Είχαμε ένα Τέλειο Ραντεβού Αλλά δεν την Ξαναείδα

τέλειο ραντεβού

Είναι κάτι που διαβάζω συχνά σε email από αναγνώστες ή και μου λένε οι μαθητές στα πρώτα τους βήματα. Είμαι σίγουρος ότι ο τίτλος θα χτυπάει καμπανάκια σε αρκετούς από εσάς που θα διαβάσετε το άρθρο μου. Για να είμαι ειλικρινής, χτυπάει και σε εμένα καμπανάκια.

Θα τύχει να έχω ένα φανταστικό πρώτο ραντεβού, ωστόσο να μην υπάρξει η ανάλογη συνέχεια παρόλο που δεν έκανα κάτι λάθος – τουλάχιστον από όσο η τεράστια γνώση μου και εμπειρία μου μπορεί να μου φανερώσει. Μερικές φορές, ενώ όντως όλα στο ραντεβού πήγαν όπως έπρεπε να πάνε, μπορεί να είσαι απλά άτυχος:

  • Μπορεί να την κυνηγάει κάποιος πρώην και να είναι συναισθηματικά ευάλωτη μαζί του, οπότε να εξαφανιστεί.
  • Μπορεί να είχε σχέση και τελικά να το μετάνιωσε.
  • Μπορεί να την ενόχλησε κάτι που κατά γενική ομολογία δεν είναι περίεργο, ωστόσο για την ίδια να είναι πολύ σημαντικό.

Ας μη ρίχνουμε όμως το φταίξιμο πάντα στους άλλους. Μερικές φορές τα κάνουμε θάλασσα, απλά επειδή δε γνωρίζουμε πώς / τι / γιατί.

I don't know

Ένα λάθος που έκανα συχνά κατά τη διάρκεια της εξέλιξής μου τα πρώτα δύο χρόνια, ήταν ότι βιαζόμουν. Καθώς είχα δει πόσο εφικτό αλλά και εύκολο μπορεί να είναι να καταλήξω στο κρεβάτι με μία κοπέλα που μου άρεσε από το πρώτο ραντεβού, είχα το λάθος σκεπτικό ότι πρέπει οπωσδήποτε στο πρώτο ραντεβού να καταλήξω εκεί με μία κοπέλα.

sex

Αν και σαν νοοτροπία δεν είναι λάθος, η υπερβολή οδηγεί πάντα σε κάτι κακό, ακόμα και αν σου δίνει αποτελέσματα. Οπότε μερικές φορές, ενώ φαινόταν ότι το ραντεβού πήγαινε καλά, συνέβαινε ένα από τα δύο:

  1. Φιλιόμασταν, ξαναφιλιόμασταν, μετά φιλιόμασταν λίγο παραπάνω και ενώ περίμενα ότι όλα πήγαιναν καλά, τελικά δεν την ξαναέβλεπα. Ο λόγος, απλός: Προσπαθούσα με τα συνεχόμενα φιλιά να την ερεθίσω σεξουαλικά ώστε να την “πείσω” να κάνουμε σεξ το ίδιο βράδυ. Ο σεξουαλικός ερεθισμός που της προκαλούσα όμως, της δημιουργούσε τύψεις αλλά και θυμό για εμένα καθώς καταλάβαινε την υπερβολική βιασύνη μου και την ενοχλούσε, καθώς θεωρούσε ότι μόνο αυτό είχα στο μυαλό μου. Για να είμαι ειλικρινής, μερικές φορές είχα μόνο αυτό στο μυαλό μου. Και πάλι όμως, έκανα τα πάντα για να το δείξω με τον πιο απωθητικό τρόπο ενώ θα μπορούσα χωρίς να κρύψω τις προθέσεις μου, να έχω και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  2. Κάναμε σεξ αλλά δεν την ξαναέβλεπα. Εδώ οι Αμερικάνοι χρησιμοποιούν την ορολογία “byer’s remorse”. Δηλαδή οι τύψεις του καταναλωτή μετά από μία απερίσκεπτη και υπερβολικά αυθόρμητη αγορά. Το ραντεβού δηλαδή, εξελισσόταν όπως πίστευα ότι έπρεπε. Φιλιόμασταν, ξαναφιλιόμασταν, κατάφερα να ερεθίσω την κοπέλα σεξουαλικά και να κάνουμε σεξ. Την επόμενη μέρα όμως ή και το ίδιο βράδυ, καταλάβαινε ότι ενέδωσε στη στιγμή σε κάτι για το οποίο δεν ήταν συναισθηματικά έτοιμη και θύμωνε με τον εαυτό της, αλλά πάνω απ’όλα και μαζί μου που την καθοδήγησα να κάνει κάτι που μετάνιωσε.

Ωστόσο όταν έχω νέο μαθητή ή αναγνώστη να μου μιλάει για το τέλειο ραντεβού που για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν είχε συνέχεια, σπάνια έως ποτέ έχω να κάνω με μία από τις δύο αυτές περιπτώσεις.

Τι συμβαίνει όμως και ένα φαινομενικά τέλειο ραντεβού καταλήγει στο μηδέν;

τέλειο ραντεβού

Πίνετε ποτό, συζητάτε, χαμογελάτε, περνάτε πραγματικά ωραία, υπάρχει χημεία στη συζήτηση, την απολαμβάνεις και ξεχνάς ότι ο σκοπός είναι να ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ίσως και να φοβάσαι να προσπαθήσεις να κλιμακώσεις, μήπως και η κοπέλα αντισταθεί και χαλάσει το πολύ όμορφο κλίμα που έχετε δημιουργήσει.

Τι συμβαίνει όμως σε αυτή την περίπτωση;

τι γίνεται

Η κοπέλα που θα βγει ραντεβού μαζί σου είναι προφανώς συναισθηματικά διαθέσιμη και ενδιαφέρεται ερωτικά ή έχει την ερωτική περιέργεια για να βγει μαζί σου. Όσο λοιπόν συζητάς και νομίζεις ότι δημιουργείς σύνδεση συναισθηματική και χημεία, χωρίς να την αγγίζεις, η γυναίκα μπαίνει σε φιλικό mood και αρχίζει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις σου.

Όλα αυτά έχουν ειπωθεί ξανά σε άλλα άρθρα μας, οι αναγνώστες μας που μας διαβάζετε καιρό σίγουρα το αναγνωρίζετε. Ωστόσο αυτό που αγνοούν πολλοί, ενώ γνωρίζουν ότι η σωματική επαφή και κλιμάκωση είναι αυτή που εντέλει θα φέρει τη γυναίκα στο κρεβάτι σου, είναι ότι το παιχνίδι ΔΕΝ τελειώνει όταν ανταλλάξετε κινητά ούτε όταν δεχτεί να βγει μαζί σου. Το ότι δέχτηκε να βγείτε και είστε μαζί έξω και πίνετε ποτό, ΔΕ σημαίνει ότι έχει αποφασίσει να ξεκινήσει μία ερωτική / σεξουαλική σχέση μαζί σου. Σημαίνει ότι έχει μπει στη διαδικασία να εξερευνήσει το ενδεχόμενο.

Τέλειο ραντεβού χωρίς να έχετε φιληθεί, δεν υπάρχει. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα έχουν να πουν μια ιστορία με μία κοπέλα που γνώρισαν και στο πρώτο ραντεβού δεν προχώρησαν σωματικά / σεξουαλικά αλλά τελικά κατέληξαν μαζί, ωστόσο οι εξαιρέσεις υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.