Είσαι Αυτό Που Σκέφτεσαι: Πώς Η Σκέψη Σου Βελτιώνει τις Επικοινωνιακές Σου Δεξιότητες Στο Φλερτ

Για να βελτιωθείς στο φλερτ θα χρειαστεί να βελτιώσεις και τον τρόπο σκέψης σου. Διάβασε κάποιους τρόπους για να το καταφέρεις
Για να βελτιωθείς στο φλερτ θα χρειαστεί να βελτιώσεις και τον τρόπο σκέψης σου. Διάβασε κάποιους τρόπους για να το καταφέρεις

Ο τρόπος που σκεφτόμαστε, αρχικά για την καθημερινότητα μας έως και πιο σύνθετα θέματα, καθοδηγεί τις πράξεις μας και δημιουργεί την εικόνα που παρουσιάζουμε στον υπόλοιπο κόσμο.

Φαίνεται απλό, όμως μέχρι να το κατανοήσω, διαπίστωσα ότι υπήρχε απόσταση και δεν ήταν όπως το είχα αρχικά στο μυαλό μου.

Είναι εύκολο να λες στον άλλον να σκεφτεί ότι είναι πολύ καλός στο φλερτ, αλλά όταν είκοσι και πλέον χρόνια οι βασικές επικοινωνιακές του δεξιότητες είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτριες, δεν μπορείς να τον πείσεις ότι θα έχει εύκολο έργο και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος.

Όπως για παράδειγμα ο συνηθισμένος φόβος που έχουμε, πως υπάρχει περίπτωση να μην αρέσουμε στην γυναίκα που φλερτάρουμε.

Όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω βίντεο:

Είναι ένα από τους διάφορους φόβους που ερχόμαστε αντιμέτωποι όταν θέλουμε να δείξουμε το ενδιαφέρον μας.

Αυτή είναι και η βασική αλήθεια, ότι δηλαδή δεν υπάρχει εύκολος δρόμος που θα σε οδηγήσει σε αποτελέσματα, χωρίς κόπο και δίχως να αναπτύξεις το άτομο σου σε όλα τα επίπεδα.

Ίσως όμως με αυτό το σκεπτικό πάλι να τα είχα παρατήσει, αφού θα έχανα τον ενθουσιασμό μου και σύντομα θα εγκατέλειπα στην μέση μια δουλειά που ξεκίνησα με κόπο, απογοητευμένος ακόμη περισσότερο από πριν.

Είναι δύσκολο αν δεν είσαι αποφασισμένος να αλλάξεις, να πειστείς από οποιονδήποτε αλλά και να διανύσεις την απόσταση, να υπερβείς τα εμπόδια που θα συναντήσεις.

Αρνητικές και Θετικές Σκέψεις που Κάνεις για το Φλερτ
Για να βελτιωθείς στο φλερτ θα χρειαστεί να βελτιώσεις και τον τρόπο σκέψης σου. Διάβασε κάποιους τρόπους για να το καταφέρεις

Όσο και αν σκέφτεσαι ότι δεν είσαι καλός με τις γυναίκες και ότι από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου δεν είχες τις κατακτήσεις που θα ήθελες, δεν βοηθάς στο αποτέλεσμα, ο συγκεκριμένος τρόπος σκέψης σε σαμποτάρει όλο και περισσότερο.

Αν έχεις μία μόνιμη αρνητική διάθεση για τα πάντα, όπως και για τις γυναίκες, δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα παραπάνω από όσα σκέφτεσαι.

Και αυτό γιατί έτσι προγραμματίζεις το μυαλό σου να αντιμετωπίζει τους φόβους σου.

Θα χρειαστεί να επιμείνεις μέχρι να αρχίσεις να έχεις τις πρώτες επιτυχίες. Από εκεί και πέρα, θα μπορείς να μένεις περισσότερο ανεπηρέαστος από τις διάφορες συνθήκες και να προβάλεις πολύ πιο εύκολα τα ελκυστικά σου χαρακτηριστικά.

Θα υπάρχουν φορές που το μυαλό σου θα προσπαθεί να αποσπάσει την συγκέντρωση σου και θα σε ωθεί να σκέφτεσαι αυτό που ΔΕΝ θέλεις να συμβεί.

Σύντομα όμως θα μπορείς να διακρίνεις την διαφορά ανάμεσα στις δύο σκέψεις και θα επανεστιάζεις την προσοχή σου εκεί που χρειάζεται.

Οι Τρόποι που Αναπτύσσονται: οι Επικοινωνιακές σου Δεξιότητες στο Φλερτ
Για να βελτιωθείς στο φλερτ θα χρειαστεί να βελτιώσεις και τον τρόπο σκέψης σου. Διάβασε κάποιους τρόπους για να το καταφέρεις

Ο λόγος που θέλει κάποιος να βελτιωθεί στην επικοινωνία, δεν νομίζω ότι αφορά μόνο το φλερτ και τις γυναίκες, αλλά φαντάζομαι και την συνολικότερη κοινωνική συμπεριφορά του.

Υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι στους οποίους μπορώ να αναφερθώ για να ξεκινήσεις να βελτιώνεις τις ικανότητες σου, όμως σε αυτό που θέλω να εστιάσεις περισσότερο, αφορά την θετική σκέψη που θα κάνεις για να αρχίσεις να φλερτάρεις με τις γυναίκες που σου αρέσουν.

Ο τρόπος που προσεγγίζεις και η αύρα με την οποία στέκεσαι και μιλάς, έχουν μεγαλύτερη σημασία από αυτά που λες.

Έτσι, για να αναπτύξεις σταδιακά τις ικανότητες σου σε κάποιες βασικές συμπεριφορές επικοινωνίας που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς, θα χρειαστεί να δουλέψεις πάνω σε αυτά που θα αναφέρουμε παρακάτω, όπως:

  • Εκφράζεις τις προθέσεις σου.
  • Ακούγοντας την προσεκτικά.
  • Αγγίζοντας την γυναίκα που έχεις απέναντι σου.
  • Να έχεις καλή οπτική επαφή μαζί της.
  • Μιλώντας αργά και καθαρά.
  • Χρησιμοποιώντας τα χέρια σου καθώς μιλάς.
  • Να στέκεσαι άνετος και χαλαρός.
  • Να είσαι κοινωνικός και φιλικός με όλους.

Σταδιακά και δουλεύοντας στην πράξη όλα τα παραπάνω, οι ικανότητες σου θα παρουσιάσουν την βελτίωση που θέλεις με μόνιμα αποτελέσματα και η αλλαγή που αρχικά ήταν μόνο στην σκέψη σου θα γίνει η νέα σου πραγματικότητα.

Ακόμα, δες το παρακάτω βίντεο όπου αναφέρονται τρεις βασικές αρχές επικοινωνία στο φλερτ:

Τα Οφέλη που Αποκτάς Όταν Αντιδράς Θετικά στο Φλερτ
Για να βελτιωθείς στο φλερτ θα χρειαστεί να βελτιώσεις και τον τρόπο σκέψης σου. Διάβασε κάποιους τρόπους για να το καταφέρεις

Μέσα από την αλλαγή των αντιδράσεων σου με τις γυναίκες, αλλά και σε κάθε πτυχή της ζωής σου, θα ανακαλύψεις και τα σημεία στα οποία αναπτύχθηκες θετικά χωρίς να το περιμένεις.

Υπάρχουν πολύ συχνά δύσκολες στιγμές στην ζωή μας που δεν έχουμε την υπομονή και το πλάνο για να πετύχουμε τον στόχο μας, ακόμα και αν δουλεύουμε σκληρά.

Θεωρούμε ότι μετά από συγκεκριμένες ενέργειες θα έχουμε και τα κατάλληλα αποτελέσματα, πράγμα που δεν ισχύει εάν δεν έχουμε και την αυτοπεποίθηση να τα πετύχουμε, αλλά την θετική σκέψη ότι θα γίνουν όπως τα έχουμε φανταστεί.

Η διαχείριση κρίσεων, η προσαρμογή σε νέες συνθήκες, ο τρόπος που γίνεσαι ετοιμόλογος και το γεγονός ότι πρέπει να μείνεις ανεπηρέαστος(αν θέλεις να φθάσεις σε υψηλό επίπεδο), θα τα κερδίσεις μόνο αν συνεχίσεις να είσαι θετικός στο φλερτ και να εξασκείσαι.

Το γεγονός μιας ευχάριστης παρέας ενός άνδρα που δείχνει ευτυχισμένος, και μόνο ως σκέψη λειτουργεί στην γυναίκα ως αφροδισιακό και θα σου δώσει τον χρόνο που χρειάζεται για να φλερτάρεις μαζί της.

Αντίθετα, η σκέψη ότι όλα μπορούν να πάνε χάλια αν πας να της μιλήσεις, απλά σε αποθαρρύνει και θα απογοητεύεσαι προτού καν το τολμήσεις.

Ποτέ δεν θα μάθεις όμως τι θα μπορούσε να συμβεί εάν την είχες προσεγγίσει.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν η σχέση σου σε χώρισε και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς, δες εδώ.

Περιμένω την οποιαδήποτε απορία σου εδώ.

Να είσαι καλά

alex

alex

Instructor at MenOfStyle.gr
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
alex