Ξεκάθαρα Σημάδια που Μαρτυρούν πως Δεν Ενδιαφέρεται

Υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν πως η γυναίκα δεν ενδιαφέρεται. Διάβασε ποια είναι για να είσαι προετοιμασμένος.

Υπάρχουν ξεκάθαρα σημάδια που μαρτυρούν ότι μία γυναίκα δεν ενδιαφέρεται.

Α) Πολύ συχνά, οι γυναίκες θα επιδείξουν συμπεριφορά αδιαφορίας σε έναν άνδρα ενώ ενδιαφέρονται, για διάφορους λόγους, όπως ανέφερα μάλιστα και στο προηγούμενο άρθρο μου.

Β) Για να τεστάρουν την αυτοπεποίθησή του, για να δουν την υπομονή του, την επιμονή του ή και το πόσο ψύχραιμος θα παραμείνει μετά από αρνητική αντίδραση.

Γ) Επίσης, η γυναίκα μπορεί να το “παίζει δύσκολη” για να δει αν ο άνδρας ενδιαφέρεται πραγματικά, αλλά και για να προστατεύσει τη φήμη της στην κοινωνία.

Όταν τα βλέπεις, μην τα αγνοείς. Η επιμονή και η αυτοπεποίθηση είναι πολύτιμες αρετές που πρέπει να έχει ένας ελκυστικός άνδρας, ωστόσο ένας άνδρας πρέπει να ξέρει και πότε υπάρχει λόγος να επιμείνει ή να δείξει αυτοπεποίθηση. Και παράλληλα το να φλερτάρεις μπορεί να είναι απολαυστικό – ασχέτως αποτελέσματος. Δες πως το εννοεί ο Χρήστος παρακάτω, πριν συνεχίζεις να διαβάζεις.

Υπάρχουν δύο συνηθισμένες συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας άνδρας προσπαθεί να φλερτάρει μία γυναίκα που του αρέσει:

 1. Η γυναίκα είναι εντελώς άγνωστη και μόλις την προσέγγισε.
 2. Βρίσκονται στην ίδια παρέα και γνωρίζονται λίγα λεπτά ή λίγες μέρες/εβδομάδες και αποφασίζει να την διεκδικήσει.

Ας δούμε όμως αναλυτικά και τις δύο περιπτώσεις, καθώς η καθεμία έχει τις ιδιαιτερότητές της.

Ξεκάθαρα Σημάδια Στην Πρώτη Προσέγγιση Που Μαρτυρούν Πως Δεν Ενδιαφέρεται
κανενα ενδιαφερον

Τις περισσότερες φορές που μία γυναίκα δεν ενδιαφέρεται ερωτικά, θα φροντίσει να το ξεκαθαρίσει με τον τρόπο της. Ειδικά στην πρώτη προσέγγιση που θα κάνει ο άνδρας, η γυναίκα εφόσον δεν ενδιαφέρεται ερωτικά, πιθανόν να επιδείξει την εξής συμπεριφορά:

 • Θα είναι ψυχρή, απότομη, μονολεκτική όταν του μιλά ή απαντά σε κάποια ερώτησή του. Η γυναίκα που δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για έναν άνδρα, δε συνηθίζει να επενδύει χρόνο, φαιά ουσία ή συναίσθημα για αυτόν τον άνδρα. Το θεωρεί λάθος και κακή επένδυση, εφόσον νιώθει ότι δεν έχει κάτι να κερδίσει από αυτή.
 • Θα βρίσκει αφορμή για να διακόψει τη συζήτηση και να μετακινηθεί μακρυά του. Και πάλι, θα προσπαθήσει να μην επενδύσει δηλαδή χρόνο, φαιά ουσία, συναίσθημα στον συγκεκριμένο άνδρα.
 • Θα αναφέρει το αγόρι της, τη σχέση της, τον σύζυγό της. Είναι ένας στάνταρ τρόπος που χρησιμοποιεί μία γυναίκα όταν δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για έναν άνδρα, ώστε να του δείξει ότι δεν είναι διαθέσιμη ή επειδή όντως έχει σχέση, είναι παντρεμένη και δεν σκοπεύει να απατήσει (μερικές γυναίκες σε σχέση, δε θα μπουν καν στη διαδικασία να φλερτάρουν ακόμα και αν κάποιος τους φανεί ελκυστικός).
 • Θα έχει αρνητική γλώσσα σώματος, ακόμα και όταν του μιλάει (το σώμα της δε θα κοιτάζει προς το μέρος του). Και πάλι, με αυτόν τον τρόπο φροντίζει να αποθαρρύνει τον άνδρα που την φλερτάρει, δείχνοντας αδιαφορία.
 • Δε θα χαμογελάει όταν του μιλάει και μπορεί να γυρίσει να του πει: “έχω βγει με τις φίλες μου απόψε και έχουμε καιρό να τα πούμε” ή “είχαμε μία σοβαρή συζήτηση”.

Ξεκάθαρα Σημάδια Όταν Ήδη Είναι Γνωστοί Που Μαρτυρούν Πως Δεν Ενδιαφέρεται
μονο φιλοι

Επίσης, εφόσον η γυναίκα δεν μπορεί στην πρώτη προσέγγιση να αποφύγει έναν άνδρα τόσο άμεσα (π.χ. μπορεί να είναι αδερφός της κολλητής της και μόλις να της τον σύστησε η κολλητή της) θα δείξει πιο διακριτικά ότι δεν ενδιαφέρεται.

Μερικές φορές μπορεί να δώσει και το νούμερο του κινητού της σε έναν άνδρα που δεν ενδιαφέρεται.

Ωστόσο, δε θα τον ενθαρρύνει ούτε θα επενδύει καθόλου στη συζήτηση και στη γνωριμία. Σε αυτή την περίπτωση που ο άνδρας γνωρίζει τη γυναίκα από τον κοινωνικό του κύκλο ή ήδη την ξέρει κάποιον καιρό και αποφασίζει να την προσεγγίσει ερωτικά, εφόσον η γυναίκα δεν ενδιαφέρεται, θα επιδείξει την εξής συμπεριφορά:

 • Θα τον ονομάζει “φίλο της” όποτε αυτός προσπαθεί να την φλερτάρει ή και σε άσχετες φάσεις. Επίσης θα επικαλείται την φιλία τους ως δικαιολογία: “δε θέλω να χαλάσει η φιλία μας”. Επίσημα, τον έχει βάλει στη γνωστή φιλική ζώνη.
 • Θα του κλαίγεται για τον πρώην της ή για τον νυν σύντροφό της. Άρα δεν ενδιαφέρεται.
 • Θα αποφεύγει να πάνε για ποτό ή καφέ οι δυο τους, εκτός αν υπάρχει υπερβολική άνεση και οικειότητα μεταξύ τους. Θα δέχεται να συναντηθούν μόνο μέσα σε παρέα, ώστε να υπάρχει παρεΐστικο κλίμα.
 • Δε θα απαντά στις κλήσεις του, δε θα απαντά στα μηνύματά του, δε θα απαντά γενικώς.

Ενδιαφέρεται Ακόμα Κι Αν Δεν Είμαι Ο Τύπος Της;
Υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν πως η γυναίκα δεν ενδιαφέρεται. Διάβασε ποια είναι για να είσαι προετοιμασμένος.

Αυτή η ερώτηση με βασάνιζε πολύ έντονα, μέχρι το 23ο έτος της ηλικίας μου. Είναι όμως από τις πιο συνηθισμένες λάθος νοοτροπίες που έχουν οι άνδρες σήμερα. Υποθέτουν ότι η γυναίκα θα ενδιαφερθεί ερωτικά μόνο επειδή γουστάρει το στιλ και την εμφάνιση, το στάτους και τα χρήματα και αν αυτό δεν υπάρχει από το πρώτο δευτερόλεπτο, δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανιστεί μετά.

Οι περισσότεροι άνδρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες επιλέγουν έτσι σύντροφο, μόνο επειδή έτσι επιλέγουν και οι άνδρες μία γυναίκα. Για έναν άνδρα, δηλαδή, για να νιώσει έλξη για μια γυναίκα, αρχικά μετρά η εμφάνιση. Μετά το στιλ, η σεξουαλικότητα και η θηλυκότητα.

Ακόμα και αν αποδειχθεί στην πορεία ότι η γυναίκα είναι κακιά, ψεύτρα, υποκρίτρια και πάλι πιθανότατα να εξακολουθούν να νιώθουν έλξη και θα την θέλουν δικιά τους, εφόσον είναι όμορφη και σεξουαλική.

Παραδέχομαι ότι και εμένα μου συμβαίνει σχεδόν πάντα. Καταλαβαίνω εάν νιώθω έλξη για μία γυναίκα μέσα σε 5-10 δευτερόλεπτα.Όμως, πλέον δεν παραλείπω χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς και της προσωπικότητάς της που αν δε μου ταιριάζουν, δεν θα προχωρήσω.

Ωστόσο, η εμφάνιση και το στιλ είναι αρκετά για να νιώσω έλξη για αρχή, όπως και για τους περισσότερους άνδρες.

Από την άλλη όμως, οι γυναίκες θα νιώσουν έλξη εξαιτίας άλλων χαρακτηριστικών και αρετών του άνδρα. Δες το βίντεο:

Σίγουρα και η εμφάνιση μετράει. Δεν είναι τυχαίο όμως, που πολύ εμφανίσιμοι άνδρες εμφανίζονται στα γραφεία μας για βοήθεια. Η εμφάνιση μόνη της δεν είναι αρκετή για να ενδιαφέρεται μια γυναίκα. Χρειάζεται να επενδύσεις στη σωστή επικοινωνία και στην καλλιέργεια προσόντων όπως το χιούμορ.

Συνεπώς, θα πρέπει να δουλέψεις και πάνω σε αυτές τις πτυχές του χαρακτήρα σου, αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Συνέχισε να συγκεντρώνεις εμπειρίες μέσα από τις προσεγγίσεις σου και απογείωσε τα ερωτικά σου αποτελέσματα.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Εάν νιώθεις έτοιμος για να μάθεις τα μυστικά της έλξης, αυτή είναι η ευκαιρία σου για ένα δωρεάν πρώτο ραντεβού. Σε περιμένω. Μέχρι τότε, να έχεις μια όμορφη μέρα.

Εξέλιξε τις ικανότητές σου στο φλερτ. Δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Παράγγειλέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.