Προσοχή! 7 Σημάδια πως η Γυναίκα Θέλει να την Φιλήσεις

Η Γυναίκα Θέλει Να Την Φιλήσεις – Πώς Θα Το Ξέρεις

Έχεις ανταλλάξει τηλέφωνο, είσαι με την γυναίκα που σου αρέσει έξω και περνάτε καλά όμως αμφιβάλλεις αν θα πρέπει να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα και αν ήρθε η στιγμή να την φιλήσεις.

Πολλοί από μας έχουμε βρεθεί σε αυτή την θέση και μας απασχολούσε ιδιαίτερα η αντίδραση της γυναίκας.

Και είναι λογικό να αμφιβάλλουμε κάποιες στιγμές να κάνουμε αυτό που θέλουμε, όπως στην προκειμένη περίπτωση απλά γιατί φοβόμαστε τις συνέπειες ων πράξεων μας.

Όμως αυτό δεν θα έπρεπε να είναι το φυσιολογικό και ούτε θα πρέπει να σε ανησυχεί.

η γυναίκα θέλει να τη φιλήσεις

Οπότε:

Α) Αν δεν σε φιλήσει η κοπέλα που είσαι μαζί της δεν θα πρέπει να το θεωρήσεις ως απόρριψη.

Β) Έτσι όμως το αντιλαμβανόμαστε εμείς εκείνη την στιγμή και κάποιες φορές συμβαίνει σε όλους. Όμως χρειαστείς να αποδεχτείς πως τουλάχιστον είναι μια φυσιολογική συμπεριφορά για την γυναίκα και μην πανικοβάλλεσαι αν σου συμβαίνει.

Γ) Η διαχείριση της απόρριψης έχει μεγαλύτερη σημασία στην εξέλιξη της σχέσης που θα προκύψει, από ότι σημαίνει ένα φιλί εκείνη την στιγμή μεταξύ σας.

Άλλωστε είναι πολλές οι φορές που θα χρειαστεί να κάνεις και δεύτερη και τρίτη προσπάθεια ίσως για να την φιλήσεις.

Πώς Nα Αντιδράσω Aν Δεν Με Φιλήσει Η Γυναίκα;

πως να αντιδράσεις αν δε σε φιλήσει

Από προσωπική εμπειρία και ίσως γνωρίζεις ήδη, οι γυναίκες για κάποιους λόγους θέλουν να αποφύγουν να στιγματιστούν μπροστά σε κόσμο και αγνώστους ή πολλές φορές και γνωστούς.

Αντιλαμβάνεσαι ότι το να σε φιλήσει παρουσία φίλων της, το κάνει ακόμα πιο δύσκολο κάποιες φορές, οπότε μην χαλιέσαι. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν της αρέσεις. Απλά υπάρχει περίπτωση να την βλέπει κάποια φίλη της και δεν θα ήθελε να εκτεθεί μπροστά της.

Μείνε χαλαρός, συνέχισε να χαμογελάς και αν σου γυρίσει το μάγουλο της, φίλα την εκεί.

Ας δούμε όμως πότε είναι έτοιμη και σε καλεί να κάνεις το επόμενο βήμα.

#1. Η Γυναίκα Σε Κοιτάζει Επίμονα Στα Μάτια

Για να καταλάβεις αν την ελκύεις, υπάρχουν κάποια αλάνθαστα σημάδια. Δες τα 1ο βασικά στο βίντεο που ακολουθεί.

Ένας ξεκάθαρος τρόπος που γίνεται ασυναίσθητα από την γυναίκα πολύ συχνά και σου δείχνει ότι θέλει να φιληθείτε.

Θα λέγαμε πως είναι μία βασική παράμετρος μόλις η έλξη ξεκινάει να ανεβαίνει και φαίνεται από τον τρόπο του βλέμματος της πως επιθυμεί να προχωρήσεις.

Μπορεί ακόμα να κοιτάει τα χείλη σου και να επιστρέφει ξανά στα μάτια σου ενώ εσύ της μιλάς.

Έτσι φαίνεται ότι έχεις δημιουργήσει ανάμεσα σε εσένα και την γυναίκα που έχεις απέναντι σου τις κατάλληλες συνθήκες για το φιλί.

#2. Η Γυναίκα Σε Αγγίζει Συχνά Και Γέρνει Προς Το Μέρος Σου

γυναίκα θέλει να σε φιλήσει

Η σημασία της αλληλεπίδρασης κατά την διάρκεια της επικοινωνίας σου μαζί της, είναι κάτι στο οποίο θέλεις να πηγαίνει πολύ καλά και αυτό γιατί δεν επιθυμούμε μόνο από μεριά μας την συμμετοχή αλλά και την δική της επένδυση σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό.

Και αυτό δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί αλλά θα πρέπει να προσπαθήσεις αρκετές φορές για να φθάσεις εκεί που επιθυμείς.

Έτσι λοιπόν και οι γυναίκες, όταν περνάνε καλά και έχουν αφιερώσει χρόνο και ενέργεια σε εσένα, θα διαπιστώσεις αμέσως ότι επιζητούν να σε αγγίζουν παραπάνω και νιώθουν οικεία με την παρουσία σου κοντά τους.

Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για εκείνες να σου δώσουν την ευκαιρία να φιλιθείτε.

#3. Δαγκώνει Τα Χείλη Της Και Κοιτάζει Τα Δικά Σου

γυναίκα θέλει να τη φιλήσεις

Ενώ μιλάτε, πολλές φορές η γυναίκα που βρίσκεται μαζί σου ενδέχεται να παίζει με τα χείλια όπως να τα δαγκώνει, να τα γλύφει ή ακόμα να φτιάχνει το κραγιόν της.

Αυτό είναι ακόμα ένα σημάδι για να σε κάνει να την κοιτάξεις στο ίδιο σημείο και εσύ, τολμώντας να την φιλήσεις.

Βέβαια δεν θα δώσουν όλες οι γυναίκες τα ίδια σημάδια ή μπορεί να δώσουν μερικά από αυτά.

Έτσι και τώρα, θα εξετάσει την άνεση με την οποία διεκδικείς αυτό που θέλεις από εκείνη και θα σου δώσει και άλλα μηνύματα αν χρειαστεί.

#4. Σου Χαμογελάει Με Βλέμμα Προκλητικό

να τη φιλήσεις

Ίσως είναι η στιγμή που η γυναίκα που έχεις μαζί σου νιώθει ότι έχει έρθει η στιγμή για το πρώτο σας φιλί και αυτός δεν είναι ένας τυχαίος συνδυασμός.

Από την μία δεν βγάζει τα μάτια της από πάνω σου και ταυτόχρονα σε ενημερώνει πως είναι διαθέσιμη για να προχωρήσετε σε κάτι παραπάνω σε αυτό το ραντεβού σας.

Μπορείς να ανταποκριθείς με ένα χαμόγελο και ενώ σκύβεις πιθανότατα θα την δεις να κλείνει τα μάτια της ενώ γέρνει προς το μέρος σου.

#5. Η Γυναίκα Θέλει Να την Φιλήσεις Πειράζει Και Φτιάχνει Τα Μαλλιά Της

Και ενώ η συζήτηση σας πηγαίνει θαυμάσια και έχετε περάσει σε θέματα σχέσεων ή που αφορούν τα δύο φύλλα, θα παρατηρήσεις πως η γυναίκα που σε συνοδεύει αρχίζει να φτιάχνει τα μαλλιά της συνεχώς.

Κάποιες φορές μπορεί να συμβεί και τυχαία, όμως μην αφήσεις συνδυαστικά και ανάλογα με την πορεία και το ύφος της κουβέντας σας το σημάδι που σου στέλνει ανεκμετάλλευτο.

η γυναίκα ανταποκρίνεται και κλιμακώνει την προσέγγιση

#6. Δέχεται Την Κλιμάκωση Και Συμμετέχει

 

Είναι κανόνας που δεν αποτυγχάνει κανείς.

Α) Αν η γυναίκα που είστε έξω της αρέσεις, θα καταλάβεις ότι επιθυμεί την κλιμάκωση της σεξουαλικής έντασης λεκτικά και μη, σε κάθε στάδιο της επικοινωνίας σας.

Και αυτό δεν θα μπορούσε να λειτουργεί διαφορετικά αν δεν σε ήθελε. Οπότε μη φοβάσαι να πηγαίνεις κάθε στιγμή την συναναστροφή εκεί που νιώθεις.

Β) Απλά πρόσεχε, να είναι συμβατή η εικόνα που παρουσιάζεις με αυτό που θέλεις να της ζητήσεις για να είσαι ξεκάθαρος και ειλικρινής.

Γ) Ακόμα, σε οποιαδήποτε στιγμή δεν χρειάζεται να την κάνεις να νιώσει άβολα. Μην ξεχνάς πως θέλεις πρώτα να περάσετε καλά.

#7. Η Γυναίκα Θέλει Να Την Φιλήσεις Αν Επιθυμεί Να Μετακινηθεί Μαζί Σου

να την φιλήσεις

Ακόμα ένας ξεκάθαρος δείκτης που θα σου δώσει η γυναίκα για να σε παροτρύνει να την φιλήσεις.

Όπως καταλαβαίνεις, αισθάνεται άνετα μαζί σου όπως και εσύ μαζί της και θέλει να συνεχίσετε κάπου πιο άνετα, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Έχεις χτίσει οικειότητα και αρκετή έλξη για να θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα μέσα από ένα φιλί και να κλείσετε όμορφα την βραδιά σας.

Κλείνοντας, θα σου πόυμε ότι όλα τα παραπάνω σημάδια μπορεί να στα παρουσιάσει με διάφορους συνδυασμούς ή και ξεχωριστά. Να είσαι παρών στη στιγμή για να εντοπίσεις τα σημάδια όταν αυτά θα παρουσιαστούν. Μετά από την εμφάνιση των σημαδιών αυτών, να είσαι σίγουρος ότι έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις την πολυπόθητη έλξη.

Δεν χρειάζεται να διστάζεις να εκφράσεις αυτό που νιώθεις στην γυναίκα που θέλεις. Αρκεί να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Μην ΑΡΓΕΙΣ, δείξε της πόσο σου αρέσει. Δες το παρακάτω video και μάθε πως:

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να γνωρίζεις περισσότερα μυστικά για να σήματα ενδιαφέροντος που σου δείχνουν οι γυναίκες, τότε δες εδώ.

Οτιδήποτε χρειαστείς θα με βρεις εδώ.

Το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας” είναι το βιβλίο που σίγουρα πρέπει να διαβάσεις . Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.