Στα Αστεία Λέγονται Τα Σοβαρά – Πώς Συνδέεις Φλερτ και Χιούμορ

Για να μπορέσεις να δημιουργήσεις έλξη, θα χρειαστεί να έχεις την ικανότητα να κάνεις φλερτ με χιούμορ. Διάβασε πως μπορείς να το κάνεις.

Φλερτ Και Χιούμορ: Πώς Συνδυάζονται

Το χιούμορ είναι ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά στο φλερτ που μπορείς να έχεις ως άνδρας. Όπως επίσης η απουσία χιούμορ μπορεί να είναι ένα από τα πιο αποκρουστικά χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με τον αρνητισμό και το να μη χαμογελάς.

Το χιούμορ, με συγκεκριμένους τρόπους βοηθά να δημιουργήσεις έλξη. Φυσικά δεν αναφέρομαι στα ανέκδοτα. Ωραία τα ανέκδοτα, αλλά δεν κερδίζεις γυναίκα ερωτικά έτσι.

Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που εκ γενετής έχουν χιούμορ.

Ακόμα και αν δεν το έχεις όμως, είναι κάτι που αποκτιέται και καλλιεργείται. Και υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να κάνεις χιούμορ για να δημιουργήσεις έλξη. Ας δούμε όμως τους πιο σημαντικούς.

Πριν συνεχίσεις διαβάζοντας πόσο σημαντικό είναι το χιούμορ, δες στο παρακάτω 3 βασικές αρχές επικοινωνίας στο φλερτ, για να έχεις τα κατάλληλα θεμέλια:

Το Χιούμορ Έχει Σκοπό Να Δημιουργεί Θετικά Συναισθήματα Στο Φλερτ
φλερτ και χιούμορ

Όταν χρησιμοποιείς σωστά το χιούμορ, είναι ένα πανίσχυρο επικοινωνιακό εργαλείο που θα κάνει τους γύρω σου να σε συμπαθήσουν και τις γυναίκες να σε θέλουν. Μπορεί να είναι όμως και ένας γρήγορος τρόπος να ξενερώσει κάποια ή κάποιος μαζί σου, εφόσον δεν είσαι προσεκτικός στο πώς το χρησιμοποιείς.

Ο σημαντικότερος λόγος που το χιούμορ είναι τόσο ελκυστικό προσόν, είναι ότι κάνει τους γύρω σου να αισθάνονται όμορφα. Τους κάνει να γελάνε, επίσης και το γέλιο ρίχνει τις άμυνες ενός ανθρώπου.

Επομένως είναι πιο θετική μία γυναίκα που θα γελάσει, στο να σε συμπαθήσει και να σε θέλει ερωτικά. Το γιατί είναι προφανές: Όταν κάνεις κάποιον να νιώθει όμορφα με την παρουσία σου, θα είσαι προτεραιότητά του, σε σχέση με άλλους ανθρώπους που δε θα το καταφέρνουν.

Φλερτ Και Χιούμορ: Προσοχή Στα Αστεία Που Γίνονται Εις Βάρος Κάποιου Άλλου

Ακόμα και αν δεν είναι το άτομο που σε ενδιαφέρει, μπορεί να δημιουργήσει περίεργη ατμόσφαιρα και να χαλάσει το κλίμα με την κοπέλα που σου αρέσει.

Αν γίνει μια φορά και φανεί καλοπροαίρετο, μπορεί και ο κόσμος να γελάσει. Ωστόσο αφήνει μία περίεργη αίσθηση στον κόσμο. Αν το κάνεις τακτικά εις βάρος κάποιου, είναι εύκολο να το παρακάνεις και να φανείς κακός.

προσοχή στο χιούμορ

Προσοχή επίσης σε «ευαίσθητα» θέματα συζήτησης που μπορεί να έχει κάποιος. Για παράδειγμα, καλό είναι να αποφύγεις να πειράξεις κάποιον επειδή είναι υπέρβαρος, όταν γνωρίζεις ή υποψιάζεσαι ότι μπορεί να είναι κάτι που του χαλάει την ψυχολογία και τον στεναχωρεί.

Ακόμα πιο πολλή προσοχή όταν μιλάμε για κάτι εξαιρετικά σημαντικό για κάποιο άτομο. Για παράδειγμα, να τον κοροϊδέψεις για το όνειρο ζωής του, για το όραμά του, για την καριέρα του, για τη δουλειά του.

Προσοχή επίσης και με τον αυτοσαρκασμό. Όταν δηλαδή το χιούμορ σου χρησιμοποιείται εις βάρος του ίδιου του εαυτού σου. Και πάλι, η διαχωριστική γραμμή μεταξύ του υγιούς αυτοσαρκασμού και της έλλειψης αυτοεκτίμησης, είναι πολύ λεπτή.

Αν το παρακάνεις με τον αυτοσαρκασμό, η κοπέλα που θα σε ακούει (όπως και οποιοσδήποτε άλλος) θα θεωρήσει ότι δεν αγαπάς ιδιαίτερα τον εαυτό σου, ούτε έχεις ιδιαίτερα καλή εικόνα για τον εαυτό σου.

Το ιδανικό είναι να αυτοσαρκάζεσαι για πράγματα που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσένα.

Φλερτ Και Χιούμορ: Το Πείραγμα
πείραγμα

Το πείραγμα αρέσει στις γυναίκες. Όσο πιο όμορφη είναι μία γυναίκα, τόσο περισσότερο ανταποκρίνεται, γιατί δεν είναι κάτι που συναντά συχνά.

Όσο μία γυναίκα προσεγγίζει το «νορμάλ» στην εμφάνιση, τόσο λιγότερο πείραγμα επιβάλλεται, καθώς μπορεί να το παρεξηγήσει ότι την κοροϊδεύεις.

Η εξαιρετικά όμορφη γυναίκα όμως θα λατρέψει αυτή την αντιμετώπιση, καθώς θα νιώσει ότι έχει να κάνει με έναν άνδρα που δεν κυνηγάει την αποδοχή της.

Το Πείραγμα Στο Φλερτ Έχει Σκοπό Να Προκαλέσει:

#1. Να γελάσει η κοπέλα που σε ενδιαφέρει. Το γέλιο ρίχνει τις άμυνες, οπότε κάνει και την κοπέλα που σε ενδιαφέρει ερωτικά πιο «ανοιχτή» συναισθηματικά, που είναι και ο σκοπός σου εντέλει. Δηλαδή να αισθάνεται όλο και πιο άνετα με την παρουσία σου.

#2. Το πείραγμα προϋποθέτει πως δεν κάνεις τα πάντα για να αρέσεις, αλλά κάνεις χιούμορ και εκφράζεσαι όπως κάνεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Κάτι που ένας μέσος απογοητευμένος άνδρας δε θα τολμήσει εύκολα ή αν το κάνει θα το κάνει με λάθος τρόπο, δηλαδή προσβάλλοντας την κοπέλα που τον ενδιαφέρει, δείχνοντας κόμπλεξ.

Είναι σημαντικό να δείχνεις στην γυναίκα πως σου αρέσει, αλλά αυτό να μην γίνεται από μια θέση όπου καλείσαι να την κηνυγήσεις όπως θα σου εξηγήσει ο Χρήστος παρακάτω.

Φλερτ Και Χιούμορ: Αντιστροφή Ρόλων 
αντιστροφή ρόλων

Η αντιστροφή ρόλων είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσεις έλξη, καθώς και το να παρερμηνεύεις επίτηδες συμπεριφορές της και λεγόμενά της. Πάντα να θεωρείς δηλαδή ότι σου την πέφτει ή είναι σεξουαλική / ρομαντική μαζί σου.

Αυτό δείχνει χιούμορ και ότι είσαι μοναδικός και αποτελείς πρόκληση.

Τις περισσότερες φορές, αυτή η συμπεριφορά σε φέρνει στη θέση του θηλυκού ρόλου, οπότε φέρνει και τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει στο ρόλο του άνδρα που σου την πέφτει.

Η γυναίκα σου την πέφτει, η γυναίκα σε διεκδικεί, η γυναίκα προσπαθεί να σε κερδίσει. Αν και είναι ιδιαίτερος τρόπος φλερτ, η κατάχρηση έχει αντίθετα αποτελέσματα, οπότε με μέτρο!

Η αντιστροφή ρόλων, είναι από τα πιο πολύτιμα εργαλεία που ζωντανεύουν το φλερτ. Του δίνουν χρώμα. Δεν αρκούν όμως από μόνα τους για να δημιουργήσουν έλξη δυνατή.

Ωστόσο γίνεσαι πρωτότυπος και δημιουργείς καλύτερη εντύπωση.

Αφήγηση Ιστορίας Και Φλερτ
φλερτ

Η ικανότητα να αφηγείσαι ιστορίες είναι ένα χρήσιμο επικοινωνιακό εργαλείο και άκρως απαραίτητο κατά τη συνέχεια της γνωριμίας.

Το καλό με την αφήγηση ιστοριών, είναι ότι πρόκειται για ένα εργαλείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σε μεγάλη παρέα, όχι μόνο όταν μιλάς με μία κοπέλα που σου αρέσει.  Μπορεί να είναι μία ιστορία που λες σε ένα φίλο σου, αλλά η κοπέλα που σε ενδιαφέρει να είναι κοντά και να ακούει.

Κατά τη διάρκεια της φάσης της έλξης σε μία γνωριμία, ο σκοπός είναι να κάνεις μία γυναίκα να ανακαλύψει στοιχεία της προσωπικότητάς σου και της πραγματικότητάς σου που θα βρει ελκυστικά, ώστε να θελήσει να μπει στον κόσμο σου.

Η γυναίκα αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να τα παρατηρήσει. Μπορεί να τα μάθει από κάποιον της παρέας – φίλο σου ή φίλη της. Μπορεί να τα μάθει και από εσένα. Και ο πιο εύκολος τρόπος, είναι μέσα από ιστορίες της ζωής σου.

Σε αυτή την περίπτωση έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει μερικά χαρίσματά σου ακόμη, όπως πόσο καλός είσαι στο να διηγείσαι ιστορίες και να προσελκύεις το κοινό σου, ή να εξηγείς, να εξιστορείς, αν έχεις διαίσθηση, αν έχεις χιούμορ αλλά και να καταλάβει το κοινωνικό σου status.

Φλερτ Και Χιούμορ: Μην Παίρνεις Τα Πάντα Πολύ Σοβαρά
χιούμορ

To φλερτ είναι κυρίως μια διαδικασία, ανεξάρτητα της έκβασης, δύο άνθρωποι περνούν καλά και διασκεδάζουν.

Σίγουρα θα εκφράσεις τις προθέσεις σου, σίγουρα θα κάνεις χιούμορ και σίγουρα από την άλλη, θα ακούσεις πολύ προσεκτικά την γυναίκα που σου αρέσει και θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα.

Αν όμως είσαι συνεχώς πολύ σοβαρός και ανέκφραστος, δεν θα κάνεις εύκολο στην γυναίκα να σε φλερτάρει και εκείνη με την σειρά της, με τον δικό της τρόπο.

Τέλος, κρίνουμε όλοι τους ανθρώπους από τη συμπεριφορά τους. Είναι κάτι γνωστό, όμως για κάποιο λόγο στο θέμα του χιούμορ τείνουμε να υπερβάλλουμε. Από τη στιγμή που αποφασίζεις να είσαι ένας άνθρωπος που κάνει αισθητή την παρουσία του, οφείλεις να καλλιεργήσεις την αίσθηση του χιουύμορ, απλά μην το παρακάνεις.

Εάν θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για το πώς να χρησιμοποιείς το χιούμορ για να κερδίσεις μία γυναίκα ή μία παρέα, σε περιμένω να το συζητήσουμε σε ένα δωρεάν πρώτο ραντεβού.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να γίνεις καλύτερος στην επικοινωνία, ειδικά όταν μιλάς με γυναίκες, πάτα εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ διαβάζοντας το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.