Μήπως τα Ραντεβού σου δεν Οδηγούν Πουθενά;

Αν πιστεύεις πως τα ραντεβού δεν πηγαίνουν τόσο καλά ή δεν οδηγούν πουθενά, διάβασε που μπορεί οφείλεται.

Συχνά ο τρόπος με τον οποίο καταλήγουν τα ραντεβού μας με τις γυναίκες δεν έχουν πάντα την κατάληξη που έχουμε φανταστεί.

Όπως καταλαβαίνεις, κάθε φορά που συναντάς έναν καινούργιο άνθρωπο, όταν τον γνωρίζεις διαπιστώνεις πράγματα για τα οποία μπορεί να σε ελκύει ή το αντίθετο και κρίνεις την διαδικασία με βάση τις δικές σου απαιτήσεις.

Ο σκοπός του ραντεβού σου σε πρώτη φάση θα έπρεπε να είναι μία ευχάριστη γνωριμία, που ενδεχομένως να έχει και καλή συνέχεια.

Αν όμως ήδη από την πρώτη σας συνάντηση παρατηρείς προβλήματα επικοινωνίας και δυσκολίες στην συνέχεια της, κάποια θέματα ίσως δεν τα έχεις βάλει στη σωστή τους σειρά.

Βέβαια, υπάρχουν ξεκάθαρα σημάδια πως το ραντεβού δεν πηγαίνει τόσο καλά, και μπορείς να τα δεις στο παρακάτω βίντεο:

Σαφώς δεν θα ήθελα να σου μεταφέρω την εντύπωση πως χρειάζεται να περιμένεις σε κάθε σου έξοδο με μια νέα γυναίκα πως όλα θα κυλήσουν υπέροχα, καθώς πάντα υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας και πολλές φορές από μία πρώτη γνωριμία δεν θα είναι εύκολο να έχεις σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για εκείνη.

Οπότε, έχε στο μυαλό σου ότι μία πιθανή αποτυχία σε κάποια ραντεβού σου μπορεί να συμβεί και είναι απολύτως φυσιολογική.

Σιγά-σιγά, με τον καιρό θα διαπιστώσεις ότι μία προεπιλογή είναι απαραίτητη για εσένα ώστε να αποφεύγεις τέτοια θέματα, ειδικά αν έχεις περιορισμένο χρόνο.

Όμως δεν είναι φυσιολογικό να έχεις πολλές και συχνές αποτυχίες, εφόσον προσεγγίζεις γυναίκες που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο επέλεξαν και εκείνες να σου δώσουν χρόνο και προσπάθησαν να σε ξαναδούν.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μην οδηγηθεί πουθενά η συνάντηση σου μαζί της, αλλά ας επικεντρωθούμε σε κάποια βασικά σημεία της.

#1. Δεν Δημιούργησες την Απαραίτητη Οικειότητα και Έλξη στο Ραντεβού σας
Αν πιστεύεις πως τα ραντεβού δεν πηγαίνουν τόσο καλά ή δεν οδηγούν πουθενά, διάβασε που μπορεί οφείλεται.

Αφού επικοινώνησες μαζί της και βγήκατε, θεωρείς ότι έχεις υπερβεί ένα σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα που προέκυπτε μέχρι εκείνο το σημείο, με αποτέλεσμα να μην στέκεσαι στο βασικότερο μέρος της συνάντησης σας.

Σαφώς έχεις δείξει ενδιαφέρον για εκείνη με σωστό τρόπο, αφού εξέφρασες της προθέσεις σου και πλέον θέλει να σε ξαναδεί, όμως στην επικοινωνία σας από κοντά δεν συνέχισες να κλιμακώνεις σταδιακά ή επέμεινες περισσότερο για να την γνωρίσεις παρά να δημιουργήσεις έλξη.

Δεν είναι κακό να γνωρίζεις την γυναίκα που σου αρέσει, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένεις από εκείνη να αναλάβει πρωτοβουλίες για να προχωρήσετε παρακάτω.

Το κυριότερο όμως, είναι ότι δεν κάνεις πράξη όλα όσα θα ήθελες αλλά στερείσαι λόγω πρωτοβουλιών, γιατί στο μυαλό σου θεωρείς ότι θα είσαι απρεπής και άκομψος απέναντι της.

Θεωρώ ότι αν είσαι ευγενικός, με τις καλύτερες προθέσεις για εκείνη, θα το κατανοήσει άμεσα οπότε μην χρησιμοποιείς δικαιολογίες για να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου.

Αντίθετα, ξεκίνα άμεσα να καλλιεργείς την οικειότητα που είχε μαζί σου όταν σε γνώρισε για πρώτη φορά και της έκανες καλή εντύπωση.

Αυτό μπορεί να διαρκέσει από μερικά λεπτά έως μισή ώρα, ανάλογα με την αλληλεπίδραση που θα έχετε μεταξύ σας και το μόνο που χρειάζεται είναι να μιλήσεις για τα βασικά ώστε να «σπάσει ο πάγος».

Στην πορεία της συνάντησης, βλέπεις αν μπορείς να προχωρήσεις παραπάνω και να εκφραστείς με μεγαλύτερη άνεση όπως και εκείνη για να δημιουργηθεί έλξη μεταξύ σας.

#2. Δεν έχει Αντιληφθεί τις Προθέσεις σου πριν το Ραντεβού σας
Αν πιστεύεις πως τα ραντεβού δεν πηγαίνουν τόσο καλά ή δεν οδηγούν πουθενά, διάβασε που μπορεί οφείλεται.

Φαντάζομαι θα σου έχει τύχει και εσένα κάποια στιγμή, να μην έχεις εκφραστεί σωστά πριν την συνάντηση σας και η γυναίκα που σου αρέσει να μην είναι υποψιασμένη για όσα θέλεις.

Φυσικά αν σου αρέσει και βγήκατε έξω μαζί, καμία γυναίκα δεν είναι ανόητη να μην γνωρίζει ακριβώς τι ζητάς από εκείνη, αλλά αντιλαμβάνεται τα κομπλιμέντα και τον λάθος τρόπο που τα κάνεις, ως μη ξεκάθαρο και άτολμο τρόπο διεκδίκησης, πράγμα που σε φέρνει σε δυσχερή θέση.

Καταλαβαίνει απόλυτα αν την θέλεις για φίλη σου ή για ερωμένη σου, αυτό όμως που δεν θέλει είναι να αναλάβει εκείνη τις πρωτοβουλίες για όσα ζητάς εσύ.

Αν την θέλεις λοιπόν, κάνε τα πράγματα απλά, εκφράζοντας τους λόγους που την προσέγγισες και μην σε απασχολεί τι σκέφτεται εκείνη για εσένα.

Και αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να δείχνεις τις προθέσεις σου, δες αυτό το βίντεο:

Άλλωστε ο μοναδικός τρόπος για να μην το μάθεις ποτέ είναι να μην προσπαθήσεις να της πεις ότι σου αρέσει.

#3. Δεν Υπάρχει Χημεία στο Ραντεβού σας
Αν πιστεύεις πως τα ραντεβού δεν πηγαίνουν τόσο καλά ή δεν οδηγούν πουθενά, διάβασε που μπορεί οφείλεται.

Φαντάσου ότι είσαι έξω με μία πολύ όμορφη γυναίκα που θα ήθελες να έχεις σαν τρελός, καθώς όμως την γνωρίζεις αντιλαμβάνεσαι ότι απέχετε πολύ σαν άνθρωποι.

Με λίγα λόγια δεν ταιριάζετε καθόλου και δεν υπάρχει καμία σύνδεση στο στυλ και στους χαρακτήρες σας.

Αυτό είναι κάτι που θα σου συμβεί όσο γνωρίζεις γυναίκες και ζυγίζεις τα πάντα όσον αφορά την ποιότητα των σχέσεων που θέλεις να έχεις μαζί τους.

Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έκανες κάτι λάθος εσύ ή εκείνη, ούτε πρέπει να ρίξεις και να αναζητήσεις κάπου τις ευθύνες, αφού αναπόφευκτα δεν ταιριάζουμε όλοι οι άνθρωποι μεταξύ μας και δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι για αυτό.

Υπάρχουν γυναίκες που αν αναζητήσεις μπορούν να σε κάνουν ευτυχισμένο και αξίζει να τους δώσεις όλη σου την προσοχή.

Φυσικά με τη έννοια χημεία δεν εννοώ δύο ανθρώπους που είναι ταυτόσημοι σε όλα, αντίθετα θεωρώ ότι δύο άνθρωποι που μπορεί να διαφέρουν σε πολλά μεταξύ τους, αν κατορθώνουν να σέβονται τις ανάγκες του άλλου και να μην συγκρούονται με το παραμικρό, μπορούν να ταιριάξουν εξίσου καλά.

Υπάρχουν πολλοί ακόμη λόγοι για τους οποίους μπορεί τα ραντεβού σου να μην πηγαίνουν καλά, όπως ότι πετυχαίνεις την γυναίκα σε κακή χρονικά φάση που δεν είναι σίγουρη αν θέλει να φλερτάρει για ευνόητους λόγους διαθεσιμότητας, την κακή επιλογή χώρου που συναντηθήκατε κ.α.

Εν τέλει αυτό που θα έπρεπε να σε ανησυχεί για να πηγαίνουν καλά τα ραντεβού σου, εξαρτάται αποκλειστικά από την δική σου θέληση να εκφράσεις των χαρακτήρα σου και να κεντρίσεις το ενδιαφέρον γυναικών που θέλεις να έχεις στη ζωή σου.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Ας πιστεύεις πως θέλεις να εκφράζεις πιο άμεσα το ενδιαφέρον σου σε μια γυναίκα, τότε δες εδώ.

Περιμένω την οποιαδήποτε απορία σου εδώ.

Να είσαι καλά

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.