Όσα Λένε οι Γυναίκες Μεταξύ τους

Όσα Λένε οι Γυναίκες Μεταξύ τους

Αν Αναρωτιέσαι Τι Λένε Οι Γυναίκες Μεταξύ Τους…

Οκ, το ξέρω, οι γυναίκες είμαστε περίεργα πλάσματα.

Λέμε το ένα και εννοούμε το άλλο. Φαίνεται ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Θέλουμε να έχουμε πάντα δίκιο και θυμόμαστε τα πάντα για πάντα.

Η αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ των αντρών και των γυναικών ήταν, είναι και θα είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων εξαιρετικά περίπλοκη.

Φυσικά, υπάρχει λόγος που συμβαίνει αυτό: τα δύο φύλα μιλάνε εντελώς διαφορετική γλώσσα (για περισσότερες λεπτομέρειες πάνω σε αυτό διάβασε εδώ).

Τι γίνεται όμως με την επικοινωνία μεταξύ των γυναικών;

Θα σου αποκαλύψω μια τεράστια αλήθεια: Οι γυναίκες, όταν είμαστε μόνες μας και μιλάμε μεταξύ μας, συζητάμε για θέματα που αν τα άκουγες ίσως… τρόμαζες!

Από τη στιγμή που κλείνουν οι πόρτες και μένουμε μόνες μας αρχίζουν οι ακατάπαυστοι διάλογοι πάνω σε θέματα που είναι ταμπού, σε θέματα που μας απασχολούν αλλά δεν τα λέμε στους άντρες και φυσικά σε θέματα… σεξουαλικού περιεχομένου.

Ειδικά το τελευταίο είναι εξαιρετικά σύνηθες.

Και καμία γυναίκα δεν θέλει να μάθεις τι συζητάει επακριβώς με τις φίλες της.

Όσα Λένε Οι Γυναίκες Μεταξύ Τους

γυναίκες

Ναι. Καλά το σκέφτηκες. Συζητάμε για εσάς. Πολύ.

Και σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Το αντρικό φύλο είναι κάτι που μας απασχολεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς οι περισσότερες από εμάς ψάχνουμε να βρούμε έναν άντρα που να πληροί τα κριτήρια για σχέση και οικογένεια.

Δεδομένου ότι ένας από τους βιολογικούς μας σκοπούς είναι να φέρουμε στη ζωή απογόνους και να τους μεγαλώσουμε με ασφάλεια, το ερωτικό είναι ένα θέμα που μας καίει… μονίμως!

Αν αναρωτιέσαι τι λένε οι γυναίκες μεταξύ τους…

Μιλάμε για τους άντρες που γνωρίσαμε, που μας αρέσουν, τους πρώην, τους νυν και αυτούς που θα έρθουν.

Και πέφτει πολύ συζήτηση πάνω σε αυτά τα θέματα.

Μπορούμε να κλείσουμε ώρες στο τηλέφωνο συζητώντας με κάθε λεπτομέρεια την ερωτική μας ζωή ή ένα συγκεκριμένο συμβάν που συνέβη με κάποιον άντρα.

Το αναλύουμε από αμέτρητες διαφορετικές σκοπιές, εμβαθύνουμε σε αυτό και βγάζουμε συμπεράσματα για το τι ακριβώς συμβαίνει στην ψυχολογία και τη ζωή του άντρα που μας ενδιαφέρει και τι ακριβώς συμβαίνει στη δική μας ψυχολογία και ζωή.

Τα ερωτικά θα είναι το πρώτο και κύριο θέμα από τις συζητήσεις που κάνουμε μεταξύ μας.

Και πάντα έχουμε να πούμε απεριόριστα πράγματα πάνω σε αυτό. Παρ’όλο που εμείς δεν προσεγγίζουμε τους άντρες, πάντα μας αρέσει να συζητάμε διεξοδικά για τους άντρες που μας φλέρταραν χτες το βράδυ στο κλαμπ.

Γιατί όμως εμείς δεν κάνουμε ποτέ το πρώτο βήμα;

Δες το βίντεο και μάθε από το Θέμη πως να έχεις κι εσύ τη γυναίκα που σου αρέσει.

Επίσης, αναλύουμε σε τεράστιο βαθμό την ψυχολογία μας και το πώς αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις της ζωής.

Με το που συμβαίνει κάτι, παίρνουμε την κολλητή μας και αρχίζουμε να συζητάμε για το τι ακριβώς ένιωσε, πώς νιώσαμε , πώς το αντιμετωπίσαμε και πώς θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε καλύτερα.

Μιλάμε για ώρες αναλύσεων τώρα, έτσι;

Θέλουμε να ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει μέσα μας ανά πάσα στιγμή και πώς μπορούμε να διαχειριστούμε τις καταστάσεις της ζωής.

Επειδή γενικά τις περισσότερες γυναίκες τις ενδιαφέρει να εξελίσσονται και να μαθαίνουν από τα λάθη τους, είναι πολύ σημαντικό για εκείνες το να αναλύουν και να μαθαίνουν από κάθε εμπειρία τους.

Επιπλέον, αυτό για το οποίο συζητάμε ΔΙΑΡΚΩΣ και δεν είναι ποτέ εκτός θέματος είναι τα συναισθήματά μας.

Πώς νιώσαμε με αυτό που συνέβη στην εργασία μας, πώς νιώσαμε όταν μας έπιασε το χέρι εκείνος που μας άρεσε, πώς νιώσαμε όταν ψωνίσαμε καινούρια ρούχα.

Και φυσικά και για πιο βαθιά θέματα, όπως τα συναισθήματά μας, άτομα και καταστάσεις που μας ζορίζουν και είναι δύσκολες.

Το λατρεύουμε αυτό.

Και φυσικά συζητάμε για σχέσεις.

Για κάθε τύπο σχέσης. Για την οικογένειά μας, τις υπόλοιπες φίλες μας, τη φίλη που είμαστε μαζί της εκείνη τη στιγμή και φυσικά… για τις ερωτικές μας σχέσεις.

Και τώρα έρχομαι στο θέμα που ήθελα να θίξω εξ αρχής: Συζητάμε σε μεγάλο βαθμό και με αρκετές λεπτομέρειες για… τα σεξουαλικά μας!

Ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που κάναμε σεξ με έναν άντρα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην αναφέρουμε στην κολλητή μας σχεδόν όλες (για να μην πω όλες) τις λεπτομέρειες του «φόνου».

Όχι, σε αυτό δεν είμαστε σαν εσάς. Δεν είμαστε ικανοποιημένες με τα λίγα. Θέλουμε να μάθουμε τα πάντα για τις φίλες μας και να πούμε τα πάντα στις φίλες μας.

Ελάχιστες γυναίκες δε νιώθουν αυτήν την ανάγκη.

Θα αρχίσουμε να λέμε πώς έγινε, που έγινε, τι έγινε, πώς νιώσαμε, αν μας άρεσε, τι είπε εκείνος, τι είπα εγώ και πάει λέγοντας!

Ειδικά με την κολλητή μας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει αυτός ο διάλογος.

Γιατί Όμως Είναι Τόσο Αναλυτικές Μεταξύ Τους

γυναικεία συζήτηση

Καταρχάς, οι γυναίκες λέμε περίπου 12 με 16 χιλιάδες λέξεις την ημέρα!

Όπως είναι λογικό, έχουμε απεριόριστα θέματα να συζητήσουμε μέχρι να εξαντληθούν αυτές οι λέξεις.

Το συμπέρασμα είναι ότι μπορούμε να μιλάμε ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗΤΑ.

Επίσης, οι γυναίκες είμαστε αρκετά συναισθηματικές και λειτουργούμε ίσως πιο συναισθηματικά από τους άντρες. Γι’ αυτό και μας αρέσει τόσο πολύ να αναλύουμε τα συναισθήματά μας και να αναφερόμαστε στην ψυχολογία μας.

Το συναισθηματικό κομμάτι είναι ύψιστης σημασίας για εμάς.

Οι περισσότερες από τις γυναίκες που γνωρίζω έχουν την ανάγκη να μοιραστούν τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις τους με τις φίλες τους για δύο βασικούς λόγους:

#1. Θέλουν να ξέρουν αν σκέφτονται και πράττουν σωστά (με άλλα λόγια αποζητούν τη γνώμη της φίλης τους).

#2. Θέλουν να αναλύσουν σε βάθος κάθε κατάσταση προκειμένου να εξελιχθούν περισσότερο και να μάθουν μέσα από τις επιλογές τους.

Για εμένα, είναι αδιανόητο να συμβεί κάτι σημαντικό ή λιγότερο σημαντικό στη ζωή μου και να μην το συζητήσω με μια φίλη μου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σηκώσω το ακουστικό ακριβώς το επόμενο δευτερόλεπτο για να της αναλύσω διεξοδικά κάθε λεπτομέρεια και κυρίως, το πώς ένιωσα για ό, τι έγινε.

Μόνο έτσι νιώθω ότι ξεκουράζομαι και “αδειάζω” από την πίεση της καθημερινότητας.

Είναι ζωτικής σημασίας για εμένα το να συζητήσω τα πάντα με μια άλλη γυναίκα και ειδικά αν αυτή η γυναίκα είναι κάποια που εκτιμάω, έχω δεθεί μαζί της και την ξέρω χρόνια.

Ωστόσο, είναι εξίσου σημαντικό το να συζητήσω με τις φίλες μου τι βρίσκω ελκυστικό σε έναν άντρα και γιατί μας αρέσει ένας άντρας ενώ ένας άλλος όχι. Δες το βίντεο του Χρήστου σχετικά με το τι κοιτάμε πάνω μας όταν μας φλερτάρετε.

Όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορείς να μάθεις ποτέ επακριβώς όσα λένε οι γυναίκες μεταξύ τους. Και δεν χρειάζεται.

Κι εμείς δεν ξέρουμε όλα όσα λέτε μεταξύ σας.

Και ίσως είναι καλύτερα έτσι. Ίσως, εάν μαθαίναμε τι λεγόταν, να τρομάζαμε και τα δύο φύλα.

Δεν είναι απαραίτητο να τα ξέρουμε όλοι όλα.

Όσον αφορά τις γυναίκες πάντως, σε γενικές γραμμές αυτά είναι όλα όσα συζητάμε μεταξύ μας όταν κλείνουν οι πόρτες.

Μάθε πως να τελειοποιήσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Eva
subscriber
Μέσα από τυχαίες συγκυρίες στη ζωή της η Εύα ήρθε σε επαφή με την επιστήμη γύρω από το φλερτ και τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων, κάτι που την βοήθησε να εξελιχθεί και να δει τις ανθρώπινες σχέσεις τελείως διαφορετικά. Αυτό την ώθησε να έρθει σε επαφή με τον εαυτό της και να θελήσει να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους να βιώσουν την αλλαγή που βίωσε εκείνη. Η οπτική της γωνία βοηθάει τους άντρες που έρχονται στο Men Of Style να συνειδητοποιήσουν το πώς τους βλέπει μια γυναίκα, τι θέλουν οι γυναίκες και τελικά, το πώς μπορούν να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Μέσα από τα άρθρα της εκφράζει τη γυναικεία οπτική των καταστάσεων που διέπουν το φλερτ και τις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.