Τα Λάθη που Πρέπει να Αποφύγεις στο Φλερτ

Αν θέλεις να φλερτάρεις, τότε θα χρειαστεί να γνωρίζεις κάποιες βασικές πληροφορίες για να μην καταστρέψεις μόνος σου τις ελπίδες σου. Διάβασε ποιες είναι.

Ποιά Είναι Τα Λάθη Που Πρέπει Να Αποφύγεις Στο Φλερτ;

Το φλερτ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής αντρών και γυναικών. Κάποιες φορές όμως, οι άντρες είναι κάπως αδέξιοι στην επικοινωνία. Ενώ ενθουσιάζονται πολύ γρήγορα, χάνουν επίσης πολύ γρήγορα το ενδιαφέρον τους.

Αντίθετα οι γυναίκες λειτουργούν διαφορετικά και «ζεσταίνονται» στην πορεία, όσο δημιουργείται η έλξη. Πρώτα όμως πρέπει να δημιουργηθεί άνεση και εμπιστοσύνη.

Ας δούμε λοιπόν ένα προς ένα τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις στο φλερτ.

Βέβαια, ένα από τα σημαντικότερα που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι να μην σαμποτάρεις τον εαυτό σου όταν φλερτάρεις, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:

#1. Στο Φλερτ Δείχνεις Πολύ Έντονο Σεξουαλικό Ενδιαφέρον
εντονο σεξουαλικο ενδιαφερον

Ένα πολύ κλασσικό λάθος, το οποίο σε κάνει να δείχνεις τουλάχιστον περίεργος. Ατάκες όπως «Είσαι θεά» ή «Έχεις ωραίο στήθος» ή διάφορες περίεργες ατάκες που θα την κάνουν να φύγει τρέχοντας.

Το σεξ θα έρθει, εφόσον πρώτα δημιουργήσεις έλξη και την κάνεις να αισθανθεί ότι διαφέρεις και αξίζεις. Κάνε την να γελάσει, πείραξε την, δείξε ότι έχεις αξίες και δημιούργησε μαζί της σύνδεση, ώστε να νιώσει άνετα.

Μερικές φορές το λάθος αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι φοβάσαι και έτσι δεν φλερτάρεις, φτάνοντας έτσι σε ένα σημείο απελπισίας που βγαίνει προς τα έξω. Η λύση είναι να βγεις έξω και να γνωρίσεις γυναίκες, να φλερτάρεις με τρόπο έξυπνο και ευγενικό, να το απολαύσεις και να αντιμετωπίσεις τον φόβο της απόρριψης.

Μάθε πώς να κερδίσεις το ενδιαφέρον μιας γυναίκας όταν ήδη το έχεις χάσει. Δες το βίντεο όπου ο Χρήστος απαντά στο σχετικό ερώτημα.

#2. Στο Φλερτ Είσαι το Καλό Παιδί
καλό παιδί

Το ακριβώς αντίθετο από το προηγούμενο είναι το Καλό Παιδί. Προσπαθείς να είσαι όσο πιο καλός μπορείς, ώστε να μην νιώσει ότι αποτελείς σεξουαλική απειλή.

Α) Της κάνεις άπειρες κοινότυπες ερωτήσεις όπως «Πού δουλεύεις;», «Πόσο χρονών είσαι;», προσπαθώντας να δείξεις το ενδιαφέρον σου.

Β) Στην συνέχεια της αγοράζεις λουλούδια, την κερνάς το ποτό της ή της αγοράζεις κάποιο δώρο με την ελπίδα ότι θα αγοράσεις μερικά λεπτά επαφής μαζί της.

Γ) Δεν φτάνουν όλα αυτά, συνεχίζεις να την γεμίζεις κομπλιμέντα και να της δείχνεις ότι θα είσαι εκεί, για να ακούσεις τα προβλήματα της.

Δείξε ότι διαθέτεις αρρενωπά χαρακτηριστικά, όπως αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια, καθώς επίσης και ότι εσύ επιλέγεις την γυναίκα που θα προσεγγίσεις και όχι ότι ελπίζεις πως εκείνη θα γυρίσει να σε κοιτάξει. Εσύ είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού που την επιλέγεις και είσαι κάτι σαν βραβείο για αυτήν.

Αυτό είναι το σκεπτικό που θα σε διαφοροποιήσει από τους άλλους και θα της κινήσει το ενδιαφέρον.

#3. Δεν Δημιουργείς Άνεση Στο Φλερτ
δεν δημιουργείς ένταση στο φλερτ

Κάποιες φορές μπορεί να προσεγγίσεις μια γυναίκα σωστά, χωρίς να κάνεις κάποιο λάθος, αλλά μετά από λίγο δείχνεις το σεξουαλικό σου ενδιαφέρον, χωρίς πρώτα να έχεις δημιουργήσει ένα κλίμα άνεσης. Αυτό είναι το τρίτο σημαντικό λάθος που κάνουν οι άντρες.

Βλέποντας ότι υπάρχει έστω και το ελάχιστο ενδιαφέρον, είσαι έτοιμος να ομολογήσεις τον έρωτα σου για το πρόσωπο της και να της πεις πόσο πολύ την θέλεις. Αυτό όμως θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Πέρασε αρκετό χρόνο μαζί της, τουλάχιστον μερικές ώρες 4-10 ώρες (7 κατά μέσο όρο) χωρίς να κάνεις κάποια νύξη για σεξ. Περάστε καλά και δείξε της το ενδιαφέρον σου και κλιμάκωσε την επαφή σας σταδιακά, με αγγίγματα, ώστε να αισθανθεί άνετα.

#4. Δεν Υπάρχει Καμία Φυσική Επαφή Στο Φλερτ 
καμία φυσική επαφή στο φλερτ

Στην περίπτωση αυτή περνάς στο άλλο άκρο. Δημιουργείς ένα άνετο κλίμα και παραμένεις σε αυτό, χωρίς καμία προσπάθεια κλιμάκωσης, χωρίς άγγιγμα και χωρίς φιλί. Αυτό σε κάνει να δείχνεις πολύ φιλικός και την κάνει να σε τοποθετήσει στην φιλική ζώνη.

Για να γλιτώσεις από την φιλική ζώνη, άγγιξε την, χάιδεψε της τα μαλλιά και όταν έρθει η ώρα για το φιλί, φρόντισε να είσαι εσύ αυτός που θα το διακόψει, ώστε να την κάνεις να σε θέλει περισσότερο.

#5. Προσπαθείς Πολύ Σκληρά Στο Φλερτ
προσπαθείς σκληρά στο φλερτ

Στην προσπάθεια σου να κατακτήσεις μια γυναίκα γίνεσαι υπερβολικός. Της κάνεις ερωτήσεις σε ρυθμό πολυβόλου, μιλάς συνεχώς (λίγες στιγμές σιωπής δεν βλάπτουν), ξοδεύεις πολλά χρήματα, κοκορεύεσαι συνέχεια για τα κατορθώματα σου, προσπαθείς να την διασκεδάσεις, ψάχνεις τρόπο να της δείξεις τα συναισθήματα σου και ξοδεύεις όλη σου την ενέργεια σε μια μόνο γυναίκα.

Πολλοί άντρες επίσης, έχοντας καταλάβει ότι πειράζοντας μια γυναίκα την κάνουν να νιώθει έλξη, το παρακάνουν φτάνοντας σε σημείο να γίνονται προσβλητικοί.

Χαλάρωσε λίγο, μίλησε στην κοπέλα που σε ενδιαφέρει, αλλά μίλησε και σε άλλες. Δημιούργησε ένα «παιχνιδιάρικο» κλίμα, με πειράγματα, τα οποία όμως δεν θα ξεφεύγουν από κάποια όρια.

Δείξε ότι είσαι άνετος και ότι δεν κολλάς σε μια γυναίκα μόνο και μην βιάζεσαι να εκφράσεις συναισθήματα αγάπης και λατρείας (πότε πρόλαβες να την αγαπήσεις;).

#6. Δεν Ξέρεις Τι Να Συζητήσεις Ή Συζητάς Δυσάρεστα Θέματα
συζητας δυσαρεστα θεματα

Όταν πρόκειται να βγεις έξω, προετοιμάσου. Σκέψου μερικά θέματα συζήτησης που σου αρέσουν και είναι ευχάριστα. Αν θέλεις να φλερτάρεις κάποια κοπέλα από την παρέα σου, μάθε περισσότερα για αυτήν και τα ενδιαφέροντα της, για να έχεις υλικό για συζήτηση.

Συνήθως αυτό μπορεί να συμβεί όταν δημιουργούνται άβολες σιωπές στην επικοινωνία.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να μην πέσεις στην παγίδα της συζήτησης δυσάρεστων θεμάτων, που δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα, όπως οικονομικές δυσκολίες, ανεργία κλπ., αλλά και θέματα από τα οποία μπορεί να προκύψουν έντονες αντιπαραθέσεις, όπως πολιτική ή θρησκεία.

#7. Λάθη Για Να Αποφύγεις Στο Φλερτ: Μην Προβάλλεις Αρνητικά Στοιχεία

Είναι πολύ συχνό φαινόμενο οι άντρες να υποβαθμίζουν με τα λόγια τους τον εαυτό τους. Ίσως το κάνουν αυτό για να δείξουν ότι είναι ταπεινοί και ειλικρινείς, αλλά κάποιοι το κάνουν για να κάνουν την κοπέλα να τους λυπηθεί, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, για την κακή πρώην τους ή οτιδήποτε άλλο.

Το μόνο που καταφέρνουν σε αυτή την περίπτωση είναι να καταστρέψουν την όποια έλξη μπορεί να είχε δημιουργηθεί.

Δείξε τα θετικά σου στοιχεία, σεβάσου τον εαυτό σου και οι γυναίκες θα ακολουθήσουν. Άφησε κατά μέρους την αρνητικότητα και την μιζέρια, πίστεψε στον εαυτό σου και μίλησε καλά για αυτόν.

#8. Φοβάσαι Ότι Δεν Θα Της Αρέσεις
φόβασαι οτι δε θα της αρεσεις στο φλερτ

Ακόμη ένα σημαντικό λάθος είναι ότι σε απασχολεί διαρκώς το τι σκέφτεται για εσένα και φοβάσαι ότι δεν θα της αρέσεις. Αυτό δείχνει ότι αναζητάς την έγκριση της και τέτοια στάση δεν είναι ελκυστική για μια γυναίκα.

Το φλερτ είναι μια διαδικασία που σε καθιστά ευάλωτο. Μπορεί να φοβάσαι ότι θα σου συμπεριφερθεί άσχημα, επειδή δεν της αρέσεις και αυτό σου δημιουργεί αμφιβολίες και τελικά σε κάνει να παραμένεις άπραγος.

Αντιθέτως, είναι αρρενωπό το να κάνεις την προσπάθεια προσέγγισης χωρίς να δείχνεις ότι φοβάσαι το οτιδήποτε και χωρίς να σε απασχολεί το αν θα της αρέσεις ή όχι. Αυτό που μετράει είναι να κάνεις εσύ την επιλογή που πιστεύεις ότι σου αξίζει.

#9. Λάθη Για Να Αποφύγεις Στο Φλερτ: Μην Πίνεις Πολύ Αλκοόλ
μην πίνεις πολύ αλκοόλ

Πίνοντας ένα ποτό μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους φόβους σου, να χαλαρώσεις και να προσεγγίσεις γυναίκες που σου αρέσουν. Από την άλλη όμως, αν το παρακάνεις, θα χάσεις τα λόγια σου, σε σημείο που μπορεί να λες ασυναρτησίες και θα την κάνεις να σκεφτεί ότι δεν έχεις την αυτοπεποίθηση να φλερτάρεις χωρίς να είσαι λιώμα στο ποτό.

Πιες ένα ποτό, αν σου αρέσει, αν σε βοηθά ή αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, αλλά προτίμησε να φλερτάρεις όσο μπορείς νηφάλιος και θα δεις ότι αυτό θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς.

Κλείνοντας, καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου ότι από το πρώτο ραντεβού ήδη ένα απλό λάθος μπορεί να χαλάσει όλη σου την προσπάθεια να δημιουργήσεις μια ωραία ατμόσφαιρα.

Ό, τι χρειάζεται στην πραγματικότητα να κάνεις είναι να μην υπερβάλλεις στη συμπεριφορά σου. Πρόβαλλε τις προθέσεις σου, δείξε κάποια στοιχεία του καλού παιδιού και κλιμάκωσε σωματική επαφή, χωρίς όμως να πηγαίνεις τα πράγματα στα άκρα.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Όλοι μας έχουμε κάνει κάποια λάθη, αν θέλεις να τα αποφύγεις δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας και ανέβασε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.