9 ψέματα που λες στον εαυτό σου για να μη προσεγγίζεις γυναίκες

Οι δικαιολογίες που λες για να μη προσεγγίσεις την κοπέλα στο μπαρ που σου αρέσει, είναι απλά ψέματα μεταμφιεσμένα. Εδώ στα διαλύω ένα ένα!

Πρέπει να το παραδεχτείς. Μόνο έτσι θα το αντιμετωπίσεις. Σε ότι αφορά την όποια κατάσταση βρίσκεσαι με τις γυναίκες, καλή ή κακή, έχεις μόνο έναν εχθρό που την κρατάει στάσιμη ή την οδηγεί προς το χειρότερο. Τον φόβο.

Ο φόβος μπορεί να έρθει με πολλές μορφές. Φόβος της απόρριψης, φόβος της αποτυχίας, φόβος της επιτυχίας, φόβος του κοινωνικού προγραμματισμού. Με ότι όμως μορφή και να έρθει, καταφέρνει πάντα και μεταμφιέζεται σε κάτι ακόμα πιο γνώριμο για σένα – ειδικά αν δεν θες να παραδεχθείς ότι ο φόβος υπάρχει. Μεταμφιέζεται σε δικαιολογίες.

Οι δικαιολογίες είναι λόγοι που λες στον εαυτό σου για να τον πείσεις να μη κάνεις κάτι. Κατά 90% έχουν μη λογική υπόσταση και κατά το υπόλοιπο 10% που μένει, ακόμα και αν έχουν λογική υπόσταση και επαληθευθούν, η διαχείρισή τους είναι πανεύκολη αλλά εκείνη τη στιγμή σου φαίνεται βουνό.

Ουσιαστικά λοιπόν, οι δικαιολογίες που λες στον εαυτό σου, ακριβώς πριν την προσέγγιση είναι ψέματα. Μπορεί να πονάει λίγο αλλά καλύτερα που το ακούς από εδώ παρά να το μάθεις χάνοντας άλλα τόσα χρόνια προσπαθώντας να γίνεις καλύτερος με τις γυναίκες. Τουλάχιστον τώρα έχεις χρόνο να προετοιμαστείς.

lie

Ενδεχομένως όμως να μη μπορέσεις να αντιληφθείς, λόγω της έντασης της στιγμής αλλά και του άγχους που προκαλεί η προσέγγιση, πότε ακριβώς λες ψέματα στον εαυτό σου. Για αυτό έκανα για σένα το εξής βοηθητικό. Μάζεψα τα 9 πιο συχνά ψέματα που λένε οι άνθρωποι με άγχος προσέγγισης στον εαυτό τους μέσα σε ένα άρθρο, λαμβάνοντας υπόψη ακριβώς όσα αντιμετωπίζουμε με τους μαθητές μας στα bootcamps.

Ξέρω ότι μερικά από αυτά μπορεί να σου φαίνονται περίεργα ή και δύσκολα, αλλά θέλω να με εμπιστευτείς. Έχω χιλιάδες προσεγγίσεις και έχω βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους μαζί με την ομάδα του MenOfStyle.gr. Στην αρχή όλα φαίνονται δύσκολα και περίεργα.

Ψέμα 1. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να την προσεγγίσω – φιλήσω – την ζητήσω έξω.
Απάντηση : Ποτέ δεν θα είναι αν δεν την κάνεις. Δεν θα έρθει μόνη της και αν περιμένεις να σου ανοίξει μόνη της τα πόδια ή να έρθει κάποιο αγγελάκι με καμπάνες να σου πει «ΤΩΡΑ» θα περιμένεις για πολύ. Διάβασε εδώ αν θες για το πως φτιάξαμε την κατάλληλη στιγμή μέσα σε 8 λεπτά με έναν μαθητή πρόσφατα.

now

Ψέμα 2. Πρέπει να έχει αγόρι.
Απάντηση : Ή χρυσόψαρο σε γυάλα. Άσε τα πρέπει. Αν έχει αγόρι και δεν ενδιαφέρεται για σένα, θα στο πει μόνη της. Αν δεν στο πει μάλλον δεν είναι σοβαρό και δεν την ενδιαφέρει οπότε προχωράς κανονικά.

Ψέμα 3. Φαίνεται να έχει σοβαρή κουβέντα με την φίλη της.
Απάντηση : 01.00 η ώρα το βράδυ στο πιο in μπαρ της πόλης σίγουρα θα συζητάνε κάτι που δεν παίρνει αναβολή. Άκουσε, το πολύ πολύ να ισχύει. Απλά θα κάνεις μεταβολή και θα φύγεις πηγαίνοντας στον επόμενο στόχο. Αλλά πίστεψέ με για τα 20-30 λεπτά που θα μείνεις στο τραπέζι τους, κάθε συζήτηση μπορεί να περιμένει.

Ψέμα 4. Δεν μου αρέσει. Θέλω να είναι δεκάρι.
Απάντηση : Για να έχεις δεκάρια στη ζωή σου σε καθημερινή βάση πρέπει να γίνεις και εσύ δεκάρι. Γίνεται αλλά θέλει δουλειά. Για να γίνεις δεκάρι πρέπει να μιλάς συνέχεια σε γυναίκες και να προσέχεις 15 άλλα πράγματα στην ζωή σου. Ο δρόμος λοιπόν για αυτό, περνάει από τα 7αρια, 8άρια και 9άρια που πίστεψέ με όταν η ερωτική σου ζωή είναι σε χαμηλά επίπεδα, σου κάνουν για να την αναβαθμίσουν σταδιακά.

Ψέμα 5. Δεν χαμογελάει / Δεν περνάει καλά / Δείχνει να βαριέται. Θα είναι ξινή.
Απάντηση : ‘Η πέθανε η γάτα της. Ή έχει περίοδο. Ή απλά βαριέται. Αν δεν πας να μάθεις δεν θα το ξέρεις σίγουρα και απλά θα χάσεις ακόμα μια ευκαιρία. Ας είσαι εσύ ο λόγος που χαμογελάει και που θα σταματήσει να βαριέται για τα επόμενα λεπτά.

Ψέμα 6. Δεν είμαι καλά ντυμένος για πέσιμο.
Απάντηση : Έχω πάρει τηλέφωνο στο δρόμο ενώ γύριζα ιδρωμένος από τρέξιμο και με φόρμες. Πιθανόν το αδέσποτο της γειτονιάς σου να μύριζε καλύτερα από ότι εγώ. Δεν ήταν μόνο θέμα ικανοτήτων. Είναι θέμα διαθεσιμότητας. Επίσης το τι φοράς και αν αρέσει είναι υποκειμενικό. Μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες από εδώ και εδώ. Μπορεί όμως αυτήν να μη την ενοχλεί. Έχεις δει κάτι άλλους που φορούν την τελευταία λέξη της μόδας και είναι σαν κλοουν; Πίστεψέ με έχεις περισσότερες ελπίδες.

Ψέμα 7. Δεν έχω λεφτά για πέσιμο.
Απάντηση : Σου έχω νέα. Το φλερτ είναι δωρεάν. Δες εδώ και εδώ.Τα ραντεβού μπορούν να γίνουν με λίγα ή καθόλου χρήματα και αν φθάσεις εκεί πίστεψέ με αν το θέλετε και οι δύο το σεξ θα έρθει ακόμα και αν το κάνετε σε θάμνους.

Ψέμα 8. Δεν είμαι καλός με τις γυναίκες. Θα φάω τρελή απόρριψη.
Απάντηση : Μπορεί. Και κάποτε πρέπει να γίνεις. Και θα γίνεις με την βοήθεια τη δικιά μας. Το ζήτημα είναι πως στις χιλιάδες προσεγγίσεις που έχω κάνει, μόνο μια φορά μου μίλησε άσχημα γυναίκα. Και ένιωσα άσχημα για αυτήν και τους τρόπους της. Το χειρότερο σενάριο δηλαδή, ήταν εντελώς ανώδυνο για εμένα.

Ψέμα 9. Είμαι κουρασμένος / Δεν έχω διάθεση / Έχω να ξυπνήσω πρωί.
Απάντηση : Έχεις δίκιο. Πόσο κουραστικό είναι να μιλάς με πολύ όμορφες γυναίκες που μπορεί πολύ σύντομα να έχεις στο κρεβάτι σου; Σίγουρα το μοναχικό σου κρεβάτι, τις περισσότερες φορές δεν είναι πραγματικά πιο ελκυστικό από το να προσεγγίσεις μια γυναίκα, εκτός αν δούλευες δωδεκάωρο σκάβοντας τούνελ. Που και πάλι, με ένα ισοτονικό ποτό και καλή παρέα θα επανέλθεις.

tragic

Το ξέρουμε. Οι άνθρωποι που προσεγγίζουν άγνωστες γυναίκες στο δρόμο, είναι οι πιο θαρραλέοι ακριβώς επειδή, αυτά τα παιχνίδια του μυαλού τα παλεύουν και μερικές φορές τα νικούν. Ίσως όχι πάντα, αλλά η προσπάθεια χτίζει δυνάμεις και κάθε μέρα γίνεσαι καλύτερος. Σε αυτό το club των θαρραλέων, οι γυναίκες προσβλέπουν για να βρουν άνδρες που θυμίζουν κάτι από αυτό που έχουν στο μυαλό τους ως ιδανικό.

Μπες και εσύ σε αυτό το club.

Πως ;
Κλείσε ένα πρόγραμμα
Εγγράψου στο φορουμ ΔΩΡΕΑΝ
Επικοινώνησε μαζί μας εδώ για συμβουλές.

Αξίζεις περισσότερα – και εμείς το ξέρουμε!

 

Μη ξεχάσεις να γραφτείς στο newsletter μας. Είναι πολύ πιο ποιοτικό από τα αδιάφορα newsletter των καταστημάτων με ηλεκτρονικές συσκευές που σε πρήζουν καθημερινά και σίγουρα θα μάθεις απίστευτα πράγματα. 

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .
Έχασες τον κωδικό σου? Εισήγαγε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου. Θα λάβεις ένα σύνδεσμο για να δημιουργήσεις έναν νέο κωδικό πρόσβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.