Μπορείς να Έχεις Όποια Γυναίκα Θέλεις;

Μπορείς να Έχεις Όποια Γυναίκα Θέλεις

Αναρωτιέσαι Αν Μπορείς Να Έχεις Όποια Γυναίκα Θέλεις

“Δεν κάνει για τα δόντια σου”. “Σιγά μη ρίξω ποτέ τέτοια γυναίκα.” Μπορείς να έχεις όποια γυναίκα θέλεις; Υπάρχει ταβάνι άραγε και ποιος το ορίζει;

Σίγουρα με νιώθεις. Σίγουρα έχεις σκεφτεί πολλές φορές για μία γυναίκα που σου άρεσε πολύ ότι ίσως δε σου αξίζει, ότι παραείναι όμορφη. Ότι δε θα μπορούσες να την κερδίσεις με συμβατικές μεθόδους, επειδή δεν είσαι αρκετά όμορφος ή αρκετά ετοιμόλογος, ή επειδή δεν έχεις ωραίο αυτοκίνητο ούτε είσαι διάσημος.

Τι ισχύει στην πραγματικότητα;

Δε θεωρώ τον εαυτό μου ιδιαίτερα εμφανίσιμο. Έχω νορμάλ ύψος – 1.80. Δεν είμαι διάσημος ούτε πλούσιο θα με έλεγες. Έχω μία σχετική άνεση, μένω μόνος μου, έχω το αυτοκίνητό μου. Δεν έχω κάτι φαινομενικά που να με κάνει να ξεχωρίζω έντονα. Ωστόσο έχω πιστέψει στον εαυτό μου ότι μου αξίζει οποιαδήποτε γυναίκα βάλω στο μάτι.

μπορώ να έχω όποια γυναίκα θέλω

Έχω κάνει σχέση με μοντέλα, με μπαργούμεν, με χορεύτριες. Έχω κλέψει κοπέλα από ροκσταρ και από παίκτη της Εθνικής ομάδας Βόλεϊ. Έχω κάνει διάσημους άνδρες, πιο όμορφους και πιο ισχυρούς να δείχνουν λίγοι μπροστά μου και να χάνουν τη μία μάχη μετά την άλλη. Πώς το κατάφερα αυτό;

Γεγονός #1: Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν μία γυναίκα είναι απλά χαριτωμένη ή υπερβολικά όμορφη. Μάλιστα η πιο όμορφη κοπέλα δεν θα πέσει με πιο δύσκολο τρόπο, αλλά με διαφορετικό τρόπο.
Γεγονός #2: Όσο πιο όμορφη είναι μία γυναίκα, τόσο πιο έντονα θα ανταποκριθεί στο καλό Παιχνίδι και στο έξυπνο φλερτ. Το έχει ΑΝΑΓΚΗ.

Οι υπερβολικά όμορφες γυναίκες έχουν συνηθίσει να βλέπουν άντρες να χάνουν την αυτοπεποίθησή τους και την τόλμη τους. Να τις πεθαίνουν στα κοπλιμέντα, να τις έχουν σαν Θεές. Μάλιστα το έχουν βαρεθεί τόσο πολύ που αρκεί να δείξεις φυσιολογικός για να κάνεις τρομερή εντύπωση. Αρκεί να δείξεις ότι απλά τις θεωρείς νορμάλ ανθρώπους. Θα ανταποκριθούν υπερβολικά θετικά.

Δες το βίντεο του Θέμη για να δεις πως μπορείς να έχεις κι εσύ τη γυναίκα που θες.

Η Αυτοπεποίθηση Μετράει Περισσότερο Στις Πολύ Όμορφες Γυναίκες 

Οι λιγότερο όμορφες κοπέλες, αντιθέτως, έχουν συνηθίσει να τις προσεγγίζουν άντρες με πολλή αυτοπεποίθηση.

Επομένως θα συνειδητοποιήσεις με τον καιρό κάτι που δεν περίμενες ποτέ σου, ότι με την ίδια συμπεριφορά θα κάνεις εξαιρετικά καλύτερη εντύπωση στις πολύ όμορφες γυναίκες ενώ οι απλά χαριτωμένες δε θα εντυπωσιάζονται ιδιαίτερα. Όμως αυτό φαντάζομαι ότι είναι και προτιμότερο. Αν είναι να ξεκινήσεις μία προσπάθεια για να έχεις περισσότερες επιλογές, γιατί να μην είναι και πιο όμορφες και ποιοτικότερες;

Δες παρακάτω πως μπορείς κι εσύ να δείχνεις πάντα άνετος και με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Θυμάμαι πριν 6 χρόνια μιλούσα με μία κοπέλα σε ένα μπαρ και ανταλλάζουμε κινητά. Ο κολλητός μου μου λέει: “θα την πάρεις τηλέφωνο;”. “Όχι”, του απαντώ. “Γιατί όχι;”, με ρωτάει. “Δε μου αρέσει αρκετά, δε θέλω να την ξαναδώ. Ήθελα μόνο να δω αν θα μου δώσει το νούμερό της.” Και ακολουθεί η εύλογη ερώτηση:

“Γιατί έχασες λοιπόν μισή ώρα από τη ζωή σου αφού δε σου άρεσε; Γιατί δεν προσεγγίζεις μόνο πραγματικά όμορφες γυναίκες που σου αρέσουν πολύ;”

Μπορείς Αλήθεια Να Έχεις Όποια Γυναίκα Θέλεις;

όμορφη γυναίκα

Είχε δίκιο. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, προσέγγιζα απλά χαριτωμένες κοπέλες μόνο για προθέρμανση ή για εξάσκηση, όταν δεν υπήρχε στο οπτικό μου πεδίο κάποια που να με ενδιαφέρει πραγματικά πολύ. Αυτό αν το τηρήσεις και εσύ, θα έχει ως αποτέλεσμα να προσεγγίζεις μόνο γυναίκες πολύ όμορφες που σου αρέσουν περισσότερο, δίνοντάς σου και τον αντίστοιχο ενθουσιασμό και την ανάλογη ενέργεια να ανταποκριθείς καλύτερα και θα φτάσεις στο σημείο να δεις πως και θα περνάς καλύτερα μαζί τους αλλά και θα ανταποκρίνονται και οι ίδιες καλύτερα στον δικό σου ενθουσιασμό.

Η αλλαγή δεν έρχεται εύκολα. Δε θα σου πω ψέμματα. Μου πήρε χρόνια να φτάσω στο επίπεδο που βρίσκομαι τώρα και να κατανοώ σε τόσο βάθος τη γυναικεία ψυχολογία ώστε να προβλέπω αντιδράσεις. Χρόνια και πάνω από 12.000 ώρες εξάσκησης στο φλερτ. Όμως εσύ έχεις ένα προτέρημα σε σχέση με εμένα στα πρώτα μου βήματα. Μπορείς να μάθεις από τους καλύτερους. Από τα λάθη τους και τις επιτυχίες τους. ΔΕ θα είναι εύκολο. Μη γελιέσαι. Θα είναι όμως ένα ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο. Δες το βίντεο εδώ και βρες το χαμένο κίνητρο.

όμορφη γυναίκα

Το έχω ξαναγράψει σε πολλά άρθρα μου, το έχω πει και προφορικά πολλές φορές σε κόσμο που συναντώ. Πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό, επειδή είναι κάτι που έχω ζήσει ο ίδιος αλλά και που αναβιώνω μέσα από τους μαθητές μου στα bootcamps, για τους οποίους είμαι ευγνώμων που μου διατηρούν αυτό το πάθος και τον ενθουσιασμό για το Παιχνίδι, καθώς τους παρακολουθώ και τους καθοδηγώ στα πρώτα τους βήματα.

Σκέφτεσαι κι εσύ ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις μια πιο έντονη σεξουαλική ζωή; Κέρδισε χρόνο, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.