Tinder Match – Τι Κάνεις Όταν Σου Έκανε Like

Αν είδες πως σου έκανε like στο Tinder και δεν γνωρίζεις πώς να κινηθείς, τότε διάβασε το συγκεκριμένο άρθρο.

Tinder Match & Like

Τo Tinder είναι από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές για γνωριμίες και φλερτ στον κόσμο. Γνωρίζω άνδρες που παραπονιούνται ότι δεν έχουν συχνά ταίρι στην εφαρμογή. Τυχαίνει να μιλήσω και με άνδρες που τους τυχαίνει μερικές φορές ταίρι στην εφαρμογή, αλλά ξεκινούν μία συζήτηση η οποία δεν καταλήγει πουθενά.

Άλλες φορές μάλιστα, η συζήτηση δεν ξεκινά καν, καθώς στέλνουν ένα μήνυμα στο οποίο η κοπέλα δεν ανταποκρίνεται ποτέ και καταλήγει σε έναν μονόλογο με σύντομο τέλος.

Τόσο δύσκολο είναι τελικά να καταλήξεις σε ραντεβού με μία κοπέλα που πάτησε like στη φωτογραφία σου και δείχνει ξεκάθαρα ενδιαφέρον να γνωρίσει από κοντά έναν άνδρα με το δικό σου παρουσιαστικό;

Είναι φυσιολογικό για τους περισσότερους άνδρες να νιώθουν ότι δε βρίσκουν τον κατάλληλο τρόπο να φτάσουν τη συζήτηση να προτείνουν ένα ραντεβού για ποτό, ακόμα και εφόσον βρίσκονται σε μία εφαρμογή όπως το tinder, η οποία έχει δημιουργηθεί για αυτόν ακριβώς το λόγο: να φέρνει άνδρες και γυναίκες σε επαφή ώστε να γνωριστούν από κοντά.

Τα Δύο Πιο Συχνά Λάθη Που Κάνουμε Όταν Εμφανιστεί Το Tinder Match

match

Α) Ένα από τα συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνδρες στην εφαρμογή Tinder, είναι να καθυστερούν να προτείνουν μία συνάντηση επειδή ακριβώς φοβούνται μήπως χαρακτηριστούν απότομοι ή απεγνωσμένοι, με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων ή ακόμα χειρότερα με καθημερινά

Καλησπέρα, τι κάνεις; Είσαι καλά;

Το αποτέλεσμα με αυτήν τη στρατηγική, είναι αναμενόμενο: Κάποια στιγμή ένας από τους δύο ή και οι δύο συνομιλητές χάνουν το ενδιαφέρον τους για τη συζήτηση και την γνωριμία.

Β) Το δεύτερο πιο συνηθισμένο λάθος, που όμως παρεμπιπτόντως σπάνια οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι το άκρως αντίθετο του πρώτου που αναφέρθηκε: Οι άνδρες πολύ γρήγορα προτείνουν συνάντηση, ίσως χωρίς να πουν καν μία καλημέρα ή καλησπέρα.

Πετάνε και τον αριθμό του κινητού τους ή ζητάνε τον αριθμό της κοπέλας.

Επειδή βρισκόμαστε όμως σε εφαρμογή γνωριμιών και υπάρχει ήδη δεδομένη τουλάχιστον η περιέργεια από πλευρά της κοπέλας, στην περίπτωση υπερβολικής διαθεσιμότητας (δηλαδή η κοπέλα για τους δικούς της λόγους να θέλει πολύ να ζευγαρώσει ή να γνωρίσει κάποιον τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ή να τυχαίνει για τη συγκεκριμένη κοπέλα ο συγκεκριμένος άνδρας να πληροί 100% τα στάνταρ της στο θέμα εμφάνισης), η κοπέλα να ανταποκριθεί στην απότομη και γρήγορη πρόσκληση για κλιμάκωση από πλευράς του άνδρα.

Κατά κανόνα, όμως, το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο με την πρώτη περίπτωση: Αδιέξοδο.

Τι Πρώτο Μήνυμα Να ΜΗ ΣΤΕΙΛΩ σε Tinder Match;

Καταρχάς, όπως μπορεί να έχεις δει παρακολουθώντας το webinar μου με τα 9 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι άνδρες όταν φλερτάρουν στο διαδίκτυο, ας αποκλείσουμε πιο μήνυμα και ποια παρεμφερή του ΔΕΝ θα στείλεις:

 • Γεια σου
 • Καλημέρα / καλησπέρα
 • Τι κάνεις;
 • Γεια σου, τι κάνεις; / Καλησπέρα, τι κάνεις; / Καλημέρα, τι κάνεις;

Το Άγχος Και Η Σημασία Του Πρώτου Μηνύματος Σε Tinder Match

Ένας τρόπος είναι να κοιτάξεις το προφίλ της και να σχολιάσεις κάτι έξυπνο και με χιούμορ που έχει στις πληροφορίες του προφίλ της ή σε κάποια φωτογραφία της. Προσοχή όμως:

 • Μη σχολιάσεις το αυτονόητο. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις κοινότυπος, σχολιάζοντας κάτι που έχουν σχολιάσει άλλοι 100 πριν από εσένα.
 • Μη γίνεις πρόστυχος.
 • Βάλε φαντασία.
 • Μη γίνεις δεδομένος σε καμία περίπτωση, μη θεωρήσει ότι είσαι έτοιμος να βγεις μαζί της, άνευ όρων.
 • Μην αγνοείς τον ελέφαντα στο δωμάτιο. Είστε σε εφαρμογή για γνωριμίες. Δεν είναι κακό να δείξεις πως είσαι περίεργος να την γνωρίσεις. Όχι όμως μόνο λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης.

Όπως και να έχει, στο πρώτο μήνυμα θεώρησε ότι μιλάς με μία γυναίκα στην οποία αρέσεις ήδη, αλλά όχι αρκετά ώστε να απαντήσει σε οποιοδήποτε απλοϊκό κοινότυπο μήνυμα. Δε χρειάζονται πρόλογοι ούτε να μιλήσεις περί ανέμων και υδάτων.

Και πάλι να θυμάσαι, μην φοβηθείς να της δείξεις πως σου αρέσει, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:

ΟΚ… Έστειλα Κάτι Ενδιαφέρον Και Μου Απάντησε. Μετά Τι Κάνω;

 • Μάθε αυτά που σε ενδιαφέρουν για να βγεις με μία γυναίκα: Πόσο χρονών είναι, με τι ασχολείται, πού μένει, τι είδος μουσικής και διασκέδασης της αρέσει.
 • Προκάλεσέ την. Δώσε της να καταλάβει πως το ότι σου αρέσει εμφανισιακά δεν είναι αρκετό για να σε κερδίσει μέχρι τέλους.
 • Πείραξέ την αν σε θεωρήσει δεδομένο ή αν πει κάτι που υπονοεί ότι η κοπέλα είναι το «βραβείο» και εσύ πρέπει να προσπαθήσεις μόνο.
 • Κάνε της ένα κομπλιμέντο εάν προσφέρει στο διάλογο και στη συζήτηση και προσπαθεί να σου κάνει καλή εντύπωση
 • Το χιούμορ είναι απαραίτητο. Πείραξέ την.

Ξέχασε Το Facebook
Αν είδες πως σου έκανε like στο Tinder και δεν γνωρίζεις πώς να κινηθείς, τότε διάβασε το συγκεκριμένο άρθρο.

Μην της προτείνεις να μιλήσετε από Facebook. Αν σου το προτείνει η ίδια, δεν πειράζει.

Ωστόσο το Facebook είναι ένα μέσο επικοινωνίας ελάχιστα καλύτερο από το tinder. Επίσης, αν δεν έχεις δημιουργήσει ένα ελκυστικό προφίλ, μπορεί η μετάβαση από tinder στο facebook να αποβεί μοιραία με την κακή έννοια.

Για τον ίδιο λόγο που θα αποβεί μοιραία εάν το προφίλ facebook της κοπέλας είναι ιδιαίτερα δημοφιλές με πολλούς οπαδούς που την κυνηγάνε. Αυτομάτως, μπαίνεις στην «έδρα» της και χάνεις έδαφος.

Εφόσον η κοπέλα απαντά γρήγορα στα μηνύματά της, πρότεινέ της να τα πείτε από το viber.

Το viber ακούγεται καλύτερα από το να ζητήσεις κινητό. Συνεχίζεις την ανταλλαγή μηνυμάτων και μετά προτείνεις να μιλήσετε και στο τηλέφωνο (Πες ότι βαρέθηκες τα μηνύματα αλλά θέλεις να μιλήσετε λίγο ακόμα).

Είναι σημαντικό να έχετε μιλήσει στο τηλέφωνο 3-4 φορές τουλάχιστον πριν συναντηθείτε.

Ο γραπτός λόγος διαφέρει αρκετά από τον προφορικό. Μπορεί να νιώθεις άνετα ενώ ανταλλάζετε μηνύματα, αλλά να σε πιάσει μία αμηχανία αν η πρώτη φορά που θα μιλήσετε προφορικά είναι από κοντά. Καλύτερα αυτή η αμηχανία να σε πιάσει στο τηλέφωνο και από κοντά να είσαι πιο άνετος.

Οι Τελευταίες Προετοιμασίες Πριν Συναντηθείς Με Tinder Match
Αν είδες πως σου έκανε like στο Tinder και δεν γνωρίζεις πώς να κινηθείς, τότε διάβασε το συγκεκριμένο άρθρο.

Μάθε τι μαγαζιά και τι μουσική της αρέσουν, όπως ήδη ανέφερα παραπάνω. Φρόντισε να κανονίσεις να βγείτε βράδυ. Να έχει πέσει ο ήλιος ώστε να προετοιμαστεί για ποτό. Να βαφτεί, να φορέσει κάτι πιο όμορφο.

Έτσι θα μπει στη διαδικασία «προετοιμάζομαι για ραντεβού» και όχι «πάω για έναν χαλαρό καφέ».

Υπάρχει ο κίνδυνος να μπεις στην φιλική ζώνη, κάτι που μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:

Α) Η πρώτη συνάντηση ας είναι για ποτό. Όχι φαγητό, ούτε σινεμά, ούτε καφέ. Επίσης μία καλή πρώτη συνάντηση είναι βόλτα στην παραλία, για παράδειγμα, αν έχει καλό καιρό.

Β) Και αν θέλεις να της το κάνεις πολύ δύσκολο να σου αρνηθεί, πάντα να προτείνεις δύο διαφορετικές μέρες να διαλέξει για να βγείτε. Είναι πολύ πιο πιθανό να μπορεί να βγείτε την μία από τις δύο μέρες που της προτείνεις, από ό,τι είναι όταν της προτείνεις μία συγκεκριμένη μέρα.

Γ) Αν της προτείνεις να βγείτε και είναι απασχολημένη ή αποφεύγει να απαντήσει, σταμάτα την επικοινωνία για 2-3 μέρες. Μπορείς μετά να προσπαθήσεις άλλη μία φορά.

Μη διστάσεις, εάν πάλι είναι διστακτική, να την ρωτήσεις και να την στριμώξεις: «Κοίτα, θέλεις να πάμε για ένα ποτό οι δυο μας; Εγώ θέλω. Αν δε θέλεις δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά ούτε χρειάζεται να κρύβεσαι. Δεν παρεξηγώ».

Όμορφα, αντρικά, απλά.

Το πιο πιθανό όμως, είναι να θέλει να βγείτε εφόσον έχει ανταποκριθεί θετικά μέχρι εκείνο το σημείο. Οπότε το μόνο που μένει να σου πω, είναι καλή επιτυχία!

online

Κλείνοντας, χρησιμοποιώντας dating apps φτιαγμένες αποκλειστικά για ερωτικές γνωριμίες θα περίμενε κανείς ότι οι πιθανότητες να κάνεις σεξ είναι περισσότερες από όταν προσεγγίζεις πιο παραδοσιακά.

Όμως, όπως όλα τα πράγματα που αξίζουν, για να περάσετε και οι δυο καλά, χρειάζεται χρόνος και ενέργεια. Ακολούθησε τις συμβουλές μας και βελτίωσε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις στο ίντερνετ.

Προσωπικά, όταν χρησιμοποιώ ένα dating app όπως το tinder και δω μια γυναίκα που μου αρέσει, φροντίζω να κλιμακώνω γρήγορα για να αποφύγω το friendzone, αλλά από τη στιγμή που δεν βλέπω ανταπόκριση προχωρώ στην επόμενη. Ή απλά βγαίνω να προσεγγίσω γυναίκες εκεί έξω.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Ο πιο εύκολος τρόπος να γνωρίσεις μία γυναίκα είναι το Ίντερνετ, πίεσε εδώ για να μάθεις τους περισσότερα.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ, στο ίντερνετ και στην πραγματική ζωή, διαβάζοντας το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.