Σημάδια που Μαρτυρούν πως Σκέφτεται να σε Χωρίσει

Όταν μια γυναίκα θέλει να σε χωρίσει, είναι καλό να είσαι προετοιμασμένος πριν τη χαριστική βολή. Τσέκαρε τα σημάδια που μαρτυρούν κάτι τέτοιο.

Είναι εκνευριστικό και αγχωτικό όταν δεν είσαι σίγουρος σχετικά με το τι αισθάνεται η σύντροφος σου και πώς βλέπει την σχέση σας. Πολλές φορές αυτές οι σκέψεις μπορεί να είναι απλώς ανασφάλειες, όμως κάποιες άλλες μπορεί πράγματι να υπάρχει κάποιο θέμα, η σχέση να μην πηγαίνει και τόσο καλά και η γυναίκα να σκέφτεται να σε χωρίσει.

Επειδή όμως το τέλος μιας σχέσης ποτέ δεν είναι εύκολο, δείχνει μερικά σημάδια σε μια προσπάθεια προετοιμασίας του εδάφους, για τον επικείμενο χωρισμό.

Αν παρατηρήσεις κάποιο από τα παρακάτω σημάδια, τότε μάλλον όντως σκέφτεται να σε χωρίσει.

#1. Δεν Είσαι Πλέον ΠροτεραιότηταΌταν μια γυναίκα θέλει να σε χωρίσει, είναι καλό να είσαι προετοιμασμένος πριν τη χαριστική βολή. Τσέκαρε τα σημάδια που μαρτυρούν κάτι τέτοιο.

 Όταν παύει να θέλει να περάσει χρόνο μαζί σου και σε αποφεύγει, τότε κάτι δεν πάει καλά και ίσως σκέφτεται να σε χωρίσει.

Όταν μια γυναίκα είναι με έναν άντρα που θεωρεί ελκυστικό, έχει συναισθήματα για αυτόν και τον εκτιμά, είναι φυσικό να θέλει να περνά χρόνο μαζί του. Φυσικά είναι υγιές και θεμιτό να έχει ο καθένας λίγο χρόνο για τον εαυτό του και για τα χόμπι του.

Δεν είναι ωραίο όμως να μην δείχνεις διαθεσιμότητα και όρεξη να δεις τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι σε σχέση και αντιθέτως να προτιμάς να βγεις με άλλους Αν δεις λοιπόν ότι έχει αλλάξει και δεν θέλει πια να σε δει, όπως παλιότερα, τότε μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

#2. Κρατάει ΑποστάσειςΌταν μια γυναίκα θέλει να σε χωρίσει, είναι καλό να είσαι προετοιμασμένος πριν τη χαριστική βολή. Τσέκαρε τα σημάδια που μαρτυρούν κάτι τέτοιο.

 Ακόμη και αν βρίσκεστε και περνάτε κάποιο χρόνο μαζί, αν εκείνη είναι απόμακρη, ίσως θέλει για κάποιο λόγο να σε χωρίσει. Η συναισθηματική αποστασιοποίηση είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα σημάδια. Είναι ο τρόπος που άντρες και γυναίκες εφαρμόζουν, όταν μια σχέση οδεύει προς τον χωρισμό.

Τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα μειώνονται σε ποσότητα και σε διάρκεια. Οι συζητήσεις δεν έχουν νόημα, αλλά βγάζουν μια εντύπωση υποχρέωσης, τα σχέδια για το μέλλον ή για διάφορες δραστηριότητες είναι πλέον ελάχιστα και σταδιακά η επικοινωνία χάνεται.

Η απόσταση είναι μια υπόθεση σοβαρή. Μπορείς να τσεκάρεις το παρακάτω βίντεο του Χρήστου, σχετικά με τις σχέσεις εξ αποστάσεως:

Σχέσεις Εξ' Αποστάσεως (Long Distance Relationship)

#3. Μιλάει με Περίεργες Φράσεις ΚλισέΌταν μια γυναίκα θέλει να σε χωρίσει, είναι καλό να είσαι προετοιμασμένος πριν τη χαριστική βολή. Τσέκαρε τα σημάδια που μαρτυρούν κάτι τέτοιο.

 Μερικές τέτοιες φράσεις που θα σε κάνουν να υποπτευθείς ότι πρόκειται να σε χωρίσει θα μπορούσαν να είναι:

“ Ίσως δεν είναι μοιραίο να είμαστε μαζί” ή “Ίσως διαφέρουμε τόσο πολύ”. Η χρήση τέτοιων εκφράσεων, που μοιάζουν να είναι βγαλμένες από κάποια ταινία, δείχνουν ότι η γυναίκα είναι έτοιμη να διακόψει την σχέση.

#4 Δεν Δείχνει Ενδιαφέρον για τις Δραστηριότητες σουΣημάδια που Μαρτυρούν πως Σκέφτεται να σε Χωρίσει-3

Σε μια υγιή σχέση υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον. Θα σε ρωτήσει πώς ήταν η μέρα σου, θα θέλει να μάθει λεπτομέρειες για τις δραστηριότητες σου κλπ. Αν όντως έδειχνε ενδιαφέρον μέχρι ένα σημείο και μετά παρατήρησες ότι έπαψε να ενδιαφέρεται είναι ένα σημάδι ότι η σχέση δεν πάει καλά και ότι σκέφτεται να σε χωρίσει.

Επίσης, ένα ακόμη σημάδι μπορεί να είναι το γεγονός ότι είσαι ο τελευταίος που μαθαίνει τα καλά της νέα και τα σχέδια της για το μέλλον (τα οποία δεν περιλαμβάνουν και εσένα!).

 #5. Δεν Κάνετε ΣεξΣημάδια που Μαρτυρούν πως Σκέφτεται να σε Χωρίσει-3

 Μπορεί οι ρυθμοί της ζωής να είναι γρήγοροι και ο ελεύθερος χρόνος λιγοστός, όμως το σεξ είναι κάτι βασικό σε μια σχέση.

Η έλλειψη σωματικής επαφής είναι μια δυνατή ένδειξη. Όταν σου λέει συνεχώς ότι είναι κουρασμένη, όταν δεν αντιδρά στα ερωτικά λόγια που της λες ή όταν το σεξ γίνεται από μέρους της μια διεκπεραιωτική διαδικασία έχει έρθει η ώρα του τέλους.

Επίσης, όταν δεν της αρέσουν πια στο σεξ πράγματα που έδειχνε να απολαμβάνει παλιότερα και παύει πια να θέλει να είναι σέξι, όταν είστε μαζί, όταν δεν φοράει σέξι εσώρουχα κλπ, τότε πρέπει να αρχίσεις να υποπτεύεσαι πως το πράγμα δεν πάει καλά.

Μπορείς να δεις το βίντεο από την εκπομπή μας Apla+Andrika, σχετικά με την πρώτη φορά του σεξ.

Πρώτη Φορά Σ€ξ - Apla + Andrika #027

#6. Δεν Βγαίνετε Ραντεβού ΜόνοιΣημάδια που Μαρτυρούν πως Σκέφτεται να σε Χωρίσει-3

Ένα ζευγάρι πρέπει να περνά ποιοτικό χρόνο μόνο του. Αν κανονίζετε να βγείτε και ξαφνικά βλέπεις ότι έχει καλέσει και όλη της την παρέα δείχνει ότι δεν θέλει να βγει μόνη μαζί σου και ίσως στο μυαλό της έχει σκέψεις να σε χωρίσει.

Εννοείται ότι μπορεί να βγείτε με μεγάλη παρέα ή με κάποιος φίλους, αλλά αν αυτό γίνεται επανειλημμένα, χωρίς εσύ να το ξέρεις, τότε υπάρχει θέμα.

#7. Τσακώνεστε ΣυνεχώςΣημάδια που Μαρτυρούν πως Σκέφτεται να σε Χωρίσει-3

Ένα σημάδι ότι θα σε χωρίσει είναι το χαμηλό επίπεδο υπομονής και η έλλειψη όρεξης για επίλυση των προβλημάτων, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές διαμάχες και τσακωμοί.

Όταν μια σχέση πηγαίνει καλά, τα προβλήματα είναι εύκολο να επιλυθούν με πολιτισμένη συζήτηση. Όταν όμως μια από τις δύο πλευρές ή και οι δύο αισθάνονται ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από την σχέση, τότε αρχίζουν οι τσακωμοί ακόμη και για απλά πράγματα.

#8. Φλερτάρει με Άλλους ΆντρεςΣημάδια που Μαρτυρούν πως Σκέφτεται να σε Χωρίσει-3

Μια “καλή” περίπτωση είναι να το κάνει αυτό σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σου δείξει ότι δεν παίρνει από εσένα την προσοχή που χρειάζεται.

Το χειρότερο όμως είναι όταν το κάνει επειδή έχει χάσει τον σεβασμό απέναντι σου και την έλξη που ένιωθε, οπότε το κάνει για να σου δείξει ότι σκέφτεται να σε χωρίσει και ότι προχωράει.

Όλα τα παραπάνω είναι σημάδια που δείχνουν μάλλον ξεκάθαρα ότι σκέφτεται να σε χωρίσει. Το σημαντικότερο όμως είναι η δική σου αίσθηση και το ένστικτο σου.

Αν νομίζεις ότι η σχέση δεν τραβάει, τότε πρέπει να έχεις την δύναμη να την τελειώσεις. Είναι θέμα αυτο-σεβασμού. Ο χρόνος σου και τα αισθήματα σου έχουν αξία και πρέπει να τα αφιερώνεις εκεί που υπάρχει νόημα.

Αν λοιπόν αισθάνεσαι ότι η σχέση δεν πάει καλά και δεν είσαι ικανοποιημένος και αν πιστεύεις ότι η γυναίκα σκέφτεται να σε χωρίσει, φέρε το θέμα στο προσκήνιο και συζητήστε το. Μπορεί βέβαια να μην είναι αργά και να μπορείτε να επαναφέρετε την σχέση σας και την μεταξύ σας έλξη.

Να ξέρεις όμως ότι είναι καλύτερα να χωρίσετε, παρά να προσποιείστε ότι δεν βλέπετε τα σημάδια και να είστε και οι δύο σε μια σχέση χωρίς ουσία.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα πράγματα για τις σχέσεις και το φλερτ, είσαι στο κατάλληλο μέρος. Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.