4 Τραγικά Λάθη που Κάνεις όταν Ανταλλάζεις sms

4 τραγικά λάθη που κάνεις όταν ανταλλάζεις sms

Όταν ανταλλάζεις sms με μία κοπέλα, πρέπει να έχεις υπόψιν σου τον στόχο σου και να μην αποκλίνεις από αυτόν. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, θα αναφερθούν 4 τραγικά λάθη που κάνεις όταν ανταλλάζεις sms με μία κοπέλα και πρέπει να αποφύγεις, πριν το πρώτο ραντεβού.

Λάθος #1: Μην το παρακάνεις με τα μηνύματα.

ανταλλάζεις sms

Πριν το πρώτο σας ραντεβού, η κοπέλα πιθανόν να μην νιώθει ιδιαίτερη σύνδεση μαζί σου. Το ότι ανταποκρίνεται στα sms σου, δε σημαίνει ότι θα βγείτε.

Όσο παίζεις με μηνύματα και δεν της προτείνεις να βγείτε, αποκλίνεις από τον στόχο σου και το πιθανότερο είναι εντέλει να μη βγει μαζί σου. Οπότε προσπάθησε στα μηνύματα να μην πλατιάζεις, να μην μιλάς χωρίς λόγο.

Όποτε πας να στείλεις μήνυμα σε μία κοπέλα, σκέψου το εξής: Μπορείς να το πεις πιο απλά με λιγότερα λόγια;

Τότε κάνε το. Αλλιώς καταλήγεις όπως χιλιάδες άντρες που απλά “παρακαλάνε” με μηνύματα για μία θετική ανταπόκριση, που και πάλι δεν τους οδηγεί στον στόχο τους.

Η μαγική ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν στείλεις μήνυμα σε μία κοπέλα, είναι η εξής:

Πώς αυτό το sms θα με φέρει πιο κοντά στο να βγω ραντεβού μαζί της;

Αν ρωτάς για τον καιρό και πού είναι / τι κάνει πολύ συχνά, ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!! Εχεις ΑΝΑΓΚΗ να στείλεις λίγα μηνύματα που θα σας οδηγήσουν ΓΡΗΓΟΡΑ στο ραντεβού. Όσο το παρατραβάς, ακόμα και αν βγείτε τελικά – που δεν αποκλείεται – έχεις χάσει χρόνο χωρίς λόγο.

Λάθος #2: Μην Ανταλλάζεις sms Xωρίς Xιούμορ

ανταλλάζεις sms

Αυτή είναι η ωμή αλήθεια: όταν μία γυναίκα σου δίνει το κινητό της, δεν υπογράφει συμβόλαιο ότι θα βγείτε και ραντεβού. Πολλοί άντρες νομίζουν ότι το δύσκολο είναι να πάρουν τον αριθμό, ενώ πολλές τον δίνουν μόνο και μόνο για να μην έρθουν στην αμήχανη θέση να πούνε όχι και μετά απλά δεν απαντάνε ή αποφεύγουν το ραντεβού!

Αν δεν περνάει καλά μαζί σου, δε θα θέλει να βγείτε. Αυτό ισχύει και για όταν σε γνωρίζει, αλλά και στην τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχετε. Οπότε τα βαρετά sms που δε βγάζουν συναισθήματα ούτε αναδεικνύουν την προσωπικότητά σου, οδηγούν την κοπέλα στο να μη θέλει να βγει μαζί σου.

Πριν συνεχίσεις δες και το βίντεο για το φλερτ στο διαδίκτυο:

Και συνεχίζουμε.

Γιατί στα sms σου ΔΕΝ έχεις χιούμορ:

  • Με το να είσαι πολύ επίσημος
  • Με το να είσαι πιεστικός στα sms και να την “αναγκάζεις” να απαντά χωρίς να είναι διασκεδαστικό για αυτήν
  • Με το να κάνεις αδιάκοπα ερωτήσεις ζητώντας προσωπικές πληροφορίες

Πώς θα εισάγεις εύκολα χιούμορ στα sms;

Χρησιμοποιείς λέξεις που έχουν έναν “παιχνιδιάρικο” τόνο. Προσπάθησε να υπερβάλλεις ελαφρώς στα sms. Περίγραψε με πάθος αυτά που κάνεις καθημερινά, σαν να ζεις μία περιπέτεια.

Λάθος #3: Μη γίνεσαι κοινότυπος.

Image result for people sending sms

Το πιο πιθανό είναι, όταν γνωρίζεις μία γυναίκα, να την κυνηγάνε αρκετοί – ή τουλάχιστον άλλος ένας. Το θέμα λοιπόν είναι να ξεχωρίσεις! Για να το καταφέρεις αυτό, πρέπει να γίνεσαι απρόβλεπτος.

Πρέπει να της τραβήξεις την προσοχή, και αυτό θα το πετύχεις με το να είσαι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, με έναν τρόπο που της φαίνεται ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ όλο αυτό.

Τα sms σου πρέπει να έχουν μοναδικό στυλ και να αναδεικνύουν μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα – τη δική σου! Για να το θέσω πιο απλά, θα πρέπει με το που διαβάζει το μήνυμά σου, να ξέρει ότι είναι από σένα χωρίς να έχει δει το όνομα του αποστολέα.

Λάθος #4: Μη στέλνεις μεγάλα sms 

στειλε

Οι συζητήσεις μέσω μηνυμάτων δεν είναι το ίδιο με τις προφορικές συζητήσεις. Ο χρυσός κανόνας είναι ο εξής: Όσο μεγαλύτερα sms στέλνεις, τόσο περισσότερο ενδιαφέρον τηλεγραφείς στον στόχο σου.

Είναι καλό – όχι απαραίτητο, αλλά για κάποιον που ξεκινά το παιχνίδι ίσως και να είναι απαραίτητο καθώς ακόμα το ένστικτό του και η κοινωνική του διαίσθηση βρίσκονται σε εμβρυακό στάδιο – τα sms που στέλνεις να είναι ίδια ή μικρότερα από τα sms που σου στέλνει ο στόχος σου.

Τέλος, πάντα να θυμάσαι ότι ο στόχος σου είναι να βγεις ραντεβού μαζί της, και να την κάνεις να θέλει να σε ξαναδεί. Όπως τονίζουμε συνέχεια στα Bootcamps, ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΟΥ. Αυτά είναι που πρέπει να σε καθοδηγούν. Εμείς σου δείχνουμε πώς να εκφράζεσαι και σε κάνουμε να θυμηθείς τι πραγματικά θέλεις, καθώς στο δρόμο πολλοί άντρες ξεχνάνε τα θέλω τους και τις δικές τους επιθυμίες. Σου ΑΞΙΖΕΙ κάτι καλύτερο. Σου αξίζει να διεκδικήσεις με αξιώσεις τα θέλω σου και τις γυναίκες που σου αρέσουν.

Μάθε τα πάντα για την ουσιαστική επικοινωνία με τις γυναίκες εδώ, είτε ανταλλάζεις sms, είτε από κοντά.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.