε κοντά.

Πάρε την πρωτοβουλία και περάστε λίγο χρόνο μόνοι.

#3. Η Δύναμη του ΑγγίγματοςΘέλω να της εκφράσω τις προθέσεις μου, αλλά είμαστε στην ίδια παρέα. Πώς μπορώ να την προσεγγίσω ερωτικά χωρίς να χαλάσω τις ισορροπίες;

Το άγγιγμα είναι πανίσχυρο και μπορεί να δημιουργήσει δεσμό μεταξύ δύο ανθρώπων, χωρίς να χρειαστεί να πεις ούτε μια λέξη.

Το άγγιγμα επιταχύνει την δημιουργία της έλξης, οπότε είναι μια καλή τεχνική που μπορείς να εφαρμόσεις, με μια γυναίκα στην παρέα σου, ώστε να της εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου.

#4. Δώσε στα Λόγια σου Σεξουαλική ΧροιάΘέλω να της εκφράσω τις προθέσεις μου, αλλά είμαστε στην ίδια παρέα. Πώς μπορώ να την προσεγγίσω ερωτικά χωρίς να χαλάσω τις ισορροπίες;

Εκτός από το άγγιγμα, μην φοβηθείς να δώσεις στην κουβέντα μεταξύ σας μια σεξουαλική χροιά.

Με αυτό τον τρόπο διαφοροποιείσαι και ξεχωρίζεις από εκείνους που είναι “απλά φίλοι”.

#5. Φλέρταρε Μέσα Στην ΠαρέαΘέλω να της εκφράσω τις προθέσεις μου, αλλά είμαστε στην ίδια παρέα. Πώς μπορώ να την προσεγγίσω ερωτικά χωρίς να χαλάσω τις ισορροπίες;

Αν σου αρέσει ένα κορίτσι από την παρέα και θέλεις να γίνεις ξεκάθαρος σχετικά με το ενδιαφέρον σου, θα πρέπει να την φλερτάρεις.

Χρησιμοποίησε την γλώσσα του σώματος, την οπτική επαφή και το άγγιγμα. Πείραξε την κάθε τόσο και δημιούργησε ένα κλίμα ζήλειας.

Αν σε δει να φλερτάρεις με κάποια άλλη γυναίκα, θα δει το θέμα ανταγωνιστικά και θα αναγκαστεί να επενδύσει περισσότερο.

#6. Άλλαξε ΠλαίσιοΘέλω να της εκφράσω τις προθέσεις μου, αλλά είμαστε στην ίδια παρέα. Πώς μπορώ να την προσεγγίσω ερωτικά χωρίς να χαλάσω τις ισορροπίες;

Το πλαίσιο μέσα από το οποίο βλέπεις τα πράγματα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, καθώς καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο ερμηνεύεις μια κατάσταση.

Η νοοτροπία που πρέπει να έχεις είναι ότι μπορείς να έχεις όποια γυναίκα θέλεις, ανεξαρτήτως από το σε ποια παρέα ανήκει.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Χρήστος εξηγεί ποια νοοτροπία χρειάζεται να έχεις, όταν διεκδικείς μια γυναίκα.

Τρόπος Σκέψης Που Πρέπει Να Έχεις Όταν Διεκδικείς Μια Γυναίκα Σου Αρέσει!

#7. Κρυφές ΚινήσειςΘέλω να της εκφράσω τις προθέσεις μου, αλλά είμαστε στην ίδια παρέα. Πώς μπορώ να την προσεγγίσω ερωτικά χωρίς να χαλάσω τις ισορροπίες;

Μερικές κινήσεις κάτω από το τραπέζι θα σε βοηθήσουν από την μια να δείξεις το ενδιαφέρον και από την άλλη να καταλάβεις, αν μπορείς να κλιμακώσεις.

Αυτές οι κινήσεις μπορεί να είναι συναρπαστικές για την γυναίκα και να δημιουργήσουν σεξουαλική ένταση, αν υπάρχει και από μέρους της ενδιαφέρον.

Μπορείς να αγγίξεις κρυφά το χέρι της ή τα πόδια της. Αν δεις θετική ανταπόκριση, είναι προφανές ότι μπορείς να προχωρήσεις.

#8. Δείξε Ότι Είσαι ΔιακριτικόςΘέλω να της εκφράσω τις προθέσεις μου, αλλά είμαστε στην ίδια παρέα. Πώς μπορώ να την προσεγγίσω ερωτικά χωρίς να χαλάσω τις ισορροπίες;

Μια γυναίκα που είναι στην ίδια παρέα, πιθανότατα θα θέλει να κρατήσει μυστικό το μεταξύ σας φλερτ. Θα θέλει να δει ότι μπορείς να είσαι διακριτικός.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ξέρουν όλοι οι άλλοι στην παρέα ότι σου αρέσει και την φλερτάρεις, αλλά και ότι δεν το κάνεις για να αποδείξεις κάτι στους φίλους σου.

Αν τα καταφέρεις, θα αφοπλίσεις τις ενστάσεις της. Έτσι, θα μπορέσεις να προχωρήσεις την μεταξύ σας σχέση στο επόμενο επίπεδο.

#9. Κλιμάκωσε Την ΕπαφήΘέλω να της εκφράσω τις προθέσεις μου, αλλά είμαστε στην ίδια παρέα. Πώς μπορώ να την προσεγγίσω ερωτικά χωρίς να χαλάσω τις ισορροπίες;

Μάλλον δεν θα είναι καλό να φιλήσεις την κοπέλα, μπροστά σε όλη την παρέα.

Όταν βρείτε χρόνο μόνοι, έχεις μια καλή ευκαιρία να κλιμακώσεις την επαφή σας. Ο καλύτερος τρόπος θα είναι να την καλέσεις να έρθει στο σπίτι σου ή κάπου που θα αισθάνεστε και οι δύο πιο άνετα, για να προχωρήσει η επαφή σας.

Όταν πρόκειται να φλερτάρεις μια γυναίκα από την παρέα σου, θα πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν σου ότι:

– είναι σίγουρο ότι θα την ξαναδείς, ακόμη και μετά από μια απόρριψη

– αν μαθευτεί από τα άλλα μέλη της παρέας, μπορεί να είναι επιφυλακτικοί μαζί σου στο μέλλον

– έχεις αρκετές ευκαιρίες κλιμάκωσης του ενδιαφέροντος, που σημαίνει ότι μπορείς να είσαι πιο χαλαρός.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να βελτιώσεις την ικανότητά σου να φλερτάρεις και δεν ξέρεις πώς; Ίσως μπορούμε να σε βοηθήσουμε εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.